Elég sokáig nem tudtam jönni.
Előbb válaszolgattam, aztán magamról is írok majd:)Lehet, hogy néhány hozzászólás már nem annyira aktuális, de szép lassan sikerült válaszolgatnom.
Kacsa
A jó nagy ketyegés az szuper.
Ez tetszik, akkor mi most abban az állapotban vagyunk, amiben ti néhány éve. Egy bazi nagy doboz a cipős dobozunk
. Én csak néha vesztem el a türelmem a kupi miatt. Na meg most egy picit már jobban állunk, mint 1 ½ éve.
És a kismamabugyogó???:) az mégsem nagymama bugyi.
Jucus
Köszi a bizalmat, de főnök azért nem vagyok
. Hál’ Istennek
. Ezt a kis kócos fejűt meg megzabálom
.
Szerintem nem aloe nekem van és nem nő ilyen magasra, valamint nem is ennyire tüsis.
Tina
Kitartás, elkeseredni sohasem szabad, meg szomorkodni sem. Szorítok!! Már biztosan nem vagy messze a céltól.
Pankaa
Az a fa gyönyörű..Suttogó??? Ki írta. Az öcsém is nehéz eset, talán anyunak segítene. A mindenit mekkorát nőt a pocakod 2 hét alatt!!!
Úristen nem is gondoltam, hogy már a pocakos kor alatt el lehet kényeztetni a babát. Jajajjaj mi lesz velem akkor?
.
Nomi
Örülök, hogy nem görcsölsz
. Nagyon szorítok ám. Én köszönöm remekül vagyok, és járok tornázni. Sőt voltam vízi tornán is a múlt héten. Az ember úgy néz ki, mint valami harcos
. Polifoam öved van, meg a lábadon is az van és még 2 súlyzó is a kezedben. Elég vicces, főleg, hogy az ember állandóan a víz felszínére akar repülni
. Én úgy elfáradtam, hogy alig bírtam haza vonszolni magamat.
Borsó
Megosztok veled egy titkot, mert én régen én is voltam hitelügyintéző. Hidd el, hogy azok az emberek nem szándékosan okoznak bajt. (Persze biztos van negatív kivétel, amikor valaki bunkó és kész.) Csak a képzés olyan gyatra a bankokban, hogy csak na és túl nagy a mozgás. Mire valaki beletanul, addigra elege lesz és elmegy egy jobban fizető állásba. Sajnálom, hogy neked is a saját bőrödön kellett ezt megtapasztalni.
Te tényleg Szigetszentmiklóson laksz??? Csak azért kérdem, mert én is
.
Bea
Csodás és hatalmas a pocakod
. Tudod mi a jó abban, ha előbb jön? A karácsonyt már együtt tölthetitek. Szorítok és ne izgulj!
Junko
Lehet, hogy közhely, de mindennek megvan az oka, meg a rendeltetése. Annak is, hogy nektek miért alakulnak így a dolgaitok. Tudod, hogy mi is ebben a malomban őrölünk már egy ideje. De most már közelebb vagytok a babához, mint tavaly és minden nappal közelebb.
Ami engem illet, igen gyógyulgatok/pihengetek
. Kezdik is nehezen viselni a cégnél, hogy még mindig nem megyek vissza.
Én még emléxem Majcsira..akkor szorítok neki. Mellesleg Tündiről nem tudsz valamit? Elvileg már ő is túlvan a kezelésén.
Be positive!!!
Narco
Húha hol is kezdjem..hol vesztetted el a fonalat?? A lényeg az, hogy szuperül vagyok tornázom meg vízi tornázom.
Utólag Boldog névnapot!
És milyen volt a film azontúl, hogy végig sírtad?
Tök jó lehet ez a hason át beszélgetés a babákkal….
A lángos receptet nekem is elküldenéd? Imádom a lángost, főleg tejfölös, sajtosan..
Szép a poci.
Bellatina
Ilyenre ne is gondolj, hogy nem lennél jó anya. Ez az ösztöneinkben van, amikor jön a baba, mindenki jó anya lesz.
