Új privát üzeneted érkezett!

Tirza!
MI is HA-s tápit ettünk, Humanat, amikor kiderült a refluxa, attól kezdve pedig Nutrilon AR-t. Ágyvég nálunk is meg volt/van emelve és sokat tartottam függőlegesbe, mert akkor a gravitáció miatt kevésbe tud visszajönni a kajcsi!
Kitartás! MIndegyikünk így kezdte! Csak már kezdjük elfelejteni :wink:
Mi első este hajnal kettőig fenn voltunk Regivel, addig üvöltött! :roll: Jó volt!!! :lol:
Puszi

Kép

Kép
kajla

Sziasztok!

Rvan!
Még csak most néztem vissza a leveleinket, és megtaláltam a fiaitokról készült képeket. Csodaszépek! Nagyon édesek! Nagyon tetszik, amikor egy kosárban vannak lefotózva! Ja és az űrhajós sapikban, tüneményesek! Mi fürdés után rakjuk fel az űrhajós sapinkat, mondogatom neki ilyenkor, hogy szia Farkasberci! :lol:

Köszönöm lányok a tanácsokat. Ma sikerült új tápszert felíratni. fehérvárból megint kiábrándultam. Amit először írt fel a doktornéni, azt négy patikában sem kaptam, a negyedikben közölték, hogy régóta hiánycikk. :twisted: Így vissza kellett menni, másfajtát felíratni. Mondanom sem kell, hogy ma a bebától semmi bajunk sem volt. Ma voltunk szemészeten, egész délelőtt ott voltunk, Matyi nagyon jó fiú volt, mindenki el volt ájulva tőle, hogy milyen formás baba! :D Szerencsére minden rendben van, 2 hét múlva megint menni kell, szerdán meg megyünk kardiológiára, remélem ott sem lesz semmi baj.
ma este 2600 g-ok voltunk, és az 50-es rugikat kezdjük kinőni. :D

Gilice! Az ikrek ruháit szinte csak egyszer tudtam ráadni, mert csak azt vettem észre, hogy 2 nap múlva már rövidek. A kengurus mintás tetszett a családnak a legjobban. Még egyszer köszönjük, legközelebbi talin visszaadjuk.

Tviky!
Vizsgád remélem jól sikerült! A babaszobátokról tettél fel képeket, lemaradtam róla?

Kép
tirza

Gyors kuk!Mindenkinek puszantas!
Matyika gratula a turelmedert!Na es a szep gyarapodasert!4

Kép
móncsi+3

Tirza

Tettem fel képeket az örökbefogadók topikjára, november 1, 46. oldal.
Mai vizsgám eredménye csütörtökön várható. De csütörtökön még egy vizsga is van.

Örülök, hogy jelentkezel. Az azt jelenti, hogy lazul a görcs a gyomrodban? Az előző hsz elrémisztett, beleéltem magam a helyzetetbe. Én néha álmomból felriadok, hogy mindjárt itt a baba, és vajon majd mindent rendben csinálok-e. Szóval együttérzek. Ha tudsz küldj képeket e-mailban.

Puszi.

Kép
tviky

Nemeske

Kár volt ide is bejelentkezned, csak azért hogy a férjem és az én közelembe férközz. Nagyon kérlek, fejezd be a zaklatásomat!

Ez a topik nem erről szól!

Sikerült elérned, hogy most elhagyom a számomra oly fontos forumot. De ezt Te úgy sem érted, hisz privátba leírtad, hogy nem tudod milyen az hosszú éveket babára várni.

Lányok, bocsi, én lelépek :cry: :cry:

Kép
tviky

Viki, én nem értem, mi folyik itt, de gyere át a szomszédba! Nehogy elmenj!!!!!!!!!! :cry:

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!

Nemeske!
MIvel nem ismerlek, nem szeretnélek megbántani!
De! Ha Tvikynek akartál írni, küldj Neki privit! És ha Ő azt kéri, ne írj ide és főleg ne add ki a családját (férje neve, foglalkozása, intim szférájára vonatkozó dolgok)! Köszönöm, hogy megérted!

Üdvözlettel: Kajla

Kép
kajla

Sziasztok!

Tviky!
Zaklatód szavaiból tisztára úgy tűnt,mintha jó ismerősök lennétek,de úgy látom rosszul láttam.

Nem szertném ha eltűnnél !!!
Egy kellemetlenkedő miatt ne hagyj itt minket!
Egész egyszerűen ne végy róla tudomást.Bár tudom ez nehéz.
És tudom ami kettőtök közt van ezt nem érthetem.

Nagyon szorítok a vizsgáid miatt!Mi is leszel ha nagy leszel?Én azt hiszem ebből még kimaradtam.

Sebaj azért csütörtökön szorítok újra!
Kérlek ne tűnj el !

Tirza!

Nagyon örülök ,hogy jelentkeztél!És annak is örülök,hogy minden rendben van.
Matyi nem is lehet ideges típus,amikor az Anyuja és az Apuja nyugis.A környezet nagy hatással bír a csecsemőkre.
A koraszülöttsége miatt kellett szemészetre mennetek?
Mennyiket eszik Matyi legény?Most milyen tápit kaptok?

