Sziasztok Csajszik!
Egy kicsit nem vagyok és tessék! annyi minden történik...
Hajni: a fene vigye el ezt a mensit! Tudom, hogy ez kevés, de annyival tudlak vígasztalni, hogy amilyen beteg voltál talán jobb is, hogy nem jött össze, mert ahogy írtad végigizgultad volna a 9 hónapot, hogy minden rendben-e a babáddal, ez az aggódás meg nem hiányzik neked... így meg teljesen egészségesen kezdhettek egy új hónapnak és karácsonyra megérkezik az a bébi, az angyalokkal küldök neked is kétcsíkosat
Ragota: teljesen megrémültem, amikor olvastam, hogy kórházban voltál... még jó, hogy odaírtad utána, hogy minden rendben... Vigyázz nagyon magadra és a bébire, első és legfontosabb a pihenés!
És egyébként kiderült, hogy akkor miért is barnáztál???
Fanny: nagyon jó, hogy jelentkeztél! Nagyon szurkolok neked, hogy ++++ teszted legyen, majd jelentkezz, ha van új infód!
Benita: neked is nagyon örülök, hogy visszajöttél ide a fórumba. Mi még nem is igazán írogattunk egymásnak, mert amikor te mentél, én jöttem, de mostmár remélem sűrűbben tudsz jönni és akkor megoszthatjuk a tapasztalatokat baba-ügyben.
Igen, egy idősek vagyunk babailag, meg Fiona, meg Angyalkrisz is szintén. Igen, én voltam 12. heti uh-n. Akkor voltam 11h/3 napos. De már akkor azt írták a papíromra a méretek alapján, hogy 12h/4 napos.
Eddig én lógtam itt ki a sorból a vizsgálataimat illetően, de úgy látszik nálatok is másképp van, neked úgy látszik 13. heti uh-ra kell menned.
Van már kiskönyved? Mikor mész uh-ra?
Arwen: nagyon édi képeket raktál fel... zabálnivalóak...
Meri: de jóóóóóó lesz nektek! irigy-irigy-irigy....
nagyon megérdemled ennyi tanulás után!
Vicky: nagyon-nagyon szorítok! Remélem odaér a kétcsík hozzád is.
Olyan jó, hogy ismét van kikért izgulni...
Csajok! Én ritka rosszul voltam az utóbbi napokban. Utáltam minden kaját, MINDENT, úgy kellett leerőszakolni minden egyes falatot és vártam, hogy most mi lesz... aztán fájt a gyomrom,a fejem, nagyon rossz közérzetem volt, nem volt kedvem semmihez sem.... Mára már minden rendben. Lehet, hogy valami front volt, vagy napkitörés, vagy micsoda?
Ilyenkorra másoknak már vége a rosszulléteknek, nem létezik hogy nálam meg most kezdődjön?
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Puszz Nektek!