Új privát üzeneted érkezett!

Noémi :)
Nem semmi súlya van Daninak! Kis vasgyúró! :D
Szóval a tejed mennyisége miatt szerintem nem kell aggódnod! :wink:
Mensi: nekem szülés után 8 héttel megjött egyszer - Boti is rosszul evett akkor, rángatta cicimet, állati kellemes volt :shock: - azóta se menstruáltam (szerencsére!).
Bár én szedem a Cerazette-t, nem tudom, az mennyire befolyásolja a dolgot!

Manó :)
Én is csak annyit tudok mondani, mint Egcsi, hogy hallgass a megérzéseidre!
Nem hinném, hogy gond lenne, hisz a buszon is pihenhetsz, de az sem jó, ha végig izgulod az utat...

Egcsi :)
Nagyon jóóó fej!! :D :D
Az jutott eszembe, hogy ahogy repül az idő, nem soká Botiról is hasonló képet fogok mutogatni! :D

Cat :)
Jó munkát neked!
Azért gondolom, hogy nem lehet könnyű visszameni! :roll:
Tudom, még régebben írtad, hogy nem gondolkoztok újabb babán, de most lehet hogy mégis....? 8)

Leone :)
Jó hallani Rólatok is!
Esetleg egy tábli???? 8) :lol:

Bella :)
Neked is gratulálok!!! :D :D

Hihetetlen ez a babaeső...nagyon jó látni ezt... :D
Remélem egy év múlva én is hozom a jó hírt! :wink:

Mától nincs scennerünk egy darabig, így fényképet sem tudok addig mutogatni... :(

Pussz...
Z

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Olvastam Orsiék jó Uh-ját, csak nem tudtam irni.
Most pótolom, hajrá és gratula Orsi!! :D

Cat,hétfötöl munka???Te jó ég, hogy eltelt a 2 év...Ez a még babáznál mennyire komoly nálad??? :wink:

Itt megint tél van (megint?egyfolytában!), minusz fokokkal és hóval. Fél óra amig mindkét gyerekre minden ruhanemüt felhúzok....aztán fél óra udvarozás, szánkózás levegözés után újra fél óra mig levetközünk,és a romeltakaritáson is túlvagyok..
Alig várom a jó idöt

Egcsi, már nem is olyan bizti,hogy megyünk Vegasba, oooolyan árak vannak itt, hogy ihajjjj. Abban bizunk, talán karácsony után lejebb mennek,mert kedvünk az lenne....

Most megyek is, csak beugrottam egy szóra.

Ja, mit tudtok Dorisról, mi van vele? Nagyon régen olvastam róla (akkoriban mentek külön a párjával), mit csinál most, hogy él, hogy van?

Barbi

Kép
Kép
barbi

Nagyon örülök, hogy jelentkeztél! Gratulálok a pocaklakóhoz, és továbbra is könnyű terhességet és szülést kívánok! Nemét tudjátok már? Nevek ?

Luca hogy van? Oviba jártok már?

Igazából nem a munkától félek, hanem a gyerekektől távol töltött időt sajnálom, na és a betegeskedéstől tartok. Mindegy, mert ha nem jön be, visszajövök gyesre, és esetleg keresek majd valami 4-6 órás munkát, ami a mostani munkáltatómnál nem lehetséges.

Barbi :)
Nálam teljesen komoly a baba utáni vágyakozás, de a férjem a racionális oldal, aki a család pénzügyminisztere, abszolút ellene van. Sok időn nincs gondolkozni rajta a korom miatt, így valószínűleg marad a két gyerkőc. :(

Ti gondolkodtok 3. babában?

