Új privát üzeneted érkezett!

nekem szerencsére nem kell bontani meg ilyesmi,kőműves mindent megcsinál.
most éppen házikekszet eszek és kubut iszok hozzá, ja és barack befőttet amit én tettem el még nyárvégén.ma reggeliztem is tehát kivános napom van ki érti?egyfolytában eszek.

Bridzsi

Kép
esztora

Lányok!

Azt hiszem sikerült lekicsinyítenem a képet. Megpróbálom berakni. Íme a babánk 10 hetes képe. Édesem széttárt karokkal fekszik. :)

Kép

Benita
benita

Benita: nagyon tündéri kisbabód van :lol:

Kép
Kép
adrienna

Esztora,hal istennek,hoyg van etvagyad!!!

En elkiabaltam,mert olyan szarul vagyokmost,hoyg aaaaaaaaa
Ebedeletem,fozleket,de valahoyg most meg sz.rabb lett..
Meg maugy is olyan vilagvege hangulatom van....az idojaras miatt?vagy mi van velem?
Mindennel es mindenkivel bajom van,total uldozesi mania van rajtam :shock:
Tipikusan az a helyzet,amikro meg magamat sem birom elviselni :?
Raadasul faradt is vagyok,meg minden :( :( :( :(
Na jo,nem panaszkodom tovabb :lol:

Benita,hat en is remelem,hoyg elobb-utobb elmulnak a rosszulletek,de attol tartok meg arra varni kell!
Igazabol azt mondom magamnak,ha ez azt jelenti,hogy a baba jol van,akkor engem nem is erdekel,es barmit kibirok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Csak lenne mar vege ennek a napnak....es holnap mar vegre pentek..... :wink:

Kép

Kép
arwen07

Benita,hat ez tunderi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nagyon edes ez a kep!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
arwen07

De jó, Benita, nagyon lazít a pici, jól érzi magát!

Hajrá, Esztora, a Kubu tök jó, a saját befőtt meg végképp!

Arwen, nincs alkalmad egy icipicit pihenni legalább? Becsukni a szemed, kinyújtani a lábaid, ilyesmi? Teljesen normális, h ha fáradt vagy, a hangulatod sincs a csúcson.

Várandósságbeli sírásról annyit, h én alaposan megkönnyeztem a Varázsdada c. filmecske végét, mikor a pár összeházasodott, azonkavül a Kismamát olvasva rendszeresen meghatódom, már nem is csodálkozom. Érzékenyebbek vagyunk, az biztos. DE biztos jól van ez így kitalálva.
Mint a feledékenység is. Segít a lényegre koncentrálni. Többnyire. :roll:

Kép

Kép
nán-dorka

Talaltam Nektek edes kepeket!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
arwen07

Szia Benita!
Ügyi vagy, hogy sikerült feltenned a sztárfotót, nagyon szép baba.

Arwen, ESztora!
Sajnálom a rosszulléteiteket, kb 2 hét múlva szívesen átvállalnék belőlük egy adagot. Megbeszélitek Szerivel, hogy küldjön nekem csíkos tesztet???? :roll:

Fannyról tud valaki? Ezer éve nem járt itt Ő sem.
vivi79

Arwen! köszi a képeket. Annyira édesek, imádom őket.
vivi79

Es ezek meg karacsonyi hangulatuak is :lol: :lol: :lol:

Meg teszek fel parat,mert ezekbol a dragakbol sosem eleg :lol:
Remelem nem banjatok :wink: :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Nandorka,sajna nincs modom melo kozben pihenni,mert allandoan ugyfelekkel foglalkozom,es targyalok stb....igy mindig van itt vki :(
Meg a vedonot sem tudtam ma felhivni,mert minidg van itt vki,masok fule hallatara meg nem fogom a maganugyeimet intezni...... :?

Kép

Kép
arwen07

Nán-dorka fogadjunk, hogy tudlak tromfolni! Én a múltkor Jamie Oliver főző műsorán sírtam el magam! :lol: :lol: :lol: A férjem meg jót nevetett rajtam, hogy mi sírni való van abban. De legalább őt megnevetettem egyúttal! :wink:

Arwen egyik ismerősöm az anyósára volt allergiás terhességi tünetként. :shock: Együtt éltek, gondolhatod...... :twisted:

Benita ez egy happy, baba! Nagyon jópofa kép, én még ilyet nem is láttam! Kép
Az ultrahang központilag kötelező 12 hetesen, nyílván valami egyéni dolog nálad, hogy 13 hetesen küldenek el.

