Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Eszti, megnéztem a videót, Bence egyszerűen szenzációs! Más elképzelni, hogy már jár, és egész más látni. :) Nagyon-nagyon ügyes!

Anita!

Boti is csúcs ahogy taxizik, zabálnivaló :) A hátralevő vizsgákhoz drukk!

Mamacka!

Jó nagy fába vágtátok a fejszéteket, de mindennél jobb élzés lesz, amikor kész lesz. Szóval ti már lassan a kistesón gondolkoztok?

Era!

Martin olyan nagyfiú, nem győzök csodálkozni :) Azokkkal a szemekkel sok csajszit fog levenni a lábáról :)

Gaby!

Dumás Eszternek nagy gratula a szókincs bővítéséhez :) Fiadnak jól szorítottunk?

Meli!

Lassan kiszorít a lányod a gép elől :) Nagyon cukker :) És én is azt hittem, hogy fogacska virít a szájában :)

Annácska!

Sok-sok erőt kívánok a tornához, talán ma már jobban fog menni...

Eszter!

Mi már teljesen jól vagyunk, a kiütések is gyorsan elmúltak a Dóriról. Újra jókedvű, zsivány, és pakol :) Ezt vártam, mert iszonyú volt nézni, ahogy semmihez se volt kedve :(
Nektek is mielőbbi gyógyulást, és akkor talizunk :)
A Liberó kódjaimat már elajándékoztam itt a házban, bocsi :(

Tünde!

Hogy van Bettina fülecskéje?

Lányok, én teljesen elbizonytalanodtam kajaügyben. Régebben a Dórinak jobban ment, de most max. fél üvegnyi kaját tudok megetetni vele, többet nem hajlandó, még a szemét is összeszorítja, ha nem kell több neki. Amíg eszik, addig jóízűen eszik, szóval ízlik neki, de kb. 100 gr elég neki. Max 120. Pedig nagyon éhes, amikor etetni kezdem. Kétszer eszik szilárdat egy nap, és kb. 4-szer szopizik nappal, éjjel még egyszer. Gondolom elég neki ennyi, mert nem marad éhes, és 4 órát kibír kaja nélkül, csak furcsállom. Csütörtökön együnk dokinénihez, és meglátjuk, hogy hízással hogy állunk. A ti babáitok mennyit esznek?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Anita: nagyon szép kisfiú Boti! :)

Eszti: olyan édes, ahogy szedi a pici lábait! :P
Most vett egyik ismerős telket Dunakeszin 10 milláért.

Vok: úgy látszik ez a betegség elég makacs, jobbulást Nektek!!!

Évi: köszi, Bettina teljesen meggyógyult!
akartam Neked írni hogy Bettus felső fogai között is van sok hely, majd a maradó fogak teljesen mások lesznek!

Annácska: egy hétig végig ott kell lennetek a kórházban, vagy csak napközben? Fáj Annamarinak a torna azért esik nehezére?

Képzeljétek B. teljesen átaludta az éjszakát, este 9-től reggel 1/2 8-ig. Nem vonok le messzemenő következtetéseket.

FONTOS: most végképp kiderült, hogy ha ébred, akkor az nem az éhség miatt van, ugyanis tegnap csak 3-szor kapott kaját és utóljára 1/2 7 körül egy kis pépet.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Évi: a babák tudják mennyi ételre van szükségük, pont ma mesélte sógornőm, hogy eddig a babája szinte csak pár kanállal evett, de pár napja szinte egy egész üveg bébiétel kevés neki egy alkalommal. Ő most kezdett mászni/ülni/felállni - szóval kell az energia :D

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Látom kezd belendülni a topik. :)

Eszti,
nagyon ügyi Benyófi! :)
Anita,
édes a kis bébitaxis Boti baba! És ő is ügyin ácsorog már! Akkor most még hány vizsga maradt?
Évi,
Lidinek is vannak helyek a fogai között! A kajcsi mennyisége nálunk se olyan rengeteg illetve változó. 120 egyszerre. Ő 4* eszik mást, a szopin kívül.
Tünde,
gartula az átalváshoz! De jó!!!
Annácska,
nagyon sajnálom a helyzetet! Tényleg nagy drukk, hogy Annamari csinálja a tornát! Az ágy dolog meg hihetetlen... :evil:
Vok,
cuki lehet Hanna, ahogy hátramenetben mászik. Gratula a 7 hóhoz, utólagosan. Nem beszéltem dokival, 2-3 naponta kapja a sütőtök-almát. Hannának bejött a sütőtök? Jobbulást!
Livi,
én is 3 év múlva tervezem a tesókát.

Lidi úgy tűnik, hogy fogzik. Adtam neki chamomillát és szépen be is aludt utána.
angi79

Hello Csajok!
Megjöttünk Várgesztesről! Álmomban sem gondoltam, hogy ennyire jó idő lesz! Szombaton és vasárnap is voltunk kirándulni, Pötyit kengurúban vittük, imádta...
A ház is nagyon jó volt, tartozott hozzá egy medence is, egy szauna, meg egy jakuzzi. Na persze én az első nap utánösszeszedtem egy jó kis gombát, így a többit kívülről figyelhettem... :roll:

ÉÉÉÉÉÉssss!!! Hazaflé valahol Tatabánya és Budapest között kijött az első foga Pötyinek!!!!!! JObb alsó! Fél 5-kor uzsinál még nem volt semmi, mikor otthon etettem 7-kor meg éreztem, hogy kocog a műanyag kanál, hát belesek és ott vigyorgott egy fogacska. Még annyira friss lehetett, hogy picit véres is volt. Mi meg mindebből semmit nem vettünk észre. Na, nem bánnám, ha az összes így jönne!!!! 8)

Eszti! Megnéztem Benyókát, hát nem semmi mekkorát nőtt és milyen édesen megy! :) Jól ledolgozhatja a kilóit, mert Pötyi most 7,5 kg, pedig fele annyit sem eszik, mint Benya.

Évi! Ne aggódj az evés miatt. Pötyi így kezdte, max. 3 kanállal evett meg a főziből, gyümiből. Majd egyik nap benyomott 130 grammot. Ez ment egy hétig, aztán megint csak 80-100 grammot fogadott el. Tegnap óta megint 130-140 grammot eszik. Én már nem is lepődök meg, lényeg, hogy úgyis kap utána mindig cicit is és ha éhes lenne, csak a kanállal van baja, akkor bekajál. :)
Ja és a legújabban megeszi az üveges kaját is, de csak a húsososkat. Gondoltam is, mekkora kicseszés, mert 190 grammot nem sok gyerek eszik meg (na itt mindig eszembe jut Benyó, aki a kivétel) és egy alkalomra sok az egy üveg, kettőre meg kevés... Megint a bank jár jól... De sűrűn nem kap üvegeset.
Ma ezt kapott: csirkemáj, levesben megfőve, sütőtök, alma (sütve, zacsiban). Annyira finom lett, hogy meglepődtem, mert fűszer semmi nem volt benne. Nem is értem, hogy lehetnek az üvegesek ennyire ízetlenek. :(

Anita!!! Boti baba nagyon édes! Mi is kedvet kaptunk a bébitaxihoz, állítólag a Kikában lehet kapni olcsón, mi ezt vesszük neki KArira.

Pötyi is nagyon beindult, áll fel, és végre a felülés, feltérdelés is megy, az ágyat is SOS le kellett engedni, mert csak egyszer kellett rájönnie, hogy fel tud kapaszkodni.

A fulladással nagyon megijesztettetek. Pötyinek is adtunk már bulátát, hosszúkásat, amit a kezébe tudott fogni és szépen elszopogatta, málott szét. Már azt sem merek adni. Néha, amikor maradt egy-két darabos az almában, azt meg hihetetlen ügyesen kiköpte eddig. Na most már kétszer mixelek át mindent. :(

Annácska! Sajnos nem figyeltem, miért vagytok kórházban?
Kitartás!!!!