Doris vett lakást Budafokon odaköltözött a gyerekekkel. Elváltak. :(

Olyan jó, hogy megint ennyi kismamánk van! :D :D :D :D :D

Cat
Kép
cateye

Köszi mindenkinek!
Cat:)
Anyukám még egy hétig itt van, utána a fürjem két hétig....utána lehet, hogy még anyukám visszajön. Talán kihúzzuk addig így segítséggel, amíg a nehezén túlleszünk.
Csajok! Tiszta seb a mellem. Csillagokat látok és legtöbbször sírok szoptatásnál (ez pedig igen gyakori). Mit csináljak? Kentem már Garmastan-nal, Aventes kencével, Aloe spray-vel, szopi után tejcsivel, de 2-3 óra alatt nem tud annyira regenerálódni, hogy rendbe jöjjön.
Lujza
lujza

Leírom neked a tapasztalatomat errol az egy évrol. Még bolcsisek vagyunk ugyanis, Luca télen tolti a hármat, ja, és elejétol fogva szereti ezt a kozosséget, ezért nem eroltettem az ovit.
Igen, nagyon rosszul hangzott, mikor írtad, hogy hányig maradnának a bolcsiben. Kimaradsz mindenbol, csak olyan egyszeru dolgokból is, ami eddig magától értetődött, hogy evett-e, kakilt-e.
Mi háromkor megyunk érte, így elviselheto. Délelott játszótér helyett bolcsi van, ebéd és alvás, mire felébred, ott vagyok.
A betegségesdi nálunk tavaly télen pocsék volt, tavasz óta viszont szinte semmi, szóval az sztem nem akkora gond. Vagyis dehogyisnem, melóhelyen magyarázkodni, beteget jelenteni stb., vagy ismerost keresni, mert nem két nap alatt múlnak el ezek a nyavalyák. Ami még pocsék, eldonteni, hogy ez most akkor betegség vagy sem, mi lesz egy rossz éjszakából... De persze ez az oviban úgyanígy lejátszódik, vagy hasonlóan. Ez a rossz oldala, de van ám jó is! Én nem bántam meg amúgy a bolcsit ebben a formában.
Lucus amúgy szuper csajszinak sikerult, a kistesó ennél csak nehezebb dió lehet majd. Nemét nem tudjuk. Én mint egy három lányos család kozépső lánya, nem akarok nemi elvárásokkal terhelődni. :wink:

Lujza :)
Nem vagyok már annyira benne a témában, de nem tudod esetleg úgy csinálni, hogy egy szopi csak egy mell és addig a másik pihen és gyógyul. Vagy nincs annyi tejed?

Na sziasztok és jó hétvégét!

Bella
bella2

Köszi, hogy leírtad a tapasztalatodat! Na pont ettől félek én is, hogy kimaradok velük kapcsolatban mindenből. Reggel én viszem őket 8 fele bölcsibe, és a bébiszitterünk megy értük 3-kor, de még Ők ott uzsiznak, így fél 4 amikor kijönnek. Akkor hazajönnek, és itthon játszanak. Én 1/2 6 fele érek haza, tehát olyan 1,5-2 órát vannak a bébiszitterrel, akit mondjuk nagyon szeretnek. Ja és a bölcsit is imádják.
Sajnos szerintem ez a telünk rámegy a betegeskedésre. :( Áprilistól már biztos könnyebb lesz, ha addig bírom idegekkel. Már most is kikészít, hogy éjjel még nem tudom, hogy most reggel bölcsibe megyünk, vagy orvoshoz. :( Ez a kiszámíthatatlanság, bizonytalanság felőrli az embert. Ráadásul felváltva betegek. A munkahelytől is félek, hogy hogy fogják ezt tolerálni. :?
Na mindegy, én akartam így, remélem nem bánom meg. Manapság egy ilyen jó munkahelyet nem szabad hagyni veszni.

Sajnos nem tudok segíteni, nekem a Garmastan bejött, de azt hiszem Orsinak a Medela kréme segített.

Cat

Cat
Kép
cateye

Lujza :D
igen, én medela purelant használtam, minde3n szopi után és este minden nélkül pőrén aludtam, ez sokat segített.

