Új privát üzeneted érkezett!

Jesszusom mennyi esemény!

A legfontosabb:
Hajni ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Istenem de jó lenne!

Ág,
Nagyon megijesztettél. Örülök, hogy minden rendben, nagyon vigyázz magadra!!!!

Fanny,
látszik az a csík, úgyhogy hajrá! Csak még egy kicsit légy türelmes.

Porsi,
Neked nagyon köszönöm :oops:

Kép
bodzi

Na kész vagyok, de szó szerint. :cry:
Teszteltem. Nagyon halvány, inkább csak lámpánál látszó de 2. csík...
Viszont teszteltem... és utána mondom olyan érdekes .... hát megnéztem és elkezdtem vérezni. :cry: Nem nagyon, de piros vér...

Lányok, ugye nem megint az mint múltkor????Ugye nem??? :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Lányok, én feladom.
Nem bírom ezt ki még 1x...
:cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

sziasztok lányok!

hajni nagyon sajnálom, átérzem amin most mész keresztül. :cry: :cry:

magamról annyit, hogy a 10. héten vagyok kezdek jobban lenni,de nagyon beteg voltam.
most sen bírom a szagokat egyáltalán és emiatt főzni sem tudok.
remélem már sok kismami van mióta nem jártam itt.
timea toszegi

Hajnika, nyugodj meg!
Nem tudsz orvoshoz menni? Hátha tudnak valamit, hogy megmaradjon a baba. Nem értek ugyan hozzá, de a múlkori után kéne, hogy figyeljenek Rád nem?
Nagyon drukkolok Neked!

Kép
bodzi

Hajni drága, ne keseredj el, légy szíves!!! :cry:
Inkább tényleg hívd fel az orvosod!

Kép

Kép
nán-dorka

Timea, Rád is gondoltam, tegnap - azon gondolkodtam, kiről nem tudunk mostanában. És mit jelent, h nagyon beteg voltál? Most akkor már jobban vagy?

Kép

Kép
nán-dorka

Hajni, neee :cry: Igazuk van a többieknek, próbálj beszélni az orvosoddal, hátha nincs minden veszve.

Kép
Kép
adrienna

Én még a kisbabaképekkel kapcsolatban észrevettem egy érdekes dolgot. A Kismama magazinban vannak hátul szülők által beküldött fotók. Bájos, jópofa kép mind, de nekem leghosszabban az újszülötteken időzött a szemem! És úgy veszem észre, h ez csak most van így, h babát várok.

Kép

Kép
nán-dorka

Hajni, gondolok Rád nagyon!!!!! Írj mindenképpen, hogy vagy most????

Fanny, Drukkolok nagyon neked!

Vivi, persze nem a tesztelést akartam bagatellizálni, csak azt akartam mondani, hogy most jelenleg nem történt velem érdekes, de hétvégén fog. Így visszaolvasva persze tényleg nem úgy tűnik, mintha ezt a hétvégét várnám már 1 hónapja.............

Ragota, örülök, hogy minden rendben!!!!

Most azon gondolkodtam, lehet kibírom keddig teszt nélkül. Kedden mindenképpen, mert szerdán (már megint :( :( ) utazom.

Köszi mindenkinek a drukkokat! Én is gondolok ám rátok sokat!!!!!

Puszi nektek,
V.

Kép
vickybabe

szia Nán-dorka,

Te jobban vagy már? Hogy bírod a rosszulléteket???

Üdv,
V.

Kép
vickybabe

Hajni: drukk Neked ezerrel! Írj, ha beszéltél a dokiddal.

Fanny: örülök szívből és csatlakozva a többiekhez csendben hurrázok!

Ágota: de jó, hogy otthon vagy és minden rendben. Nagyon vigyázz Magatokra! ++++++

Tesztelőknek kitartás!
nekem meg tanulás!

Képzeljétek a vizsgám után elmegyünk egy hétre a hegyekbe, ahol nincs térerő sem. Annyira boldog vagyok és már nagyon várom.
Nagyon-nagyon ránkfér pár nap kizökkenés a mindennapokból.

Már csak pár nap és jövök rendesen.

Fioona az iwiwen jelöltelek.

