Új privát üzeneted érkezett!

Aranyos vagy Cenikó, de a terhességi tesztek nem hazudnak, 2 negatív teszt... 15 dpo-n már illik egy nagyon halovány csíkocskának megjelenni a teszten, az enyém patyolat fehér maradt, és no cicérzékenység és vag ybármi más terhességi tünet!
Tudom, új hónap új remény!! :lol: :lol: Már alig várom hogy újra pé-m legyen, és menjek INSZEMINÁCIÓRA!!!
A babád nemét illetően tuti fiúcska lesz, mert pont telibe kaptátok a pé-t!!! :wink: :lol: :lol:
macspacs

Ceniko
És a szép szabályos görbe jó hormonműködést feltételez? :roll: :?

Kép
gaby25

Te Robcsi,
Miért nem nőgyógyásztól kérsz beutalót? Ha bemégy a nőgyógyászatra, azt mondod hogy 1 éve sikertelenül próbálkoztok, és lh tesztet is csináltál az elmúlt 2 hónapbann és mindíg negatív volt, tuti elküldenek vérvételre.
Moncsi,
37,2 az mindenképpen biztató hő, de jó lenne a görbéd is látni, hogy tudjunk mihez viszonyítani.
macspacs

Még csak 1 hónapja hőmérőzök, de már 4 hónapja próbálkozunk a párommal és eddig általában mindíg pontosan jött meg és most pedig, már 4 napot késett. A hónap elején 36,4 -36,5 volt a hömérsékletem aztán az ovul.időszakban 37 után megint 36,5 körül volt, majd olvastam, hogy mielőtt megjön 2-3 nappal előtte kell újra próbálkozni, mert akkor elég nagy az esélye, hogy megfogan és azóta ilyen 37-37,2 a hőmérséklet és nem megy lentebb.
kicsi moncsi

Macspacs megyek délután a nőgyógyászhoz, de gondoltam megpróbálom a háziorvost. Hátha sikerül, hát nem sikerült.

Kép
Kép
robcsi03

Ti hol csináljátok a görbéteket?
kicsi moncsi

Moncsi
Nekem most menzesz 4. napján esett le a hőm 37-ről 36,6, ra, szóval nem mindenkinek menzesz előtt esik le ezek szerint :?
De drukkolokok neked, hogy a baba már a pocakodban legyen :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++

Robcsi
Ne add fel, csak van ott egy normális nőgyogyi valahol :roll: :twisted:

Macspacs
Akkor nem adod oda nekem a maradék lh teszted :( Sebaj, vettem már én is :wink: Decemberben babásodjunk :wink:

Kép
gaby25

Moncsi
Itt csináljuk a görbét
http://www.fertilityfriend.com

Kép
gaby25

Kép
Kép
robcsi03

Köszönöm szépen és köszönöm a segítséget is és én is nagyon drukkolok mindenkinek , hogy jöjjön össze! sajnos most mennem kell, de ha nem baj, majd még lehet, hogy írok. Mégegyszer köszönöm és puszi! :lol:
kicsi moncsi

Gaby,
Pedig nagyon szivesen odaadtam volna :wink: ! Igeeeen, babásodjunk együtt decemberben!!!!! :lol: :lol: :lol:
Te mivel próbálsz segíteni (tea, vitamin stb...)?
macspacs

Macspacs
Elevitet szedek, és fürdősót használok.

Kép
gaby25

Gaby, Macspacs! E vitamin! Azt szerintem itt már mindenki szedi!

Robcsi! Reméljük, hogy délután a doki már zavar is a vérvételre! De tényleg egy kis kegyes hazugság nem árt! :lol:
Bár az én dokim csak annyit kérdezett, hogy szeretnének már babát? Én mondtam neki, hogy igen! Erre ő egyből mondta, hogy closty, uh és vérvétel! Nagyon rendes volt! Nem is gondoltam volna! Nem kérdezgette, hogy mióta próbálkozunk meg ilyenek!

