Sziasztok!
Vagyunk mi is, csak ezerrel melózom. ...
Magunkról:
- Egy rémes, sírós hajnal után kibujt Martin bal alsó foga.
- Ülni, feküdni, kúszni kevésbé szeret, mint állni. Amiben tudja, felhúzza magát. Előnyben részesíti a ruházatunkat, illetve apa szőrös mellkasát.
- Egész nap dumál, énekel, pá-pázik, és még mindig alig alszik. Pedig nagyon álmos. Tegnap, hintázás közben aludt el.
- Megint hajat vágtunk Martinnak, idén utoljára. Most már egyre sűrűbb lett a haja.
Martin is eset már egy-két nagyot, azóta állásból vagy letérdel vagy popsira huppan. Én, meg ahol feláll, körbepárnázom. Biztos ami biztos alapon.
A mászas is beindult
, de szegénykém nem bírja hosszú távon. Gondolom a súlya miatt. Nagyon leizzad és elfárad.
Ja, és napközben, órákat vagyunk a kertben vagy sétálunk. Kihasználjuk a jó időt!!! Martin imád nézelődni...
Alvás:
Éjszaka, Martin átlagban 3-4 óránként kell. Ilyenkor ő is csak szopizik.
Evés:
Ma evett előszőr pipihúsit, persze nem egy-két kanállal....! Ez is bejött neki. Egyenlőre, nincs olyan kaja amit nem szeretne. Kis zabagép...
Én is 2 naponta főzök neki.
Egyenlőre reggel csak gyümit kap, délután meg főzeléket. Holnaptól bevezetm neki az uzsonát. Én készítek neki mindent!!!
Történet:
Hétvégén a piacon, találtunk egy csirkés üzletet, ahol vagy öt fajta illetve "háztáji" csirke nézett velünk szemben. Megkérdeztem, az eladót, hogy mennyire háztáji. Azt mondta mind az. Elmondtam neki, hogy babának vinném és nem szeretném, ha valami baja lenne.....stb. Érdekes módon az ötből, már csak 1 tanyasi lett.
A fodrász székben:
Egyszer úgyis kimászom...., és kipakolok mindent a fiókból!
Fini pipihúsi...
THE ANGEL:
Jó éjt!
Szép napot!
ERA