Nagyjából megcsináltam az adatlapomat, de még át fogom pofozgatni, ahogy időm lesz.

Puszi és kellemes hétvégét !

meriann

Sziasztok!

Köszi lányok, mindent.
Dokimat felhívtam, tenni nem tud semmit, amit tudott megtett, gyógyszereket kaptam, h betudjon ágyazódni,innét ö tehetetlen.
3 lehetőség van.
1. most ágyazódik be, azért halvány a teszt.
2. van mikor az első harmadban megjön, de attól ott a baba. (ilyenkor kevesebb. )
3. hibás a teszt

A vetélést kizárta, hisz pitty-pötty van csak, már a görcs is megszűnt .. szval nem olyan , mint múltkor nem sok és nem darabos( bocsi. :oops: ).

Most várunk, holnap-holnapután tesztelek ha a vérzés ennyi marad, ha több akkor asszem eldőlt a dolog.

Lányok, nagyon köszönöm mégegyszer, ami erőm még maradt azt Belőletek merítem. Köszönöm.

Du. elmentem Marcival csavarogni, most már jobban avgyok, hisz itt van Nekem ez a kisember, akiért napjában 1000x hálát adok a Jóistennek.

Puszi Nektek
Vendég

Hajni, drukkolok nagyon a hétvégén!!!

Meri, neked drukk és kitartás! És biztos nagyon szupi és romantikus lesz Nektek ott a hegyekben!!!

Kép
vickybabe

Hajni,jaj mik tortennek itt egy delutan alatt...... :(
En nagyon drukkolok,hogy ez csak egy kis verezgetes legyen,de a baba ott legyen!!!!!!!
Nagyon-nagyon drukkolok!!!
Mindenesetre pihenj sokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Es szerintem ne tampont tegyel be,az ilyenkor nem jo,ha baba van...csak betetezz...szerintem.Mert ugye terhesseg alatt tilos a tampon...
Imadkozom ertetek!!!!
Es nagyon jol mondtad,ott van Marci,aki egy ajandek!! :wink:
A tobbit pedig a Joisten elrendezi,hidd el,jo iranyba!!!!! :wink:

Meri,de jo,hoyg beneztel,mar regen voltal nagyon!!!
Hu ez a hegyekben valo kikapcsolodas allati jol hangzik!!!!! :lol:
Es tenyleg nagyon Rad-Ratok fer!!!!!!!!!!!!!!
A vizsgahoz ezerrel mennek a drukkok!!!

Timea,orulok,hogy beneztel!!!!!!hamarosan elmulnak ezek a rosszulletek meglasd,par het.....

En most eleg jol vagyok,csak neha jon ram emelyges,de nem veszes,enni birok tole.
Mondjuk most este kicsit rosszabb,plane,hoyg csomot iszom,mert napkozben nem nagyon ittam... :oops:

Mindenkire gondolok hetvegen!!!!!
Nagyon remelem,hogy jovo hetre mar jo par Kismamaval gyarapodunk :lol: :lol:

Millio puszi

Kép

Kép
arwen07

Hát nem bírtam tovább, de kár volt------------- :( Lehet, hogy túl korai volt még......

Ha szerdáig nem jön meg, akkor még egy próbát teszek. De nem élem bele magam :roll:

Pedig olyan szép lett volna, én leszek a világon a legboldogabb, ha egyszer sikerül, és most tényleg mindent megtettünk érte...

Valamiért a sors úgy tűnik, hogy másképp akarja.

Kép
vickybabe

Vicky!!!!!!!!!!!!!!!!
Irgum-burgum,meg nem mutatja a teszt,ha ott a baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vard meg azt a napot,amikor meg kell,hogy jojjon!!!
Nekem meg akor is olyan volt,hogy csak kesobb lett +++.
Egyertelmuen + csak a mensi elmaradasat koveto 2. napon lett!!!!!!!!!!!!!
Ugyhogy meg ne keseredj el!!!!!!!!
Hajraaaaaaa!Es TURELEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Puszi Mindenkinek!!!!!

Hajni,Fanny,mi ujsag???????