Tünde!!! Éljen Betti!!! Azért reménykedhetsz a mai éjszakában is! Mi mostanában kelünk óránként, de csak betakargatom, cucó vissza és alszik. Szerintem a foga miatt nyugtalan, Vágesztesen kezdte, de akkor még nem tudtuk, hogy a foga, az idegen helyre fogtuk. Mert ha kinőtt az első, akkor jön hamarosan mellette is, nem?

Livi! Eszik már a barátosnőnk? Hogy megy a kanalazás?

Mamacka!! A csempeválasztás és tervezgetés részét átvállalnám szívesen! Azt imádtam csinálni! Tényleg biztos otthonos lesz, én is pont erre gondoltam. Majd kérünk fotókat!
Mekkora a lakás?

Most hirtelen ennyire futotta!
Puszi:

BArti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Ildi!

A naptáram azt mondja, hogy ma Olivér nap van. Isten éltesse a nagyfiút, ha ma tartjátok! (ha nem, akkor is :))

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Margitszigeten:

Kép

Apán csüngő csajok:

Kép

Így szopizom az ujjam:

Kép

Nem adom a kanalat:

Kép

Kép

Így tudok már ülni:

Kép

portré:

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Éljen!
Egész délelőtt nem tudtam írni, mert ez a fránya ablak nem jött elő...

Eszti!
Anyósom kérdetze,h ogy nem lesz-e kövér attól a gyerek, hogy rendesen eszik, meg cicit is kap. Akkor mondhatom neki nyugodt szívvel, hogy NEM. :D
Nagyon cukin csinálja a pasi!!!!!!!!!! Kész! :D

Tünde!
A múltkor 1 hét alatt kiment belőle a nátha. Most makacsabb. De csak kell neki valamiből immunrendszert csinálni. Látom csattozzátok már Bettina haját. Nem zavarja? Hannának hátul nagyon hosszú a haja. Nem tudom,hogy levágjam-e... Még erősen gondolkozom rajta. :)
Cicizéssel hogyáll a kiscsaj? Gratu az éjszaka átalvásához!!!! :D aludtál te is, vagy a szokott időben keltél?

Angi!
Hát, a sütött sütőtök nem nyert, viszont a főzött nagyon bejött neki. :D Szóval maradunk a főzési verziónál.
Mindig beleakad a lába a rácsba a csajnak. Jókat mosolygok rajta. :D És olyankor persze szól, mert nem tud megfordulni.

Évi!
Ne aggódj a kaja miatt tényleg. Ha éhes lenne, tuti szólna!!! Gondolom most épp nem készül újabb kunszt elsajátítására. :) És örülj neki, hogy 4 órát kibír, legalább addig lehet játszani. Mennyit alszik mostanában?
Oké. Meggyógyulunk és megyünk. :D
Sebaj. Majd csal lesz még kódod. Nem sietek sehova. :D

Barti!
Gratu Pötyinek az első fogacskához!!!! Tök jó, hogy ilyen jól viselte!!!!!

Eszter
Kép
Kép
vok

Évi, igen, ma tartjuk, bár ma nem ünnepelünk, szombaton lesz Levente 7 éves, és együtt bulizunk :D
Köszönjük szépen!!!! :P
vas

Sziasztok,

Nem vesztem ám el, csak nincs időm írni. Amikor meg lett volna, nem engedett fel a babanet :evil:

Képek szuper jók, Bettina hajcsatozására nagyon irígy vagyok, én is már úgy várom, hogy tudjak csatot tenni Aliz hajába. Volt már hogy próbáltam, de még kiesik belőle :(

Eszter: Nehogy levágasd Hanna haját! Ha nem zavarja, én nem nyúlnék hozzá.

Eszti: Megnéztem én is a videjót, hát ez a kiskrapek nem semmi :) Olyan édes az a totyogás :)

Ildi: Olinak boldog névnapot, Natinak pedig boldog 8. hófordulót kívánok :) Te is nagyon ritkán írsz mostanában, csak nincs valami baj??

Bartika: Az üveges bébikajákra én is ezért haragszom. Általában nekünk is sok egy evésre, de kettőre meg kevés :evil: Nálunk apa szokta megenni a maradékot, imádja :) Kedvence az alma-sütőtökkel :)

Annácska: Szörnyű, amit a kórházi körülményekről írtál :( Remélem gyorsan eltelik ez az egy hét, és többet a környékére sem kell mennetek.

Cory: Mi van veletek???

Kb. ennyire emlékszem, úgyhogy bocsi, akinek nem reagáltam :oops:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Anita!
Nagyon édes a taxizós és hintázós Boti!

Annácska!
Sajnálom a tornát! Remélem ma sikeresebb volt! A kórházról: : :evil:

Eszitpeszti!
A férjecskémmel elámultunk Bencén! Hihetetlenül ügyes!

Évi!
Nekünk se megy mindig ugyanannyi kaja. Van olyan, hogy egész nap bemegy kb 20 ml gyümi, zöldség meg egy csepp se. Ez van, még nem halt éhen.

Tünde!
Tündi az éjszaka este nyolctól hajnal egyig aludt, aztán kb 2,5 óránként kelt. Most bezzeg ezerrel pörög, állandóan hanyatt akar esni az ágyban. Bettina nagyon édes a kanalaival! És nagyon szép hosszú haja van! Hogy viseli a fésülködést?

Bartika!
Gratulálok a fogacskához! Tündikének vettem olyan kanalat, amit mondtál. Tetszik neki. És vettem neki fogmosó-tanuló szettet is. A legelsővel nagyon szereti dörzsizni az ínyét.

Vanillka!
Nálunk én vagyok a "moslékos", de én csak a gyümölcspüréket eszem meg, a zöldségesek nem tetszenek. :D

Rólunk: ma vendégségben voltunk a 9,5 hónapos Balázs babánál itt a házban. Tündi kezd rájönni, hogy más gyerek el tudja tőle venni a játékot.
Férjecskémről: lepucolták ma a fogköveit, és le kell szedni egy-két koronát és újraépíteni. Sokba lesz nagyon. :(
Rólam (önző módon): Ötös lett az ökonometriám! Bibibííí!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok :)
Eszti :)
Köszi, aranyos vagy :)
Szenzációs a fiad :D Nagyon kis ügyi :D
Bencus miatt meg szerintem ne aggódj! Jól fejlődik és nem a súly számít. Mosolygós, vidám, kiegyensúlyozott kis pasas, a mozgása meg lenyűgöző :lol:

Eszter :)
Örülök, hogy Hanna jobban van :)
Inkább a mászást erőltesd Hannánál. Próbálj meg te is négykézláb menni, hogy lássa hogy is kell csinálni :D

Évi :)
Szerintem vannak változások az evésben, te sem eszel mindig ugyanannyit :wink: Dóri egyáltalán nem úgy néz ki, mint aki éhezik :D Majd eszik, ha éhes :)

Tünde :)
Gratulálok Bettusnak :) Remélem rendszert csinál belőle :)
Jók a képek :) A csajokon dupla sapi van?
Biztos van olyan gyakorlat, ami fáj Annamarinak, de inkább a makacssága volt a baj :( Tegnap este a lelkére beszéltem, aminek úgy látszik jó hatása volt, sokkal jobban ment ma a torna :)

Barti :)
Gratulálok Pötyi sírás nélkül kibújt kis fogijához :D
Örülök,hogy jól éreztétek magatokat :) Gomba :(
A gyerkőcöknek gyógytornára van szükségük. Annamarinak a lábát és a kezét tornáztatják, Petinek meg a mellkasát erősítik :)

Ildi :)
Boldog névnapot Olivérnek :)
Hogy megy a tanulás Leventének?

Vali :)
Jó, hogy jelentkeztél :) Nemsokára te is rakhatsz csatokat Alíz hajacskájába :) Vininek, hogy megy a suli?
Apa hogy halad a fogyival? Bár ha babakaját eszik... :wink:

Livi :)
GRATULÁLOK a vizsgádhoz :D Nagyon ügyi vagy :)
Tündinek meg kell tanulnia osztoszkodni :wink:

Ma a torna Annamarinak sokkal jobban ment, szegény Peti sírdogált mert hulla fáradt volt :( Szegénykém egész nap csak kétszer 3/4 órát aludt és ez nagyon kevés neki. Remélem jövő héttől simán vissza tudunk állni a rendes kerékvágásba :)

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!!!

