Sziasztok!
vvviki
Részvétem a nagymama miatt!
Lehet,hogy maradi vagyok,de én nem vagyok híve annak,hogy a gyerek a szülők nevét kapja.Nekem pl.annyira nem jött be a Máté,apa meg azt mondta,hogy akkor legyen Tamás(ő utánna).Rögtön megtetszett a Máté.
De nem bántam meg!
Kis_plutó
Egér,patkány....nem irigyellek,de ugye ez az "átka"a kertes háznak.Kopp-kopp.Mi még nem találkoztunk velük.
Nálunk is a betonozás lenne a legjobb megoldás,de amíg nincs csatorna ....
Amikor még nem tudtuk,hogy fiú vagy lány lesz a kisember,akkor még csak lány nevünk volt.Eszter...De most már tetszik a Lili is
Zsizsik
Az elveszett bárányka...Jöhetnél gyakrabban.Bocsi,tegnap csak ott felejtettem magam az msn-en
Mikor észre vettem már nem voltál sehol.
Jókis kálváriád van
Mikorra várható,hogy normalizálódik a helyzet?!
Meli
Hűű,micsoda ajándéközön!!
Fogorvos,jaj ne is mond nekem is kéne mennem.
Mostanában nem vagy msn-en?
Anna
Szerencse,hogy a férjednek nem lett semmi baja,meg hogy nem alattad szakadt le
Sár...ismerős.A mi utcánban rajtunk kívűl még egy család lakik.Az önkormányzat nem volt hajlandó ,járhatóvá tenni az utat.Jött egy kis eső és már nem is lehetett közlekedni.Saját zsebből csináltattuk meg
Egy kanyit sem adott a önk.-zat,mert szerintük járható.Ja,mindig akkor jöttek amikor,sütött a nap,és nem esett napok óta.
Muszkuru
Apának is és nekem is barna szemem van.Máté kékes szürke.
A nagyszülők szemszíne is befolyásolja,hogy milyen lesz.
De a kék domináns szín,tehát nálatok valszeg kék lesz.
Valahol olvastam,hogy ha egy párnak ahol,mindkettőnek barna szeme van,ha négy gyerekük születik az egyik biztos kékszemű lesz.Azt hiszem Czeizel könyve volt.
Szerintem is jobban jár nyúlgyerek,hogy huga lesz.Valszeg nemfog rá vadászni,tapadókorongos pukával.De biztos,hogy mindig szépen meglesz fésülve,esteleg a körme is kilesz festve,és tuti babaruhákban fog járni
Bea
Nyugi!Annyi erőd lesz ,hogy nem is tudod most elképzelni!!
Hűű,megvolt a kenetvizsgálat.Akkor ez már tényleg finish!!
Pihenj!Össze vagy már pakolva?!
Hoppá
nem semmi mire nem vagytok képesek a hokiért.
Milyen cuccot csinálsz?!
Anyusziszi
Jó hogy benéztél!Mi újság veletek?Tomi jól van?
Nika
Örülök,hogy sikerült lényegesen olcsóbban bevásárolni,és hogy minden rendben veletek!
Takidó
Jól sikerült a kirándulás.Sajnos a fürdőbe nem jutottunk el.Igazából anyuéknak mentünk segíteni pakolni.Beterveztük a fürdőt de nem jutott ráidő.Meg nagyon sokan is voltak.De voltunk kirándulni a Farkaserdőn,Máté nagyon élvezte.Azzal szórakozott,hogy belevetette magát az avarba
3 órát aludt utána
Topiktali
Én már ott tartok,hogyha minden kötél szakad,nekem jó a hétköznap is.
Candi azt írta sms-ben,hogy a héten lesz ideje rászállni a telefonosokra
Vikike,Nektarin Icus,Mamen,Mókuska