Kép

Kép
arwen07

VIKI, bizony igaza van Arwennek! Ez a teszt így se pro, sekontra nem mond semmit. De tudom ,van, h az ember nem bírja ki. ismerjük páran ezt a dolgot... :oops: Nagyon-nagyon szorítok!
Kösz az érdeklődést, a helyzet az, h teljesen hullámzóan vagyok, van, mikor állandó evéssel kézben tudom tartani a rosszullétet. van, h azzal sem. De a kellő folyadék bemegy, azt hiszem. A háziorvosom mondott egy olyat, h kiszáradás esetén nincs meg a napi fél liter vizelet. Van, h méricskélek, h megnyugodjak.
A netezés, úgy tapasztaltam, jót tesz. :)
És igyekszem nem gondolni arra, h ez még 9 hétig is tarthat. :cry:

HAJNI, a legjobbakat kívánom, és örülök, h beszéltél az orvosoddal.

ARWEN, biztos hallottad, ha mégsem: a kortyonként ivást ajánlják. Nekem is bevált, sőt, szívószállal még jobb.

MERI, de jó! Én is szívesen mennék! A vizsgához kalap, meg ilyesmik!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Na megjött rendesen, azért tegnap este és ma reggel is teszteltem még 3-at. Mindegyik negatív, szval a teszt volt a rossz.

Ennek kicsit azért örülök, mármint annak nem, h nem sikerült a hónap, hanem annak, hogy nem az volt amitől rettegtem.

Vicky:
igaza van Arwennek. A teszt legelőbb az első nap mutat. De inkább később.
Szerdáig bírd ki és drukkkkkkk.

Fanny:
mi újság???
Vendég

Hajnikám drága, nagyon sajnálom :(:(:(
Azért próbálj nem nagyon elkeseredni, jó? Lesz karira kiscipő, meglásd!

Vicky te se keseredj el!Hiszmég semmi sincs veszve! És ne tessék ilyen negatívan hozzáállni. Remélem, ezzel most nem bántalak meg, mert igazán nem szeretném, de én is már egy éve várok babára (22 évesen, tehát még arra sem foghatom, hogy fizikailag nem lennék a toppon), így úgy gondolom, eléggé átérzem a helyzeted, szóval: sajnos vagy szerencsére, de ez egyike az életünk azon területeinek, ahol nem azon múlik a siker, hogy mindent megtettünk-e, vagy sem. Akkor fog jönni az a pici baba, amikor neked és neki a legjobb, és lehet, hogy mindez majd csak utólag fog értelmet nyerni, de értelmet fog nyerni, meglásd! Én pl. nagyon sokat szenvedtem azon, hogy miért nincs még baba, aztán a barátnőm vetélésének hatására rá kellett jönnöm, hogy annyit idegeskedem mostanában (szakdolgozat, munka, építkezés, a férjem is friss vállalkozó, azzal sem kevés a nyűg), hogy lehet, hogy a sors attól akar megóvni, hogy elveszítsek egy babát. Próbálok arra koncentrálni, hogy persze, rossz érzés, ha nem jön össze, de még rosszabb, ha már egy meglévő kis életet veszítek el. Úgyhogy még mindíg baromi szerencsésnek érzem magam! Remélem nem bántottalak meg, nekem ez a gondolat nagyon sokat segített, remélem neked is fog! Arról nem is beszélve, hogy még tényleg minden lehet, hisz még nem jött meg és egy mensi előtt 2 nappal negatív teszt még simán lehet pozitív ám!!!Úgyhogy fel a fejjel!!!! Én nagyon drukkolok! :D:D:D:D:D

Ágota :D
Annyira örülök, hogy minden rendben veletek! Vigyázz nagyon magadra, sőt a hallottak fényében inkább Tyunytyunak üzenem, hogy vigyázzon Anyájára ;)
A történetre én is nagyon kíváncsi lennék ... :oops:

Merike :D
Nagyon helyes, tessék is egy jót pihizni, igazán rátok fér! Remélem haza már hármasban jöttök :)

Fanny :D:D:D
De jó hallani felőled, pláne ilyen hírt! Még akkor én is csak halkan örülök, de két csík az két csík, még ha halovány is ;)

Millió puszi és ölelés mindenkinek!