Bella :D
gratula a 2. babához!!!

tényleg jó sok kismama van most :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Én Aloe First-el fújtam, tejcsivel kentem, és Bioptron lámpa.
Nem hatott rögtön, pár nep kellett, mire rendbe jött. Addig én is sírtam, nem csak szoptatáskor, hanem éjjel is :cry:
Ja, és ahogy Orsi írta, én is csupaszon hagytam...
Remélem, gyorsan rendbe jössz!!!

Z.

Kép
Kép
zituska28

Általában nagy mókamester a fiam, tegnap nem volt jó napja, kb. 3OOX hangzott el a szájából a "nem". :?
Nagyon szomorú, amit a kórházról írtál, nem tudom miért kell a jó dolgokat megszüntetni. :(
A munkához drukk, remélem minden simán fog menni! :D

Gratula a pocaklakódhoz! :D

A repcsijegy drága? Próbáljatok meg keresgélni a neten, jó akciók szoktak lenni. :wink:

Leone :)
Jöhetnél gyakrabban is a hírekkel! 8)

Zita :)
Szia! :)

Nálam előjött az első tünet, az álomkor...bárhol, bármikor el tudnék aludni. Inkább ez, mint a rókakoma. :D
Képzeljétek, ma egy boltban vásároltam Steffi Graffal! :shock: Vele voltak a gyerkőcök is, nagyon aranyos két szöszke gyerek. :D Agassi nem volt ott, pedig az lett volna a hab a tortán. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi :) ez nem szép, na persze, aki vegasban lakik?! :) :P
Az álomkór jó, tudsz aludni esetleg a fiaddal napközben?

Cat :) iszonyú amit írtál a kórház bezárásról, asszem a Margitot is bezárják majd, fura. A Sch. legalább jó hírű volt, ráadásul anyaközpontnak is hívták. Na, tessék. :twisted:
6 órában nem tudnak visszavenni? Biztosan könnyebben mennél vissza. Nagy dilemma, nem könnyű lehet.
Dorist pusziljuk, bár már biztosan nem emlékszik rám. Sajnálom, hogy elváltak, de biztosan így volt jó. Ha tud nézzen be néha, színfoltja volt a topiknak (meg az eggyel lejjebbinek is) :roll:

Bella :) Leone :) nektek is gratula a pocaklakókhoz!

Lujza :) nekem nincs ilyen tapasztalatom cicifájásra. A kórházban nálunk sokan a bepanthent használták. A "pőrén" hagyás biztosan fog segíteni, ha tudsz próbálj meg egy ciciből szoptatni ha van tejcsi elég. (Én 6 hétig szinte melltartót se hordtam)

Zitus :) Mi az a Cerazette? Jó lenne ha velem is hasonló lenne, de szerintem mostantól megint 28 naponként ünnepelek :)

Mamik :) ha véletlenül teherbe esnék (ami nem fordult még elő ugyebár, még direkt sem) akkor gáz lenne a császi miatt? Mert én megfogadtam, hogy 3 év próbálkozás meg inszemek után én már soha többet, de azzal nem számoltam, hogy 3 hónap után megjön a mensim. Dokihoz úgyis vissza kell menni, ő biztos javasol valamit rá. Szerintetek? Kockázatos most egy terhesség ha "véletlenül" becsúszna?
Vendég

Nekem is csaszim volt, nekem egy évet mondott a doki, hogy annyit várni kell a heg miatt.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

A Cerazette fogamzásgátló, amit szopi mellett lehet szedni.
A dokim nem javasolta, hogy csak a szoptatás fogamzásgátló hatásában bízzunk, és mi még várni akarunk a tesóval, ezért kezdtem el szedni.
Szerintem kérdezd meg a dokidat, mit javasol, mert a csaszi miatt biztos nem lenne szerencsés még a pocilakó.
És igenis teherbe eshetsz véletlen is!! :D Tudod, ez itt csodatopik! :wink:

Tök jó lehetett, más hírességgel is "összefutottál" már? :D
Az álomkórt én élveztem nagyon, de nekem még nem volt akkor egy örökmozgó gyerkőc melletem.:D nem beszélve a többi gyerekről, akikre vigyázol!...tényleg, vigyázol még rájuk?