Kicsi moncsi! Gyere nyugodtan gyakran! :lol:

Kép
bettike
Eger

Gaby,
A pé körül napi rendszerességgel veszel fürdősós fürdőt?
macspacs

Ceniko! Köszi! Igazad van a hő csak egy kis segítség, a holnapi UH-tól úgy is sokminden függ! :lol:

Kata! Ejnye-ejnye! Hát szabad ilyet írni? Most már lassan tényleg ki kell osztanom az első fegyelmit! :evil:

Kép
bettike
Eger

Ja és Ceniko még nem is válaszoltál! Család? Tudja? Dokihoz mikor mész?

Kép
bettike
Eger

Gaby
nagyon ügyes vagyok ! ma reggel elfelejtettem hőmérőzni, délben jutott eszembe :oops: :?
Elevitet én is szedek és mellette még folsavat
melyik fürdősót használod ?

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Hát jó lenne, ha nem kéne annyit könyörögni a dokinak. Ez most az a doki lesz, aki a clostyt felírta, úgyhogy neki nagyon nem tudok hazudni.
Majd a másiknak :D

Kép
Kép
robcsi03

Bettike
Elevit mellé kell még E vitamin? :shock: :roll:

Macspacs
Menzesz után kezdtem a fürdőt, ártani nem árt :wink:

Viki
Thetis fürdősót vettem.

Kép
gaby25

Hahó!

Itt vagyok egy kicsit, de jó sokat írtatok!

Köszi a biztatást mindenkinek! Picit fájdogál a pocim. Tudom, ez azt is jelenthezi, hogy sikerült, meg azt is, hogy nem... Elvileg szerdán tesztelnék, ha addig nem jön meg, de lehet, hogy holnap elcsábulok :wink: Nem ígérem azért :wink: Meg lehet, hogy nem is lesz okom tesztelni, igazából már nem is nagyon merek reménykedni...

Robcsi! Ügyes légy, csak találsz egy normális dokit! Kérdeztem a múltkor, hogy merre laksz :wink:

Macspacs! Milyen tesztet használtál? nem lehet, hogy nem elég érzékenyet?

Moncsi! Drukk, hogy baba legyen a dologban!

Szezso! Igaza van Enikőnek, terhesen lehet oltári nagy baromságokat álmdni! :lol: Én az elején mindig ökörségeket álmodtam, és emlékeztem is rájuk utána...

Ancsa! Hogyhogy apa gondolta meg magát? :shock: Neked lesz lapar, nem? :wink:

Móni! Már tegnap is akartam írni, hogy örülök, hogy jöttél, és hogy rendben vagytok!

Sonjus! Szép a tábla, ügyi vagy!

Eddig bírtam visszaolvasni :lol:

Pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ceniko, GRATULAAAAAAAAAA Nagyon örülök nektek.

Szezso, vakond, szirom csodásak a görbék.

Robcsi, helyes csak így tovább, vegyék már le azt a hülye vért... Mondjuk eleve nem értem miért kell ezért könyörögni.

Áfi?????

Coca, drukkolok az UH-hoz.

bettike, akkor te is mész UH-ra??? Beszámolót kérünk :)

Athiz, képet majd muti :)

Bocs, ha valakit kihagytam, de komolyan már jegyzetelnem kell olvasás közben, hogy tudjak válaszolni :lol:

Nálunk semmi érdekes nincs, várakozó állapot, még csak most lesz valamikor pé-m.

jó napot mindenkinek

Purc

Kép

Kép
purc

Szirom, bocs akartam már írni, hogy Komárom

Kép
Kép
robcsi03

Köszi Robcsi! :) Tényleg csak érdekelt :wink:

Purc! Úgy csináld, hogy nyiss két ablakot a gépen, az egyikben írsz, a másikban olvasol. A jegyzetelés feleslegessé válik így :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Lányok bocsi, ha előbb negatív lettem volna! Pedig nincs rossz napom!

A bajom hogy már lassan minden mensi tünetem meg van oszt még hol van miki!!!!!!!!

Kép
kata05

Szirom,
20-as érzékenységűt, aminek már jeleznie kellett volna.
macspacs

Csajok jöhetnek a drukkod, kb. fél óra múlva indulunk kisasszonnyal a dokihoz.
Hazajöttünk jelentkezem remélhetőleg a jó hírekkel.