Mi ma voltunk mérekezni.4730 g-ot nyomott a kislegény.
Jövőhéten nem megyünk mérekezni,az utána való héten pedig már megint szurit kapunk.Persze ez jó ,mert már 2 hónapos nagyfiú,de szegény úgy sírt a múltkor is.Meg én vele.

Obea!
Régen jelentkeztél!
Hogy vagytok Grétivel?Bztos óriási már a csajszi.
Miket csinál?mesélj kicsit és dobhatnál képet is.
Nemsokára mi is tehetünk fel közösbe képet.A héten ,vagy jövőhéten megkapjuk a végleges határozatot.Már nagyon várjuk.

Puszi mindenkinek!
kavicska

Tviky
El ne tünj!!!!

Annyira örülök, hogy ennyi Gólyahír volt mostanában. :P

Matyi :wink:
Jó, hogy otthon vagy :lol:

Kavicska
Örülök mikor írsz, jó olvasni, hogy végre ti is ilyen boldogok vagytok! :P

Mosolygós
Amint enged a cseppem írok :D
Az ikrek képeit megkaptam Kelimonitól, talán a te címlistádon még a régi mail címem van. :D

Sajnos most csak ennyi, de olvaslak Titeket!

Üdv Süni

Kép
renóca

Sziasztok!

Tviky: Kérlek én is,hogy ne tűnj el! Mi szeretünk és mással ne törődj!

Tudom, kicsit félelmetes a dolog,engem megdöbbentett a hangvétel és a tartalom egyaránt, de próbálj nem folgalkozni vele!

Reméljük,hogy Nemeske is megérti,hogy ez a fórum egészen-egészen másról szól!!!!!

Puszi:Csöpke
csöpke

Üdv mindenkinek!

Sajnos mostanában rengeteg dolgom van, de azért olvaslak benneteket! :) Most (1 hónapja) kezdtünk el a vállakozásunkban egy új dolgot (beltéri díszek gyártása), és emiatt rengeteg dolgom van!!!!!!!!!!! Anyáék pedig most költzöznek ide a faluba és most nekik is segítek a pakolásban, takarításban. Szóval eléggé el vagyok havazva, de ha már anyáék itt lesznek, sokkal jobb lesz, mert anya rengeteg segít nekem.
Bocs, ha most nem írok mindenkinek egyenként, mindenkit sok szeretettel üdvözlök, a gyerkőcök nagyon szépek.
Azt is örömmel olvasom KEDVES VÁRAKOZÓK, hogy a Gólyahírnél mennyi baba született. Halad az a sor, kitartást mindenkinek!!!
Tirza!
Örülök, hogy jól vagytok, küldenél Matyiról mostani képet? Nagyon kíváncsi vagyok rá!!!
Kavicska!
Te is küldhetnél, már biztos nagyot nőtt a fiúcska!!!

Mi jól vagyunk, növögetünk, fordulunk hátról hasra, nyúlunk a dolgok után, csak állni szeretünk és nagggggggyon érdeklődőek vagyunk. Mindent megfigyelünk és nagyon szeretünk játszani.

Ma délután megyünk szemészetre, remélem nem lesz gond.

Múlt héten voltunk Ágacskás találkozón, nagyon jó volt, sok mindent tanultunk. A legédesebb történetet megpróbálom este leírni.

Tirza, Kavicska!

Hétvégén megyünk Claudiáékhoz babát látogatni!
Emmácska is szépen fejlődik!
Hozzátok is szívesen mennénk, ha majd alkalmas lesz! :)

Tviky!
Szerintem vedd úgy, mintha Nemeske hozzászólása nem is lenne itt a topikon. Ugorj át rajta, mintha észre se vennéd. Mi itt nem tudjuk, mi a problémátok, de ha neked ekkora gond, akkor biztos van alapja.
Bocs Nemeske, nem ismerlek, de ez itt egy összeszokott csapat, akik én úgy érzem mindent megtennének egymásért, akiknek hasonlóak a problémáik és talán könnyebben is megértik egymást. Mi nem találkozhatunk minden utcasarkon hozzánk hasonló emberekkel, ezért ez a fórum egy fontos dolog nekünk. Tvikynek is. Többek között ez ad erőt, bátorítást. Talán Te sem most hallod először, amit Tviky írt rólad, kérlek gondold át, hogy mit teszel.

Most mennem kell, majd igyekszem fényképet feltenni kicsi (azaz már egyre nagyobb, hihetlenül gyorsan növő) Grétikénkről.

Mindenkinek szép napot továbbra is!

obea
obea

Sziasztok

Csak egy gyors bekukk, mert vár a munka. Kép

Tviky, légyszi ne menj el, nagyon hiányoznál, ne tedd ezt velünk, mert szomorú leszek. Kép

Kép
Kép
atan

Sziasztok!

Sikerült egy kicsit visszaolvasnom mindkét fórumon....

Ne haragudjatok, hogy ritkán jövök. Még sokat dolgozom és alig várom, hogy ne kelljen a gépnél ülnöm. :?

Mi jól vagyunk, már növöget a pocakom és nagyon várjuk a decembert. Már tudjuk, hogy kislányunk lesz aki egyre aktívabban mocorog.