porsika

Sziasztok!
Nagyon aranyosak vagytok. Köszönöm.
Reggel megcsináltam egy tesztet, de olyan negatív, hogy ennél negatívabb már nem is lehetne. Az érdekes csak az, hogy viszont még a barnácska is elmúlt, de teljesen, úgyhogy most van a teljes bizonytalanság. Létezik, hogy a 31. napon még nem mutatja ki a teszt. Igaz, nekem a ciklusaim se pontosan 28 naposak voltak, inkább hosszabbak. Mindegy, most nincs mit tenni, mint várakozni, csak még azt nem dönöttem el, hogy hétfőn elmenjek-e dokihoz.
Hajni! Nagyon sajnálom. Pontosan az történt veled is, mint velem, úgyhogy nagy érdeklődéssel olvastam, hogy mit mondott a dokid. Mondjuk én azt, hogy rossz a teszt nagyon nem tartom valószínűnek, inkább azt, hogy elkezdődött valami, de nem lett folytatás és megjött a mensid. Úgy gondolom nálam is ez van, csak még nem jött meg. (Ez még eggyel rosszabb variáció)
Jelentkezem ha valami történik, addig is puszi Mindenkinek, Fanny.
fanny01

Sziasztok Csajszik!

Egy kicsit nem vagyok és tessék! annyi minden történik...

Hajni: a fene vigye el ezt a mensit! Tudom, hogy ez kevés, de annyival tudlak vígasztalni, hogy amilyen beteg voltál talán jobb is, hogy nem jött össze, mert ahogy írtad végigizgultad volna a 9 hónapot, hogy minden rendben-e a babáddal, ez az aggódás meg nem hiányzik neked... így meg teljesen egészségesen kezdhettek egy új hónapnak és karácsonyra megérkezik az a bébi, az angyalokkal küldök neked is kétcsíkosat :wink:

Ragota: teljesen megrémültem, amikor olvastam, hogy kórházban voltál... még jó, hogy odaírtad utána, hogy minden rendben... Vigyázz nagyon magadra és a bébire, első és legfontosabb a pihenés!
És egyébként kiderült, hogy akkor miért is barnáztál???

Fanny: nagyon jó, hogy jelentkeztél! Nagyon szurkolok neked, hogy ++++ teszted legyen, majd jelentkezz, ha van új infód!

Benita: neked is nagyon örülök, hogy visszajöttél ide a fórumba. Mi még nem is igazán írogattunk egymásnak, mert amikor te mentél, én jöttem, de mostmár remélem sűrűbben tudsz jönni és akkor megoszthatjuk a tapasztalatokat baba-ügyben.
Igen, egy idősek vagyunk babailag, meg Fiona, meg Angyalkrisz is szintén. Igen, én voltam 12. heti uh-n. Akkor voltam 11h/3 napos. De már akkor azt írták a papíromra a méretek alapján, hogy 12h/4 napos.
Eddig én lógtam itt ki a sorból a vizsgálataimat illetően, de úgy látszik nálatok is másképp van, neked úgy látszik 13. heti uh-ra kell menned.
Van már kiskönyved? Mikor mész uh-ra?

Arwen: nagyon édi képeket raktál fel... zabálnivalóak...

Meri: de jóóóóóó lesz nektek! irigy-irigy-irigy.... 8) nagyon megérdemled ennyi tanulás után! :D

Vicky: nagyon-nagyon szorítok! Remélem odaér a kétcsík hozzád is.
Olyan jó, hogy ismét van kikért izgulni...

Csajok! Én ritka rosszul voltam az utóbbi napokban. Utáltam minden kaját, MINDENT, úgy kellett leerőszakolni minden egyes falatot és vártam, hogy most mi lesz... aztán fájt a gyomrom,a fejem, nagyon rossz közérzetem volt, nem volt kedvem semmihez sem.... Mára már minden rendben. Lehet, hogy valami front volt, vagy napkitörés, vagy micsoda?
Ilyenkorra másoknak már vége a rosszulléteknek, nem létezik hogy nálam meg most kezdődjön? :?