Kép
Kép
robcsi03

Szirom! Most már ne csábulj el! Tudod mindig az első gondolat a jó! Ha szerdát gondoltál ki először, akkor ragaszkodj is hozzá! Úgy is közel van már az is!
Én már most kitaláltam, hogy a 35. napnál korábban nem tesztelek, ha nem jön meg majd addig! Főleg a megaciklusom után! :lol:

Gaby! Azt nem tudom, hogy az elevitben mennyi az E vitamin! Itt a legkevesebb, amit szednek a lányok az 200-as, de sokan, köztük én is 400-at szedünk! (Persze nem darabot! :lol: )

Robcsi! De ez a clostys doki nem tudja ugye, hogy nem is szedted be? Mert így azt gondolja, hogy beszedted, és azt hiszi, hogy nem hatott és akkor biztos elküld vérvételre! Érted a gagyogásom? (Ja én értettem a te előbbi gagyogásod! :lol: )

Na ennyi gagyogás után ideje lenne, hogy mindenki gügyögjön is! :lol: (Fú de lefáradtam, látszik is, nyomom a hülyeséget, bocsi! :oops: )

Kép
bettike
Eger

Robcsi: HAJRÁ!!! :wink: :lol: :lol: +++++++++
macspacs

Robcsi! ++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nem szól rám senki!!!! :evil:
Hát nem kimaradt a mai napból:
Névsorolvasás!!!!

Kép
bettike
Eger

Gaby
a fürdősó miben segít ? Bocsi, de még kezdő vagyok ebben a dologban is :oops:

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Gaby!
Fürdősóból a zöld a jó? :?

Pg53-at használó Lányok!
Nyállal is hatásos? :oops:

A Zuram (majdnem) mindent megvett nekem, amit kértem. Vett 400-as E vitamint, Pg53-at. LH nem volt, de hoznak nekem. :D

E vitamint ő is szedje? :oops:

Lh-ból melyik vált be Nektek?

KÖSZÖNÖM. :lol:

(Nagyon fáj a pocóm, ma jött meg igazán...)
snufi

Szirom! Hogy ez nekem nem jutott hamarabb az eszembe! Ki is próbálom most! :lol:

Ceniko! Ja még a nyulakra akartam írni, hogy mondtam is apának, hogy a héten úgy aludja ki magát esténként, hogy reggelenként is lesz egy kis gyömöszkölés! Persze ő csak mosolygott, meg felcsillant a szeme! Hisz neki mindig van kedve! Nem is értem! :lol:

Kép
bettike
Eger

9-es jelen!!!! :lol:

Robcsi!+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kata05

Bettike
Az Elevitnél ez van megadva: alfa-Tokoferol-acetát (Vit. E)15,0 mg
Akkor vegyek E vitamint pluszba? Az konkrétan miért kell? :roll:

Viki, Snufi
A fürdősóból nekem a kék van, mindegy melyiket veszed, más illóolaj és szinezék van benne, de a só az ugyanaz :wink:
Jó nőgyogyi probléműákra, esetleges gyulladásra ha van. Egyéb dolgokra is jó, ártani nem árt :P

Snufi
Pg53-at én reggeli nyállal csinálom, de ha megnézed a görbémet, elég érdekesen alakult eddig :?

Kép
gaby25

Gaby!

A fertyn hol jelölöd be, ha páfrányos? A görbéden melyik sor jelzi ezt? A többi sor miket jelent? Nekem mensis + együtlétes sorom van...
snufi

Snufi
Sor: Fern=páfrány, jelölései PF=partial fern azaz részben páfrány
Az OPK az az LH teszt volt tegnap

