Új privát üzeneted érkezett!

Ne haragudjatok, de szerintem ez nagyon gáz, hogy a doki azt javasolja, hogy szabit kell kivenni pé idejére...
Szerintem ez már túlzott rágörcsölés a témára.
Szirom, 24 óráig él egy pete, igaz? Akkor szerintem a hétfő este későn volt, de kövezz meg és ne legyen igazam!
:lol:

Kép
szilcsi

Szilcsi! Poénnak szánta, próbáltam hozzátenni azt a félvigyort, hogy érthető legyen :wink: Bár ezen múlott a munkahelyem, ez hosszú történet, de abban a hónapban volt az utolsó esélyem, most kirúgnak... Úgyhogy ennek elkerülése érdekében tán a szabi se lett volna túlzás.

Egyébként 24 órát tudok én is, úgyhogy épp a végét kaptuk el, én is épp ezt írtam. Ez a múlt hónapban volt, azt is írtam :wink: És a végeredmény is ismeretes azóta. De Macspacsék szerintem jól időzítettek. Azért írtam ezt le, hogy lám, mi 24 órával később voltunk együtt, és még így is majdnem...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom,
Én majdnem biztosra veszem hogy ez történt. :cry: :cry:
Azt mondják hogy hajnalban van peteérés. A Te eseteben mondjuk hétfő hajnal 4. Akkor kedd hajnal négyig oda kell érni a spermiumoknak. És attól függ minden hogy milyen gyorsan találnak oda a kis fickót a petéhez. Olvastam már olyat is hogy 12 óra az útjuk, olyat is hogy 1 óra elég, olyat is hogy a spermák a méhbe jutva elkezdenek átalakulni, hogy alkalmasak legyenek a petesejtbe hatoláshoz, és ehhez 5-6 órára van szükségük...
Sztem ha a petesejt a 21-22-is órában terméknyül meg, már lehet hogy az is túl késő egy életképes babyhez...Tehát nálad nagyon nagyon határset a dolog, de sajnos sztem nálam is.
Én péntek este voltam dokinál, akkor még megvolt mind a két 3 cm-es tüsző, és mivel csak péntek este lett először pozitív az LH tesztem , azt hittem vasárnap reggel lesz pé, de már szombat hajnalban megtörtént.....
macspacs

Poldi: Küldtem privit :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok,

macspacs, ne keseregj, amíg meg nem jött nincs veszve semmi. És mivel felkeltél éjjel lehet ezért alacsonyabb a hőd. Simi, simi, csak megnyugtatásul :)

Szilcsi, ha 16. napon érezted a petefészek szúrást, tojásfehérje stb..., akkor azon a napon volt. A ferty csak egy hülye program, ami az adatok alapján számol, nem szebad rá hagyatkozni teljesen. Mert nem tudja akörülményeket figyelembe venni. Azért is rakosgatja a peteérést ide oda. Persze tud egy támpontot adni, de azért ha tiszta jelek vannak, akkor még a hő sem számit hehe :lol:

Ceni, mennek a drukkok

Áfi, jó fejtágítást

Szirom, szerintem az sem nagy gond, ha csak 1 csésze teát iszol egy nap. Tutkó a görbéd.

Robcsi a tied is kircsi, apával jól elkaptátok.

Szonjus, lehetséges, hogy a fertynek igaza van, és akkor le sem késtetek róla, huuh de izgulok, hogy így legyen.

Azt szeretném kérdezni tőletek csajok, hogy valaki nem tudja véletlenül, hogy az E vitaminnak lehet olyan hatása, hogy előbbre hozza, én inkább úgy fogalmaznék jó időbe hozza a peteérést? Mert én úgy gondolom a 28 napos ciklusomhoz képest későn van nálam a 18-19 cn-en. Ebben a hónapban meg már most szurkál a petefészkem, pedig csak a 8 cn-en vagyok. Ezt értem az időbe megtörténő peteérés alatt hihi :lol:

Amit a Ceniko kérdezett az engem is érdekelne, hogy ha el van záródva a petefészek, és van peteérés, akkor hova kerül a pete...

pusssz

Purc

Kép

Kép
purc

Csajok megkérdezem mégeccer mert nem válaszolt senki :oops:

Szal ha valakinek el van záródva a petevezetéke (mindkettő) akkor mi lesz a megérett petesejttel? Felszívódik a hasüregben vagy mi?????