Kellemes hétvégét mindenkinek!
Puszz Nektek!
szerika

Ja még annyit elfelejtettem írni, hogy
Benita a babátokról nagyon jó kép készült, már most tiszta laza a gyerkőc :D
szerika

Sziasztok,

Arwen, Nándorka, Szerika - teljesen igazatok van, drágák vagytok, hogy nem hagytok búsulni :) :) !

Délután vásárlásban éltem ki magam, vettem csizmát szerintem tök jó áron, éktalpú barna, bőr (!) - és csak 9990 Ft volt :) , vettem hozzá nacit és egy övet is.

Most már sokkal jobb a kedvem :wink: És új reményekkel várom a szerdát.

Na ezért nem tartok általában tesztet itthon :)

Hajni, sajnálom - sajnos a pozitív teszt ugyanúgy tud csalódást okozni, mint a negatív...de karácsonyra tuti megérkezik a várva várt új családtag :)

Fanny drukkolok nagyon, hétfőn gondolok Rád!

Porsika, neked külön köszönöm, egyáltalán nem sértődtem meg, és abszolút igazad van. Nekem is stresszes időszak áll mögöttem, építkezés, munkahelyi dolgok sem alakultak túl jól mostanában, lakáseladás stb. stb. biztos ezért nem sikerült eddig.

Most már tudatosabban figyelek rá, hogy lenyugodjak, és csak ++++++++ gondolataim legyenek - de ez persze nem mindig sikerül.

Pl. ma is voltak a lakást megnézni és nagyon hülye volt a fickó, mindenben kötözködött meg okoskodott, teljesen kikattantam, mire végre elment. Ha nem tetszik neki, hát ne vegye meg, de ne rabolja az időnket a hülyeségeivel :twisted:

Puszillak mindannyiótokat!
V.

Kép
vickybabe

Hajni, Fanny, nagyon sajnálom... :cry: no de majd a következő hónapban. Karácsonyra mindenkinek babócát hoz a Jézuska :lol:

Kép
Kép
adrienna

hát úgy néz ki, nem kell izgulnom tovább - nagyon úgy fest, hogy megjött :(

Hajni, Porsika - én is megvárlak Titeket és a december a miénk lesz :wink:

V.

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Hajni,sajnalom,de ne busulj!!!!Jezuska meghozza a babot!!!!
Vicky,Neked is ugyanezt mondom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Annyira drukkolok Nektek!!!!!!!!

Fanny,en meg nagyon-nagyon drukkolok,hogy ne jojjon meg,es par nap mulva egyertelmu ++++ tezst legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szerika,sajna ilyenkor meg lehet rosszullet,ez teljesen egyedi.Egyik baratnom szegeny az elejtol egeszen addig emelygett,amig meg nem mozdult a babo....kb a 17.hetig..... :(

Porsika,orulok,hogy ilyen pozitivan allsz a dolgokhoz,es hogy tobb oldalrol kozelite dmeg!Mert bizony a Joistenre kell bizni magunkat ebben az esetben......es ezt el kell fogadni,hogy a baba akkor jon,amikor azt o akarja...! :wink:
De en biztos vagyok benne,hoyg itt senkinek sem kell ra sokaig varnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi ma szulinapoztunk,nevnapoztunk...jo volt!!!!
Most epp melygek ezerrel,de ez teljesen varatlanul szokott ram tori,teljesen kulonbozo napszakokban..... :lol:
Jovo heten tuti elintezem a vedonot,es lesz kiskonyvem,na meg elkezdem a vervetelt es tarsait... :wink:
Leglabbis azon leszek,hogy most mar letudjam ezeket.

Mindenkinek millio pusziiii!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!
Hajni: csatlakozom az előttem szólókhoz. Sajnálom ami Veled történt, de Jézuska biztosan hoz Neked csíkos tesztet. Azért beszélj Szeri angyalkáival.

Viky, Fanny: mi van Veletek? Lehet még reménykedni?

Adrienna! Mi újság Veled, nem írtál semmit hogyléted felől.

Meriann: a vizsgádhoz szorítok, utána pedig nagyon jó kikapcsolódást kívánok.

Fiona: hol vagy?
vivi79

Sziasztok!