Örömmel olvastam, hogy fogy a várakozók létszáma és egyre több babás család van!!! :D
Gratulálok mindenkinek aki mostanában lett Édesanya, Édesapa!!! :P :lol:

Nagyon édesek a babák, mindenkinek köszi a feltett fotókat!!
Szuper, hogy feltettétek a régi mellett a mostani képeket. Hatalmas változáson mennek keresztül és nagyon édesek a gyerkőcök!!!

Sajnálom, hogy nem tudtunk elmenni a Sződi és a Gólyahíres talira. :(
Nagyon szerettem volna találkozni veletek!! :roll:
A képeket köszönöm, hogy átküldtétek.

A várakozónak kitartást és mielőbbi gólyahírt kívánok!!! :P

Puszi mindenkinek:

Vicki
vicki

Sziasztok!

Először is olvaslak ám titeket nem tüntem el, csak nem mindenhez tudok hozzászólni! :D Még mi midíg "gondolkodó állásponton"vagyunk!

Lenne egy kérdésem hozzátok!
Szerintetek ha beadnánk a határozatot úgy hogy mi építkezni szeretnénk akkor is kijönnek környezettanulmányra?Vagy esetleg meg lehet oldani úgy hogy nem jönnek?
Egy ismerősöm javasolta hogy kérdezzem meg és indítsuk el az örökbefogadást így,mert akkor talán ha elkészül a ház nem kellene olyan sokat várni.Ha várunk addig míg a ház elkészül és csak utána jelentkezünk akkor az plussz 2-3 év várakozás.Akkor ha jól számolom nekünk legalább 4-5 év lenne míg egyáltalán babánk lehetne.

Hú, ez nagyon bonyolult lett!Remélem értitek mit is akarok kérdezni! :oops:
Ja,és még valami!Mindenképpen össze kell házasodnunk?Félre ne értsetek,imádom a párom de én már voltam férjnél és nem nagyon akarodzik még egyszer "igába"(ezt dupla idézőjelbe kellene tennem :lol:)hajtani a fejem.

Tviky!

Csatlakozom az elöttem szólókhoz!Ne lépj le!
Próbáld meg nem figyelembe venni a hsz-t!
Ha nagyon nem megy,akkor változtass nevet és ne rakj fel magadról képet és úgy maradj köztünk!Csak írd meg emailben ezután hogy fogunk rád ismerni! :lol:
Amúgy én is ezért vettem le a képemet,ki tudja ki talál rám véletlenül.Nem mintha(keresem a jó szót rá)szégyenleném magam(már érzem nem sikerült a helyes szót megtalálnom)amiért nekem csak így lehet gyermekem,de nem akarom hogy ezt olyan ember is megtudja akit soha nem fogadok annyira a bizalmamba hogy ezt a számunkra fontos és fájdalmas tényt elmondjam.
Csak hogy értsd, nekem pl. az anyósomék sem tudják milyen műtétem volt!
Na,most majdnem elbőgtem magam,remélem érted mit akarok írni!
Nem vagyok ma túl jó fogalmazó,remélem sikerül kisilabizálnotok valami érthetőt az írásomból! :oops:
Te voltál az első akivel személyesen beszéltem,és te voltál az is aki minket, mint valami szégyenlős első bálozóst, bátorított hogy senki nem fogja leharapni a találkozón a fejünket!
Maradj kérlek!

Nemeske!
Szeretném ha olvasnád a hozzászólásokat,és rájönnél nem vagy ide való!Főleg akkor nem, ha nem veszed észre hogy aki miatt írtál (csak azért mert zaklatod )elmegy egy olyan fórumról ahol őt mindenki megérti és ő is ért mindenkit!
tvera

Gyorsan feldobok néhány képet rólunk:

Kicsi furulyázni tanul (zenetanárnő anyuci szerint ideje korán kezdeni :lol: )

Kép

Apa "főnöki" székében (apa szerint a vállalkozás vezetését sem lehet túl korán kezdeni :lol: )

Kép

És a kedvenc elfoglaltásunk mostanában:

Kép

KépKép

Üdv mindenkinek! obea :)
obea

Tvera, a környezettanulmányt ott is meg tudják csinálni ahol most laktok, később ha felépül a házatok bejelentitek a változást és gondolom újra kimennek környezni. Egy kikötés van albérlet nem lehet. A házasság is kikötés, mert e nélkül csak egyikőtök fogadhatja örökbe a babát, egyesületek pedig (pl gólyahír is ha jól tudom), csak házaspároknak ad babát.
Szerintem is indítsátok el a folyamatot, különben is a határozat nem kötelez semmire.
Remélem tudtam segíteni. :lol:

Obea, nagyon aranyos Gréta, is milyen hajlékony. :lol:

Kép
Kép
atan

Draga Tviky,

szerintem várj még pár napot, mire mindnyájan alaposan felhergeljük magunkat, hogy leléptél, aztán jól gyere vissza:)))) Várunk és szeretünk, nekem konkrétan is sokat segitettél és nagyon hiányoznál.
Most volt ált.isk-i osztálytalálkozónk 26 év után, s a tuti befutó, akinek mindenki a legjobban örült, az volt, aki majd 1 órát késett...
Ha jól emlékszem kárpátaljai vagy? Nos, bölcs nagyapám is az volt, sokat emlegetem is. Tudod, ő mondta: nézd meg ki mondja...

