Új privát üzeneted érkezett!

Meli,

bár már kívántam boldog szülinapot, de ma is kívánok neked sok boldogságot!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok lányok,

gondoltam, beköszönök.... :lol:
Szoktam olvasgatni ezt a topicot is, de per pillanat eléggé távol állok azoktól az örömöktől,amik itt remélem, hamarosan mindenkit elérnek...!
Meli drága, boldog szülinapot !! Isten éltessen sokáig ! Annyira örülök, hogy viszonylagosan jól vagy, jól viseled a terhesség első harmadát. Remélem, nemsokára már teljesen elmúlnak a hányingeres napok, akkor meglátod, sokkal szebb lesz minden!

Hoppá, Muszkuru, Málna-Krisz, Bea,Kis-plútó,Mókuska, Candi - bár őt régóta nem olvasom, mi van vele ? - és mindenki, akit nem soroltam fel, mindenkit milliószor puszilok, jó egészséget, babásodást, pocaknövesztést kívánok !!

Rólam annyit, hogy szedem a diabos gyógyszert, ami az inzulin termelését szabályozza - alapvetően az inzulin túltermelődése okozza nálam a z anyagcsere felborulást, a hormonális káoszt - és gondolom ennek köszönhetően olyan színtű hormon háború zajlik bennem, mint még soha. 19 naponta jön meg, aztán 44 napra, össze-vissza, pé még véletlenül sincs, csomókban hullik a hajam... eléggé el vagyok kenődve, de állítólag a rendeződés van, akinél így zajlik le. Előbb-utóbb csak rendbe jövök, remélem. Ilyen körülmények között szinte lehetetlen, hogy terhes legyek. Nov. 28-án megyek kontrollra az endokrinológus dokihoz, aki remélem, lát majd valami javulásra utaló jelet a hormon leletemben, és zöld utat ad a próbálkozás megkezdéséhez.
Család egyébként jól van, kis tücsköm oviba jár, de borzasztóan készül az iskolára. December elején megyünk nyilt napra abba suliba, ahová szeretném őt beiratni majd.
Puszi mindenkinek !!!
zsizsik

helló !!!

hol vagytok ????

hogy vagytok ???? :?

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Sziasztok!!!!

Kata,még 1x köszi!!!!!Jó volt a meccs???Már itthonról jelentkezel?Puszika

Zsizs!!!!!!!Úgy örülök,hogy jöttél!!!!!!És nagyon sajnálom,hogy ilyen kaotikus a helyzet a testedben,de nagyon remélem,sőt biztos vagyok benne,hogy minden rendbejön!!!!!!És akkor hamarosan a kisiskolás csajszi babázhat egy öcsivel vagy hugival!!!!!!!Munkád most is sok van?Voltál mostanában Olaszban?Ezért úgy irigyelllek!!!!!!Gyere gyakrabban és írj nekünk,hátha egy kicsit jókedvre deríthatünk!!!!Puszillak!

Többieknek sok puszi,nálunk tegnap éjfélig tartott a buli,aztán 8-ra mentem dolgozni és 14-kor jöttem haza......nagyon nagy forgalmunk volt,hála......de persze pont ma délelőtt a legjobbkor kapott el a rosszullét és megint kidobtam egy kis reggelit....és most is rosszul vagyok,de tartanom kell magam,mert mindjárt jön apu meg a barátnője köszönteni....pedig nagyon szívesen lefeküdnék....
na nem nyavajgok!!!!Puszilok mindenkit,holnap jövök!!!!

Kép Kép
meli1118

helló !

szerdáig szabin vagyok !!!! :D :D :D :D :D :D

Meli
vigyázz magadra !!!!! már vagy egy kis albérlőd !!! :D

vvviki

Vvviki !
Neked a jelenlegi 579 hozzászólásod (amelyek max. 3 mondat terjedelműek) a következőképpen alakul:

- kb.300 "hol vagytok, hogy vagytok"
- kb.100 "ne aggódj, egyszer mindenki pocis lesz"
- kb. 50 unalmas, ezeréves viccek.. mit keresnek egy babagyártós topikon ? szerencsére Málna leállított, mert te észre nem vennéd magad
- kb. újabb 50 "itt a piri, hol a piri, jaj de szarul vagyok"
- kb.79 hozzászólás, h. mit zabáltál ebédre.

Már ne is haragudj, de mi a szarnak írkálsz? Ki kíváncsi rád ? Érdekel valakit is az ebéded?
Kérdésed, hozzáfűzni, v.mesélnivalód v. ÉRDEMBEN véleményed általában nincs.
Akkor meg? Mit erőlteted?
Mit reagáljon rád bárki is, ha te nem írsz semmit? Max. a fent listázott 5 fajtára vagy képes ! Vedd már észre magad te szerencsétlen

:twisted:
blöki

Blöki
téged minek érdekel ez a topik ?
mit keresel itt ?
névtelenül nagyon könnyű ilyeneket írni !
nem kötelező ide írni !

vvviki

Blöki

Te most csatlakozni szeretnél ehhez a topikhoz vagy csak szegény vvvikit akarod bántani :?: Ha a csatlakozás volt a cél, akkor elég rossz indítás volt :x
Ő beszédesebb mint a többiek, mindent leír, ami eszébe jut, de ugye nem vagyunk egyformák. Ha esetleg arra gyúr, hogy sok hozzászólása legyen, az sem tilos és nem zavar senkit...
Vendég

Vvviki

Irkálj csak nyugodtan, bár több viccet ugye nem kérünk :lol:
Nehogy megsértődj, ez csak egy vélemény volt Blöki részéről, nem Ő a többség. Nincsen semmi gond veled :!:
Vendég

Sziasztok, Jó reggelt!!!!