Ma is sok a munka :roll:

Vivi, köszönöm kérdésed, jól vagyok. Izgulok, hogy csütörtökön kiderüljön a babócánk kislány vagy kisfiú

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Vicky: mi a helyzet veled, tényleg megjött? BIZTOS?

Fanny: nálad?

Adri: mostmár én is izgulok a babátok nemét illetően. Mit szeretnétek jobban? És óvatosan a munkával! :wink:
szerika

Szerika, az a helyzet, hogy mindegy. Talán 1-2 évvel ezelőtt rávágtam volna gondolkodás nélkül, hogy kislányt, de az apukája és a nagypapája nagyon szeretne kisfiút, és jó lenne ha örülnének. Persze ha kislány lenne annak is nagyon örülnének. Igazából nem is azért számit, mert fontos, hogy fiú vagy lány, hanem úgy érzem, hogy ha van neme, akkor jobban tudunk rá koncentrálni. Talán... :)

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Vicky:
tuti?? :?

Fanny:
amíg nem jött meg addig van remény. :lol:

Adrienna:
én is így voltam, de aztán mikor kiderült h fiú annak örültem. :) És nem cserélném el. :lol: :lol: :lol:

Csajszik:
rendeltem ilyen maybe baby mikroszkópot. Kiváncsi leszek. :lol: :lol:

Na megyek vissza melózni.

Puszik
Vendég

Jó reggelt!

Nem jó hírek ezek így hétfő reggel :twisted:

Vicky,
Sajnálom, pedig nagyon bíztam :(

Hajnika,
sokat gondoltam Rád hétvégén, ma reggel első dolgom az volt, hogy megnézzem, hogy vagy. Nagyon sajnálom, hogy Neked sem sikerült, de talán tényleg jobb így a múlt havi betegséged miatt.

Adrienna,
de jó, hogy nemsokára megtudod, hogy milyen nemű a babád! :)

Kép
bodzi

Sziasztok!

Hajnai, Viky nagyon sajnálom, hogy nem jött össze, de biztosan nem véletlen. Remélem, most már tényleg nagyon közel van az az időszak, amikor a ti UH képeiteket is csodálhatjuk. :wink:
Fanny, nagyon rossz lehet ez a bizonytalanság. Remélem mihamarabb biztosat tudsz.

Hajni mi az a maybe baby mikroszkóp? :oops:

Én mostanában nagyon erőtlen vagyok. Kifáradok annyitól, ha elmegyünk az 5 percre lévő boltba. :roll: És hát ennél nagyobb feladatok is adódnak. Pénteken este egy kicsit barnáztam megint, így most végképp nem akarom megerőltetni magam. Pedig nagyon a fejemre nőnek a teendők. Most még a fogam is elkezdett fájni, pedig direkt tavasszal megcsináltattam, hogy ne várandósan kelljen a köhögő betegek között órákat várnom, perzse úgy, hogy ülőhely már nincs. Nem tudom oda is, hogy jutok el, mert közben őrizni kell a kőműveseket, (már, ha jönnek a megigért időpontra) az párom 12 órában műszakozik, az egyszem nagyszülő pedig, szintén dolgozik.
Na látjátok, ezért nem írtam eddig, nem akartam ennyit nyafogni. :twisted:
Megyek és alszok a Veresekkel, pedig hajat kéne mosnom, csak nincs erőm hozzá. :(
Sziasztok, és jobb napot mindenkinek!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Szörnyű hétvégém volt, minden pillanatban úgy éreztem, hogy, na, most fog megjönni. De csak nyüglődtem. Ma reggel megjött, igaz nem olyan intenzitással, mint egyébként, de mindegy,már ez is valami. A biztonság kedvéért csináltam még egy utolsó tesztet, teljesen negatív, úgyhogy ennyit erről a hónapról. Talán a december...
Köszönöm az érdeklődésteket, továbbra is olvaslak Benneteket, puszi Fanny
fanny01

Sajnálom én is, h még várnunk kell a babócákra. De mi kitartóan és szeretettel várjuk őket! Meg is érkeznek majd nemsoká, biztosan!