Kép
Kép
koko

Sziasztok!

Tvera!
Atan leírta, amit én is gondolok! :D

Obea!
Percek óta az utolsó felrakott képet nézem! Itt mosolygok egyedül! Annyira aranyos!!!! Ezek a jó pillanatok! :lol:

Koko!
Szerintem elírtad a számokat, nem 16éves tali volt az??? :wink:
Jól éreztétek magatokat?

Amneris!
Mikor lesz már jó a gépetek???????

Többiek!
Hol vagytok? Már mindenki a karácsonyra készül?

Kép

Kép
kajla

Sziasztok!

Tvera!

Nekünk is úgy volt,hogy az anyuéknál laktunk amikor elindítottuk a
papírok megszerzését.Féltünk is ,hogy egy 25 nm-es szobára el fognak minket utasítani,de nem így történt.Aztán amíg nem kaptok babát,fél évente úgyis kijönnek környezettanulmányt készíteni.
Nálunk is pont augusztus végén telefonáltak,hogy jönnének(két nappal azelőtt,hogy átköltöztünk volna a saját házunkba)így meghívtuk őket 90%-ig kész házunkba,egy kerti asztalt és két kerti széket betettünk a kupi tetejére,hogy le tudjanak ülni írni,és ennyi volt a váltás.
Tényleg nem érdemes emiatt tovább várnotok.

Ami a "szégyellősséget" illeti......
Én sosem szégyelltem azt sem,hogy nem sikerül spontán a baba,a környezetemben tudták,hogy kezelésekre jártunk,és azt is tudták,amikor abbahagytuk-feladtuk-,és az örökbefogadás mellett döntöttünk.Pedig én vagyok a "hibás".
úgy gondolom a betegségemen nincs mit szégyellni(szerintem)mert nem drogok okozzák.Elvégre az is ciki lehet akkor,ha valaki influenzás lesz-mert milyen gyenge az immunrendszere.
Persze ez csak az én gondolkodásom.
De így nem kell bújkálnom.

Kedden az orvosi rendelőben egy ismerős(aki nem is tudta hogy nem voltam terhes),megkérdezte vigyorogva,hogy" mekkora?"és hogy "szopik?"
Mondtam neki ,hogy nem szopik.Na azt a megvető arcot.....Ekkor közöltem vele hogy örökbefogadtuk a manót.....na azt az arcot....egyből nem tudott köpni-nyelni....Nem csak ő hallotta,de ez engem nem érdekel.Büszke vagyok a kisfiunkra,mert nagyon szép(mások szerint is)nagyon nyugis,aranyos kisbaba.Szebbet mi sem tudtunk volna prezentálni :lol:

Szóval Tvera!
Én nagyon drukkolok,hogy mielőbb legyen nektek is kire büszkének lenni.Remélem soraim nem voltak sértőek(ha véletlenül félreérthetőek voltak-bocs)Én csak segíteni próbáltam!!!!
Ne féljetek meglépni a boldogsághoz vezető úton az első lépést!

Obea!

Hát nem semmi csaj a Gréti!Igen sokoldalú tudása van!
Furulyaművész,akrobata-guminő-,és még egy céget is vezet...! :lol:
Csúcs!
Szeretettel várunk titeket!Majd megbeszéljük mikor. Tirzáékkal is megbeszélhetnénk,és esetleg valamelyikkőnknék összehozhatnánk egy hármas talit.Mi Tirzáékkal nem lakunk túl messze egymástól.

Kajla!
Ha jól emlékszem te is Fejér megyében laksz.Mert ha jól emlékszem te is benne voltál abban a buliban ami sajnos az én hibámból nem tudtunk összehozni,és csak ti taliztatok Tirzáékkal.
Hogy van Regina?
Jól vagytok?Ti már készülődtök a karácsonyra?
Mi nem nagyon fogunk idén ajándékozni.Megmondtuk a családnak,hogy csak a gyerekeknek legyen ajándékozás,mert minket most az túlzás ,hogy felvet a pénz. :lol:

Tviky!
Nagyon várunk vissza!

Most befejezem,mert már megint szóf.... van.
Bocsi!

Sziasztok!
kavicska

Tvera!
Igen, mindenképpen kezdjétek el! Mikor hozzám kijöttek környezettanulmányozni, új volt a lakás, még alig volt benne bútor. :shock: Úgyhogy csak a konyhában tudtunk leülni. Nem ez számít! (Különben jót mulattam magamban, amikor megláttam, hogy a családlátogató a véleményben leírta, hogy a lakás gépesített. Biztos látta a tűzhelyet, meg a hűtőt.... :lol: )

Obea!
Látszik, hogy Gréta igazi nő! Már szinte mindent tud a sokoldalúságról, ami egy nőnek kell az élethez! :wink:

Kavicska!
Érdekes dolog ez a szégyenlősség. Én is nyíltan fogok majd majd beszélni róla, hogy a babánk örökbebaba. De addíg...
Én úgy vagyok vele, hogy csak kevesen tudtak a kezeléseimröl, és kevesen tudnak a mostani szándékainkól is. Nem azért, mert szégyenlem, hanem azért, mert nem akarom, hogy ez legyen a téma. Meg az is zavarna, ha állandóan kérdezgetnének, hogy "Na, mi van már?" (Még akkor is, ha merő jóindulatból.) Aki tudja milyen ez a várakozás, az úgy sem kérdezi, aki meg nem, annak nagyon nehezen tudnám röviden elmagyarázni a folyamatot erre a kérdésre.