Nem, Vali, nincs semmi gond velünk(a taknyizást, köhögést leszámítva), csak nincs sok időm itt ülni és írogatni.
Köszönöm a köszöntéseket, Annácska neked is :D
Aíznak is boldog 8 hót :D
Levente jól elvan a suliban, de délutánra mát tiszta zizi, így múlt héten is elhoztam egyszer ebéd után(ma is ez lesz)
Igaz, akkor teljesen felborul a napirendünk, de kell neki is egy kis nyugalom.
Délutánra elfárad, és zsong, meg röhögteti az osztályt, persze napközis tanóra alatt.
Délelőtt semmi gond nincs vele, sőt, 100%-os lett a matek tudáspróbája. :D

Annácska, nagyon sajnálom, ami veletek történik most :( , fel a fejjel, Annamari is csak hajlandó lesz együttműködni :)

Benyó menése szenzációs, Boti is nagyon koncentrál a bébitaxi tologatásban :D
Én lánykám egy lusti-musti, csak kúszik, és semmi mást nem csinál :lol:
A fiaim ilyenkor már lazán álltak, ültek, ő nem nagyon akar. :roll:

Tünde, nagyon helyes Bettus a hosszú hajával :D

sajnos mennem kell, Natka az ölemben ülve eszetlenkedik, így nem tudok írni :roll:
vas

Sziasztok!

Majd olvasok vissza, de most csak gyorsan magunkról:
Alexnél valami van, így a múlt heti 3 alkalmas torna után. Egyre többet van négykézláb, és hintázik. Hamarosan szerintem mászni fog. :)
Voltunk mázsáláson. Isten bizony nem főzők neki zsírosan, de majdnem fél kilót hízott:) Okt. 16.-án volt 7670 g, ma meg 8140 g. Konkrétan fogtam a fejem, h úristen:) Ezért akar leszáradni a karom:)
A fogát is megnézte a doki. Állítólag EGYSZERRE jön neki 6 fog. Alul 4, felül 2. De lehet fordítva :(

Nah, megyek is főzni, mert éhen hal a kis csávóm!

Majd jövök :)

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok Lányok!!!

Én most csak kizárólag olvasni tudok,két topic már nem megy.De,ami nagyon-nagyon feltűnt,hogy Cory nem írt már 14-e óta.Ezt Tőle nagyon nem szoktuk meg és aggódni kezdtem.Remélem nincs velük semmi gond!! :roll:

Cory!!!!!! Ha olvasod,adj pici életjelet magatokról!!! :wink:
Vendég

Jaaa különben minden anyucit és babucit pusszantok és a képeken mindig ámulok,bámulok!!Olyan szépek,ügyesek már ezek a tavaszi babák!! :)
Vendég

Sziasztok!

Bartika!

Klassz, hogy jól sikerült a hétvége! Viszont a gomba gondolom nem hiányzott :( Gratula Pötyi fogához, és kívánom, hogy az összes így jöjjön ki neki :)

Tünde!

Köszi! Szóval Bettusnak se kell majd fogselyem :) Dórinak se :) De annyira jól áll neki, tök édi :) Nagyon cuki Bettina a hajcsatokkal :)

Eszter!

Jobbulást nektek!
Dóri még mindig jó sokat alszik, délelőtt 2-2,5 órát, délután kb. másfelet. Viszont éjszakánként 1-2-szer kel.

Livi!

Hol vetted azt a fogmosó-tanuló szettet? Ujjra húzható kis kefe, vagy valami más? Valamit nekünk is kellene már csinálni a Dóri fogaival. Ha más haszna nem is lesz, de megszokja, hogy esténként kotorászok a szájában :)

Nancsika!

Egyszerre 6 fog? Nem aprózza el a fiatalúr :) Látod, nem marad fog nélkül ő se! Grat a hízáshoz :)

Mi holnap megyünk dokinénihez. Lesz mérés, meg szuri is :( Gondolom lesz nagy bömbölde :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Évi,
bár nem engem kérdeztél, de nekünk Mam fogkefénk van. Fogmosó-tanulószett van a Dm-ben, Babylove-os. Milyen szurit kap Dóri?
Tünde,
nagyon szépek a csajok! Bettina cuki a csattal. Mutattam Lidinek is és vigyorgott rá ezerrel. Kanapé bejött Nektek? Mert mi is gondolkozunk egy cserében.
Barti,
gratula a foghoz! Képek a 7végéről?
Nancsi,
ügyi Alex! Akkor jót tesz neki a torna! Az én lányom is minden hónapban sokat gyarapszik, pedig rengeteget mozog. Szerintem ez nem gáz. 6 fog???
Livi,
gratula Neked!
Vali,
a sütőtök+alma nekem is bejön. :)

Lidi továbbra is küzd a fogacskával. Éjjel is többször volt fent és nehezen bírt visszaaludni. :(
angi79

Sziasztok

Angi
Vagyok csak ritkábban. Anna kórházba van a héten a gyerekekkel.
Levi nagyon belejött az ácsorgásba, és már nagyon szépen le is ül. Az ülés is jól megy, viszont mászás csak a küszöbnél van után egyből kúszik. Kibújt a két felső foga is ,nem igen fájt neki, mert nem volt nyűgi. Ennek nagyon örültem. Viszont kajálni 3-szor kel, de ezt nem lehet a fogára fogni, mert utána alszik, mint a bunda. Szerintem ez már tényleg megszokás.
Szegény csajszi is megszenvedi a fogacskát. :cry:
Veled vagyok az éjszakázásba. :lol:

Eszti
Nem semmi Benyó, hihetetlen ügyi. :shock: :shock: :shock: :D

Gaby
Hát én is remegtem volna. :( Remélem, már megnyugodtál. Kiscsaj jól van?

Tünde
Komolyan ennyi lakást csináltatok? Nem semmi De édi Dorina ,hogy így figyel Bettusra.
Irigykedem az éjszakádra. Nagyon jók a képek :D

Mamacka
Látom becsapott hozzátok a bomba. :lol: Jó munkát . Ha kész kérjük a képeket.

Meli
Elég hamar kezdi Bogi. :lol:

Livi
Törlesztőrészlet jóóóó :lol: :lol:
Barátnőm kisfiánál nem talált semmi letapadást, azt mondta, hogy lusta.

Anita
Nagyon király Boti és szívesen néztem duplán. Jó a taxi :D

Vok
Már jó rég betegek vagytok, jobbulást nektek.

Most olvasom, hogy Anna is jelentkezet.
Húú ez nagyon rosszul hangzik :cry:

Ildi
Boldog névnapot Olivérnek. Jó bulizást szombatra :D

Barti
Gratula a fogakhoz :)

Nancsi nektek meg hajrá a hat fogihoz, remélem, nem szenvedi meg nagyon. :roll:

Évi
Barátnőmnek is így hamizott egy ideig, most már megint rendesen eszik.
Ne izgulj. :)

Vali
Tornára jársz? Én kicsiket tornázok :oops: ,de jövő héten megyek én is ,mert úgy jobban rászedem magam.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Nekünk is van ám céklás képünk

Kép

Kép

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Én is csak olvasóban vagyok, mert betegek a csajok.. Szép sorba kezdték, először Roni, aztán Viki, neki már antibogyó is kell 4 napja, most meg 2 naja Angi is lázasodik. :( Most épp 39-et mértem, így holnap vele is megyek vissza a dokihoz. És mindezek mellett még dolgozok is, így eléggé ramaty a hangulatom.
De a képek mindíg csalnak egy kis mosolyt belőlem, mert nagyon édesek a picik! Nagyon szépen fejlődnek!! :)
Szerencsére napközbe Anginak is jó a hangulata, bár köhög, meg folyik az orra is, de a játék az megy ezerrel. Már ő is tolat, hintázik, és 1-2 'lépést' négykézláb halad is. De a legédesebb mikor ülve halad előre. Na azon kész vagyok! :)
A kaja nálunk is teljesen változó, napi 3-szor kínálom, de kiszámíthatatlan melyikből mennyit eszik. Álltalában a 10 órás gyümi megy a legjobban. Már túl vagyunk a brokkolin, zöldborsón is, meg a gyümijébe pár napja kap egy kis narancs, vagy mandarin levet is, és nagyon bejött neki. Ja, és szerintem ő az egyetlen a topikban aki nem szereti a rizspépet. Csak akkor eszi meg, ha pici gyümivel felturbózom.
Éjjel még mindíg sokszor kel, minimum 4-szer, de most hogy beteg másfél 2 óránként tuti.