Jó csendes volt a hétvége :wink: Mi is kihasználtuk a jó időt és kinnt dolgoztunk :D Rendesen jól esett.
Krisztián kertészkedett :roll: Most nagyon élvezi, hogy bárhol turkálhat :wink: Bár én azt annyira nem díjaztam amikor a földet a fűre hordozta :shock:
Képzeljétek a pincébe megint van lakónk :? szerencsére úgy néz ki, hogy "csak" egér. az annyira nem gáz. Viszont az udvaron a gyerekek láttak patkányt is :cry: :cry: Sajnos a szomszédnak a fészerében van egy csomó füves zsák ami nincs mozgatva, és ez a patkánynak ugye tökéletes rejtekhely lehet.

Mindenkinek szép napot!

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje.

Meli!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! :D :D És beszámolót kérünk,hogy milyen ajándékokta kaptál :) .Sajnálom,hogy róka koma megint meglátogatott.A 12.hétig már nem sok van hátra.Remélhetőleg lmúlnak a rosszullétek.

Bea!
Nagyon szép lesz a konyha..Láttam,te sem voltál a hétvégén,csak nem a táskát készítetted össze a kórházba.Vagy ennyire nem sikerült rád ijesztenie a szülésznőnek?

Mókuska!
Remélem a gyerekek már jobban vannak,és neked is jobb éjszakáid voltak.

Gabi!
Gondolom megnyugodtál a kórházat illetően.Remélhetőleg nem is változik felétek a helyzet addig.
Egér,patkány :shock: Nem irigyellek.

Vvviki!
Részvétem a nagyi miatt.

Zsizsik!
Néha azért jelentkezz :) Sajnálom,hogy nem épp a legjobban alakulnak a dolgok,de kövesd csak az orvos utasításait,és biztos meg lesz az eredménye.

Málna!
Jól sikerült a Sárvári kiruccanás? Remélem elkaptátok a pé.-t,és meglesz a gyógyvíz jótékony hatása :)

Hoppá!
Jók voltak a hokimeccsek?

KépKép
takido

Sziasztok!
Vviki!
Részvétem a nagymami miatt. A férfiak általában nem mutatják ki az érzelmeiket.

Meli!
Nagyon Boldog szülinapot kívánunk neked.

Gabi!
az ember nem tudja megválogatni a szomszédaidat sajnos.

Hoppá!
Hoki mecseket nagyom imádom s imádtam a Dunuújvárosi főiskolás élet :)

Málna!
Gondoltam rád remélem sikeres volt a kiruccanás. Sárváron én is voltam nagyon szép tök jó, hogy ki lehet úszkálni a szabadba :)

Bea!
A konyha gyönyörű lesz.
Várjuk a többi képet is.

Takido!
jó, hogy jelentkeztél minden oké a vassaddal?
Én ma megyek dokihoz kiváncsi vagyok mit mondd a vérképre.
Megvettük a Babakocsit voltunk Bécsben rugikat is vettünk olcsóért.
Chicco-t vásároltunk amit Málna ajánlott ott képzeljétek el 100.000 Ft volt Mo-on ugyanez 145000 körül van. Most jó volt az árfolyam is.
Vasárnap főztem s pihiztem este elmentünk állófogadásra, utána megnéztük a Hair című musicalt jól bírtuk. Éjszakát még végig alusszuk.

Holnap beszámolok a dokiról mit mondott dolgozhatok-e még.

Mókuska!
Jobbulást a gyerekeknek.

Anyusziszi
Szép védőbeszéd volt csatlakozom hozzád.

Candi? Lesz már a héten.
Zsizsi jó, hogy hallani rólad. Remélem minél hamarabb rendbe jönnek a dolgok.

Musz? Mamen? A társam teljesen eltűnt remélem minden oké vele.
Puszi Mindenkinek.

Kép
nika04

helló Mindenkinek !

örülök, hogy vannak olyanok, mint a Blöki nevezetű valaki, aki ennyire ráér és az én hozzászólásaimat olvassa !
jöhetne hozzánk ablakot pucolni :evil:
most jutott eszembe, hogy kb. három hónapja olvasgattam a topikokat és egy NÉVTELEN nevű valaki az apás szülés ellen írt undorító stílusban !
:twisted: :twisted:

Gabi
sajnos, a szomszédokat tényleg nem lehet megválogatni, anyukámék alatti szinten most egy bulizós csaj lakik, aki mindennap hajnali 2-ig tombol :twisted:

köszönöm a védőbeszédet !! jólesett ! :)

Nika
már Neked is közeledik a nagy nap !!!

