Betti: Apunak mondtam
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
, meg tesómnak. Sztem apu elmondta anyunak
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Holnap jönnek
Apukám nagyon örült, nyár óta nyúz, hogy mikor jön már a 3. unoka.......
Mert mi eredetileg kicsit később úgy 5 év múlvára terveztük a 3-kat! De nyáron anyuéknál voltunk, és családi ebéd után apu kiöntötte a lelkét, hogy 3 gyerek legalább kell, és hogy el fog fogyni a nemzetünk, és nagyon szeretne még egy unokát, de most de rögtön, mert szeretné megérni, és addig szüljek amíg nem túl öregek és be tudnak segíteni a gyerekek körül!!! Meg egyébként is jobb ha együtt nőnek fel, összenőlnek, jobb ha nincs nagy korkülönbség...
Aztán 2 gyerekkel is pont annyi esélyem van munkát találni (semmi) mint 3-al! Akkor legalább legyen teljes a család. Most teljesítem a tervet , letudom az összes tervezett kölköt, és később nem kell visszatérnem a pelenkához
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Meg a másik,hogy nem leszek a saját gyerekeim nagymamája, ha így 30 előtt bevállalom az összeset!
Nekem ez fontos! Anyu annyi idős volt mint most én amikor az elsőt szülte, azóta mondogatja, hogy későn volt.... Na nekem Ő lesz a 3.! Azért nem mindegy!
Na szal osztottunk szorztunk és több érv volt mellette mint ellene. és akkor úgy döntöttünk július végén, hogy akkor hajrá!
A többit tudjátok
Na szal a családom nagyon örül. Mindeki kivétel nékül.
Daninak úgy mondtam el, hogy mondtam neki tegnap reggel, hogy Violának kistesója Boginak meg kiskistesója lesz
És odahúzott magához megszeretgetett megölelt és összepuszilgatott
, megkérzedte örülök-e, mondtam hogy igen nagyon
, És te??? Én is nagyon
Hát ennyi volt nagyjából
És mondta hogy egyek sok gyümölcsöt (nem szeretem túlzottan a gyümiket
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
)és megkért h egyek akkor is ha nem csúszik, mert az kell a babának. És vett is egy kiló narancsot