Tviky!
Várunk! Gyere!

dnkata
dnkata

Sziasztok!

Még nem köszöntem meg, hogy a depis napomon olyan kedveseket írtatok! Köszönöm, naaagyon arik vagytok! :wink:
Olvaslak Titeket, de sokminden nem történik velem, ezért nem írok.

De nagy nap ez a mai!!!!! Hurrá, itt a festő, a héten készen lesz a babaszoba! (csak nagyon üres lesz baba nélkül :cry: )

Majd jövök a fotóval, addig is sok puszi mindenkinek!

Kép
vivi1

Sziasztok!

dnkata!

Persze mindenki másképp kezeli a dolgot..nekem az is belejátszik ebben a nyílt lapos módszerbe,hogy egy 1000 fős kis falucska lakója vagyok,ahol (rajtam kívül)mindenki ismer mindenkit.Mint műkörmös havonta járnak hozzám évek óta emberek,akik szerintem a hűségükért cserébe megérdemeltek annyit,hogy a kezelések alatt tudhatták,hogy miért nem vállalom el őket csak egy hónap múlva.A kezelések alatt nem dolgoztam,mert nem akartam ,hogy a sok vegyszer gőze esetleg befolyásolja a dolgokat.Mégsem sikerült.Pedig egy falu drukkolt nekünk :)
Abban igazad van,hogy az rosszul esett ,amikor kérdezgették,hogy sikerült-e.Főleg amikor nem sikerült.....
De minden csoda három napig tartott még itt az Isten háta mögött is. :lol:
kavicska

Vivi1!

Ne hidd ,hogy üres lesz a babaszoba nélküle.
Mi amint beköltöztünk egyből berendeztük a szobácskáját.
Annyira jó érzés volt bemenni,rakosgatni.Persze a vágy ,hogy mikor lesz már valaki az ágyikóban......de a tudat hogy készen állsz bármikor csörren meg a telefon....nagyon jó érzés.
Tudom milyen érzés az is ,hogy nincs miről írni.Én is szoktam kukálkodni téma hijján.De most szómenésem van :lol:

Lehet hogy a boldogság teszi....

Kavicska
kavicska

Kavicska! Nem baj ha sokat írsz, szívesen olvaslak! :lol: :lol:

Kajla! Itt vagyok én is! :lol: A karácsonyi vásárlást még nem kezdtem meg, csak a keresztlányomnak vettem ajándékot. 2 éves lesz, konyhát vettem neki, imád főzni. :lol: :lol:

Obea! A harmadik kép naaaagyon jó lett, a kis artista aranyos. :lol:

Írtátok, hogy fél évente van körny.tanulmány. Nálunk a tanfolyam alatt volt egy, meg ha jön haza a babánk akkor lesz még egy. Nálunk nincs félévente. :roll: Minden megyében máshogy van, érdekes!

Tviky! Na neeeee, neked itt a helyed köztünk! :wink:

Kép
vivi1

Vivi: mi is konyhát vettünk Csengének, lassan kiszorulunk a nappaliból a játékok miatt... :D

Tvera: az építkezés miatt ne halogassátok a jelentkezést, gondolhatod, hogy nem csak kacsalábon forgó kastélyokból jelentkeznek a Tegyesznél... :) De ahogy Atan is írta (meg korábban is szóba került), ha döntöttetek, házasodjatok össze, mert anélkül valóban csak egyedülállóként jelentkezhettek örökbefogadásra, és nyílt öf-ra úgy az esélyetek a minimálisnál is kevesebb. :(
Ne fecséreljetek el az elkerülhetetlennél több időt fölöslegesen - szerintem. :)

Nekem a héten volt egy vitám (annyira nem volt igazi vita, mert ráhagytam az illetőre), meg akartak győzni, hogy nyílt öf-nál az életet adónak van 2 hete az aláírás után, hogy meggondolja magát. Elmondtam kétszer, hogy nem így van (már csak tudom! :) ), aztán hagytam annyiban, hadd legyen igaza. :) Annyira bírom, amikor olyasmiben okoskodnak, amiben a másik fél totál érintett. :roll:
rkata

Sziasztok Lányok! :lol:

Bocsi, hogy ritkán írok, de olyan szép idő van, és egyfolytában csavargok, ha időm engedi. Már ki van ürítve a szoba, ahol a manócskánk aludni fog. :lol: És már megterveztem a szekrényét, most várjuk az árajánlatokat, hogy kivel csináltassuk meg. :lol:

Környezet tanulmány: Nálunk csak egyszer voltak az elején. :roll:

