Sziasztok Lányok!
Húúú, Fanny, nagyon örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vagyis még nem, de bízom benne, hogy nagyon fogok örülni
Nohát, én eltűntem...kórházban voltam...
Ne ijedjetek meg, minden rendben van a babóval, makk egészséges, mozog őrülten (bár én még nem érzem).
Szóval...szerda reggelre arra ébredtem, hogy van egy kis barnázás, illetve nem is olyan kicsi (nem öntött el a vér, de nem is csak egy pecsét). Hát nagyon megijedtem. Azonnal hívtam a dokimat, aki azt mondta, azonnal menjek a kórházba, az ügyeletes dokihoz, és készüljek rá, hogy bent tartanak.
Bömböltem, mondanom sem kell...persze tényleg bent tartottak, annyit első körben megállapítottak, hogy zárt a méhszáj, ami ugyi nagyon fontos! Könnyes szemekkel bejelentkeztem a kórházi osztályra...egészen meg voltam rémülve... aznap semmi egyéb vizsgálat nem volt. Délutánra viszonylag megnyugodtam, mert azt tudtam, éreztem, hogy a babámmal nincs semmi baj. Éjszaka beszéltem is vele
Azt mondta, hogy Ő csak azért ijedt meg, mert én megijedtem, és köszöni, hogy így aggódom érte, de jól van, nincs semmi baj...Mondtam Neki, hogy Ő nagyon bölcs, sokkal bölcsebb, mint én vagyok...
Reggel labor, délelőtt pedig UH:
gyönyörű kis Maszatom ott ficánkolt. Minden jó helyen, szépen tapadt, méhlepénnyel sem volt gond, úgyhogy negatív lelettel visszatértem az ágyamba, nagy boldogságomra.
Így ma haza is jöhettem (bár elvileg hétfőig bent tartottak volna)
A dokival konzultálva tájékoztatott, hogy innentől veszélyeztetett terhesnek minősít...egyelőre szex semmi, a munkát pedig innentől kezdve hanyagolhatom...nem kell otthon feküdnöm szigorúan, de kimélő életmódot kell folytassak...ez azt jelenti, hogy otthonról fogok dolgozni...Említette, hogy szerencsém volt, mert az utóbbi napokban, majd 30 vetélés volt a kórházban, szerinte valami napkitörés lehetett, mindenesetre valami nagyon megzavarta a magzatokat. Lehet, hogy ennek az áldozata voltam én is, csak szerényebb lefolyással...
Hétfőn megyek vissza AFP-re, 2 hét múlva kontroll. Búcsúzáskor a doki mondta, hogy na kér puszit, átölelt, és megígértette velem, hogy nagyon vigyázzak magamra. Nagyon megható volt. Imádom.
Hát ez történt.
Mielőtt eljöttem, behoztak egy lányt...abortuszra, nagyon megindító az Ő története, majd elmesélem legközelebb...
Pusszancs
Ág