Bocsi, hogy nem tudok külön írni senkinek, de azért olvasok ezerrel, csak mindíg fáziskésésbe vagyok. :(

Fogacskákhoz, hófordulókhoz, névnapokhoz gratula mindenkinek!
Livi ügyi vagy!
Mamacka: kitartás!! a fő, hogy ez már a tiétek!!!

Nálunk fogak még sehol, és még közelébe se vagyunk a hajcsattoknak, pedig már kaptunk szép kis szettet ajándékba.. :D

Cory, és a többi eltünt: hiányoznak a tapasztalatok!!

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

És egy pár kép:

Kép
Kép
Kép
És a céklás, csak hogy ki ne maradjunk... :D :D :D
Kép
Apával...
Kép

Na ritkán jövök, de akkor legalább képekből kiadósan.. :D

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Sziasztok,

Livi: Gratula az 5-ös vizsgádhoz. Ügyi vagy nagyon :)
Húúúú ez a fogászkodás pocsék dolog :( Biztos másra is tudnátok költeni azt a lóvét így karácsony előtt.

Annácska: Örülök, hogy Annamari ma már nem volt olyan makacs :) Kitartás, nem sok van már hátra a hétből! :wink:

Ildi: Szupi, hogy Leventének ilyen jól megy a suli :) Vince is írt már egy kiváló matek dolgozatot, nem is értem hogy, mert néha olyan figyelmetlen, hogy elképesztő :( Minden nap gyakorolunk, de így is van, hogy képes egymás után 2szer is rosszul megoldani ugyanazt a példát :evil: Néha az agyvérzés kerülget miatta.
Tegnap nyílt nap volt náluk a suliban, az első 3 órát meg lehetett nézni, hát volt ott olyan zsibvásár, hogy kész voltam. Szegények még nem nagyon tudnak 45 percen át figyelni, elég sokat beszéltek, és olyan is volt (nem is egy), aki simán sétálgatott :shock: :shock: Szóval ne aggódj, nem Levente az egyetlen gyerek, aki elfárad a sulitól.

Nancsika: Alex úgy látszik gyorsan be akarja hozni a lemaradását ezzel a 6 foggal :lol: Nagyon nyűgike tőle???

Babcika: Azért írhattál volna Lilkóról is pár sort :wink: Meggyógyult teljesen??? Neked hogy megy a tanulás? Vizsgák?

Évi: Jujj de jó kis alvókája van Dórinak :) Hogy csináljátok??? Keversz neki valami varázsszert a kajájába?? :lol:
Holnap dokinéni után beszámolót várjuk ám :wink: Milyen szurit kaptok??

Angi: Sajnálom, hogy még ti is mindig éjszakáztok :( Ilyenkor olyan kilátástalannak látom, hogy valaha tartósan átalussza a csajszi az éjszakát :roll:

Babetta: Szupi, hogy csak így pikk-pakk kibújtak Levi fogai :)
Ma nálunk is cékla volt a menü :wink: Aliz nagyon szereti :) Utálok vele bíbelődni, úgyhogy jó sokat csináltam, és 3 adagot bedobtam a fagyasztóba.
Aerobicra járok kitartóan, most volt 1 hónapja, hogy elkezdtem :wink: Tökre örülök, mert a hasamról már egy csomó lement, és rámjött a régi farmerom is :lol: :lol: :lol: Viszont a mérleg szerint még mindig plusz 5 kiló van rajtam :oops: :shock: :evil:
Remélem neked is jó lesz, tényleg teljesen más ha eljár az ember, mintha otthon csinálja.

Petra: Utólag is boldog 8 hót Anginak :)
Sajnálom, hogy így elkapott benneteket a betegség, gyógyuljatok meg hamar!
Holnap írd meg, hoyg mit mondott a dokinéni!

Rólunk csak röviden: Ma mi is mázsáláson voltunk, és 6680 g a csaj, azaz 620 g-ot hízott 4 hét alatt :shock: ... és nőtt 3 és fél centit :roll:
Ennyi zaba mellett nem is csoda. A védőnő tökre kiakadt, hogy Aliz még mindig 6-8x szopizik, és hogy éjjel is többször kel és csak cicin alszik vissza. Azt mondta szoktassam le róla. Persze én csak vigyorogtam rajta, és nagy ívben letojom, hogy mit mond.
Nálunk is megy már a négykézlábon hintázás, sztem 1-2 hét és mászás lesz belőle. Pedig olyan cuki ahogy tengerészgyalogosokat megszégyenítő technikával és gyorsasággal kúszik :lol:

Fél órája aludt el, és már nyűgizik :shock: Szép kis éjszakán lesz ... :?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Petra: Aranyosak a képek :)
Hogy tudod az öledben etetni Angit??? Aliz az etetőszékben sem tud nyugton maradni, néha úgy kell belevarázsolnom a szájába a kaját. Ha így próbálnám, seperc alatt kiverné a kezemből a kanalat.
Én úúúúgy ki tudok akadni, hogy mindig evés közben kell az arca előtt a lábával játszania, vagy éppen az etetőszék karfáját nyalogatni :?
Főleg a délelőtti gyümievészet ilyen küzdősport jellegű nálunk :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vok: jól tűri a csattokat, nem szedi ki. Dorinánál is korán kezdtük, így hamar megszokta (mi nem vágjuk le a csajok haját egy ideig)
Éjjel aludtam, mint a bunda :D
Minden alvás előtt-után ciciztetem, van hogy elfogadja de van hogy nem.

Ildi: Boldog névnapot Olinak és szülinapot Leventének!!!!! :P

Vali: szuper, hogy így kitartasz a tornában! Képzeld decemberben én is kezdem. Van egy hely Dunakeszin, ahol nem túl megterhelő, de hatásos torna van (mert ugye itthon képtelen vagyok rávenni magam)

Szelivi: én meg fogszabályzón gondolkodom így vénségemre :D , az sem lesz olcsó
Bettina nagyon jól visel mindent a hajával kapcs-ban, hajszárító is mehet :)

Annácska: igen, dupla sapi van rajtuk, mert betegek voltak, aztán nem akartam hogy a szél átjárja a fejüket :?

Nancsi: biztos azért hízott, mert gyűjti az energiát a mászáshoz! :D

Évi: nekünk is Dm-es babafogkefe szettünk van, 3 részből áll, az egyik ínymasszírozó, a másik puha kis tüskés, a 3. meg rendes kefe. Bettusnak jó játék :P

Angi: nekünk nagyon bejött a kanapé, nem porosodik (vagyis le lehet egyszerűen törölni). Sokan csak néznek, hogy minek vajszínű ahol gyerekek vannak, de semmit nem csinálnak vele. Mondjuk nálunk nincs a kajával össze-vissza rohangálás meg falra-bútorra firkálás - eddig :roll: :lol:

Babetta: az első két lakás albérlet volt, amit azért csináltunk meg, mert lakhatatlan volt, a harmadikat eltartásiból "kaptuk", a negyedik egy szoba-konyhás volt, a mostani meg egy könnyűszerkezetes ház.

Visszagondolva fogalmam sincs hogy bírtuk, amikor Patrícia születésekor kinti pottyantó wc-s, vaskályhás lakásban laktunk. Minden nap fát vágtunk, hamuztunk és a konyhában fürödtünk, ahol nem volt fűtés. :wink:

Mamacka: úgyhogy kitartás!!!! :lol:

Petra: nagyon édes Agi baba!!! :)
Jobbulást a csajoknak!!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Babetta, kinél volt a barátnőd megnézetni a bébit, hogy van-e izomletapadása? Így én is szívesen elvinném, ha azt is megmondja, ha nincs :roll: .