Málna
a Sárvárért irigyellek !!!

vvviki

Nika!
Akkor mozgalmas hétvégétek volt :D A Hair musical biztos nagyon jó volt :)
Melyik bababoltba vettétek a babakocsit,meg a rugikat?
Jó,hogy még végig tudjátok aludni az éjszakát.Igaz én sem panaszkodhatom :)
A vasam nem tudom,hogy hogy áll pontosan.A héten megyek a dokimhoz,de a védőnő még mindenképp javasol legalább 5 szurit.

KépKép
takido

Meli
utólag is boldog szülinapot !!!!!!!! :D

vvviki

Szia Takido!
SCS-ben voltunk babyone meg C&A jó kis akciók voltak :)
Megnéztük a Leiner boltot is.
Kimegyünk ha bírom még dec1-én mert hozzánk közelebb van mint Bp.
kitartást a szurikhoz.
Nekem már a hasam leszállt én nem aggódom de anyu igen. Majd ma kiderül mit mondd a doki. újra nagy étvágyam van :)

Vvikike!
Igen közeledik de én már várom sietetni se akarom, de már várom, s még nem félek a szüléstől. Úgy fogom fel, hogy az a pár óra mi 9 hónaphoz képest. Most nagy a szám kiváncsi leszek majd után milyen élménybeszámolót fogok tartani.

Kép
nika04

Meli, boldog szülinapot! (Még a nyolc napon belül vagyok :oops: )
Hogy telt az ünneplés? Róka koma szülinapi ajándékként békén hagyott?

Szia Zsizsik, örülök, hogy hallunk felőled. Remélem már nem sokáig tart ez a "rendeződős" időszak :(

Vvviki, ne törődj Blökivel. Ő biztos nagyon ráér a hozzászólásaidról statisztikát készíteni. Én irigylem. Én örülök, ha a hozzászólásaitokat egyáltalán végig tudom olvasni egy-egy húzósabb napon.
Szóval don't worry, írkájjá' csak! :twisted:

Hát Gabi én a rágcsálók nagy barátja vagyok, szerintem még egy patkánynak is örülnék. Bár azt hiszem a vadon kóborlóktól tényleg jobb távol tartani magunkat, mert egy csomó komoly betegséget hordozhatnak.

Nyúlgyerek hétvégi akciója: Éppen a kádban lazultam egy Kismama magazin társaságában, amikor hallom apa méltatlankodását: Nyúlgyerek, már megint mit műveltél!?!?!?!
Persze nem tudtam rögtön kiugrani, így rettegve kérdeztem, hogy mit rágott meg...ki...szét? :?
Kiderült, csak annyi történt, hogy a száraz kenyerét, amit beraktam neki reggel a ketrecébe, amíg szabadon volt, kihozta, és a szőnyegen ette meg, apró morzsákat szórva szana meg széjjel :lol:
Olyan volt a szobája, mintha hó esett volna 8)
Úgy látszik a kenyérnek más íze van szabadon :lol:
Amúgy csak a ketrecében kap enni, elvileg nagyon is jól tudja, hogy hol az ebédlője...

Dóri, jobban bírod már a szurikat? Hány volt összesen?

Nika, ez elég jelentős árkülönbség! Akció volt, vagy alapból ennyivel jobbak az árak kint? Mi január elején megyünk, hogy megcsípjük a leértékelések első rohamát.
Feltéve, hogy akkor még fogok tudni mozogni...

Most plusz 8 kg-nál tartok. Csak úgy ragadnak rám a kilók.
Mindenki azzal nyugtat, hogy nem látszik, de én érzem :cry:
A guggolásból feltápászkodáshoz mindkét kezemre szükségem van, mi lesz itt később :?: :(

Ma du. 4-re megyünk UH-ra, ahol reményeink szerint kiderül, hogy nyúlgyereknek kishúga vagy kisöccse lesz :D

Musz

KépKép
muszkuru

Szia!
Akció volt. Meg nagy mázli!. Az interneten is ezért lehetet volna licitálni s kb. ennyibe kerül ez a honlap egész jó :http://item.express.ebay.de
Az www.babyone.at vagy a www.scs.at ott lehet nézelődni.
nem minden akció van fenn.

A kilók nekem is a babamozdulás előtt jöttek azt mondják aki vékonyabb arra jobban jönnek a kilók.

Akkor ez egy dokis hét lesz.
Várjuk a beszámolót tőled is.

Kép
nika04

Musz
ezen a nyuszin olyan jókat mosolygok :D
Kíváncsi vagyok ha megszületik a "vetélytárs" mennyi kisruha és babajáték lesz lelopva :D
Nekünk a kutyánk volt nagyon féltékeny Adrira, egy csomó játékát szétrágta :cry: Viszont nagyon imádja őket. Krisztiánt ha hazaérünk általában hatalmas nyelves puszival fogadja, ami a kicsi fiamnak annyira nem tetszik, főleg ha akkora a lendület, hogy még el is löki szegényt :D

Meli
én is beférek még a 8 napba, ugye????
Boldog szülinapot!! Kép

Nika
látom nálatok is beindult a vásárlási folyamat.
Az olyan jó, én imádok gyerekruhákat nézegetni, de van annyi, hogy fölösleges lenne 1-2 alkalmi felvétel miatt annyit fizetnem értük. :D
Babakocsit azt majd idén jó lenne megvenni. Majd mi is jó alaposan megnézzük amit kinéztünk.
Eddig fel sem tűnt, hogy tényleg mennyi különbség van a babakocsit hossza között :shock:
Ha tesóm nem írja, lehet, hogy ezt nem si nézzük. :oops:

Málna
hogy telt a hétvégétek? Máté is veletek volt? :wink:

Bea
merre vagy? Ilyenkor már be szoktál jelentkezni.