Pussz...

Kép
Kép
zituska28

Köszi mindenkinek a jó tanácsokat. Kenegetem, fújogatom továbbra is és amikor csak lehet szabadon hagyom nappal is. Próbálok türelmes lenni....majd csak begyógyul.
Lujza
lujza

Bella,Manó,Orsi! Gratulálok nektek!

Mi betegek vagyunk. Orsi tegnap fél napig hányt, azóta jól van csak náthás. Én meg irtóra köhögök. Meglett a kontroll AFP, fele annyi mint 16 hetesen, most csak 2,7 lett, és ráirták az elözö eredmény tech.hiba volt:( Genetikai UH is minden rendben volt.

Orsi! 1 baba van?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Noémi :D
6 hó a minimum, annyit mindenképp ki kell várni, mert nagyon megnő a hegszétválás veszélye.

Karmen :D
1 baba :D

Álomkór nálam is játszik, az a gáz, hogy nappal, viszont ha elalszom éjjel nem bírok elaludni, tegnap is f2ig fennvoltam.... szóval ördögi kör.
valahogy ki kellene bírnom, hogy napközben ne szenderedjek el. egész nap ásítozom.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zita :)
Más híres embert nem láttam még, de ez azért nem Hollywood. :D
A lányok a héten egyszer voltak, valószínűleg dec végén érzékeny búcsút veszek tőlük. :roll:

Karmen :)
Jobbulást nektek! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi :) GYÖNYÖRŰ FOTÓ!!!

szívből gratulálunk hozzá! És hogy hasonlít :lol: rád :)

NAgyon köszönöm a válaszokat, és mivel ez tényleg csodatopik, hát akkor most vigyázunk nagyon, hogy a kistesó még ne jöjjön. A sógornőmmel egyszerre kezdtünk menstruálni, de az ő kisfia már 14 hónapos. :lol:

Egcsi :) Orsi :) azért csak aludjatok ha jól esik, mert a kismanóknak biztosan szükségük van rá, ezért álmosítanak el titeket :) Én az első 3 hónapot szinte végigaludtam tavaly :)

Karmen :) örülök, hogy minden ok a pocaklakóval, lassan túl vagy a felén, innen már nyugodtan növeszgetheted a tesókát, jobbulást kívánunk Orsinak!

Lujza :) remélem hamar meggyógyul a cicid és gond nélkül tudsz majd szoptatni. Van elég tejed?

Puszi
Noémi
Vendég

Kimaradt egy t betű :( növesztgetheted :)
Vendég

Orsi :)
szuper a kép

Csajok
Piackutatás, főleg akinek már van nagyobb gyereke.
Nálunk időszerű lett a 9-18 kg-os gyerekülést lecserélni nagyobbra, két ok miatt:
1. kistörpnek lassan kicsi lesz a hordozó, és igényt tart nagytörp mostaniára
2. Bálint simán van egy 3 éves magassága (97 centi) és már a fél feje a mostani ülés teteje felett van.

Szóval vélemények, hogy ki mikor cserélte le 15-36 kilósra és hogy szerintetek hol érdemes nézni.
A Brendonban kiválasztottuk a Römer Kid Plus 06-t 39 ezer körül és rákerestem neten nagyjából mindenütt ilyesmi áron van, de hátha tudtok valami okosságot.

Egyébként jó hír, hogy ezek a 15-36 kilós ülések már nem olyan brutál drágák, mint a 9-18ig, ugyanis ezek már simán az autó biztonsági övével rögzítendők, mint ahogy mi felnőttek is és állítólag emiatt nem is olyan bonyolult szerkezetek.
Mi mindenesetre ennek nagyon örültünk, mert megint valami horror költekezésre számítottunk.