Igérem igyekszem arra gondolni, hogy nem sír, hanem nevet a baba, olyan jól érzi magát! Most már apa is itthon lesz 3 napig! Kép Remélem, nem leszek úgy elanyátlanodva.

Nán-dorka kicsit régebbi hozzászólásodra reagálva: furi, de a Lilla is megváltozott. Többet nyafog, és az úját is többször szopizza. Nem is gondoltam, hogy megérezhette a babát, amíg nem írtad a történetet, de most már valószínűnek tartom.

KépKép
KépKép
fioona

Azért lazításnak ezeknek a képeknek a keresése se utolsó! :wink:
Én azt olvastam, hogy ez is hatással van a babára. Mármint a jó érzés, ami az ilyen képek nézésekor elfogja az embert. Úgy hogy még-még-még! És köszönöm a kisbabi nevében is!

Én meg ezt találtam, és mivel rögtön te jutottál eszemben, el is mentettem neked!
Kép

KépKép
KépKép
fioona

No, majd én megoldom a kérdést: nekem 12-13. heti uh-ot írt a papírra az orvosom. csak én azért problémáztam, h ha be se tölti a 12-t. De már megnyugtattatok. Meg még bennem van, h hátha mégis 3 héttel nagyobb, akkor meg ne legyen túl késő. Most is rákérdezek majd a korára.

Fioona, nyertél!!!!! :D :lol: És emlékszel is, mit találtál benne meghatónak? Kíváncsi lennék!

Érdekes, h Lillán is észrevetted a változást.
Nálunk nem lehet iylet megfigyelni, mert sok minden borult a család napirendjében meg mindenben, a fiam viselkedését főleg ezekl a borulások befolyásolják. Meg hát...

Arwen, édesek a babócák! De hogy csinálták vajon azt a polcos képet?!

Kép

Kép
nán-dorka

Segítsen nekem légyszi valaki.
Hogyan tudom bemásolni a képet, és nem csak a parancsikont? Én is szeretnék szép képeket adni nektek, de nem sikerül.

http://www.kepes-lap.hu/kepeslap.php?img=160785
vivi79

Én apával szoktam kötekedni. :roll: Minden hülyeségen morgok, aztán amikor visszaszól, hogy igazságtalan vagyok, akkor elkezdek keservesen sírni. A lényeg: amikor megkérdezi, hogy most éppen miért sírok, akkor rá szoktam vágni: nem tudom. Na ilyenkor szoktunk kibékülni :lol:

Kép
Kép
adrienna

Vivi
Sztem mentsd ki a képet a honlapról az asztalodra, és utána mellékletként csatold be. Nekem úgy szokott sikerülni!

Nekem is a polcos kép tetszik a legjobban! Érdekes, mi? Ez az informatika hogy mire nem képes...... :P
Tényleg jók ezek a képek csajok. Egyébként, mikor nekem is rossz "depis" hangulatom van (néha), rajtam ilyen babás dolgok segítenek. Csak rájuk kell nézni, mindjárt elmosolyogjuk magunkat, meglágyul a szívünk, és hihetetlen erőt ad. Ilyenkor nézegetni szoktam a Kismamák nagykönyvét, meg mindenféle terhességi fejlődéskövetőket, babás képeket újságokban, ...... és akkor mindig úgy megnyugszom, és már alig várom az én picimet. Szóval, tuti jó hatással vannak rossz hangulatra is.

Fioona
Én is az anyóssal lakok + a sógornőmékkel, ahol van egy 3 éves kisfiú. Építkezésig (jövőre) nincs más mód. Gondolhatod! Még szerencse nincsenek allergiás tüneteim. Jó, az igaz, hogy mióta babát várok, valahogy nehezebben viselem őket, véleményüket, megszólalásukat, nézésüket, puszta jelenlétüket! :shock: Inkább elvonulok a saját kis kuckónkba a párommal vagy egyedül.
Egyébként visszatérve a kötelező uh-ra, nálunk (Vas megye) mindenhol a 13. -at tartják számon. De ez lényegtelen, egy hét ide-oda. Én is egyébként olvastam a 12. hetiről is..... Lehet, hogy ez ilyen vasi szokás. :wink:

Adrienn
Jók lehetnek ezek a kibékülések. Nálunk sokszor érzi apa, hogy nem vagyok egyedül. Azt mondja: valahogy, nem érti mi lett velem. Pedig már felvilágosítottam - szegényt néha sajnálom.

