Cat
Leírom neked a tapasztalatomat errol az egy évrol. Még bolcsisek vagyunk ugyanis, Luca télen tolti a hármat, ja, és elejétol fogva szereti ezt a kozosséget, ezért nem eroltettem az ovit.
Igen, nagyon rosszul hangzott, mikor írtad, hogy hányig maradnának a bolcsiben. Kimaradsz mindenbol, csak olyan egyszeru dolgokból is, ami eddig magától értetődött, hogy evett-e, kakilt-e.
Mi háromkor megyunk érte, így elviselheto. Délelott játszótér helyett bolcsi van, ebéd és alvás, mire felébred, ott vagyok.
A betegségesdi nálunk tavaly télen pocsék volt, tavasz óta viszont szinte semmi, szóval az sztem nem akkora gond. Vagyis dehogyisnem, melóhelyen magyarázkodni, beteget jelenteni stb., vagy ismerost keresni, mert nem két nap alatt múlnak el ezek a nyavalyák. Ami még pocsék, eldonteni, hogy ez most akkor betegség vagy sem, mi lesz egy rossz éjszakából... De persze ez az oviban úgyanígy lejátszódik, vagy hasonlóan. Ez a rossz oldala, de van ám jó is! Én nem bántam meg amúgy a bolcsit ebben a formában.
Lucus amúgy szuper csajszinak sikerult, a kistesó ennél csak nehezebb dió lehet majd. Nemét nem tudjuk. Én mint egy három lányos család kozépső lánya, nem akarok nemi elvárásokkal terhelődni.
Lujza
Nem vagyok már annyira benne a témában, de nem tudod esetleg úgy csinálni, hogy egy szopi csak egy mell és addig a másik pihen és gyógyul. Vagy nincs annyi tejed?
Na sziasztok és jó hétvégét!
Bella