Edit
Kép

Kép
reditke

Nagyon jó az UH kép, szépen látszik a babó! :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Orsi! De jó az UH kép. :lol: Álomkór nálam is van, de én éjszaka is birok attól aludni, hogy előtte durmoltam du. a gyerkőccel, meg este 7-től 8-ig, vacsi és fürdés között. :D Párom már röhög, hogy többet alszom, mint a gyerek.

Karmen! Jobbulást nektek! Akkor egy kicsit megnyugodtál? :)

Edit! Mi még mindig nem cseréltük le az ülésünket, pedig lassan talán ideje lenne, de ebben szeretjük, hogy jól el lehet dönteni, ha Péter az autóban alszik, és ez szinte mindig igy van anyósékhoz menet és jövet. :) És Péter még 15 kg sincs, vagy ez annyira nem számit? Szóval én is kérdezem, hogy is van ez? :roll:

Bella! Gratula a tesóhoz, mi megint együtt pocakosodunk! :)

Nálam az állandó alváson kivül egész napi gyomorfájás, émelygés, hányinger van, szerintem azért is alszom ilyen sokat, mert addig legalább nem érzem. :( De remélem ez azt jelenti, hogy odabennt minden rendben.

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Andi :d
én is abban bízom, hogy a babóval minden OK, ha már ilyen rosszul érzem magam :D
UHra mikor mész legközelebb?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi :) Andi :)
Én is csatlakozom, nekem is egyre több a rosszullét és ma délután 2 órát aludtam a gyerkőccel. :)

Te is rosszul vagy? Azt hittem te csak az álomkórral küszködsz.... :?

Milyen volt az első napod? :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

asszem én ma beadom a kulcsot.... el nem tudom képzelni hogy lennék, ha még a róka is meglátogatna....
már azon sakkozom, hogy hazamegyek és lefekszem.... egyszerűen szörnyen vagyok.
émelyeg a gyomrom, fáj a fejem, hányingerem van a torkomig... soroljam????

tessék kicsit sajnálni és együttérezni velem :roll: :lol: :lol: :lol:

Orsi
KépKépKép
icsilya

sziasztok lanyok!

gratula minden babasnak, tok jo hogy ilyen sok kismama van (es irigykedek ezerrel 8) )

Orsi en egyutterzek, de telleg legalabb jelzi a szervezeted hogy minden oke odabenn:)

Edit: oszinten szolva en egy 2 evest nem raknek III-as ulesbe. Mi tavaly csereltunk Lackonak, 3 evesen, kb 100 cm volt, es 14 kilo korul, es nem mertem abba rakni. Trimaxot vettunk, ez eleg nagy ules, a majdnem 110 centis Lacko meg siman elfer benne. elvileg at is alakithato majd 15-36-os ulesse, le lehet venni a hattamlajat es venni hozza a nagyobbat. igy nyilvan dragabb lesz az egesz autosulesesdi, de szerintem igy biztonsagosabb:)

Csajok! jol elhanyagoltuk a talitemat:) legyen akkor, meg novemberben?

orsoly
orsoly

Talitémával az a bajom, hogy Edi nem ugrott :D
nekünk bármi jó nagyjából, ha előre tudjuk.

most kiflit eszegetek és egész jó a heylyzet. bár a fejem fáj.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi :) én megpróbálok együttérezni, küldjél egy kicsit nyugodtan ide :) jó erős babó lesz, ha ilyen kicsin már így megnehezíti a napjaidat, örüljünk neki :):):):):):):):):):):):)

Fiúk a bölcsiben? Akkor szunyálj egy kicsit, az segít. Én mindig éjjel hánytam, úgyhogy nappal aludtam :)

Egcsi :) nagyon tetszik amit írtál éjfélkor, hogy ma délután aludtál 2 órát a gyerkőccel :):):):):):) de jól tetted, csak pihenjetek kismamik! A pocaklakók nagyon erősek lesznek!
Vendég

Andi! Nem kicsit, már teljesen nyugodt vagyok. Orsi meggyógyult, csak taknyos, de én nagyon köhögök.:( Ja még kérdezte valaki nem akartuk egyelöre tudni a nemét.