Tvera: Szerintem se halogassátok a jelentkezést, mert mire sorra kerültök kész lesz minden, és az lesz igazán fontos. :lol:

Rkata: Igen, az emberek szeretnek véleményt mondani olyan dolgokban amihez egyáltalán nem értenek. Ilyet már én is tapasztaltam. :roll:

Vicki: Örülök, hogy jelentkeztél! :lol: És annak is hogy minden rendben van a babátokkal. :lol:

Kedves Tviky: Ne menj el innen, hiányoznál mindenkinek. :wink:

Obea: Úgy látom Gréti már is jobban furulyázik mint én a fősulin. :lol:

Mindenkinek sok-sok puszika! :lol:

KépKép
ancsúr

Ancsúr: a legjobb, hogy csak józan paraszti ész kell hozzá: ha ÉN nyilatkozom vmiről (lemondok), minek nekem aztán fellebbezési idő???
rkata

Kedves Lányok!

Végtelenül hálás vagyok, hogy ennyien mellém áltatok, ez egy nagyon jól eső érzés.

Köszönöm mindenkinek!

Ígérem, összeszedem magamat, és majd jelentkezem.

Hétfőn és ma vizsgáztam, nagyon jó eredménnyel (4,5), és ezzel lezártam a félévet, úgyhogy február végéig nem kell a sulira gondolnom.

Kavicska
Humán Erőforrás Menedzser leszek nemsokára.

Tviky

Kép
tviky

Kavicska!
Békés megyei vagyok! :D

Tviky!
Én Személyügyet végeztem a fősulin! :D Szebb a humán erőforrás megnevezés! Hová jársz? Mikor diplomázol?

Kép

Kép
kajla

Kajla

Gödöllő, Szent István Egyetem, ha minden jól megy 2008 tavaszán-nyarán diplomázom.

Kép
tviky

Tviky: Ügyike vagy! :lol:

Kajla: :roll: Ez dinnyeség. De az is az volt, hogy nekünk is adtak tudod fellebbezési időt, amikor a határozatra vártunk, és persze nekünk kellett előre szólni, hogy nem kérünk belőle. :roll:

Puszmák mindenkinek nagyon elvesződtetek! :wink:

KépKép
ancsúr

Sziasztok!

Tirza, köszi a képeket, a manó egyszerűen ennivaló!!!!!!!!!!!!! :)

Hoztam két képet a mai termésből:

Ma zsemlét ettünk nagyival:
Kép
Nagyon ízlett:
Kép

Jó éjt nektek!

Tviky: Gratula a vizsgáidhoz, csak így tovább és most jó pihenést!
obea

Sziasztok!

Tviky!

Örülök ,hogy jöttél!
Gratulálok a vizsgáidhoz!
Annyira szépek ezek a megnevezések....de ez biztos csak azért van,hogy az olyan egyszerű,és egysejtűagyú teremtések,mint én is...nehogy tudják miről van szó :lol:

Obea!

Hát már megint csak ámulni tudok ezen a csajszin,hogy mennyire édes.
Látom azért ti is rongáljátok a nőcit,és minden táplálékot csak az "idejében "vezettek be. :lol:

Hát én sem vagyok az a félős anyuka.Márk is elég sok mindent megkóstolt már.Hihetetlen hogy csak két hónapos,és kinézi az ember szájából a kaját :lol: Na jó pöri-nokit azért még nem evett....de egy kis almácska,sütőtököcske,narancs.Ízlettek neki az új ízek.,de nem visszük még túlzásba,csak kóstolgatunk.

Kajla !
Bocsi,hogy keverek megyeileg.Kicsit szenilla vagyok (biztos szegény megboldogult nagymamám unokája vagyok)

Tirza !
Mi is kérünk szépen képeket!
Már rég láttuk a manótokat!

Na most elmegyek alvadni,mert apa leitatott egy kis tokaji furminttal(hétvégén kaptuk a rokonoktól) és most kisé fejreállt a világ.Minek iszik aki nem bírja!

Jó éjt mindenkinek!
kavicska

Bocs Tirza!

Most néztem meg a régi fiókunkat!

Nagyon édes Matyibaba!
Nekünk is van ugyanolyan LION -os rugink felsővel mint az"ilyen nagy leszek "című képen van.Csak annak már kirúgjuk az alját!
Gyönyörűség! :lol:

Jó éjt!
kavicska

Sziasztok!

Tegnap írtam és elszállt az egész! :twisted: Dühömben nem írtam meg még egyszer,igaz nem volt korán éjszaka 1. :lol:

Kavicska!
Éreztem én hogy nem jó szót találtam!Igazából amit dnkata
írt az tükrözi az én véleményemet is!Nem akarom hogy sajnáljanak amiért ilyen fiatalon,egy rohadt betegség miatt kivették a méhem és nem lehet gyermekem.Nem akarom hogy furcsán,lesajnálva,szánakozva és megértést mutatva nézzenek rám.Úgysem érti aki nem esett át ezen min kellett,min kell keresztül mennem!Nem akarok magyarázkodni!
Igenis lesz gyermekünk,csak nem a hagyományos módon!
Egyáltalán nem volt semmi sértő abban amit írtál,én voltam az aki rosszul fogalmazott! :oops:

Lányok!
Mindenkinek köszönöm a válaszát!Rajta leszünk a témán!
Majd tudatom veletek mikor lesz az esküvő! :lol:
tvera

Tviky!