Köszi :lol: :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Oké, értem én! :lol:
Csak a dokin akadtam fenn, de hát ő tudja...
Elképzeltem, hogy bejelenteném a melóban, hogy bocsika, de peteérek, kérek 2 nap szabit, mert sürgősen ágyba kell cipelnem apát... :lol:
És akkor lehet, hogy azért volt halvány, mert öreg volt a pete és nem tudott megmaradni? Vagy mi...

Kép
szilcsi

Nemtom Enikő, ezért nem írtam semmi. Bocs :oops: De miért kérdezed?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Köszi purc a biztatást!!!
:lol: :lol:
Az E vitaminról azt biztosan tudom hogy javítja a petesejt minőségét, és segít megakadályozni a vetélést. Sztem simán előrehozhatja a peteérést is...
macspacs

Cenikó,
Minden meg nem termékenyült petesejt felszívódik ha átjárható a petevezeték, ha nem, ugyanaz a sors vár rájuk ha nem jönnek a fiúk :wink: .
macspacs

Szilcsikém, én itthon vagyok még a fiammal, nekem nem kell szabit kivennem :wink: Nappal a gyerek miatt nincs ungabunga nálunk, éjszakára meg ha elmegy a főnök melózni, az azt jelenti, hogy két napot hagyunk ki...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ja, meg még hogy ha már elmentem hozzá (mármint a doktorhoz) négy alkalommal uh-os követésre, akkor ne hagyjuk már kárba veszni :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

macspacs,

Akkor felszívódik a pete? na igen, tök hülyének érzem most magam, mert basszus 27 évesen nem tudom mi történik bennem, de én úgy tudtam a mensikor ürül ki a szervezetből.... :shock: És ha nincs peteérés akkor hogyan van mégis mensi?? Na most ne röhögjetek ki a tudatlanságomért légyszi :oops:

Purc

Kép

Kép
purc

Purc,
Nemrég még én is ezt hitem, mostanában olvastam utána a dolgoknak a babbaproject miatt. Ugye ugye, ha annak idején jobban figyeltünk volna biológia órán.... :wink: :lol:
macspacs

Sztem úgy lehet pé nélkül is menszi, hogy előbb utóbb le kell lökődni a nyálkahártyának, és lehet hogy pé-nélkül is az alacsony progszteron szint miatt lelökődik.....
macspacs

Macspacs, én figyeltem, sőt 4 évig gimiben is tanultam, sőőőt tök érdekelt. De nálunk (lehet csak a mi sulinkban) erre ennyire nem tértünk ki. Csak felületesen, nálunk valószínűleg azért, mert 28 fiú volt az osztályba, és 8 lány.... Gondolhatjátok mi volt, mikor előjött ez a téma :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Purc, nálunk a szaporodás témája kimerült a banánra hogyan húzzunk óvszert gyakorolásában! :lol:
Meg benyaltuk a kötelező tankönyvi anyagot és ennyi!
Ilyenekről nem volt szó, egyébként erről én is agyaltm már, csak nem mertem megkérdezni, nehogy hülyének nézzetek... :lol:
Szirom, oké, fogtam! :lol:
Miksa mennyi idő alatt jött össze nektek?
Mármint mennyi próbálkozás után?

Kép
szilcsi

Szilcsi! Hát, ő is sokára. De azért spontán. 13 hónap volt, már épp akartuk kezdeni a kivizsgálásokat. Még egy hónap, és most is elérjük az egy évet.
Annyi a különbség, hogy akkor több műszakban melóztam, éjjel, hajnalban hóban-fagyban-jégben vezettem haza vagy a melóhelyre elég sokat. Irtó sok volt a stressz, most meg ezek nincsenek. Azt hittem, így könnyebb lesz. De nem.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

De jó! Azért van egy szép nagy fiatok (a nagyot relatíve értettem...) :lol:
Én kicsit parázok attól, hogy mi van, ha egyáltalán nem is lehet... Szerintem ez mindenkiben benne van,a míg nem lesz egy gyerek, nem?
Vagy csak én vagyok dinnye?
Meg nekünk apa sokkal idősebb, mint én, miatta jó lenne már egy baba... Meg hát miattam is persze, bár mindenki óva int, hogy ilyen fiatalon... :shock: :roll:

Purc, 8. napon szurkálás? Ez csodatea? Nekem is kell ilyen! :lol: A jó kis 19. napi pé-mre pont jó lenne... :lol:

Kép
szilcsi

Persze, imádom. Kicsit megnyugtató is, tényleg. De kéne neki egy tesó :lol:

Mi sem vagyunk fiatalok, én 37, az uram 38, tán ez is benne van. Ti mennyik vagytok?