Benita
benita

Benita!
Próbáltam követni az utasításodat, de nem sok sikerrel jártam. Azért köszike.

1163684539.85.doc [/img]
vivi79

Sziasztok!
Azt hiszem sikerült :roll:

Kép

Ezzel búcsúzom, megyek haza, aztán "építkezniˇ."
sziasztok
vivi79

A delutanom lenyegsen jobb! :lol: Marbhangulatom is kezd egyre jobb lenni,hogy kozeledek a nap vegehez! :lol: :lol:

Es most kovezzetek meg( tudom ugysem fogtok,mert Ti is rossz kislanyok vagytok :wink: ),de estere mekizest tervezek!Mar szoltam is az Uramnak,hoyg most azt kivanok es pont :wink: :wink:

Benita,hat az bizti,hoyg nemlehet konyu Anyossal,meg Sogornovel,de az ember midnig azt nezi,hoyg mi miert...gondolom Nektek is az lebeg a szemetek elott,hoyg nemsokara sajat hazatok lesz :lol: :lol:

Adrienna,neha en is morgok az en Dragamra,de megmagyarazhatatlan baromsagokert!Es olynakor utalom magam!mert o meg olyan megerto,plane most,annyirajol veszi a hulyesegeimet!!!!!Szo szerint atenyeren hordoz!!! :lol: Jo eddig is is igy volt,de most talan meg annal is toleransabb!!!!!!!!
ha meg rosszhangulatom van es kotekszem,altalabn kinevet es akkor en is tudok magamon nevetni!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Vivi,en is ugy szoktam csinalni,hoyg elmentem a sajat kepeim koze,aztan ha szukseges lekicsinyitem,es utana beszurom ide :lol:
Itt a Te keped :lol: :lol: :lol:

Kép

Fiona,halali ez az oltozos Kitty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
nagyon tetszik!!!!! :wink: :wink: :wink:
Ja es Jamie Oliver-en nem csodalom,hyog elbogted magad,ahogy az beszel... :lol: :lol: :lol: Nem tudom eredeti nyelven hallottad e ot,vagy szinkronizlava,de ha a sajatjan,akkor erted mirol beszelek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyszer nekem is volt vmi musor,amin elbogtem magam,de vmi olyan,hogy en is kesz voltam magamtol :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Szia Vivi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jo epitkezest!!!! :wink:
De jo,hoyg sikerult a kep!!!!!orulok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok Lánykák!

Benita,
De örülök, hogy itt vagy és minden ok. Sokat gondoltam Rád az utobbi időben :)
Nagyon helyes a babád. És hogy már ilyen nagy....
Iszonyúan telik az idő!

Vivi,
remélem 2 hét múlva mindketten kipróbálhatjuk életünk első tesztjét :lol:

Nagyon édesek ezek a babás képek. Én minden ilyesmin elérzékenylüök, pedig nem is vagyok terhes :)

Kép
bodzi

Sziasztok!

Mennyir írtatok. De jóóóó. :lol: :lol: :lol:

Vivi: ha + lesz a teszt azt észreveszitek. höhö :lol:
kép nagyon jó. Ügyike vagy.

Arwen:
mááááá késő kiverni. :wink:
Amugy jó, h ellőttem, így nem kísért a dög. Én annak a híve vagyok, h mindennek megvan a maga oka. Ezzel is így voltam, h ez sem véletlen ok nélkül maradt nálam.
Hát tévedtem.
De majd legközelebb. :lol: :lol: :lol:
Roszzullét miatt sajnállak. Cóla, ivás, meg kaja:)

Esztora:
Örülök, h jobban vagy. :lol:

Benita:
Üdv újra itt. Uh kép nagyon édi. Én is én isén is akaroooookkkk.

Dorka:
uh: sztem is mehetsz a 11+ nál. Én anno 11+1 voltam. :lol:

Vivi, bodzi:
én tesztelek helyettetek is. :oops: :oops: :oops:

Arwen újra:
nagyon jók ezek a képek.

