Szép napot Mindenkinek!
Pénteken jártam a Kaáliban a következő menet miatt. Januárban lesz. A szokásos módon indulunk, 1 adag Marvelon. Kovács doki elmesélte, hogy nem is tudná hamarabb megcsinálni a beavatkozást, mert decemberre nincs több szabad lehetősége. Mármint neki lenne, de a Kaálinak nincs anyagilag. Csak bizonyos számút támogat a TB, és ezért nem bír többet. Fizetősöket bevállalnak, mert a kapacitásuk egyébként bírná. Azt mondta, ő már márciusra jegyez elő időpontokat, de valaki csúszik, ezért férek be januárra.
Rákérdeztem a progiszurira is. A szuri és az Utro hatása elvileg ugyanaz. Az egyik az injakció okozta fájdalom, a másik az állandó kúp használat miatt kellemetlen. Azt mondta, döntsem el én ,melyiket vállalom. Mikor visszapasszoltam, akkor azt válaszolta, hogy ő személy szerint az injekciót jobbnak tartja, bár tudományos magyarázata nincs. Azzal nem fordulhat elő, hogy kifolyik és a vérből is azonnal kimutatható. Más forrásaim !
, azt javasolták, hogy ha lelkileg meg tudom győzni magam arról, hogy az utro ugyanolyan hatásos, akkor maradjak annál, mert az injekció szövődményekkel járhat, de ha félek attól ,hogy nem teszek meg mindent, akkor szuri.
Ezzel kapcsolatban kérdeznék is: Hogy oldjátok meg naponta a szuri beadását 9-12 héten keresztül????
Egyébként Katyerina utrot kapott 4* is, és nézzétek meg a zebráit!