Most viszont muszáj lépnem, pussz mindenkinek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Én 24, párom 37. :shock:

Kép
szilcsi

Szilcsi, teát nem tudtam szerezni, én csak E vitamint szedek, és remélem hatásos a kúra :)

Purc

Kép

Kép
purc

Ja bocsi, rosszul emlékeztem, nekem is mondta Ceni, hogy szedjek E vitamint.
Olyan fura,mostanában, pár napja majd megőrülök a gyümölcsökért és a zöldségekért, lehet, vitaminhiányom van? :shock:

Szép hétvégét mindenkinek, nekem most mennem kell, vár a fodrász, hogy szííííp legyek! :lol:
Meri, hol jársz? Jól vagy?

Kép
szilcsi

Purc!
Én szedek E-t és az előző havi 15 nap helyett most 21. cn-re rakta, úgyhogy nekem nem hozta előbbre!
sonjus

Szilcsi,
Jó szépítkezést !!
Én is lépek home, ha hétvégén net közelben leszek jelentkezem, hétfő reggel újabb teszt. Légyszi szorítsatok + tesznek és a hőmnek :cry: !!
Jó hétvégét mindenkinek!!!
macspacs

sziasztok

Macspacs
én nem vagyok benne biztos, hogy a szerdai akcióból nem marad kiskatona szombatig, én olyat is hallottam, hogy akár 5 napig is eléldegél odabenn :wink:

Hát a biológia óra már rég volt lányok, mi? :D Szerintem ilyenkor értjük meg jobban, mi is zajlódik bennünk, mikor kénytelenek vagyunk követni a folyamatokat. Akiknek pikk-pakk összejön, azok még lehet most sem tudják, hogyan is működik a női szervezet :?

A korral kapcsolatban: én 32 leszek jauárban párom meg 41

Kép
gaby25

Ceniko, nem kaptam meg a privit.
Azt írta ki, hogy 1 privim van, de mikor benéztem a postafiókba, nem volt benne semmi.
Most is üres. :shock:
poldi

Na, már meg mégiscsak benne van. Pedig az előbb nem volt sehol. :oops: :oops:
Este tudok válaszolni, most mennem kell bevásárolni,csak bekukkantottam egy pillanatra. Meg a lányomnak sürgős rámmászhatnéka támadt.:wink:.
poldi

Ceniko!

Én is azért nem írtam, mert fogggggalmam sem volt róla! :oops:
Még jó, hogy Macspacs utána járt! :lol:

Szilcsi!

Nekem is eszembe szokott jutni, hogy mi van, ha nekem egyáltalán nem lehet, múltkor meg apa mondta, hogy mi van, ha ő (szó szerint idézek) "fatökű"? Úgy, hogy nem vagy dinnye! :lol:
Jó szépülést! Vigyázz, mert úgy jársz, mint én tegnap, hogy apa igen csak megkörnyékezett! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja! Bocsi, nem emlékszem, hogy ki kérdezte! Talán Szirom, Szezso? Zöldi azért nincs a táblában, mert eddig nem írt, hogy szeretne benne lenni és, hogy mit tegyek, tegyünk Sonjussal bele!

Macspacs! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szúrkáláshoz! Én már tuti, hogy beképzelek valamit magamnak, mert tegnap, meg ma is éreztem néha néha valamit! Ez pedig tuti túl korai!

Kép
bettike
Eger

Jaj csajok le vagyok törve, mint a bili füle. :cry:
Voltam du. uh-n és azt mondta a doki, hogy csak 9 mm-es tüszőket? lát. De többet.

Úgyhogy nem sok reménnyel kecsegtetett a babát illetően.
Csak akkor mi a franctól fájt olyan kegyetlenül tegnap előtt este, meg tegnap de. az alhasam?

Most még egy dologba tudok belekapaszkodni, valahol azt olvastam, hogy az ovuláció után a petesejt kilökődik és összeesik. Lehet, hogy esetleg abban a fázisban sikerült az uh.