Én kivagyok...
Ez a hülye melegfront kicsinál. Egész nap azt érzem, h elájulok, meg fáj mindenem meg olyan izééé vagyok.
Erre ma úgy elkezdett fájni a mellem, h elkaparom magam. Sztem a hormonok miatt. :?
Most ettem ebédet , olyan éhes voltam má. De túlettem magam , így még a gyomrom is.... áááááá. ez nem az én napom.
Vendég

sziasztok,

húú de sokat írtatok, amíg nem voltam! Nem is volt időm részletesen elolvasni, de majd igyekszem.
Örülök, hogy a régiek közül is írtatok, Nán-Dorka, Benita, Adrienna, jó volt hallani rólatok!

Nálam semmi érdekes, hétvégén valószínűleg tesztelni fogok.

Szerika, a hőgörbét majd megpróbálom feltenni, bár nem megbízható, mert hőmérőt váltottam menet közben.

Jók legyetek :wink:

V.

Kép
vickybabe

Vicky!
"Nálam semmi érdekes, hétvégén valószínűleg teszetelni fogok."
Mit értesz Te érdekesen, ha nem ezt?????????? :?
Várjuk a + eredményt!!!!!!!

Bodzika!
Remélem igazad lesz, és mindketten tudunk tesztelni, nem jön meg idő előtt. Én most nem vettem olyan görcsösen a dolgokat, mint a múlt hónaban. Azért jövő héten biztosan tűkön ülök már, de egyenlőre még nyugodt vagyok.

Arwen!
Köszi, hogy ilyen segítőkész vagy, és beraktad a képemet. Közben azért már én is boldogultam a feladattal. Hogy vagy ma? Voltatok tegnap mekiben?

Hajni!
Köszi, hogy tesztelsz helyettünk is. De légyszi váltsál tesztet, mert amiket használsz mindig rossz eredményt mutatnak. Szeri féle tesztet kérünk. Bodzi is, Én is, és gondolom Te is.
vivi79

Hajni!
Mikor tesztelsz újra? Ma lenne a napja, nem? Vagy már túl is vagy rajta?
vivi79

Jó reggelt!

Vivi,
most én sem görcsölök, lesz, ami lesz :)
De jó, hogy ilyen közel vagyunk egymáshoz! Szinte egy napon tesztelhetnénk...

Vicky,
Neked egy kalappal a teszthez, remélem elindítod a novemberi babaesőt :lol:

Tényleg Hajni,
Te most hogy állsz tulajdonképpen?

Kép
bodzi

Vivi, bodzi. Elvileg tegnap kellett volna megjönnie. Az a 28. nap. A vonalzóm azért állítottam 29-re, hogy ne teszteljek idő elött. :lol:
Eddig nem jött meg, de megfog. Szedek hormonokat szerintem az kavart be.

A hőmet elkezdtem mérni, aztán beteg lettem és hagytam. Most újra mértem. tegnapelőtt 37.1, tegnap 37.3, ma 36.5. szval ma-holnap megjön, így nem is tesztelek.

Nektek drukkkkkkkkk.
Vendég

Hajni, már teljesen lemondtál erről a hónapról? Nincs már esély?

Bodzi: remélem lesz lehetőségünk tesztelni, és jó lenne, ha olyan szerencsések lennénk, hogy életünk első tesztje + mutat.
vivi79

Vivi:
100 %, hogy nincs...
Már érzem, hogy max 1-2 óra és megjön.
De csoda is lett volna, ha most lennék babás annyi gyógyszer és oly kevés akció után... :oops:
Vendég

Sziasztok Drága Lányok!
Csak egy gyors bekukk...már megint :evil:

Fioona, Arwen, ezek a képek imádnivalóak!!!! Szeretnék én is egy halom ilyen babát.... :oops:

Benita :D
Tündéri a babókád, biztos nagyon laza kiscsaj/kissrác lesz :) ;)

Merike :D
Mi van veled? Gondolom tanulsz ezerrel, de néha kell egy kis lazítás... ,)

Vicky, Vivi, és minden tesztelő, hajrá!!!!!

Hajnika :D
Tudod, vannak még csodák.... ;):D:D:D

Bodzikám :D
Neked tripla drukkk!!!!!!!