Orsi! Nagyon szuper a fotó, növögessen csak szépen a baba!

barbi, én is pont Dorisról akartam kérdezni! Tud rola valaki valamit?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Orsi! Én teljesen együttérzek veled. :lol: bár nekem ma talán egy fokkal jobb. De honnan mész haza? Ezt nem értem? Dolgozol?
Legközelebb 2 hét múlva megyek a saját dokimhoz, mert a Káliba csak a 12. héten kell mennem. Kicsit furcsának találtam. És Te mikor mész?

Karmen! Mi sem akarjuk tudni a nemét. Remélem kitartunk a végéig az elhatározásunkkal. :lol:

Cat! Olyan sokan hiányoljuk Dorist, nem akar néha benézni hozzánk?

Lányok! Lehet pocakosan üvegmatricázni? Jó lenne karácsonyra egy-két dolgot csinálni, aztán lehet, hogy csak a szám jár, örülök, ha vizszintesbe lehetek. :roll:

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Én együttérzek. Én sem vagyok túl jól. Vigaszként csak azt tudom mondani, amit a párom szokott nekem."Te akartál terhes lenni!" :D Persze csak viccelődik...

Karmen :)
Én nagyon kíváncsi vagyok, biztos megkérdezem, hogy fiú vagy lány lakik-e a pocakomban. Neveitek vannak már? :)

Azt hiszem ma bejelentem apukának, hogy kereshet másik bébisintért. Majd meglátom mennyire leszek rosszul amikor jön. :?
A legkisebb már 1/4 7-kor kukorékolt ma. :roll:

:?:

Üdv Mindenkinek

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Andi :D
dolgozom már kb. 1 éve, a saját cégünknél.
UH, jövő szerdán. a kaáliban.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hello csajok! :D

Vagyok én is, csak kicsit szaladósak a napjaink. Dolgozom hétfotol, nagyon élvezem, csak a beutazás, dugózás, förtelmes. Ahelyett lenne idom forumozni. :( Olvaslak ám Titeket, de nincs idom irni, majd hétvégén.

Rosszullevo pocakosok :)
Hát én szívesen lennék a helyetekben. Én az elsokkel is rosszul voltam. Nem volt tul kellemes, a 16. hetig tartott, de utana mar szuper.

Na megyek, mert var a melo!

Csok!

Cat
Kép
cateye

Hali Mindenkinek!

Végre van időpontom a dokihoz. Hát nem volt könnyű találni orvost. Így is dec. 15-én megyek és örülhetek, hogy nem januárban. Egyébként itt az a szokás, hogy csak a 8-1O hét között nézik meg a kismamát. Legalábbis a csaj ezt mondta a telefonban. Aztán ha addig gáz van? Akkor így jártál vagy mi? :?
Ma nem voltam annyira rosszul, talán azért, mert fél óránként eszek vagy iszok valamit. Junior is szereti a krumplis kajákat és a pattogatott kukoicát. :D Bercinél is ezek jöttek be. Apa szerint tuti Barnabás! :P Hát majd meglátjuk. Bár ha ilyen gyakran jutok el orvoshoz, akkor nem lesz nehéz nem megtudni a nemét a végéig. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi :D
azért normál esetben Mo-n sem rohan ám az eccerű ember az 5. héten dokihoz.
itt is a 8. hét környéke a normális és bevett szokás :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Én is már aggódom, mert csak jövő hét pénteken jutok el dokihoz, és akkor leszek kb. 7,5 hetes. Tudom, hogy a legjobb időpont, mégis kivárni nagyon nehéz.
Az, hogy mit kíván az ember, befolyásolja a baba nemét?

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Ne haragudjatok, kicsit megelőztem magam :lol:

Nelli vagyok, és eddig a megint megjött topicba irogattam. Úgy néz ki, babát várok, és ha nem bánjátok, csatlakoznék hozzátok.
3. gyerekemet várom. Van már két lányom. Az egyik Dorottya, 7,5 éves, a másik Dominika, 3.

