Sziasztok!
Köszönöm, hogy megnéztétek a képeket és a bókokat is!
Sudi: Gratulálok az új autóhoz! Kívánok sok szép utazást vele! Gery is biztos imádni fogja az új autósüléssel!
Rita: Örülök, hogy végre pihentél egy picit és együtt volt vasárnap a család! Nagyon édes Tomi! Lehet a "kiskád a nagykádban" ötletet én is kipróbálom, csak félek a derekam le fog szakadni, mert Réka még nem ül biztonságosan.
Kati: Biztos vagyok benne, hogy Jocinál az ijedtség csak egy pillanatnyi volt és mivel ott voltál a közelében gyorsan megnyugodott. Réka szerdán már nem félt az oktatótól, pedig egy helyettesítő oktató volt, egy lány és piercing volt az ajkában, ami nagyon tetszett Rékának, meg akarta fogni
A Baba Magazin anyukám megveszi és kiküldi nekem, feltétlenül elolvasom a cikket, kedves, hogy gondoltál rám, de tényleg érdekes, hogy ebben a korban kialakul egy ilyen szorongás azoknál is akik sok emberrel találkoznak.
Ezt az új kórházi rendszert nem igazán értem, de szerintem nem a szabad orvosválasztást kellene megszüntetni, hanem az orvosokat rendesen megfizetni és NE adjunk hálapénzt. Néha a kismamák már egymást licitálják túl. Spanyolországban ez nagyon jól működik és szerintem Betty és Zsuzsi is tudna erről mesélni.
Egyébként az én dokim is a Bajcsyban dolgozik, ő a főorvos. Kati, Te is hozzá jársz?
Edit: Örülök, hogy Kriszta meggyógyult! azt hiszem értem mit érzel a sógornőddel törént szituáció kapcsán, én is voltam hasonló szituációban. Egyszerűen lépjél túl ezen a dolgon! Ne foglalkozz vele!
Réka is csak reggel eszik meg a tápszert, illetve délután tejpéppel. Este egyszerűen egy kortyot sem. Ma próbáltam ebédre adni neki tejet és azt terveztem délután kap zöldséget, este tejpépet, de nem jött össze. Délben sem kellett nek ia tejecske, a főzeléket viszont megette. Szerintetek egy majdnem 8 hónapos baba étkezése jó így vagy ti hogyan csináltátok korábban?
Reggeli: 240 ml tápszer
délelőtt: gyümölcs
Délben: 250 grammos bébiétel, húsos, zöldséges vagy én főzök valamit és kb ugyanekkor adag, mint a bébiétel
Uzsonna: tejpép 120 ml tejből
Vacsora: ????? Eddig 210 ml tej, de egyáltalán nem eszi meg, és most adok neki tejpépet, de max 90-120ml-t eszik meg.
Szép napot mindenkinek!