Köszi előre is.

Csilla

Kép

Kép
csillala

Ildi!
100%-os matek tudáspróba? Az nagyon király!

Nancsika!
Sajnálom a fogacskákat! Tudom nem vigasztal, de legalább egyszerre letudja az új fogak közel egyharmadát. :D

Évi!
Ez Dm-es Babylove háromdarabos bigyusz. Az első egy "buzogány" gumilamellákkal, a második olyan, mint a fogkefe, de gumisörtékkel, és a harmadik egy picike fogkefe. Én nem kotorászok a szájában, hanem egyszerűen a kezébe adtam és magának gyömöszkéli az ínyét. Olyan ujjra húzható fogkefe a gyógyszertárakban van állítólag.

Babetta!
Az nagyon jó, ha csak lusta. Illetve nem is olyan jó, de legalább nem kell tornázni járni vele. :D

Vpetra!
Mintha rólunk írtál volna alvás ügyben. Átérzem a helyzetedet! Betegeket sajnálom és jobbulást nekik! A céklás és a fürdős kép nagyon aranyos! (Na jó, a többi is, de ezek különösen!)

Vanillka!
Azt mondtam a férjemnek, hogy most szánjuk rá a fogára a pénzt (verheti a fogorvoshoz a garast, hogy később a fogához verhesse a garast :D ), mert ha jövőre kimegy külföldre dolgozni, ott sokkal többért csinálnak bármit a fogával, mint itthon, ha esetleg elkezd fájni. Nálunk az etetőszék tálcájának sarkát eszi a Tündi. Ezek szerint ez is valami baba-szokás.

Tünde!
Én is akarok majd egyszer fogszabályozót. Nekem már egyszer volt kivehetős, tök jó volt. 12 éves kor alatt ingyen volt. Csak aztán apám kidobta, mert szerinte felesleges modern hülyeség. Pedig tök jól álltak tőle a fogaim, állítólag nem sok hiányzott, hogy helyreálljanak. Majd egyszer olyan fogszabályozót csináltatok, ami kívül fehér lemezekkel van takarva és nem látszik. Állítólag a Tom Cruise-nak is ilyen volt, kb kétmillába került neki. De soká lesz fogszabályozóm!
Hű milyen "kőkorszaki" körülmények között éltetek! A gyerekkoromra emlékeztet, nálunk falun ugyanez volt.

Rólunk: Tüncinek ma a kezébe adtam egy kicsi tükröt. Olyan édes volt, elkezdett nevetni a benne lévő babára, aztán meg benézett többször a tükör mögé, hogy hol van az a baba. Aztán elkezdte paskolni az arcát a "másik" babának. És utána elkezdte úgy forgatni a tükröt, hogy hol engem látott benne, hol magát. És nagyokat nevetett rajta.

Kép
szelivi

Csillala!
Szerintem Babetta ismerőse a mi gyógytornászunknál volt. Ha érdekel, elküldöm az elérhetőségeit privben.

Kép
szelivi

Csilla
Livi gyógytornászánál voltak. Szerintem, megéri elvinni megmutatni valakinek.

Livi
Azért 1 hónap múlva megnézi, megint.
Nagyon ari lehetet Tündi a tükörrel. :lol:

Vali
Akkor már lassan kocka hasad van. :lol:
Nálunk Levi 2 hónapja kúszik, és mindenki azt mondta, mikor elkezdet kutyázni ,hogy 1 hét és mászni fog, hát nem így lett. 2 napja mikor elfeledkezik magáról, akkor mászik, de ahogy meglát valami extrát, egyből kúszik :lol:

Petra
Jobbulást nektek.
Angi nagyon aranyos. :D

Na lépek ,mert megyünk csajozni. :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Bocs az eltűnésért, kicsit bedepiztem :( De lassan már jövök kifelé.

Gaby: nálunk nem szopi helyett van a kanalas, hanem annak kiegészítésére. Lizát megszoptatom, és utána adom a kanalast. Így ő 2-szer eszik kanalast, és emellé legalább 8-10-szer szopik.

Nekünk is van tanuló fogkefénk, chicco, de ugyanolyan, mint a babylove, csak akkor még nem volt babyloveból.

Képeket végignéztem, nagyon helyesek a gyerkők :) Videót sajnos nem tudok nézni :(

Tünde: csatos képeken kifekükdtem :D Nem semmi haja van Bettinának :)

Olivérnek boldog névnapot! Hófordulós babáknak még sok ilyet :) Betegeknek jobbulást!

Hétfőn ittjárt a barátnőm a 7 hós kisfiával. Liza teljesen beindult tőle :)
Mit leskelődsz?

Kép
Puszi:
Kép
Az ő karácsonyi ajándéka már meg is van, egy babát kap :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Babetta: Liza dettó. 3 hónapja kúszik, 2 hónapja négykézlábra áll, lép is néhányat így, de ha valahova siet, akkor kúszik :D

cory
Budapest

Sziasztok

Csak gyors bejelentkezés és most önző módon magunkról írok aztán megpróbálok vissza olvasni.
A hétvégén mi is megbetegedtünk Martin most volt először beteg és nem kispályás módon, hanem egy kis tüszös mandula gyulladás és hurutos fülgyulladással kezdett. de szerencsére lecsengőben van. Az éjszakáink borzasztóak voltak. Az első éjszaka azt hittem hogy még kruppa is bele mászunk mert annyira csúnyán köhögött. most már jobban van csak az orrát kell állandóan szívni, és még egy kicsit köhög. Közben én is beteg lettem meg a nagy lányom is szóval jól telt a hétvégénk.

Bocsika,... most vissza olvasok gyorsan míg alszik a kis manóm, aztán jövök újra.

Puszi mindenkinek.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Kedves Fórumozók!
Sokan érdeklődtek közületek korábbi hozzászólásom eredményeként, a karácsonyra ajánlott 3 dimenziós kéz- illetve láblenyomatokkal kapcsolatban (www.babatapi.hu). Kérem, hogy minél előbb keressetek meg időpont-egyeztetés céljából, mert már vészesen fogy az idő karácsonyig és egyre nehezebb lesz időpontot kapni! Köszönettel: Babatapi
gyongyiag

Sziasztok,

Mindjért jövök, csak feltűnt, hogy este mekkora hülyeséget írtam, a tegnapi mérlegeléskor 7680 g volt Aliz, nem 6680 :oops: :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Ciciztünk, most remélem ellesz egy ideig a mobiljával :)

Tünde: Jó tornázást neked is :) Nekem nagyon jót tesz (nemcsak a kilóimra gondolok), hanem a hangulatomnak is.

Livi: Tünci nagyon cuki lehet a tükörrel :) Lehet, hogy én is kipróbálom, hogy Aliz mit szól hozzá. Úgyis imádja nézni magát benne. Csaj.