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Sziasztok!

Nelli! Gratula a 3. babához! :D Te már a Dominika előtt is irogattál a ma megint megjött topikba, nem? Mert olyan ismerős a neved. :)
EGcsi! Egy picit én is jobban vagyok, meg kevesebbet alszom, de jó lenne újra a réginek lenni.

Lányok! Akkor senki nem tud arról, hogy nem lehet üvegmatricázni pocakosan?

Cat! Még lehet ám hozzánk csatlakozni! :wink:

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Nelli :)
Üdv itt! :) Néha bekukkantok a szomszédba, így nem vagy teljesen ismeretlen. :D
Hát nem tudom, hogy mennyire befolyásolja az ember kívánsága a baba nemét...5O-5O%, hogy bejön. :lol:
Gondolom a csajszik után ti kisfiút szeretnétek... :)
Mi nagyon egyszerre babásodtunk. :D

Andi :)
Nekem tegnap este támadott a rosszullét, Bercivel nem volt ilyen vacak. Vagy csak nem emlékszem. :D
Üvegmatrica:passz. :?

Te hogy vagy? :)

Örülök, hogy élvezed a munkádat. :) A srácok hogy bírják, hogy kevesebb idő jut rájuk?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

én üvegmatricáztam. Mandalákat festettem. Arra figyelj, hogy azért ne 5 cm-re legyen az arcod tőle :lol: , legyen hely a pocakodnak na :D semmi gond csak ne szipuzz :lol:
ó de vicceske lettem :)
Annyira jó lányok végre végre nem akarok olyan nagyon gyereket! Annyira rég vágytam már ezt az érzést, már érzem egy ideje de valahogy most sikerült azt hiszem rendesen. Olyan nagyon elegem volt abból, hogy mindig csak a másodikra koncentrálok, közben meg itt a kistündérem, és végre el tudtam fogadni, hogy majd egyszer lesz és ráérek és lesz amikor lesz és hogyha nem lenne akkor sincs gond mert teljes a családunk így is. Amióta legelőször felmerült a gyerekkérdés azóta van bennem ez a sürgető vágy és egyszerűen nem tudtam eddig félretenni mert annyira nagyon akartam. Olyan nagy megkönnyebbülés. Persze örülünk neki akármikor is jön de már nem várom nem készülök nem kímélem magam nem nézegetem a ciklust ó bár így maradna :) Felszabadultam úgy érzem. Nem sóvárgok ha meglátok egy terhes nőcit vagy amikor itt bejelentitek akkor sincs hiányérzetem hanem tényleg őszintén tudok örülni. Jártam babalátogatni és olyan jó volt hogy nem éreztem ott sem azt a bárcsak nekem is lenne érzést.
Balázsnak kijött egy nagy hátsó rágófog, isuzonyatosan megszenvedte, hiszti fülfájás láz minden volt és sajnos csak utólag jöttem rá amikor már kinn volt a fogacskája. Iszonyat menniyre hisztis volt közben meg a háttérben szenvedett a foga miatt. Úgy sajnálom, hogy nem tudtam segíteni rajta.
De már a régi és egyáltalán nem olyan szörnyeteg hisztigép mint volt pár napig. Ismét a régi vicces nevetős angyalka, fogyott is a szenvedésbe 1,5 kg-t, tudjátok milyen kis vasgyúró észre se venni rajta de az apján akkorát röhögtem, leültette és mondja neki kisfiam komolyan aggódom hogy fogytál és nem eszel,l léci beszéljük meg, hogy holnap eszel, (nagy levegő, rákészült) zsírt. :D Majd le fogrultam...mondom neki zsííírt???? Na jó akkor csokit....egyre jobb. Olyan édes mind a kettő :)
Erika
hurki

Erika :D
de jó olvasni, hogy ilyen vidám vagy :D

Andi :D
az üvegmatrica szerintem nem oldószeres.... én tuti csinálni fogom, a pasikkal is csinátam.
igaz meg sem fordult a fejemben, hogy nem lehetne :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszönöm az üdvözlést!