Takidó
én sem irigylem a szurikat. Én szorgalmasan eszem 2 naponta az Elevitet. most megint jó az eredményem, remélem nem is változik.
Nekem szülés után kellett vasat szednem. Viszont annyira nem tett jót a székletemnek :oops: és így próbáltam más módom pótolni, rengeteg céklát ettem. :D

na elköszönök, mert így nem haladok.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!!!!!!Éhen halok,most voltam fogdoktornál és betömte az egyik fogamat és most nem ehetek 2 órán keresztül....ez egy kismamának kb.egy övön aluli ütéssel egyenlő :lol: még ezen kívül egy lyukas fogam van és azt a jövő héten megcsináltatom...de a doki megdícsért,hogy szép az ínyem és valszeg egy fogkőleszedéssel be is fejezem a látogatását!!!!!

Mindenkinek még1x köszi a szülinapi köszöntést,nagyon kedvesek vagytok,olyan jól esik....miket kaptam?Kaptam egy konyhai seprőgépet(sima akkus kéziporszívó,naon gizda),pizzasütő tepsiket,szép köntöst és hálóinget,pulcsit,masszírozógépet,törülközőket,gyümölcsprést,utónévkönyvet,pohárkészletet......ja és egy szép nagy cserép orchideát...kitett magáért a kis családom....a barátnőm pedig holnap jön hozzám!!!

Gabi,szerintem az egér nem annyira gázos,csak ne hagyd,hogy szaporodjon.....és a patkányt a kutya elriasztja,nincs kutyátok?

Nika,Dóri,ti tudtok éjszaka aludni??????Nekem szinte sose sikerül,min.egy-két órát forgolódom....szerencsések vagytok!De még tudok hason aludni...

Málna,Bea???????

Többiek?

Ági,ha kiderül a bébike neme írj mindenképpen!!!!!!Nagyon kíváncsiak vagyunk!!!!!!!Én nálad fiút érzek!!!!!!

Hétvégén kitaláltuk a lehetséges lánynevet,de a fiúnévvel nem jutottunk dűlőre,eddig 2 név van,ami számításba jöhet,de még nem fix!!!És nem is árulom el,csak ha kiderül nálam is,hogy egyáltalán jól érzem-e,hogy fiam lesz :lol: :lol: :lol:

Puszillak benneteket

Kép Kép
meli1118

olyan szép élményben volt részem ma
a húsboltban az előttem egy fiatal nő állt és azt hittem magában beszél !
aztán rájöttem, hogy a kenguruban ott a pici baba és az a nyukája beszél hozzá!!
olyan édes volt, ahogy anya elmondta neki, hogy ma este hurka lesz, apának pedig abárolt szalonnát vesz !
annyira elérzékenyültem, hogy zavaromban majdnem 10 szál hurkát vettem egy helyett.. :shock:

Musz
nyúlgyerek rafkós !! a mi kutyánk volt ilyen ! és még ma is az !
a marhacsont csak akkor esett jól neki, ha a szobában ehette meg a szőnyegen ! ( ezt csak egyszer tehette meg, utána szigorúan a konyhában vacsizott ! )

vvviki

Gabi,köszi!!!!!!!Nagyon szép rózsák!!!!!!!Megelőztél,szóval van kutyátok!!!!Akkor nem lesz gond a patkánykomával....nem jut el a házig!!!Nekünk volt egy kutyánk és az mindent sz@rt összefogdosott,gyíkot,békát és nem 1x szép kövér patkányt terített ki a teraszra :x guszta volt....nekünk a régi házunk közel volt a helyi gabonasilóhoz.....aratás után volt csak igazi macska-kánaán!!!!

Nika,akkor rám várhatóan nem jön fel sok kiló????Jó lenne,mert 63kg-al kezdtem....nem nagyon kéne 10-12-nél többet felkapnom!!!!!

Pusza

Kép Kép
meli1118

Meli
jó hogy említetted a fogorvost !
holnap jelenésem van nála ! képes lettem volna elfelejteni :oops:
csodaszép ajándékokat kaptál !!!!
szerintem ez az egyik legszebb szülinapod !

vvviki

Nika, köszönöm a linkeket, szétnézek, aztán alig várom, hogy indulhassunk :D
Bár igazából már majdnem minden megvan... de azért tuti találok még valami létszükségeset :lol:

Amikor a védőnéninél jártam, ráállított a mérlegre, és az eredményt karata beírni kezdőkilónak, hogy még úgyis minimális a többletem.
Erre én visszakérdeztem, hogy hét kg minimálisnak számít? :roll: :lol:

Gabi, egyelőre ott tartok, hogy nyúlgyerekre akartam adni ordító egér ruháját.
Vettem a börzén egy bodyt, van vagy 50-es, arra gondoltam, hogy mi van, ha mini egér születik, az első héten mégsem lehet pucér :D .
Szóval szert tettem egy használatlan mini GAP bodyra (ááá, nem vagyok sznob... :oops: )
Két hete hétvégén - jó hideg volt - apa a nádat akarta felapplikálni az erkélykorlátra, ami szélfogóként funkcionálna. Javasoltam, hogy nyúlgyerek is kimegy "segíteni" neki.
Igen ám, de tényleg hideg volt, és akkor egyszerre néztünk a kanapén kipakolt börzei szerzemények közül a mini body-ra. Tisztára nyúlgyerek mérete - a karjánál és a lábainál ki tudja dugni a lábikóit,m és a teste melegen marad.
Olyan jót röhögtünk :D,
hogy egyre jár az agyunk (a hülyeségre), és mindketten vizuális típusok vagyunk, szóval el is képzeltük benne az állatkát :D

Meli, kitartás, hip-hop elrepül az a két óra!
Egy kolléganőm is fiút jósolt, nagyon kíváncsi vagyok :D
Mi lányneveken vitázunk, ha fiú, tiszta sor, Barnabás - ebben sikerült apával megegyezni.
Illetve pontosabban úgy történt, hogy felolvastatta velem az utónévkönyvet, egyenként, és mindegyikhez hozzápróbálta a Dávidot. És maikor a végére értem, azt mondta, hát tényleg nincs jobb, maradjon ez.
Nekem tetszik a Máté, Dávid, Márton, Dániel, de ezek a Dáviddal nem hangzanak túl jól.
Benedek volt még a listámon, de apa leszavazta.
A lánynevemmel viszont vagy egyértelmű sikert, vagy egyértelmű éedöbbenést érek el. Van, akinek egyáltalán nem jön be, és van, aki teljesen odavan érte: Kornélia / Nelli.

Vvviki, jól gondolom, hogy a marhacsont után, szemben a nyúlkenyérrel, nem volt elegendő felporszívózni? :lol: [/i]

Musz

KépKép
muszkuru

karata=akarta :oops:

Musz

KépKép
muszkuru

Musz
a Máté, Bence, Dávid, Márk nekem nagyon tetszenek, de a párom kicsit régimódi a névkérdésben, ha egyszer fiam lesz, ő az apja nevét kapja
ha lány, akkor az enyémet anyukáméval - Viktória Szilvia
remélem, nem fog utálni a gyerekem a neve miatt :oops:
tetszi a Nyúlgyerek body-ban gondolat !
én itt a környéken kis tacskókat szoktam kezeslábasban látni a hideg ellen, olyan aranyosak !

vvviki

Musz
a Máté, Bence, Dávid, Márk nekem nagyon tetszenek, de a párom kicsit régimódi a névkérdésben, ha egyszer fiam lesz, ő az apja nevét kapja
ha lány, akkor az enyémet anyukáméval - Viktória Szilvia
remélem, nem fog utálni a gyerekem a neve miatt :oops:
tetszi a Nyúlgyerek body-ban gondolat !
én itt a környéken kis tacskókat szoktam kezeslábasban látni a hideg ellen, olyan aranyosak !

vvviki

Musz
jól sejted, a kutyusunk után nagyüzemi módszerekkel kellett a szőnyeget tisztítani

Bea
merre vagy ?????

vvviki

Sziasztok!!Itt vagyok!!Csak reggel már a házidokimnál kezdtem!A Táppénzes papirt intéztem!Nagyon megdicsért,hogy milkyen jól nézek ki!!És milyen aranyos Fitt kismama vagyok!!Én meg a Fittség!!Ezt inkább hagyjuk! :oops: Kiakadtam ezen a Blökin!!Ki is az?? :shock:
Nekem az ilyenek azért nem esnek jól,mert már hasonló dolog velem is történt már!!Volt az a Mátra nevű lány a másik topikból,és Ő is hasonlóan utált engem ki!!Ezért váltottam topikot!Bár ő FELVÁLLALTA a nevét!!
Mindegy!!Azthiszem SZÓRA sem érdemes a téma!!
Ma nagyon ügyike voltam!!Voltunk anyuval bevásárolni!4 helyen voltunk,amit terhesség nélkül szerintem 1 óra alatt megjártam volna,de igy a TERHESSÉGGEL több volt mint 2 óra!! :oops: Nagyon durva!! :evil: Erőm az egyenlő a nullával! :evil: Ilyenkor mindig az jut eszembe,hogy-hogy a fenébe tudom majd Ádit kinyomni!! :shock:

Kép
bea27

Bea
úgy látszik, ilyenek mindenhol vannak !
ha meg akart bántani vagy sérteni, akkor nem sikerült neki :twisted:
én először minden emberhez szeretettel és bizalommal fordulok, úgy látszik, vannak más emberek is.. :shock:
gratula a fittségedhez !!!!!

vvviki

Sziasztok!

Nekünk is kerti munkával telt a hétvége:)
Pénteken meg a férjem alatt leszakadt a lépcsónk, ami a tetőtérbe visz fel, úgyhogy hétvégi programként azt is csinálhatta.... Csak ideiglenes lépcső és eddig soha nem volt vele semmi, de úgy látszik, eddig tartott.... Most megerősítette, remélem, egy ideig kibír minket:)
Ma délelőtt kavicsot hozattunk, vagyis kőzúzaléket, hogy az úttól a házig leszórjuk a kocsibejárót, erre a 20 mázsa súlyú teheerautó beragadt a sárba:( Már kb. 11 óta próbálják kiásni, meg lelapátolni róla a kavicsot és alá tenni, de nem sok eredménnyel. Ráadásul ahol elakat, ott megy a gázvezeték a földben, ami nem lenne túl vicces, ha megrepedne...:(((

Szóval nyakig ülünk a sárban!