Babetta: Na akkor nem számítok inkább semmire. Cuki így is, ahogy kúszik, ráadásul a parkettát is feltörli, szal megspórolok egy kis házimunkát :wink: :lol:

Cory: De jó, hogy előkerültél :) Tessék csak jönni, majd mi elhesegetjük a depidet :wink:
Liza nagyon édesen pasizik :)

Zsu: Tényleg nagyon belemásztatok ebbe a nyavajába :) A lényeg, hogy most már nemsokára rendbejön Martin.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Cory,
szia!!!! Hú, micsoda nézése van Lizának az első képen. Ha ezzel ránéz majd 1 pasira, akkor az tuti elrohan. A puszi nagyon édes. :) A baba jó ötlet, Lidi is elvan eggyel, általában a kezét/lábát harapdálja.
Babetta,
köszi az együttérzést. Gratula a foghoz! Azért én remélem a fogacskák kijövetele után visszaállunk az éjszakai egy kelésre... Megnéztem és már csak picike kell a fognak. Ja és céklaevés csúcs!
Tünde,
köszi a kanapés infót. Nekünk is világos van (rattan) és már nem annyira tetszik+koszolódik is. A hétvégén voltunk a Max Cityben és kinéztünk 1 kényelmeset, ami kihúzható vendégágynak.
Petra,
Angi nagyon helyes! Jobbulást neki és a tesóknak!
Vali,
gratula a kockahasadhoz! Szép a súlya Alíznak! "Mobil"? Lidinek is van, de persze az enyém jobban bejönne neki. :)

Na léptem, készítem Lidi ebédjét, amíg alszik.
angi79

Hello Csajok!
Na az én lányom is csak akkor alszik, amikor mennünk kéne valahova. Az utóbbi időben délelőtt mindig rövideket aludt (30-40 perc), és délután nagyot. Na most már egy órája húzza, minket meg várnak a barátnőmék... :shock:
Nagyon gázok nálunk a hajnalok az utóbbi időben. Kereken 5-kor felébred és nem tud visszaaludni. Próbálja altatni magát, dörzsöli a szemét, én is próbálok segíteni neki, de nem tud visszaaludni, pedig tiszta kóma. Cici sem segít... Aztán ha eltelik az egy óra, akkor gondlomom befárad eléggé és elalszik. És pont egy órával tovább alszik, mint szokott... A fene se érti. Már mindent próbáltam. Reménykedem, hogy elmúlik. Ha a foga lenne, nem hiszem, hogy 5 és 6 között jönne menetrendszerűen a fájás, nem? Járt már így valaki? Nálunk ez egy hónapja megy, de eddig hamarabb visszaaludt, elég volt a cucó. Most meg semmi nem segít.

Angi! Mi lesz az ebéd? :lol:

Vali! Én is csodálkoztam a 6ezer valamennyin, de ezek szerint nem fogyott a csaj. :) Mi holnap megyünk mázsálni! Biztos hízott, mert mostanában 200 fölött eszik és még többet cicizik. A fene se érti...

Cory! Már hiányoztál!!! Nagyon szépen megerősödött Liza haja! És a szemei még mindig annyira huncutul nevetősek...

Céklás képek nagyon tuttik! :lol: A fórumunk védjegye is lehetne lassan. :)

Na lépek, megsült a meggyes-mákos muffin, ledőlök olvasni. Még mindig alszik a csaj. :shock:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Anita
Gratulálok a vizsgáidhoz, nagyon ügyes vagy, Boti nagyon édes, látom nagyon tetszik neki a taxi.

Nancsika
gratula Alexnak a 8. hónaphoz. :D Kijavították az ajtó keretet?

Mamacka
Nagyon ügyesek vagytok, szerintem szuper lesz a lakás amikor elkészül, csak így tovább :)

Era
Martin nagyon édes kisfiú, tetszik a fésülködős képe :)

Meli
Bogika nagyon aranyos, és édes a mosolya :)

Gaby
A fuldolkást sajnálom :( áttudom érezni a helyzetet mert én is jártam már így, Mikor kinnt éltünk Ecuadorban Bence fiam olyan 5.hós lehetett és egy pillanatra a nővérével hagytam, míg elmentem wc-re, Joanna a barbiával játszott és egy barbi ruha oda került Bence kezébe és ő egy pillanat alatt valahogy lerágta a ruhárol a tépőzár egyik felét, én slózin ülve hallgattam, hogy valami nincs rendbe mert Bence köhög, hörög...stb. gyorsan rohantam és próbáltam kiszedni a szájábol de csak rosszabb lett mert nyomtam neki lefele, így aztán gyorsan rohantunk vele egy klinikára ott egy kicsit abba hagyta és majdnem rendesen vett levegőtt, azt mondták nyugtassam meg és szopiztassam, elkezdtem szopiztatni majd nyelt egy kortyot és utána öklendezni kezdett és kihányta a tépőzárat de ilyen véres mindenfélével, mert szegénykémnek felsértette a torkát a tépőzár széle.
Bocsi ha sok lettem.

Eszti
Benyó egyszerűen fantasztikus, nagyon ügyes :) :)

Évi
Martinom is mostanában sokkal kevesebbet eszik mint ezelőtt :)

Vok
sok sok gyógymanó nektek :) :) :) jobbulást :)

Bartika
Gratula a fogacskához :)

Tünde
nagyon jók a képek, Bettina igazi nagy lány már......és azok a csattok....... :)

Ildi
Boldog névnapot Olinak és Boldog Szüli napot Levinek :)
Natinak meg boldog 8.hónapot :)

Livi
GRATULA az ötöshöz, ügyi vagy :) Tüncike édes lehetett ahogy a tükörben nézegeti magát, Martin is szereti a tükröt ő mindig puszilgatja magát, vagyis nyalja a tükröt és közben édesen búgó hangot ad.

Vali
Utólagos gratula Alíznak a 8.hónaphoz. :D Aiz szépen fejlődik, jó nagyot nőtt :) Tök jó hogy a fiainknak ilyen jól megy a suli, meg Ildi Leventéjének is. Az én Benyómnak is nagyon jó a matekja, a múlt héten meg mesemondó versenyen volt és 2. helyezet lett. :)

Angi
drukkolok, hogy a fogacskák minél előbb kijöjjenek :)

Babetta
Gratula Levinek a felső fogakhoz, nagyon jók a céklás képek, látom ízlett is neki mert nagyokat nevet :) Jó csajozást mára :)

Petra
Jobbulást nektek, nagyon édes a kiscsaj, azt megnézném hogy halad a popoján :)

Cory
miért depiztél be mi történt? Aliz nagyon aranyos még morcosan is :)

Csajok én nem nézem vissza ha van valami hibám, vagy elírásom akkor ezer boccs :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Angi!

Köszi a fogkefés infót, mindenképpen beszerzünk egyet. Dóri az agyhártyagyulladás elleni oltás második adagját kapja ma. Remélem ugyanolyan jól viseli majd, mint az elsőt, mert akkor kicsit gyanakodtam, hogy nem jóságszérumot kapott-e :) Szegény Lidi, remélem nem gyötri már sokáig az a fog!

Edit!

Jók a céklás képek :)

Petra!

Jobbulást a családnak! Angi még mindig tündér. Azok a hatalmas okos szemek :)

Vali!

Gratula a jól tanuló nagyfiadhoz.
Dóri mindig is ilyen nagy alvó volt. Szerintem eléggé elfárad napközben, mert iszonyú sokat mozog. Csak akkor van nyugiban, ha alszik, még evés közben is pörög, mint a zománcos lavór :) És néha attól elfáradok, hogy nézem. Meg rendszeresen birkózunk pelenkázás közben, kész pankráció. Már előre hergelem magam minden peluscsere előtt, hogy nyugi, meg tudod csinálni, képes vagy rá... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Rendesen leizzadok, mire megcsinálom :)

Tünde, Livi!

Nektek is köszi a fogkefés választ :) Megnézzük akkor a BM-ben.

Cory!

Nagyon édesek a gyerkőcök! Az ikres barátnőd hogy győzi a törpifjoncokkal?

Zsu!

Ez a betegség jól elkapott benneteket :( Jobbulást! A tépőzáras sztoritól még mindig ráz a hideg :( Szörnyű lehetett :(

Bartika!

Ez jellemző, Dóri is akor alszik legtovább, ha időre kéne mennünk valahová :) Valahogy megérzik ezt :)
Remélem gyorsan rendeződik a hajnali nemalvás... Dórinak is vannak ilyen kis "szokásai", de eddig még mindegyikkel felhagyott egy idő után, szerencsére.
Ígéretesen hangzik az a meggyes-mákos muffin :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!
Livi, eküldenéd a gyógytonász nevét és elérhetőségét.
Köszi

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!