Helló!

De jó hogy itt vagy!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tvera

Tvikykém,
Isten hozott :lol: :lol: :lol:

Gratula a vizsgáidhoz, én már abbahagytam a tanulást erre az életre. Megfogadtam, hogy legfeljebb varrótanfolyamra nevezek be ezután, sehova máshova. Hogy a fenébe csináltad, hogy máris befejezted a félévet? Ha jól emlékszem, nekem éveken át volt jól elrontva a karácsony-szilveszter-január időszak...

Lányok, hogyan kell lekicsinyiteni a képeket? Én is tennék fel a kismanóról, de mind elég nagy felbontású kép, amit róla csináltam. Apát sajnos ez ügyben nem tudom meginterjúvolni. Tavaly karácsonyra tulajdonképpen neki hozta a Jézuska a digitális fényképezőt. Karácsony után végignézte a fotókat, amit az ünnepek alatt készitettem. Csak halk pittyegéseket hallottam, mert épp a gyereket altattam. Mikor végre kijöttem a gyerekszobából, széles vigyorral újságolta, milyen jók lettek a képek. Nyúltam a gép után, kerestem a képeket, mire azt irta ki: no image... Vagyis az én drágám egytől egyig kitörölte őket. :( Erre aztán jól összevesztünk, meg persze én voltam a hibás, amiért nem mentettem le azonnal a képeket. Azóta apa van rajta minden képen, mert anya kezeli a gépet. S ha Dorka felnő, keresni fogja majd az anyját, vajon hol volt, amikor apával az állatkertben voltak, meg játszótéren, stb.
Van vmi program amivel kicsinyiteni lehet? Az avatarhoz meg végképp icipici kép kell...

Kép
Kép
koko

Sziasztok! :lol:

Előre is bocsi mindnekitől amiért bővebben nem jelentkezem, talán hétvégén több időm lesz...
És Noriszról is teszek fel majd képeket!!

Koko!:D

Hát pedig nagyon sok szépséges képed van ;)
Ráadásul Dorka is egy tündéri, szépséges kiscsaj:) (Így azért nem annyira nehéz:)
A képek többségével nálunk is ez a baj, hoyg én seholsem vagyok:) De megnyugtatom magam, hogy Norisz a képek miylenségén látja majd a szeretetemet, na ez így túl egyszerű, szóval azt, hogy rajongásig imáááááááááááádom ;) (És mikor elkezdi a "pimpa palimpáááát" és még táncol is hozzá.... na jó, értitek szerintem;) )

Itt van egy progi amivel nagyon egyszerűen lehet kicsinyíteni, ezt ajánlom mindenki figyelmébe!!! Komplett könyvtárakat lehet átméretezni egy másik könyvtárba.... (Pl. nekem mindenből 2 könyvtáram van "xy" és "xy.kisebb"...)
http://www.origo.hu/szoftverbazis/multi ... setup.html

Ha valakinek nagyon nehéz lenne, mert angolnyelvű akkor ha felhív szívesen segítek!!! De nagyon egyszerű egyébként, nem kell hozzá nyelvtudás!!!! :wink:

Koko! A szamócás képet légyszi, légyszi....!!!!! :) Had lássák a többiek is, annyira szépséges az a kép, komplett úgy ahogy van:)

Puszi mindenkinek!
Napsi

KépKép
napsugaracska

Kavicska

Emberi erőforrás, régen személyzetis. Nem tudom, régen hogy oktatták (majd Kajla leírja), de mi most rengeteg pszichológiát, szociológiát, még több jogot, és nagyon sok közgazdasági tantárgyat tanulunk. Nagyon élvezem a tanulást és tanultakat beépítem a munkámba, az életembe. Nem véletlen, hogy most tanulok, ezt 20 évesen nem értettem volna. Ez a szakma, már kinőtte magát abból, hogy csak felvesszük, meg elküldjük a munkavállalót. Sokkal komplexebb elvárások vannak, pláne amióta ISO rendszer van.

Koko
Távoktatási rendszerben tanulok, minden hónapban csak 1 tantárgyra, és 1 vizsgára kell koncentrálni, de mnden hónapban van valamelyik csoportnak valamelyik tantárgyból vizsgája, tehát lehet variálni. Én most csatlakozva más csoportokhoz a decemberi és januári vizsgáimat előre hoztam, és 3 hónap alatt csináltam meg az 5 vizsgát. Kicsit fárasztó volt, tegnap estére teljesen kimerültem, de most már nyugodtan tudok koncentrálni a Karácsonyra meg a babavárásra.

Mindenkinek jó hétvégét!

Kép
tviky

Sziasztok!

Tvera!
Én értettem mit szerettél volna,de egy cipőben járunk ,nekem sem sikerül mindig jól fogalmazni.
Megértelek.

Tviky!
Köszi a felhomályosítást!Gondoltam,hogy valami ilyesmi,mert nálunk is a kórházban van humánpolitikai osztály.
Nagyon irigyellek,hogy ilyeneket bevesz az agyad .Ilyeneket képtelen lennék megtanulni.Ahol nem folyik a vér.....azt az én agyam nem veszi be.