Igen, Domcsi előtt is irogattam oda, ő nehezebben jött össze. Most is erre készültem :lol:
Üvegmatrica: szerintem ez olyan dolog lehet, mint a nyers hús. Ha kellően óvatos vagy: nem lélegzed be közelről, jól kezet mosol, akkor nem lehet baj.

Hurki :)
Az nagyon jó, hogy így meg tudtál nyugodni! Ez fogja eredményezni a babát, előbb, mint gondolod :lol:

Jó lenne kipróbálni egy kisfiút, de ha lány lesz, sem esek kétségbe :lol: De egész nap émelygek. Domcsival is így volt, így valószínű ez is lány lesz.
Csak már tudnám, minden rendben van. Pénteken megyek először dokihoz.

Nelli

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a tanácsot! :)
Hurki! Ez biztos meghozza az eredményt! :D
Cat! GYere, meséj!

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Sziasztok :D

Örülök, hogy nem felejtettetek el, és érdeklődtök. Szóval 1 hete dolgozó nő lettem, és nagyon élvezem. Ismét minden reggel kicsinosítom magamat, és nagyon jól érzem magam a bőrömben, amióta ismét NŐNEK is érezhetem magam. :D Nekem ez nagyon hiányzott az életemből. A fiúk egyenlőre semmit nem érzékelnek az egészből, járnak bölcsibe, nagyon szeretik, az este csak az övék, ahogy hazaérek eldobok kaszát-kapát és csak velük foglalkozom lefekvésig. Utána jön nekem némi házimunka, de könnyen bírható. Szóval eddig minden szuper, nem kell hülyére dolgozni magam, nincs nagy stressz, hajtás, sőt kipihenős az egész. (azért biztos lesz húzósabb is). :D Nagyon féltem tőle, de most azt mondom, hogy megérte visszajönni, a mai világban az ember nem hagyhat egy jó munkahelyet veszni.

Majd még jövök, csak a fiúk hiányolnak. :D

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Lányok!

Segítséget szeretnék kérni tőltek, hosszú vágyakozás és sikertelenség után lombikkal sikerült teherbeesnem.
Az lenne a kérdésem durván 1-2 hete nem is tudom hogy fogalmazzam meg :wink: ott lent a nemiszervem környékén napjába többször érzek nyomást vagy nehézséget nem ez az igazán jó szó ha leülök mintha szúrna, nyomna valami. Ez mormális a babát érezhetem vagy valami más. Ha sikerült kihámoznotokaz írásomból valamit és értitek is kérjek válaszoljatok. Megmondom őszintén attól félek hogy voltam egy héttel ezelőtt dokinál és mondta hogy a placenta eléri a méhszájat sok-sok pihit mondott, de én azóta mindent furcsaságnak jelentőséget tulajdonitok miközbe lehet hogy ez természetes.

Köszönöm a Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi :D
normális... röviden :D

a placenta eléri, vagy teljesen fedi?
mert ha csak eléri, akkor az ált. semmi bajt nem okoz, pihenni sem létfontosság extrásan.
ha fedi az más eset, akkor tényleg feküdni kell és sokat pihenni.

szóval no para, csak terhes vagy!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya :lol:

köszönöm a válaszodat csak eléri nem fedi, tudom hogy nem betegség csak már vesztettem el babát így egy kicsit parás vagyok de már próbálom leküzdeni. :wink:

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Voltunk ma UHn :D
a pici 1.83 mm óriás :d keze-lába nődögél :D

Orsi
KépKépKép
icsilya

Örülök, hogy minden OK! :) Rosszullét?

Ti hogy vagytok? Mikor lesz UH?

Nyugi, minden rendben lesz! :)

Mindenkinek pussz!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Orsi, de jó! :lol:
Egcsi! Kedden megyek UH-ra. Már nagyon várjuk. :D És Te hogy vagy?

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?