Két oldalt sikeredett visszaolvasnom.....nem akarok lemaradni, de úgy látszik megint sikerült :(

A múlt héten a változatosság kedvéért megint elkapott minket a nyavaja. Illetve a lányomat. Ismét rota vírusa volt, először már 20 hósan átesett rajta és most megint. Majdnem kórház lett a vége kétszer is, de az ügyeletet nem úsztuk meg. Idegileg totál kikészültem, meg is jött ennek hatására. A múlt hét hétfőjén kezdődött délután hányással, két kúppal a hátsójában és egy B6 injekcióval a combjában hajnal 2-ig hányt kb. 30x, ugyanis fél óránként hányt, ha hajnal 4-ig hányt volna kórház.Reggelre 38 fokos láz és hasmenés, másnap olyan szintű hasmenés, hogy majdnem kórház kiszáradás miatt(kb. 15x, mint a víz), csütörtökön már"csak" 4x, mindezek tetőzve erős hasgörccsel. Agyon fertőtlenítőztem mindent, a kezem tropára ment a fertőtlenítőtöl, de szerencsére se mi, se a pici nem kapta el. Szörnyű volt az egészben a lányom kínlódását végig nézni a fájdalomtól és a levertségtől, nagyon megviselte. De túl vagyunk rajta, azon kívül, hogy egy kilót fogyott egész jól van. A mai napom se rózsás, bedöglött a mobilom, az oviba a kaját nem holnap, hanem ma kellett volna befizetni, pótbefizetés egy másik oviba, vettem gesztenyét a kicsinek 10 szemből 9 rossz volt :twisted: . De történt jó is, ma voltunk méreckedni és 9800gr, 3 hét alatt 280 gr hízott Toppi. :D
Húúh de sok lettem magamból, bocsánat, igyekszem visszaolvasni....Eszti Bencéjéről olvastam, hogy milyen ügyi, sajnos a videót nem tudtam lejátszani, de este hátha apa segítségével majd igen :D Láttam ám Anita Botiját is bébitaxizni, káprázatosan helyes kispasi :D Sőt még Cory, gyönyörűséges Lizáját is láttam, Meli Vigyorkáját is(nagyon édi a mosolygyár kép :D )Babetta Céklafalóját is :D , Tünde Lobonckisasszonyát is :D , Era Nagyfiát(Ő is a szívem csücske, nagyon helyes) mind édesek, bocsánat ha valakit kihagytam :shock:

Egyenlőre ennyi, gondolom még sok is.....

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Angi: Még a névnapjára kapott egy FP 4(!!!) :lol: nyomógombos mobilt, ami rágóka is egyben, az most az egyik kedvenc. Persze az igazi mobilok sokkal érdekesebbek neki is, nagyon ügyesen tud egy mozdulattal egy csomó mindent elállítani rajta :roll:
Hajrá fogacska!!! Melyikkel küzd most szegény Lidi?

Bartika: Valamikor azt olvastam, hogy ha ugyanabban az időpontban kel a baba, akkor azt megszokásból, és nem éhségből teszi. Szerintem is csak reménykedni lehet, hogy idővel "megjavul".
Aliz össze-vissza kel, és semmi más nem kell olyankor neki, csak a cici :roll:

Mondtad, hogy te mirelit gesztenyét szoktál csinálni. Kell még azzal kezdeni valamit kiolvasztás után, vagy simán keverhetem bele a kajába???? Arra gondoltam, hogy esetleg az almával együtt 5 percre bedobom sütőcsaiban a sütőbe. Hm??

Én meg itt vagánykodom, hogy mennyit is hízott a csajszim, erre beírok egy jó kicsi számot :oops: Pedig tök jó látni a kiskönyvében 7060 g után a 7680 g-ot. Látszik, hogy nincs benne gyakorlatom, eddig általában csak panaszkodtam, hogy alig hízik valamit :roll:

Zsu: Ez a fuldoklós sztori nagyon durva :( A hideg futkosott a hátamon ahogy olvastam :( Szerencse, hogy semmi komoly baj nem lett belőle.

Úgy látszik itt csak nagyon ügyes első osztályos fiúk vannak :D
A mesemondóversenyhez külön gratula, szerintem Vince ilyenen sosem fog elindulni, kicsit szégyenlős a lelkem ha idegenek előtt kell "produkálnia" magát :oops: Bezzeg egyébként meg le sem lehet csapni, annyit karattyol :?

Évi: Húúúúú én meg azt hittem, hogy csak az én lányom nem bírja az etetőszéket, erre kiderül, hogy vannak még így páran :roll:
A pelenkázás még nálunk eddig istenes, egyedül az esti fürdés utáni gázos, de azt meg apa csinálja, úgyhogy csak ő izzad :lol:

Megyek összekutyulom a sütőtököt a krumplival meg a husival.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali! Én bedobtam a gesztit is ugyanúgy, mint a többi cuccot (alma, csirke) a zacsiba. Az hogy előfőzött nem tudom érdemben mennyit jelent. Jobb, ha átveszi az alma ízét is, szóval együtt süsd az a legeccerűbb.

Hányás idő van kint... :roll: Pedig a gyerekem a toppon van, muszáj kezdeni valamit vele, szóval megyünk sétizni.

Nyúlanyó! Szegénykém, végigolvasni is rémes volt, amit szegény lányod átélt (rólad nem is beszélve). Mielőbbi gyógyulást!

Puszi:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztsok!

Évi: barátnőm megvan, bírja, csak már a púpja televan a takonykórral.

Zsu: csak a szokásos, a pasim volt idióta, meg az idő meg úgy minden.

cory
Budapest

sziasztok lányok!

Nagyon felpörgött a topik látom, csak kapkodom a fejem, alig tudom követni az eseményeket!

Eszti:

Szuper a járó nagyfiad!

Évi:

Köszi a kérdést, meghallgatás ( casting ) majd csak a hó végén , dec. elején, addig még szoritsatok egy picikét :D

Tünde:

Szuper lányaid vannak :D gyújtsd fela házat, megyünk háztűznézőbe szinész Martinnal ... :lol: :lol:

Vok:

Örülök h előkerültél! Érdekeseket kérdez anyósod.. :D

Vasildi:

Isten éltesse Leventét és Olivért! :D :D És külön gratula Leventének a matekhez! :D

Livi:

Ha nem irod , h ötös lett az ökomicsodád, azt hiszem valami ragályos kórságról beszélsz ... :lol: :lol: GRATULÁÁÁÁÁLOK :D
Szinte látom magam előtt Tündér babát, ahogy nézegeti magát a tükörben. Eszter is imádja nézni magát, és ő is csodálkozik, hol engem lát benne, hol meg egy másik babát :D és mosolyog nagyokat.

Babetta :

A ti céklás képeitek is horror :D jók :D úgy nézem izlik neki :D Megnyugodtam, már, minden ok a kiscsajjal. Köszi :D

Petra:

Gyógyulást nektek ezerrel! Nagyon édes Angi baba azzal a nagy cumikával :D fel a fejjel neked!

Vanillka:

Gratula, és le a kalappal a torna miatt. Ilyenkor lelkifurdalásom van, de csak azzal vigasztalom magam, h a kocogás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez :lol: :lol: nehogy komolyan vegyen valaki!!!! :D

Cory:

Örülök h megkerültél! Ne légy depis! Tündér Liza a komoly képével! Ezter is szokott igy nézni! Megeszem :D

Zsu:

Equadorhoz nagyon gratulálok, a Bence fiad produkciójához nem annyira. Én tudom mit érezhettél, mert rémes látni a gyermeked h kinlódik, és nem tudsz rajta segiteni :cry: Soha többet nem akarom átélni.

Nyúlanyó:

Rémes amit irsz! Minden jó, ha vége jó.

Asszem mindenkinek sikerült irnom, ha mégsem, akkor a kihagyottaktól elnézést kérek.

Talán még jövök beszámolni magunkról, nálunk is változások vannak...

Addig is puszi mindenkinek :D

KépKép
gaby70

Sziasztok!

Na, ma olyat tapasztaltam a mérésnél, mint még soha: a lányom egy grammot sem hízott :( Jó, beteg volt, meg 3 fogat növeszt egyszerre, így nem kell megijednem, de azért rossz. Felírt a dokinéni Sinlacot is, hogy adjak a pipinek esténként. És két hónap alatt csak másfél centit nőtt. Egy kicsit ez is aggaszt, de a gyerekorvos szerint ez is oké. Még csak most 70 centi. Nagykönyv szerint picit vagyunk csak az átlag alatt. Lehet, hogy olyan kis dugó lesz, mint az anyja? :twisted: Szerinte az is rendben van, hogy még mindig csak kúszik. Most én vagyok telhetetlen, vagy ez tényleg rendben van így??????

