Sziasztok!
Itt vagyok, csak tegnap annyi minden volt, hogy nem tudtam már írni. Az éjjel szokásos kétszeri kelés, cicizés, aztán meg 7-kor csöngött a vekker.
Rita:
nagyon köszi, hogy leírtad! Hát szomorú, hogy Tominak nem kell az esti cici.
Bár Alida többször megkel éjjel, szerintem nem azért, mert éhes, mert olyankor csak kicsit eszik és alszik is már tovább. Ezért nem is akarok variálni. Én az almát eddig meglehetôsen rendszertelen idôpontokban adtam neki, (nem mindig vagyunk itthon), de igyekeztem evések után tenni. Tegnap nem is kapott semmit a tejen kívül. Aztán rábízom majd, hogy hogy lesz tovább. Most még naponta egyszer adok neki valamit, de lehet, hogy lassan bevezetem a kettôt.
Edith:
Remélem ezúttal jobban fog sikerülni a babatali! A sógornô miatt pedig tényleg ne izgasd magad. Legalább lesz egy kis munkája, már biztos épp unatkozni kezdett.
Engem meg képzeld a múltkor megkérdezett az a barátnôm, akinek kéthetes babája van, hogy nem akarom-e megszoptatni!!!!
Neki ugyanis nagyon fájnak a mellei és nem szereti a szopikat...
Azt hittem, dobok egy hátast
Aztán végülis adtam egy kis fagyitejet. férjem szerint nem kellett volna
Emôke:
örülök, hogy jól vagytok és meggyógyultatok!! Alida is forgolódik tisztábatevés közben, néhány napig le tudtam szerelni azzal, hogy a kezébe nyomtam a hajkeféjét, ami ugye nagyon erdekes, mert nem szokott vele játszani, de ma már azzal együtt fordult meg!
Cs.Kati:
jó lehet a járóka!! Itt nem lehet kapni, csak azt a kicsi hálósat, ami sz..t sem ér. Viszont nemsokára lesz üveg és m?anyag almareszelôm!!!! Nôvérem küld!!!!
Nem tudom, nálatok hogy van, de Alida egészen kiszámíthatatlan idegenekkel szemben. Van, hogy édesen mosolyog és megengedi, hogy megfogják és van, hogy olyan keservesen kezd sírni, hogy alig lehet megvígasztalni. Általában attól függ, hogy mennyire tolakodó és hangos az illetô.
Etterke:
Szerintem csak legalizálni akarják a hálapénzt, mert továbbra is lehet bárhová menni, csak akkor fizetni kell. Vagy nem így van? Elég hülye megoldás mindenesetre!
Kriszta:
Három testvérre leltél, akikrôl nem is tudtál??????? Na elképzelem, ha velem történne ilyesmi..... (nekem már 5 van)......
Képzeljétek, Alida magától kukucsol, elhajtja a fejét, hogy ne lásson, aztán meg visszahajtja! Bucogni is nagyon szeret, ô kezdemeényezi! Majd utánanézek annak a fürdôszivacsnak, nekünk nincs olyan.
Na most olvashatjátok a regényemet!