Sziasztok!
Bocsesz, csak erre az oldalra van időm.
Eszti!
Bence nagyon édes. Megmutattam férjemnek. Nagyon mosolygott rajta, és felszisszent, amikor Benyó leült
Aszitte, h baja lesz. Már alig várja, h Alex is mutasson valami hasonlót
Évi!
Kajálásról: Alex reggel felkel, szopi, majd ébredéstől kb 2 óra múlva alszik is. Aztán van, h belehúz, és 2 órát alszik. Nah, akkor már mingyá 11-12 óra, amikor megint kap cicit. Szal bírja a 4 órát simán. Aztán ami tízórai gyümi lenne, abból ebéd lesz
Azt benyomja, egy kicsit jáccik, és megint aludni akar. Akkor, ha szerencsém van, akkor csak 1 órát alszik. Felkel, cici, és kapja a kövi adag szilárdat. Ma pl reggeli után 10-kor ájult el, 2 órát szunyált (én is), szopi, gyümi. Majd 3 körül dobta be megint a türcsit, most azt várom, h ébredjen már fel, mert megint harcolás lesz este az alvással (közben persze felkelt, ettünk-ittünk, most mulatozik
). Van, h Alex is csak fél üveg kaját eszik meg, megy egy pár napig, aztán meg benyom egy üveggel pikk-pakk, és még kérne. Szerintem ne aggódj ezen.
Remélem, h nem marad fog nélkül a csávóm
De ez a 6 fog engem is sokkolt egy kicsit.
Remélem, megússzuk, de nagyon kétlem, h ne szenvednénk meg vele
Mi volt mázsáláson?
Jah, igen. Az miért van, h napközben simán 10 perc alatt elaltatom, aztán jön az esti fürcsi, szopi, és baszikál aludni utána. Este 10-11 mire sikerül elaltatni. Pedig már kettőig nem lát, olyan álmos. Férjem már előre retteg az altatástól
Én meg próbálom, h nem hagyom aludni napközben, húzom, h később feküdjön le, és talán korábban ébred, de az sem segít. Szal most nem toom. Lehet a foga? Bár nem nyügi, meg semmi hiszti, egyszerűen csak, mint akinek kitámasztották a szemét, és nem, azért sem alszik.
Tünde!
Nagyon édes Bettina! Meg természetesen a családod is
Kira, h átszuncsizza az éjszakát Bettina!:) Sikerült utána is?
Angi!
Drukk a fogakhoz nektek is!
Sajnálom, h kelt éjjel
Hányadik már a Lildinek?
Igen, a torna nagyon jó. Ha már csak azt nézem, h akkorákat alszik utána
Gyarapodásán azért lepődtem meg, mert nem szokott ennyiket hízni
Barti!
Örülök, h jól sikerült Várgesztes!
Grat Pötyi első fogacskájához! Mondom én, le vagyunk maradva mindennel
Alvással nekünk is vannak problémáink
Ildi!
Boldog névnapot Olinak, és Levinek meg BSZN!
Babetta!
Levi is nagyon ügyike az ácsorgással
Céklás képek nagyon ott vannak
Perta!
Jobbulást a csajoknak! Sajnálom, h betegek vagytok!
Édes a lányka a képeken!
Vali!
Nem toom mit akar Alex így egyszerre. Lehet tényleg mindent most akar behozni. Nem nyügi a foga miatt. Egyáltalán nem. Mondjuk, kapja a Chamomillát ezerrel…
Szépet hízott Alíz is
Livi!
Ne sajnáld a fogakat. Majd, ha jövök panaszkodni, h fáj neki, akkor hajrá
Ma belestem, meg megtapiztam az ínyét. Hát eléggé be van duzzadva alul-felül, de még akkor is azt mondom, h sehíre
Remélem úgy járunk, h egyszercsak ott lesz egy komplett protkó a szájában
Gratu a vizsgádhoz! :p
Édes lehetett a tükörrel.
Nálunk a szobában a szekrénynek van tükör az ajtaján. Szerinted hányszor takarítom?
Cory!
Liza nagyon édes! Nagyon helyesek a képen!
Depi miatt meg ne aggódj! Majd beszélünk még!
Ezt a tanuló fogkefét már vegyem meg szerintetek, ha még nincs foga? És az a babylove-os okés? Mennyibe kerül egy olyan?
Zsu!
Ti is betegek…
Sajnálom! Sok-sok gyógymanó!++++++++++++
Köszike a 8.hós köszöntést! Átadtam Alexnek.
Ajtókeret napolva. Apa ma már bement az üzletbe, és le kell írni, h mi történ, mit tettek tönkre, és be kell vinni nekik. Aztán meg várjuk a csodát.
Nyúlanyó!
Szegény lánykád
Remélem most más sokkal jobb a helyzet, mint volt
Egy ilyen egy felnőttet is csúnyán megvisel, nemhogy egy gyermeket ::(
Uhhh… Nah. Bazi sok lettem.