A kurva életbe már az a 2 heti reménykedésem is elszállt a francba.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi,

A doki nem tudja megállapitani, hogy épp ovu előtt vagy után vagy? Nagyon sajnálom tényleg :cry:

És ezzel le is zárta a doki, hogy ekkorák és kész? Clostyval nem lehet ezzel segiteni?

Purc

Kép

Kép
purc

Purc most már nem, csak a jövő hónapban.
A dokinak mondtam egyébként, hogy már túlvagyok az ovuláción.

Kép
Kép
robcsi03

A dokinak mondtad a Clostyt és hogy azt nem szedted be végül?

Kép
bettike
Eger

Robcsi
Ne legyél ennyire letörve. :cry: A doki szerint akkor most nem volt peteérés??? :shock: :( Te szedsz Clostit? Már nem emlékszem, bocsi :oops:

Kép
gaby25

Hány mm-nek kell lennie a tüszőnek??? :roll: Én ezekben nem nagyon vagyok még otthon :?

Kép
gaby25

Robcsi: lehet, hogy a sok kis tüsző feszít :( Nem tudsz beszerezni egy beutalót 21. napi vérvételre? Megnéznék a progidat, és akkor kiderülne, volt-e pé-d...
Ne legyél letörve :D Ki tudja mi lesz ennek a ciklusnak a vége :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Gaby! Kb 20-25 mm!

Kép
bettike
Eger

Bettike kérdezte, hogy closti volt-e, én meg mondtam, hogy nem.

Gabi, azt nem mondta, hogy nem volt peteérés (az tuti volt éreztem is, meg a hőm is megugrott) csak hogy kicsik a tüszők (vagy hogy hívják már ilyenkor őket).
De mondom az az egy reményem van még hogy állítólag ezek összeesnek az ovuláció után.

Kép
Kép
robcsi03

Amúgy ezt a tüszőnézegetést csak maszekban csinálják? Nekem az sztk-ban azt mondták, hogy ők itt már nem tudnak mit csinálni, ha apa rendben van, menjek meddőségi centrumba :shock:

Kép
gaby25

Szirom meg pont a lap tetejei hozzászólásában írta, hogy neki a doki az ovu után már nem tudta megállapítani, hog mekkora.

Kép
Kép
robcsi03

Én ehhez a dokihoz maszekban mentem, de az uh kórházban volt.

Kép
Kép
robcsi03

Gaby! Nem, nekem kedden sztk-ba nézik majd, de beutalóval!

Robcsi! Hátha azt nem mondta, hogy nem volt, akkor volt és most az van amit írsz, hogy összeestek! Mondjuk felére, tehát akkor 18mm-es biztos volt! És akkor na ugye, hogy elkaptátok! :lol:
A vérvétellel egyetértnék!!!

Kép
bettike
Eger

én az sztk-ba mentem múltkorjában is, és az a doki rögtön meg is nézte a kórházban az átjárhatóságot, akkor nem értem hogy egyebet miért nem lehet az sztk-ban megcsinálni, de lehet ez is doki függő. Akinél múltkor voltam, már nem rendel itt :(

Kép
gaby25

Gaby! Szerintem egyértelműen doki függő!

Kép
bettike
Eger

Bettike
Akkor szerintem legközelebb másik dokihoz nézek be, hátha normálisabb :D

Kép
gaby25

Nem tudom milyen dokihoz menjek már aki hajlandó lenne vérvételre elküldeni, mert itt akik vannak dokik :cry:

Ha a hőgörbén megvan a 2 fázis, akkor elvileg volt peteérés nem?

Kép
Kép
robcsi03

Bettike
és hogy hogy beutalóval? Nem a nőgyógyász csinálja, aki amúgy is vizsgál? :roll:

Kép
gaby25

Gaby! Kívánom ne legyen legközelebb!!! :lol:

Robcsi! Vérvétel nem hisztizhető ki?

Kép
bettike
Eger

Maszek doki, neki nincs uh, ezért kell az sztk-ba a beutaló!

Kép
bettike
Eger

Bettike
Köszi, ari vagy :) Most voltam a héten, és csak beutalót adott apának, engem meg sem vizsgált. Hátha most sikerülne összehozni, akkor a beutalót sem kéne felhasználni :D Jó lenne :wink:

Kép
gaby25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?