Sok puszi

porsika

Szia Porsi!
Köszi a drukkot.
A babók szerintem is nagyon édesek. Így képen is, de már élőben jobban szeretném egyiket. Szóval csatlakozom hozzád.
vivi79

Porsika:
megjött, szval megvárlak és kész. Nem úszod meg. :lol:
Vendég

Sziasztok!
Milyen érdekes, pont most filoztam, hogy megírjam-e mi történt, vagy majd csak akkor, ha tuti lesz. De miután ilyen aranyosak vagytok, hogy emlegettetek, így jelentkezem.
Szóval:

Igaz, nagyon haloványka csík, de csík. Legalábbis másoknak ezt szoktam írni. De még nagyon nem örömködöm, mert még bármi történhet. Ráadásul, bár semmi mensis érzésem nincs, de picikét barnázgatok, innen szoktam tudni, hogy másnap meg fog jönni. Már tegnap előtt tudtam, hogy tegnap reggel meg fog jönni, de nem jött meg és nem tudom milyen hirtelen ötlettől vezérelve ( magam sem értem) hozattam a kolleganőmmel egy tesztet és napközben megcsináltam. Nem hittem a szememnek, mert teljesen arra számítottam, hogy ugyis negatív lesz. Az is igaz, hogy haza felé vettem egy másfajta tesztet ( 25-ös érzékenységű) az viszont egyértelműen negatív volt, így még tanácstalanabb vagyok. Mindegy most nincs más hátra, mint várakozni. Még semmi nem dőlt el véglegesen, szerintem.

Kép

nem tudom mi lesz, picit barnázgatok, de csak nem akar rendesen megjönni. Egyébként sz égvilágon semmit nem érzek se pro, se kontra. Pedig marhára figyelem magam. Igaz a mellem alig fér el a melltartóban, de ekkora méretnél ez nem olyan különleges dolog...
Ha csak rágondolok, hogy "esetleg" terhes vagyok, hát olyan izgalom-idegesség-pámik-reménykedés-gyomorideg jön rám, hogy én nem emlékszem, hogy életemben bármi ennyire lázban tartott volna. Tegnap délután óta fáj a fejem, reggel felkeltem majdnem egy órával előbb, mert fekve még rosszabb. Azóta is fáj és nem merek semmit bevenni.
Hazafelé menet veszek még egy tesztet és holnap reggel megcsinálom, mert ez a bizonytalanság borzasztó. Azért volt már olyan, hogy 32 nagyon ritkán 34-35 napra jött meg, úgyhogy én még tényleg nem könyveltem el, hogy terhes vagyok. Nem is akarom, mert nem akarok óriásit csalódni.

Hát ezek a hírek, egyébként Titeket mindennap olvaslak, mindenkivel tudom, hogy mi történik. A kismamiknak kitartás, a reménykedőknek HAJRÁ!
Sziasztok Fanny
fanny01

Ja, még annyit, hogy most is rontom a statisztikát, mert a hasam felett nem mozdul az inga, viszont amikor a kezemet teszem a hasam fölé és úgy nézem akkor kileng és kőröz (???) felváltva.
Na, majd meglátjuk.
Fanny
fanny01

Sziasztok!
Nem igen érek rá, de Fanny üzenetére reagálni kell! :D
Igazad van, halvány csík is csík! Nem tudok neked "okosságokat" írni, hisz a 2 fiúval te vagy a legtapasztaltabb. Mindenesetre sokat gondolok rád, és szorítok neked nagyon! Egésszen feldobtad a napomat! :D Nem gratulálok még, csak csendesen drukkolok!
Majd gyere még, főleg ha biztosabbat tudsz, és köszönöm(jük), hogy megosztottad velünk a fejleményeket!
Szia, és minden jót!

KépKép
KépKép
fioona

Fanny!
De jó, hogy írtál. Halkan azért már örülök, jó?
:D Hétfőre biztosan eldől, hogy mi is a helyzet, várom majd a jelentkezésedet. Szurkolok Neked.

Hajnika!
Sajnálom. :(
vivi79

De jokor jottem!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Sziasztok!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Fanny!!!!!!!!!!!!!Megertem az ovatossagodat maximalisan!!!!
Szerintem annyi van,hoyg meg koraia teszt es alacsony a HCGd ezert van,hoyg halvany a csik es esetleg egy masik meg nem is mutatja.
Most mast nem tehetunk,mint csendben nagyon drukkolunk Nektek,hoyg erosodjon a csik ezerrel,es 1-2 nap mulva TUTI ++++ tesztelj,amit magad is elhiszel!!!! :wink: :wink: :wink:
nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(De ez a csik OTT VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

De jo lenne megtobb ++ teszt ebben ahonapban!!!!!!!!!!!!!!!
En annyiar szoritok ma csajok!!!