Hú, Fioona, vigyázz magadra! Mi lehet fontosabb annál, h jól legyetek? És ez nem nyafogás, írjál nyugodtan. Bár én is iylen vagyok, mint Te, szívesebben írok jókat... (Ezért magamról most nem is írtam semmit. :( )

Kép

Kép
nán-dorka

Fanny!
Sajnálom, de biztosan nagy lesz az öröm, ha kárcsonykor látod majd csíkos tesztet.

Nán-dorka!
Panaszkodj nyugodtan Te is, meghallgatjuk. Ne csak a jó dolgokat mondjuk el, henem a rosszakat is. Én legalábbis így gondolom.

Fiona!
Neked csak annyit tudok mondani, hogy próbálj pihenni, és vigyázz Magatokra.
vivi79

Hajni, hidd el én sem fogom elcserélni :lol:

Fioona, vigyázz magadra, próbálj pihenni :(

Nán-dorka, írd le mi a baj, azért vagyunk! Rosszul vagy?

Fanny, őszintén sajnálom :(

Bodzi, bizony már nagyon várom, de a te és a többi csajszi pozitív tesztjének jobban örülnék még ennél is. :lol:

Kép
Kép
adrienna

Úgylátszik most mindenki rossz passzban van.
Egy kis hangulatjavító:

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Szerintem ez a szürke őszi idő az oka a rossz hangulatnak :( Egésznap el akarok aludni és

NINCS KEDVEM DOLGOZNI

Kép
Kép
adrienna

Itt is elég rossz idő van. Már 3-kor fel kellett oltani a lámpát, olyan sötét van. :(

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Fanny,sajnalom! :( Pedig nagyon drukkoltam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De ugyanennyire fogok ezutan is!!!!Es nemsokara itt lesz a baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Latom mindenkin eluralkodott a vilagvege hangulat!
Hat bizony most brutal szurke-szornyu idonk van....
Nekem is jo sok melom volt ma!
DE:sikerult bejelentkeznem a vedonohoz,jovo hetfon meygek hozza vegre! :wink: :wink:
En ettol most tok boldog vagyok!
Na meg attol,hogy mindjart jon ertem Dragam :lol: :lol: !!!Es vege a napnak!

Fiona,megertem,rajtam is rajtam van ez a faradekonysag.....
A hajmosasra nekem is brutal modon ra kell magam mindig szanni,plane,hogy most 2 naponta kell mosnom,mert ugy zsirosodik :oops: :oops: :oops: :oops: Gondolom a hormonok miatt......
Nem is a mosassal vana gondom,hanem a szaritas jo sokaig tart :(

Hajni,ez a mikroszkop nem olyan pafranyos ize?nyallal mukodik?es ha van pe-d akkor pafranyt mutat az alakja?
Lehet,hoyg massal keverem :oops:

Szep estet Mindenkinek!!!

Remelem jol vagytok,lassan Mindenki hazamegy a melobol,igy gondolom JOBBAN vagytok! :wink:

Ragota?Remelem hamarosan benez,es minden ok veluk!
Vivi,ha jollatom nem sok van a tesztig.... :wink:
Orsival mi lehet?
Porsikanal meg ha jol latom pe kozeleben vagyunk :wink: :wink:
hajra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Esztora is regen volt mar!!!remelem elmultak a rosszulletei,vagy legalabbis enyhebbek...

Pusziiiiiiiiiiiii

Kép

Kép
arwen07

Lányok, tudtok arról valamit, hogy így a 13. hét körül végzett fogröntgen, okozhat e károsodást a magzatban?

KépKép
KépKép
fioona

Köszi mindenkinek, aranyosak vagytok nagyon!

Sajnos tuti, tegnap még csak barnázott, ma reggel "teljes gőzzel" :(

Biztos tényleg rosszul álltak a csillagok ebben a hónapban, ahogy Ragota is írta.

Vivi, Meri, nektek megy a drukk a hétre!

A többieknek is sok puszi, most megint elhúzok pár napra külföldre...

V.

Kép
vickybabe

Jaj majdnem elfelejtettem! Bodzi, természetesen neked is megy a drukk ezerrel!!!!

Hajni, majd írd meg légyszi, hogy hol rendelted a mikroszkópot és az pontosan mire jó!

V.