Meli, utólag is boldog szülinapot!

Bea, ügyes fitt kismama vagy, de aggódj, ha eljön az idő, szépen kinyomod Ádikát!

Vvviki, nyugodtan írj bármit amihez kedved van a topicba és ne törődj azzal, hogy mit ír Blöki!

Musz, nyúlgyerek nagyon édi lehet a bodyban! És télen bent van a lakásban, vagy kiengeditek időnként az erkélyre?

Anna és Marci
KépKép
Kép
anna78

Anna
akkor kalandos napotok van !
hát az a gázvezeték-dolog nem hangzik jól..
ma reggel el akartam kezdeni a hőmérőzést és totálisan elfelejtettem !!itt az öregség !!!!!!!! :lol:
a Blöki nevezetű kedves valakivel nem foglalkozom :x

vvviki

megyek tanulni és mosogatni !

ismeritek a www.annegeddes.com weboldalt ?

csodaszép karácsonyi lapok vannak rajta !

vvviki

Vvviki, szép neve lesz a lányodnak!

Anna, nem semmi napotok van :shock:
Nyúlgyerek télen kilátogat az erkélyre, de nem lehet kint túl sokat, nehogy megfázzon. Ő egy kis "radiátornyúl", apu nevezte el így, amikor kint volt náluk egész nap a kertben, és estére tüsszögött :lol:

Nos és akkor a hivatalos bejelentés:
Nyúlgyereknek KISHÚGA lesz :D

Úgyhogy nem jött be a kis boszik jóslata, úgy látszik, Meli és a kolléganőm egy apró kis hibaszázalékkal dolgoznak :lol:

Musz

KépKép
muszkuru

Fentiek ismeretében lecseréltem a tickeremet.
Találtam rózsaszín nyulat is - hát elég érdekesen néz ki :lol:

Mindegy, ha már szegény gyereknek összevásároltam egy csomó kék ruhát, legalább a ticker legyen rózsaszín... :oops:

Musz

KépKép
muszkuru

Musz
gratula a kislányhoz !!!!!!!
lehet, hogy gyönyörű kék szeme lesz és akkor a kék cuccokban még szebb lesz a kislányod !!!

vvviki

Muszkuru

Gartulálok!!
Ezeken az oldalakon találsz aranyos nyuszis vonalzót.

http://lilypie.com/second_birthday.php?
http://image.lafemmebonita.com/cgi-bin/ ... ickers.cgi

Bea

PihenJ!!!!!
Sokat!!!!!!

Holnap jövök és írok!!(EZt vehetitek fenyegetésnek is :lol: )
Puszi midenkinek!

Kép

málna2162

Király ez a káposztaföld :lol:
Málna, köszönöm, ez a nyuszi tényleg aranyosabb :D

(A másik linket a céges tűzfal nem engedte megnyitni... :evil: )

Vvviki, hát megvan az esélye a kék szemre, ha az anyjáét örökli :D
Apa pedig zöldszemű, ha jól emlékszem :roll: :lol:
Már olyan régen volt, mikor még szemeztünk :lol:

Musz

KépKép
muszkuru

Musz, gratulálok a kislányodhoz! Tudjátok már, mi lesz a neve?
NAgyon aranyos az új vonalzód :)
Ne aggódj, a kék rucikat is elhordja majd!

Málna, a babagyártás kezdete nálunk 2006 augusztus, és az utolsó mensim október 18.

Egyébként jól vagyunk, szerencsésen kitolatott a teherautó, úgyhogy nem lett semmi ban, de nagyon meg voltam ijdeve, férjemnek meg dolgozni kellett volna menni, de mondtam, hogy maradjon itt, mert ha bármi baj van, nemakarok egyedül a MArcival itthon lenni. Ezt megértette, itthon maradt, ezért a munkaheélyéről jó sokat késett:(

Anna és Marci
KépKép
Kép
anna78

Musz
gratulálok a kislányhoz!!!Így most kiegyenlítődött a nemek aránya a táblán :D
A kék ruhák meg mint írtam is korábban szépek kislányon is,. Adrinak pl. nagyon jól áll :wink:

Anna
ti sem unatkoztok :roll: Mi nyáron megelőztük az elsüllyedést. tavaly volt egy párszor, hogy nem tudott helyből elindulni az autóval a párom, itt is ilyen sár volt. :roll:
Mi betonoztunk :wink:

Vvviki
Adrinál nekem is ez a névegyüttes tetszett együtt :wink: Viszont a párom leszavazta a 2 nevet :cry:

Bea
lesz erőd :wink: ne félj.