Pont most olvastam egy felmerest,hoyg Europaban a legtobb baba novemberben fogan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi MIndenkinek,megyek tovabb dolgozni!!!!! 8) 8)

Kép

Kép
arwen07

Hajni,vegulis most talan nem is banod annyira,nem?A sok gyogyi miatt....mondtad ugye korabban,hoyg nagyon aggodtal volna vegig,hoyg minden rendben van e odabent!!!
Igy akovetkezo honapban meginkabb ra tudtok hajtani,egeszsegesen! :wink: Fo a ++++++++++++ gondolkodas,tudod :wink:

Kép

Kép
arwen07

Fanny:
én is drukkolok a háttérből. :lol:
Milyen tesztet csináltál?

Arwen:
hazudnék ha azt mondanám, h nem bánom. Padlón avgyok rendesen.
De az eszem tudja, h ez így van jól... De a szívem fáj nagyon. :cry:
Vendég

Hajni,jo-jo tudom,csak probaltalak en is a +++ iranyba terelni a jovo fele!!!!
De a kovetkezo honapban minden idealis lesz,hidd el,es a baba is bekoltozik :lol: :lol: :lol: :lol:
Karacsonyra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Na itt vagyok megint!
Hajni ne szomorkodj! MOst legalább nem az van, hogy nem jött össze, hanem nem is volt rá nagyon alkalom! És mikor megfogtan a baba (mert az is eljön egyszer), majd örülni fogsz, hogy mennyivel jobb, hogy nem ebben az agódásra okot adó hónapban jött össze. Most rossz, de szerintem mire lesz baba, örülni fogsz neki!

Hú már nem is tudom kinek-mit akartam írni! :oops:

Még annyi jutott eszembe Fanny, hogy ha ez Lilly féle tesz, elmondom az összehasonlítás kedvéért, hogy nekem 3 nap késés után mutatott egyértelmű eredményt. Csak, hogy legyen mihez viszonyítani. :wink:

Bocsi, hogy nem írok névszerint a többieknek, de gőzöm sincs mit akartam írni, visszaolvasni meg nincs időm. :oops:

Puszi mindenkinek, és akivel nem találkoznák már, jó hétvégét!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok Lányok!

Húúú, Fanny, nagyon örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vagyis még nem, de bízom benne, hogy nagyon fogok örülni :-)

Nohát, én eltűntem...kórházban voltam... :-(
Ne ijedjetek meg, minden rendben van a babóval, makk egészséges, mozog őrülten (bár én még nem érzem).

Szóval...szerda reggelre arra ébredtem, hogy van egy kis barnázás, illetve nem is olyan kicsi (nem öntött el a vér, de nem is csak egy pecsét). Hát nagyon megijedtem. Azonnal hívtam a dokimat, aki azt mondta, azonnal menjek a kórházba, az ügyeletes dokihoz, és készüljek rá, hogy bent tartanak.
Bömböltem, mondanom sem kell...persze tényleg bent tartottak, annyit első körben megállapítottak, hogy zárt a méhszáj, ami ugyi nagyon fontos! Könnyes szemekkel bejelentkeztem a kórházi osztályra...egészen meg voltam rémülve... aznap semmi egyéb vizsgálat nem volt. Délutánra viszonylag megnyugodtam, mert azt tudtam, éreztem, hogy a babámmal nincs semmi baj. Éjszaka beszéltem is vele :-) Azt mondta, hogy Ő csak azért ijedt meg, mert én megijedtem, és köszöni, hogy így aggódom érte, de jól van, nincs semmi baj...Mondtam Neki, hogy Ő nagyon bölcs, sokkal bölcsebb, mint én vagyok...