Napsugaracska!

Várjuk az újabb képcsodákat Noriszról.
Mindig nagyon jók szoktak lenni.

Én is csináltam egy jót Márkról.Apa dolgozós hátizsákjában csücsül.
Persze közel sem annyira lesz elmés mit noriszról készült képek.
kavicska

Sziasztok!

Most látom milyen üzenetet küldtem el tegnap.Bocsi mindenkinek!
Csak ilyen amikor egy gépen ketten két programot csinálunk a férjemmel.Még mielőtt elszállt volna az egész üzenet gondoltam elküldöm.

Szóval elnézést a kisbetűs Noriszért!
Meg azért is hogy el sem voplt időm köszönni.

Szerintem majd még jövök
Sziasztok!
kavicska

Napsi!
Már azt hittem, nem is jössz!!! :shock:
Várjuk a képeket Noriszról!

"Egyél Maci almát!"
Kép

Kép
kajla

Sziasztok, csak jelezni szeretném nektek, hogy nemeske kérésére töröltük a hozzászólásait, így a megjelenésével keletkezett problémát lezártnak tekinthetjük... Mivel megkért minket, így a hölgy regisztrációját is töröltük... További jó társalgást!
apa :)
apa

Sziasztok!
Mi történt?
Téli álmot alszik a társaság?
Ébresztőőőőőőőőőőőőőő!!!!!!!

Kép

Kép
kajla

Szia Kajla!

Igen, azt kéne ebben a nyúlós idöben.... (legalább is itt Pesten vígasztalhatatlanul hull a pára ... brrr) Bár én még dolgozom. Brrr annak is...

dnkata
dnkata

Ja, és még. Regina nagyon édes! Jó kis gondoskodó csajszi. A maci helyett/mellett nem kéne egy kistesó neki abba a bébi-ülőkébe? :lol:

dnkata
dnkata

Kata!
Már beindult a tesóprojekt! :lol: Aztán majd látjuk... :wink:

Hát, igen! A munka! Nekem sincs túl sok kedvem visszamenni dolgozni, kb. 1évem van még itthon!
Már néztem bölcsit is a csajszinak, de félek, hogy nehezen fog beilleszkedni! :?

Többiek már nagytakarítanak?

Kép

Kép
kajla

Szia Kajla!

Hát biztos nagytakarítanak vagy nagybevásárolnak, más nem lehet az oka a hallgatásnak... :?

Megértem, hogy nincs túl nagy kedved visszamenni dolgozni. Én már 20 éve dolgozom (hát igen, nem leszek egy tini anyuka, de duplán leszek anyatigris: anya és szinte nagyanya :lol: ), és időnként nekem is elegem van, pedig szeretem a munkám. :roll:

Hadd kérdezzem meg! Neked mi volt a "taktikád" a várakozás időszakában? Olyannokkal foglalkoztál, amit a baba mellett nehezebb megvalósítani, vagy inkább a baba érkezésére készítettétek elő az életeteket (pl. babaszoba berendezés, vásárolgatás)? Vagy is-is?

Érdekel ám mindenkinek a véleménye! Ablakpucolás és kilicsfényesítés között leírnátok? :D :lol:

dnkata
dnkata

Szia Kata!
Írhatnék ám nagy dolgokat, hogy milyen jól telt a várakozási idő, de minek hazudni! :shock:
Iszonyú volt! Én akkor kezdtem el a Fősulit, hogy jobban teljen az idő, talán ez valamit segített. De szinte minden terhes vagy babakocsit tologató nőt irigyeltem és esténként sírtam is (...miért pont velem történik ez, mit vétettem...). Mikor találkoztam hasonló sorsú emberekkel és velük beszéltem, könnyebb lett! És mikor a Gólyahírhez jelentkeztünk, megint könnyebb lett! De még így is nagyon nehéz volt!
A gyerekszobát természetesen előkészítettük, mert tudtuk, hogy ha szólnak, már csak napjaink lesznek! Kiságyat megvettük, néhány játék, ruha...

Tavaly épp a nyaralásunkat terveztük, mikor megérkezett Regina! Hát, ezer Spanyol útért nem adtam volna azt a pillanatot, mikor végre otthon aludt! Már amikor aludt, mert első éjszaka hajnal 2-ig üvöltött :D

Elhiszem, hogy lassan telik és hogy az eszeddel tudod, hogy úgyis eljön egyszer a te időd is, csak hát a szív...ott van a baj!!!

Az volt a "kedvenc" mondatom az önostorozáshoz: "Mindenkinek van gyereke, csak nekem nincs!" És akkor tényleg így éreztem! Aztán teljesen megváltozik minden!
Csak türelem...

Kép

Kép
kajla

Ja!
És az évek! Azon imádkoztam, hogy 30éves korom előtt anyuka lehessek! Bejött! Igaz, hogy csak egy szűk hónap volt már addig... :wink:

Kép

Lányok!
Csak annak van igazolása a távollétre, aki sütit süt és küldd nekem belőle!

Kép
kajla

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?