Jó éjszakát mindenkinek!!!
Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Musz
még egyszer gratula a kislányhoz ! a zöld szeműeknek is jól áll a kék ! :D
nekem a kedvenc színem a világoskék !!! párom néha idegbajt kap tőle ! :oops:

Anna
örülök, hogy jó vége lett az izgalmaknak ! :D :D

Kis Plútó
a párom is le akarta szavazni ezt a nevet, de megmondtam neki, hogy ha már a fiúnevet ő választotta, akkor legalább a lánynév legyen az én választásom !

vvviki

Icus, Vikike, Hoppá, Nektarin
hol vagytok ?? ( Blöki erre a kérdésre allergiás ! :lol:

vvviki

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!Ági!!!!!Gratula és sajnálom,hogy ezúttal szégyenben maradt a jóstehetségem,de mint már mondtam,a tévedés jogát fenntartom :lol: de most aztán gondolkodhattok a lányneveken!!!!!A lánynév nálunk fix,de a fiú még kérdéses!!!!Én nem vagyok híve a 2 névnek és a hosszú neveknek sem,mert nekem az van és eleget senyvedtem miatta!!!!Nálunk szigorúan 2szótagú lehet csak!!!!!!!Na megyek fürcsizni,holnap jövök!!!!Puszi és jó éjt mindenkinek!!!!

Kép Kép
meli1118

Jó estét mindenkinek!
Nem leszek hosszú,mert nézem a Szulákot!
Muszkuru!GRATULÁLOKa puncishoz!! :wink:
Néztem a táblánkat,és mit ne mondjak:NAGYON SZÉPEN HALADUNK!!Ahhoz képest,hogy január óta megy a topik nem rossz az arány!! :wink:
Plutó!Köszi a biztatást!! :wink: Remélem igy lesz,és lesz erőm tényleg!A múlt hétfőn csinált a dokim kenetvizsgálatot,és JÓ LETT!!! :lol: Ennek nagyon örülök,mert kicsit féltem ám!Ugyanis van folyásom,és szerintem nem egyszerű a szaga!De mint kiderült,ezt más nemérzi csak az én TERHES NÓZIKÁM!!Hála a Jó Istennek!! :D
Nemtudom,hogy a Candi mikor jön!Az TUTI,hogy a héten az unokahugijával van elfoglalva,szerintem még nem fog jönni!! :x
Ma úgy volt,hogy hivom Őt este,de elfelejtettem!! :oops:
Na megyek!!Holnap jövök!
Mindenkinek JÓ ÉJT!! :lol:

Kép
bea27

Sziasztok,

Musz-musz :lol: , gratulálok a puncishoz. Mostantól gondolkozhattok, mi is legyen a neve.... Elképzelem, ti is hányszor fogjátok azzal tölteni az estét az ágyban fekve: .... Jusztina?? ÁÁ, nem, legyeninkább Eufrozinácska.. :wink:

Bocs, majd holnap folytatom a többieknek délután-este, mert még meg kell csinálnom egy cuccot holnapra.

Puszilok addigis mindenkit!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Musz
Gratulálok a kiscsajhoz! Lehet nyuszigyerek jobban is jár, ha elsőre inkább egy kislánnyal, aki babusgatja, mint egy fiúval, aki furcsább ötletekkel is előállhat.... :lol:

Nekem éppen ma vagy holnap fog megjönni, a hőm reggelre lement 36,8-ra és már érzem a hasamban pirit. :cry:

Bea
Persze, hogy minden rendben van :!: Ádika nemsokára itt fog velünk levelezni...

Meli, nagyon boldog szülinapot!

Többieknek puszi.
Vendég

Sziasztok!
Musz gratulálok a kislányhoz.

Mi is voltunk tegnap dokinál megnézte a vérképemet minden oké, megvizsgált. Legközelebb a 36.heti UH-n találkozunk. Olyan boldogan jöttem ki, hogy nincs semmi gond. S egy jó darabig nem kell mennem csak a védőnőhöz egyszer.
Így most dec 15-ig max addig dolgozom. Aztán tényleg minden perc az övé lesz. Így is sokat gondolok rá.

Bea!
Tök jó, hogy minden rendben veletek. Biztos lesz erőd ez olyan mint a versenyfutás, az utolsó szakaszon hajrázunk egyet erőnkön felül.

Anyusziszi!
Elkergettjük az a pirit. Szorítunk.

Puszi mindenkinek.

Kép
nika04

Jó reggelt :D

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat :D

Sziszi, nem fogod elhinni, de tegnap este pont ezt mondtam nyúlgyereknek, hogy sokkal jobban jár, hogy lánytesója lesz, mert egy fiú csak húzná-zúzná :wink: . Úgyhogy teljes megnyugvással hagyta, hogy vakargassam a füle tövét :D

Anna, jelenleg két néven tanakodunk, apa választása az Eszter (Gabi, összebeszéltetek? :shock: :lol: ), az enyém a Kornélia, Nellinek becézve.
De még bármi lehet, szerint az utónévkönyv még egy párszor a kezünkbe fog kerülni az elkövetkezendő 4 hónapban...