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Már 5 perce írok, erre elszállt minden!!!!! Fenébe!!!! :cry: :cry: :cry: :evil: :evil:

Megpróbálom újra.
Szóval:
Bocs, hogy a hétvégén nem voltam, de pénteken elutaztam, szombaton vérvétel, közben 4 tagú rokonság Somogyból, nekik főzés-sütés, jópofizás, rokonlátogatás, stb. Vasárnap névnapoztunk anyukámékkal, délelőtt meg újra főzés, elmaradt mosás, pakolás, stb-stb…, no meg egy pár meghitt perc külön a párommal.

Hajni, Vicky, Fanny
Nagyon sajnálom a negatív tesztet :cry: , és hogy ennyit kellett idegeskednetek, és még csak jól sem sült el az egész. Kívánom nektek és is, hogy az idei legyen a legszebb karácsonyotok, babával a pocitokban!!! :) :)
És persze ugyanezt kívánom Bodzinak, Vivinek, Prosinak, Merinek is! :P :P
Vicky
Jó pihenést és kikapcsolódást!

Ragota
Megijesztettél. De örültem, és megkönnyebbülten olvastam, hogy végül minden rendben van veletek. Vigyázz magadra.

Vivi
Én a képet a saját mappámba lementem, és a „melléklet feltöltése” ikonnal feltölti, persze a méret számít. Ugye nem a profilban próbálod betenni, úgy mint, az aláírást? Azért gondolom ezt, mert olyan ’img’-szerűséget írt ki valahol.

Nagyon jól esett, hogy megdícsértétek a picikémet. Örültem neki. Van kép a pocimról is, azt is felrakom a levelem végén, jó?

Szerika
Holnap kell mennem uh-ra, remélem minden o.k. lesz a babóval. Kiskönyvet már kaptam, de lassan telnek az oldalak benne. EKG-n is voltam már, sőt a vérvételt is túléltem. Ha holnap kapok újabb felvételt a piciről, felrakom nektek!

Egyébként rosszulléteim (apró-cseprő) még nekem is vannak néha, pedig én is már a 13. hetet taposom!?!? Érdekes, már ilyenkorra könnyebbül meg!

Meri
Kitartást a tanulásban, és sok sikert! És közben hogy áll a babaprojekt?

Fioona
Mi ez a „barnáztam megint” ??? Már többször volt ilyen? Remélem nincs gond! Doki mit mond rá?

Akkor a pocis kép, ahogy ígértem:

Kép

Benita
benita

Szia Benita,

nagyon helyes a pocid!!!

Köszi, a karácsony remélem tényleg meghozza a csodát a mi kis családunkban :) Nem is tudok szebb ajándékot elképzelni. Ráadásul lesz szülinapom és névnapom is majdnem ugyanakkor (mikulás inkább ne jöjjön :D ), úgyhogy kérhetek nagy ajándékot :D :D

Köszi, de sajna dolgozni megyek ki már megint...próbálom nem nagyon túlzásba vinni.

Puszi neked is!
V.

Kép
vickybabe

Jó nagy mi? 8) :lol:
:oops:

Benita
benita

Szia Benita!

Hú szép poci! Nem két baba van odabent? :wink: Na jó, csak vicceltem. :lol:
Már régebben is volt pár csepp barnázás, meg most. Még mikor Lillával voltam várandós, akkor mondta a doki, hogy előfordulhat, mert "nem túl szép a méhszájam".
Azért megemlítem neki, most megyünk ezen a héten.
Sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!
Ma sincs jobb idő, mint tegnap, gondolom a hangulat mindenkinél hasonló a tegnapihoz. Próbálok idetenni egy képet, hátha jobb kedvünk lesz tőle.
Kép

Beni: azóta már rájöttem, hogyan kell képet feltenni, de azért köszi a segítséget.

Vicky: jó utat, és köszi a drukkot.

Arwen: valóban közeledek a teszteléshez, elvileg vasárnap lesz az utolsó napom. Eddig tiszta nyugi voltam, most kezdek kicsit izgulni.
Az a baj, ha most megjön, akkor már karira nem lesz baba, vagy legalábbis akkor még nem derül ki. Pedig az olyan jó ajándék lenne.
vivi79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?