Reggel labor, délelőtt pedig UH:
gyönyörű kis Maszatom ott ficánkolt. Minden jó helyen, szépen tapadt, méhlepénnyel sem volt gond, úgyhogy negatív lelettel visszatértem az ágyamba, nagy boldogságomra. :P

Így ma haza is jöhettem (bár elvileg hétfőig bent tartottak volna)

A dokival konzultálva tájékoztatott, hogy innentől veszélyeztetett terhesnek minősít...egyelőre szex semmi, a munkát pedig innentől kezdve hanyagolhatom...nem kell otthon feküdnöm szigorúan, de kimélő életmódot kell folytassak...ez azt jelenti, hogy otthonról fogok dolgozni...Említette, hogy szerencsém volt, mert az utóbbi napokban, majd 30 vetélés volt a kórházban, szerinte valami napkitörés lehetett, mindenesetre valami nagyon megzavarta a magzatokat. Lehet, hogy ennek az áldozata voltam én is, csak szerényebb lefolyással...

Hétfőn megyek vissza AFP-re, 2 hét múlva kontroll. Búcsúzáskor a doki mondta, hogy na kér puszit, átölelt, és megígértette velem, hogy nagyon vigyázzak magamra. Nagyon megható volt. Imádom.

Hát ez történt.

Mielőtt eljöttem, behoztak egy lányt...abortuszra, nagyon megindító az Ő története, majd elmesélem legközelebb...

Pusszancs

Ág

KépKép
KépKép
ragota

szia Ágota!
örülök, hogy minden rendben veled. vigyázz magadra, pihenj sokat.
vivi79

Szia Ragota!!!

Jesszusom!!!!!!!!!!!!!!
Jaj de jo,hoyg minden rendben!Szerencsed,hoyg egybol a "korhazban voltam" mondat utan odairtad,hoyg "de semi baj"!!!!!!!!!
Hat elhiszem,hoyg nagyon megviselt.....majdnem elbogtem magam,ahogy itt olvastam.....
:(
Nagyon kimeld magad!!!!De gondolom,hoyg igy lesz,mert ugyis a legjobbat akarod a kis Draganak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pihizz sokat,Parod gondolom ugyis a tenyeren hordoz,igy azzal nem lesz gond :wink:
A dokid meg de edes!!!!!!Gondolom ez olyan megnyugtato Neked!!!Orulok,hogy ilyen dokid van!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olyan hihetetlen,de tenyleg attol a pillanattol,hogy megtudtuk,hoyg van egy kismano a pocinkban O a legeslegfontosabb a vilagon!!!!!!!
Vigyazz magadra!!!!!!!!!!!!!!!
pusziii

Kép

Kép
arwen07

Ragota,majd tenyleg meseld el azt a tortenetet,ha lesz idod (abortusz)...meg kimondani is szornyu ezt a szot..... :(

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Fanny, nagyon drukkolok. Rögtön tájékoztass minket az újabb fejleményekről. Azért nagyon halkan örülök ám :)

Hajni, sajnálom, de november-decemberben, megújulva, meggyógyulva biztosan sikerülni fog. Fáznak ám a kisbabócák, igy alig várják, hogy beköltözzenek valaki pocakjába a jó melegbe :lol:

Agota, azért én megijedtem, amikor elkezdtem olvasni a híreidet, örülök, hogy minden rendben lett végül :)

Kép
Kép
adrienna

Istenem, Ágota, épp gondoltam Rád. H megkérdezem, mi újság. Akkor egy nagyon nagy ijedtségen vagytok túl. Jaj, de jó, h minden rendben!!!! És h érzed, ha a babóc teljesen jól van!

Kép

Kép
nán-dorka

Fanny, drukkolok én is! Ha halvány is, nagyon ott van az a csíkocska!

Kép

Kép
nán-dorka

Ragota:
Örülök, h nincs semmi baj. Vigyázz nagyon Magatokra!

Lányok:
mégsem jött meg, vagy én már nem is tudom. De. egy kis csöpp volt ami nem is piros vér, de én azt hittem na megjött. Szval tampon be, melózok nehogy ciki legyen.
Most voltam kint a mosdóban, h akkor csere és semmi, egy paca van elkenve, de semmi.. Most nuku tampon és figyelem az eseményeket.
Remélem nem kavar be ez a hormon...
De asszem hazafele veszek egy tesztet... Mert fáj a hasam, de nem merek bevenni semmit. Olyan hülye vagyok, most megint reménykedek..... :oops:
Vendég

Hajni, én is nagyon reménykedek, ahogy teszteltél,írj!!!

Kép
Kép
adrienna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?