Meli, az én lánykori nevemnél szerintem nincs hosszabb és bonyolultabb :arrow: Marcinkovics Ágnes. Azért választottam apát, mert neki szééép egyszerű neve van :lol:

Bea, egyetértek, én is tanulmányoztam a táblát. Egyrészt szépen vándorol mindenki a felső régiókba, másrészt pedig a nemek aránya is szépen kiegyenlített. Jó kis topic vagyunk mi! :D

Erről jut eszembe, topictali :!: :?: :!: :?: :!: :?:

Kata, csak óvatosan az Eufrozinával, ugyanis anno (1974-ben) az apukám kóstolgatta ezt a nevet nekem, amitől anyu hideglelést kapott :shock:

Nika, én is hatalmas megkönnyebbülést éreztem tegnap, hogy minden rendben ordító egérrel, és nekem is nagyon jó kedvem kerekedett az UH után

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!
Túl vagyok én is a védőnő-látogatáson :D Krisztián olyan figyelmesen nézte mit csinálnak velem :wink:

Musz
név :lol: :lol: :lol: :lol: Adrival mi is elég sokára döntöttünk. Indult simán Szilviának, de a Kiss után rossz kimondani, utána volt a Viktória Szilvia, ami ugye nekem tetszett, és utána nagy szünet. Kb 37 hetes terhes voltam amikor végre eldöntöttük :oops:
Most ehhez képest ügyesen kiválasztotta :D
Egyébként ahogy több topicot is olvasgatok az Eszter most elég felkapott név :wink:

Sziszi
fel a fejjel. A karácsony még meglehet, és akkor Katával párban lesztek :wink: Tomi meggyógyult már?

Nika
örülök, hogy veled is minden rendben.
Na én most súlyilag kicsit meglepődtem. A védőnő mérlegével mérve 5 hét alatt 5 kg.-ot híztam :roll: :shock: :shock:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

vvviki

Részvétem a nagymama miatt!
Lehet,hogy maradi vagyok,de én nem vagyok híve annak,hogy a gyerek a szülők nevét kapja.Nekem pl.annyira nem jött be a Máté,apa meg azt mondta,hogy akkor legyen Tamás(ő utánna).Rögtön megtetszett a Máté. :D De nem bántam meg!

Kis_plutó

Egér,patkány....nem irigyellek,de ugye ez az "átka"a kertes háznak.Kopp-kopp.Mi még nem találkoztunk velük.
Nálunk is a betonozás lenne a legjobb megoldás,de amíg nincs csatorna ....
Amikor még nem tudtuk,hogy fiú vagy lány lesz a kisember,akkor még csak lány nevünk volt.Eszter...De most már tetszik a Lili is
:D

Zsizsik

Az elveszett bárányka...Jöhetnél gyakrabban.Bocsi,tegnap csak ott felejtettem magam az msn-en :oops: Mikor észre vettem már nem voltál sehol.
Jókis kálváriád van :shock: Mikorra várható,hogy normalizálódik a helyzet?!

Meli

Hűű,micsoda ajándéközön!! :D
Fogorvos,jaj ne is mond nekem is kéne mennem. :?
Mostanában nem vagy msn-en?

Anna

Szerencse,hogy a férjednek nem lett semmi baja,meg hogy nem alattad szakadt le :shock:
Sár...ismerős.A mi utcánban rajtunk kívűl még egy család lakik.Az önkormányzat nem volt hajlandó ,járhatóvá tenni az utat.Jött egy kis eső és már nem is lehetett közlekedni.Saját zsebből csináltattuk meg :twisted: Egy kanyit sem adott a önk.-zat,mert szerintük járható.Ja,mindig akkor jöttek amikor,sütött a nap,és nem esett napok óta.

Muszkuru

Apának is és nekem is barna szemem van.Máté kékes szürke.
A nagyszülők szemszíne is befolyásolja,hogy milyen lesz.
De a kék domináns szín,tehát nálatok valszeg kék lesz.
Valahol olvastam,hogy ha egy párnak ahol,mindkettőnek barna szeme van,ha négy gyerekük születik az egyik biztos kékszemű lesz.Azt hiszem Czeizel könyve volt.
Szerintem is jobban jár nyúlgyerek,hogy huga lesz.Valszeg nemfog rá vadászni,tapadókorongos pukával.De biztos,hogy mindig szépen meglesz fésülve,esteleg a körme is kilesz festve,és tuti babaruhákban fog járni :lol: :lol: :lol:

Bea

Nyugi!Annyi erőd lesz ,hogy nem is tudod most elképzelni!! :wink:
Hűű,megvolt a kenetvizsgálat.Akkor ez már tényleg finish!!
Pihenj!Össze vagy már pakolva?!

Hoppá

nem semmi mire nem vagytok képesek a hokiért.
Milyen cuccot csinálsz?!

Anyusziszi

Jó hogy benéztél!Mi újság veletek?Tomi jól van?

Nika

Örülök,hogy sikerült lényegesen olcsóbban bevásárolni,és hogy minden rendben veletek!

Takidó

Jól sikerült a kirándulás.Sajnos a fürdőbe nem jutottunk el.Igazából anyuéknak mentünk segíteni pakolni.Beterveztük a fürdőt de nem jutott ráidő.Meg nagyon sokan is voltak.De voltunk kirándulni a Farkaserdőn,Máté nagyon élvezte.Azzal szórakozott,hogy belevetette magát az avarba :lol:
3 órát aludt utána :D :shock:

Topiktali
Én már ott tartok,hogyha minden kötél szakad,nekem jó a hétköznap is.

Candi azt írta sms-ben,hogy a héten lesz ideje rászállni a telefonosokra 8)

Vikike,Nektarin Icus,Mamen,Mókuska :!: :?:

málna2162

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?