Kép
gaby25

Betti: Apunak mondtam :oops: , meg tesómnak. Sztem apu elmondta anyunak :) Holnap jönnek :) Apukám nagyon örült, nyár óta nyúz, hogy mikor jön már a 3. unoka.......
Mert mi eredetileg kicsit később úgy 5 év múlvára terveztük a 3-kat! De nyáron anyuéknál voltunk, és családi ebéd után apu kiöntötte a lelkét, hogy 3 gyerek legalább kell, és hogy el fog fogyni a nemzetünk, és nagyon szeretne még egy unokát, de most de rögtön, mert szeretné megérni, és addig szüljek amíg nem túl öregek és be tudnak segíteni a gyerekek körül!!! Meg egyébként is jobb ha együtt nőnek fel, összenőlnek, jobb ha nincs nagy korkülönbség...
Aztán 2 gyerekkel is pont annyi esélyem van munkát találni (semmi) mint 3-al! Akkor legalább legyen teljes a család. Most teljesítem a tervet , letudom az összes tervezett kölköt, és később nem kell visszatérnem a pelenkához :lol: :lol: Meg a másik,hogy nem leszek a saját gyerekeim nagymamája, ha így 30 előtt bevállalom az összeset! :lol: Nekem ez fontos! Anyu annyi idős volt mint most én amikor az elsőt szülte, azóta mondogatja, hogy későn volt.... Na nekem Ő lesz a 3.! Azért nem mindegy!
Na szal osztottunk szorztunk és több érv volt mellette mint ellene. és akkor úgy döntöttünk július végén, hogy akkor hajrá! :lol: :lol: A többit tudjátok :)

Na szal a családom nagyon örül. Mindeki kivétel nékül. :)

Daninak úgy mondtam el, hogy mondtam neki tegnap reggel, hogy Violának kistesója Boginak meg kiskistesója lesz :lol: És odahúzott magához megszeretgetett megölelt és összepuszilgatott :lol: :) , megkérzedte örülök-e, mondtam hogy igen nagyon :), És te??? Én is nagyon :) Hát ennyi volt nagyjából :) És mondta hogy egyek sok gyümölcsöt (nem szeretem túlzottan a gyümiket :oops: )és megkért h egyek akkor is ha nem csúszik, mert az kell a babának. És vett is egy kiló narancsot :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceniko
Aranyos kis történet, tetszik :wink:
Az előbb már kérdeztem, hogy azt írtad milyen szép szabályos a görbém, hogy ez mit jelent, jók a hormonjaim? :roll:

Kép
gaby25

Sziasztok, ha felteszek egy görbét megnéznétek? Szerintem nagyon ugribugris :?
Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Csikken
Naná hogy megnézzük :wink:

Kép
gaby25

Gaby: Sztem igen! Olyan "álomgörbe" :) :wink:

ceniko
Szeged

Ceniko
Ez jó hír :D :wink: Kép

Kép
gaby25

Akkor felteszem :)
vagyis mégse mert nem tudom, majd este mert most mennem kell.

KépKép
Kép
csikken

Cenikó, nagyon aranyos családod van!!
Sajnos mennem kell, puszi mindenkinek!
macspacs

Köszi Gaby.
snufi

HÍR TV MOST!

ceniko
Szeged

Enikő, mi volt vagy van a HÍR TV-ben????

Kép
elizabeth25

Szirom, itt szakadok magamban, és teljesen igazad van... :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Hello LÁnyok!

Már megint annyit írtatok, hogy mire elolvastam, nem emlékeztem szinte semmire. Úgyhogy előre is bocs.

Eniko: aranyos családod van :lol:

Szirom: szuper a görbéd!

Athiz: jó UH-zást :-D

Robcsi: el sem hiszem, mennyire macerás kiharcolni egy vérvételt :(
Főleg, hogy 1 hormont kellene megnézni...

Magamról: nem merek tesztelni még. Eddig a legkésőbb a 16. dpo volt, amikor megjött. Az szerda. Ha holnap nem jön meg, és még szerda reggel is fenn lesz a hőm, akkor tesztelek.
Egyenlőre csak mensis tüneteket érzek. Ja, én általában nagyon intenzív baromságokat szoktam álmodni :lol: Tegnapelőtt azt, hogy pozitív lett a tesztem, de úgy, hogy a tesztcsík előbb ott volt, mint a kontrollcsík :shock:

Bettike: jó a névsorolvasós táblád :lol: Furcsa, de ott is, meg ma is egy jelenléti íven 20. voltam :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Megjöttem.
Úgy jártam mint Bettike a múltkor, a rendelés elmaradt :)
Már csak röhögni tudok magamon. Holnap felhívom a rendelőt, de a múltkor is azt mondták, hogy kb. 1 hét múlva tudnak időpontot adni.
Ennek az egy dokinak van úgy rendelése, hogy nem kell bejelentkezni, a többihez igen.

Azért bemegyek holnap az SZTK-ba megnézem mennyien lesznek aztán bepofátlankodok.

Kép
Kép
robcsi03

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?