Sziasztok,
macspacs, ne keseregj, amíg meg nem jött nincs veszve semmi. És mivel felkeltél éjjel lehet ezért alacsonyabb a hőd. Simi, simi, csak megnyugtatásul
Szilcsi, ha 16. napon érezted a petefészek szúrást, tojásfehérje stb..., akkor azon a napon volt. A ferty csak egy hülye program, ami az adatok alapján számol, nem szebad rá hagyatkozni teljesen. Mert nem tudja akörülményeket figyelembe venni. Azért is rakosgatja a peteérést ide oda. Persze tud egy támpontot adni, de azért ha tiszta jelek vannak, akkor még a hő sem számit hehe
Ceni, mennek a drukkok
Áfi, jó fejtágítást
Szirom, szerintem az sem nagy gond, ha csak 1 csésze teát iszol egy nap. Tutkó a görbéd.
Robcsi a tied is kircsi, apával jól elkaptátok.
Szonjus, lehetséges, hogy a fertynek igaza van, és akkor le sem késtetek róla, huuh de izgulok, hogy így legyen.
Azt szeretném kérdezni tőletek csajok, hogy valaki nem tudja véletlenül, hogy az E vitaminnak lehet olyan hatása, hogy előbbre hozza, én inkább úgy fogalmaznék jó időbe hozza a peteérést? Mert én úgy gondolom a 28 napos ciklusomhoz képest későn van nálam a 18-19 cn-en. Ebben a hónapban meg már most szurkál a petefészkem, pedig csak a 8 cn-en vagyok. Ezt értem az időbe megtörténő peteérés alatt hihi
Amit a Ceniko kérdezett az engem is érdekelne, hogy ha el van záródva a petefészek, és van peteérés, akkor hova kerül a pete...
pusssz