Nyúlanyó!

Sok szörnyűségen mentetek keresztül :( Még szerencse, hogy a pici nem kapta el :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Dóri nem csak kúszik, hanem ül is, van már foga, tök ügyes és egyébként is!!!!! A 70 cm tök jó. :D mennyit nyom most a lány? Eddig se volt azért vékony. :D Ne aggódj, csak nézz körül. Itt a topikban Bence az egyetlen, aki rohan, mintha elkésne valahonnan. :D:D:D A többiek sincsenek előrébb, mint Dóri. :)
Javulunk ezerrel, szóval szerintem jövő héten számíthattok ránk! :D:D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Bocsesz, csak erre az oldalra van időm. :(

Eszti!
Bence nagyon édes. Megmutattam férjemnek. Nagyon mosolygott rajta, és felszisszent, amikor Benyó leült :) Aszitte, h baja lesz. Már alig várja, h Alex is mutasson valami hasonlót :)

Évi!
Kajálásról: Alex reggel felkel, szopi, majd ébredéstől kb 2 óra múlva alszik is. Aztán van, h belehúz, és 2 órát alszik. Nah, akkor már mingyá 11-12 óra, amikor megint kap cicit. Szal bírja a 4 órát simán. Aztán ami tízórai gyümi lenne, abból ebéd lesz :) Azt benyomja, egy kicsit jáccik, és megint aludni akar. Akkor, ha szerencsém van, akkor csak 1 órát alszik. Felkel, cici, és kapja a kövi adag szilárdat. Ma pl reggeli után 10-kor ájult el, 2 órát szunyált (én is), szopi, gyümi. Majd 3 körül dobta be megint a türcsit, most azt várom, h ébredjen már fel, mert megint harcolás lesz este az alvással (közben persze felkelt, ettünk-ittünk, most mulatozik :) ). Van, h Alex is csak fél üveg kaját eszik meg, megy egy pár napig, aztán meg benyom egy üveggel pikk-pakk, és még kérne. Szerintem ne aggódj ezen. :)
Remélem, h nem marad fog nélkül a csávóm :) De ez a 6 fog engem is sokkolt egy kicsit. :( Remélem, megússzuk, de nagyon kétlem, h ne szenvednénk meg vele :(
Mi volt mázsáláson? :)
Jah, igen. Az miért van, h napközben simán 10 perc alatt elaltatom, aztán jön az esti fürcsi, szopi, és baszikál aludni utána. Este 10-11 mire sikerül elaltatni. Pedig már kettőig nem lát, olyan álmos. Férjem már előre retteg az altatástól :( Én meg próbálom, h nem hagyom aludni napközben, húzom, h később feküdjön le, és talán korábban ébred, de az sem segít. Szal most nem toom. Lehet a foga? Bár nem nyügi, meg semmi hiszti, egyszerűen csak, mint akinek kitámasztották a szemét, és nem, azért sem alszik.

Tünde!
Nagyon édes Bettina! Meg természetesen a családod is :)
Kira, h átszuncsizza az éjszakát Bettina!:) Sikerült utána is? :)

Angi!
Drukk a fogakhoz nektek is! ;) Sajnálom, h kelt éjjel :( Hányadik már a Lildinek?
Igen, a torna nagyon jó. Ha már csak azt nézem, h akkorákat alszik utána :D Gyarapodásán azért lepődtem meg, mert nem szokott ennyiket hízni :)

Barti!
Örülök, h jól sikerült Várgesztes! :)
Grat Pötyi első fogacskájához! Mondom én, le vagyunk maradva mindennel :)
Alvással nekünk is vannak problémáink :(

Ildi!
Boldog névnapot Olinak, és Levinek meg BSZN! :)

Babetta!
Levi is nagyon ügyike az ácsorgással :)
Céklás képek nagyon ott vannak :)

Perta!
Jobbulást a csajoknak! Sajnálom, h betegek vagytok! :( Édes a lányka a képeken! :)

Vali!
Nem toom mit akar Alex így egyszerre. Lehet tényleg mindent most akar behozni. Nem nyügi a foga miatt. Egyáltalán nem. Mondjuk, kapja a Chamomillát ezerrel…
Szépet hízott Alíz is :)

Livi!
Ne sajnáld a fogakat. Majd, ha jövök panaszkodni, h fáj neki, akkor hajrá :) Ma belestem, meg megtapiztam az ínyét. Hát eléggé be van duzzadva alul-felül, de még akkor is azt mondom, h sehíre :) Remélem úgy járunk, h egyszercsak ott lesz egy komplett protkó a szájában :)
Gratu a vizsgádhoz! :p
Édes lehetett a tükörrel.:) Nálunk a szobában a szekrénynek van tükör az ajtaján. Szerinted hányszor takarítom? :D

Cory!
Liza nagyon édes! Nagyon helyesek a képen! :)
Depi miatt meg ne aggódj! Majd beszélünk még!
Ezt a tanuló fogkefét már vegyem meg szerintetek, ha még nincs foga? És az a babylove-os okés? Mennyibe kerül egy olyan?

Zsu!
Ti is betegek… :( Sajnálom! Sok-sok gyógymanó!++++++++++++
Köszike a 8.hós köszöntést! Átadtam Alexnek.
Ajtókeret napolva. Apa ma már bement az üzletbe, és le kell írni, h mi történ, mit tettek tönkre, és be kell vinni nekik. Aztán meg várjuk a csodát. :(

Nyúlanyó!
Szegény lánykád :( Remélem most más sokkal jobb a helyzet, mint volt :( Egy ilyen egy felnőttet is csúnyán megvisel, nemhogy egy gyermeket ::(

Uhhh… Nah. Bazi sok lettem.

Kép

Kép
nancsika

Cory!
Lizának milyen kifejező nézése van! Nagyon édes, ahogy puszit ad!

Zsu!
Jobbulást nektek! Nem lehetett egyszerű a tépőzáras eset sem. Még olvasni is szörnyű volt.

Bartika!
Küldj fénypostán a muffinból!

Csillala!
Elküldtem!

Nyúlanyó!
Sajnálom a betegséget! Jobbulást az egész családnak!

Nancsika!
Nekünk a falon van egy nagy tükör, de azt nem éri el. Úgyhogy oda kell tartani hozzá, de nagyon élvezi. Én csak sátoros ünnepek előtt takarítom le. A fogkefe-készlet azt hiszem olyan 700 Ft körül volt.

Rólunk: Ma az alattunk lakó anyuka elvitte a Tüncit egy órácskára hozzájuk. Tök jól bírta a lánykám, jól elvolt a Balázskával. Nem hiányoztam neki állítólag. Bezzeg az apjánál sűrűn sír. A férjem féltékeny is, mint a fene.

Kép
szelivi

Nyúlanyó: Nagyon sajnálom ezt a randa vírust :( Remélem ezután már messze elkerül benneteket!
Lassan Tomdi is eléri a 10 kilót :shock: Gratula :)

Bartika: Köszi, akkor úgy csinálom :wink: Ez lesz a csajszi hétvégi menüje :)

Gaby: Akkor a színészpalántának még drukkolok!
Milyen változások?? Nagyon titokzatosan hangzik ... :wink:

Évi: Szerintem felesleges aggódnod. Dóri tök jó súlyban van, sőt ... Minden babánál előfordult már, hogy nem hízott, aztán meg bepótolta. Ha meg beteg is volt, pláne. Fogod neki adni a Sinlacot?

Nancsika: Jó kis alvókája van Alexnek :shock: Az előbb én is beküldtem apát a csajhoz, mert hangosan kiabált. Olyan "jöjjön már ide valaki" kiabálást rendezett, pedig ilyenkor simán bealszik magától. Apa meg ideszól az ajtóból, hogy "Most mit csináljak vele???" Édes volt :lol:

Livi: Húúúú de jó, hogy nektek már bébisintéretek is van :wink: :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?