Brill
Örülök, hogy látáttok minibrill-t és minden ok.
Csibe
Köszönjük a születéstörténetet.
Kancellár
Sok gratula a babóhoz.
Unique
De csini a kis csaj. Sajnálom, hogy betegek voltatok, de örülök, hogy már rendben vagytok.
Monyó
Nagyon szép a konyhád.
.
Egy csomó mindent írtam…, de most csak annyit nagyon sajnálom, légy erős..
Évi
És milyen ez a tündéri kis liba „Nagy Dorcus Hisztérikuszlént”? El sem tudom képzelni…
Rolly
Sajnálom az 1 cn.-t.
. Ezek szerint a tanárság sem könnyebb??hmm. Pedig már gondolkoztam rajta, hogy visszaállok a tanári pályára...
Angie
Jó cuccolást a házikóba. Egy olyan lakástól, ahol viszonylag sokat laktál mindig nehéz megválni..mi még az albival is így voltunk, mikor a sajátunkba költöztünk
. Teszel majd fel képet a házról? A video nagyon jó volt!!!! Köszi Mellesleg nagyon szép a ház.
Annácska
Kitartás. Hát nem csodálom, hogy nem érzi jól magát taknyosan. Mi történt az ortopédiai vizsgálaton, hogy be kell feküdnötök?
Faul
De édes a kutyusod. Faul szerintem jól döntöttél. Mindenki maga tudja mi a jó neki és fél éven tényleg nem múlik semmi.
Csibe
Nagyon édes!!! Gábor gyönyörű.
Heni
Én nagyon szorítok. Hogy haladtok?
Gracey
Az tényleg nagyon jó arány:)
Szorítok!!!
Nem hiszem, hogy ez a zuhany dolog komoly. Vagy akkor 3 napig ki se mozduljon az ember a lakásból:).
Kacsa
Ez a szívecske torta nagyon kedves..
Kanci
Na ez aztán jó szülés volt!!Én is ilyet szeretnék:)
Csajok
Talival kapcsolatban: nekem eddig úgy néz ki a kedd lenne a legjobb, mert akkor úgyis gyógytornán vagyok Pesten. A szerda már nagyon sűrű, de attól függően, hogy hány órakkor, meg hol talizunk, még ez is beleférhet.
Ugyanez a csütörtökre is.
Norwell
Kórház ügyben totál egyetértek veled. Én azért nem nagyon örülnék, ha Csepelen kellene szülnöm:(. Már kijelöltem magamnak a SOTE I.-et. Hmhm…nehéz kérdés. A dokik meg tényleg borzasztóan telhetetlenek.
Aranyos lehet Kende. Akkor ez azt jelenti, most már kommunikáltok??:)
Évi
Hát ez szuper!!Szerintem nem véletlen volt:). A kislányok amúgy is hamarabb kezdenek beszélni:).
Dido
Kitartás!!Nagyon szorítok nektek! Tudom milyen nehéz..próbáld a várakozás pozitív oldalát nézni. Pl. akkor addig csak mi vagyunk ketten és ennek is megvan a varázsa vagy elmehetünk valahová, ahová terhesen vagy babával nem lehetne….nekem nagyon nagyon nehéz volt ezt megtanulnom, de bejött..
Nahát nekem soha nem írtok mailt..
légyszi:)
Vicc volt tudom, hogy nem lehet erőltetni…
Jucmuc
Kitartás!!! Csak azt tudom mondani, amit Didonak.
Kati, Puppy
Boldog szülinapot!
Tjuca
Ez a kismamicafe tök jó ötlet:). Remélem lesz egyszer sok pénzem..!!!Akkor ellopom az ötleted:).
Anikó
Nagyon megrázott, amit olvastam rólad! Borzasztóan szorítok!! Annyit küzdöttél, nem lehet baj:). Ritkán szoktam imádkozni és csak fontos esetekben, de most fogok!!!Kitartás!!!
Puszi