Új privát üzeneted érkezett!

Jucicuki :cry: :cry: :cry:
De legalább kezdhetitek ti is!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Bibike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én anno,mikor megkaptam az első fotót:csak kispöttynek hívtam,most pedig már kész nagylegény!
taptau

Szia Lányok!

Most beszéltem BMC-vel, kiskatonák meggyógyultak :lol: :lol: :lol:

December 4-én megyek Szűcs dokihoz és elvileg akkor kezde böködni magam, ha nem szólnak közbe az ünnepek.

Puszi!

J.
jucicuki

Gabicsibe,

nem parázok,csak amennyire mindenki izgul :D és egy kicsit óvatos vagyok.Van okom rá.

Bibike!

Nagyon boldog vagyok,szuper hírek,olyan kíváncsi voltam!!!Adott a Zeke UH képet,vagy kérni kell?
Küldök még növesztőket,++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Velem minden ok,néha rámtör a hányinger,meg du. szundikálni szoktam,egyébként ennyi.
lukrécia

Szia Lukrécia!
Magátol adott ultrahang képet!!
Rám egyre sürübben tör a hányinger , ma egész nap
hányigerem van :lol: de örülök neki!!
Szoritok neked nagyon !++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
puszi
bibike27

Sziasztok!

Gabicsibe, köszi a választ! Még megálmodja, hogy kellek-e kísérőnek :)
Jucicuki, sajnálom, hogy megjött, de legalább jóhíreid is vannak, hiszem a párod eredménye jó lett :)
süni76

Sziasztok lányok!!

Megjöttem én is...Kicsit túlóráztam,volt 2 érdekes eset, és kíváncsi voltam rá....

Numato, most megkaptam, mindjárt válaszolok!! :lol:

Jucicuki,
sajnálom, én is hogy megjött, de szeritem még nagy duzzogva belefér...max a 2 ünnep között majd meglesz a leszívás, esetleg a transzfer csúszik ki januárra....De fel a fejjel, megint közelebb kerültetek a célhoz!!!
Zsókuci,
örülök neked nagyon!!!!Kisborsóra nagyon vigyázz!!!

Lukrécia,
megértem, hogy óvatos vagy, így majd ha szólsz akkor írunk időpontot... :)

Bibike!
Gratulálok!!Nagyon örülök, hogy mindketten jól vagytok!!!További szép pocakosodást

Na, frissítek egy táblát, és teszek föl....
Vendég

Íme a friss tábla..Remélem mindenkinek minden adat jó...Ha nem, légyszi jelezzétek!

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok,

Jucicuki, Numato, Gabicsibe, Bibike
Nektek is nagyon köszi a jókívánságokat, aranyosak vagytok! :D:D

Numato,
Kitartás a szurikhoz, meglátod a végére már tök profi leszel :D

Lukrécia,
Komolyan is gondoltam. Nem szabad nagyon aggódni - jó, néha én is szoktam, de általában gyorsan "helyre teszem magam", hogy felesleges idegeskedni :)

Bibike,
GRATULÁLOK, NAGYON SZUPER!!!! :D:D:D:D:D Nagyon édi-bédi a képen a kis babszem :D

Jucicuki,
Jajjj de jóóó, hogy meggyógyultak a kiskatonák!! :D:D:D Szorítok nagyon, hogy most már minden simán menjen!!!!! :)

Kriszti,
Pusszantalak! :)

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Zsókuci, most látom, hogy tegnap volt a szülcsinapod, nagyon sok boldogságot kívánok én is!!! :D Amúgy tudnod kell, hogy nagyon jót tettek bíztató szavaid a lelkemnek, és bár továbbra sem érzek semmit, azért reménykedem, hogy sikeresek voltunk, és végre mi is örülhetünk majd. Apa azt mondja, ő úgy érzi, hogy sikerült, de azt is hozzátette, hogy azért ne éljem magam bele semmibe, nem akarja hogy esetleg magamba roskadjak, ha mégsem... Olyan kis aranyos! Imádom! :D

Málna
, Taptau, programban nincs hiány, a héten elég sokat kellett melóznom, péntek-szombat meg egész nap iskolában leszek... :evil: Vasárnap babalátogatni megyünk barátainkhoz, pont ma egy hónapja, hogy megszületett a kisfiúk! :D És szerintem hétfő körül azért már lesz sejtésem arról hogy mi a helyzet... :roll:

Vicus, tudom, igazad van, nem kellene a munka miatt idegeskednem, de ez sajna nem olyan egyszerű... Mindig felhúznak valamivel... Most az a legújabb, hogy a kedvenc kolléganőim kitalálták, hogy ők együtt mennek szabira, ami azt jelenti hogy totál egyedül maradok az egész részlegre és külföldi igazgatóra...
:twisted: :twisted: :twisted: Ja, és ezt persze mind akkor, amikor már javában zajlik majd a vizsgaidőszakom... No comment... Veled mizu? Beszéltél a kolléganőddel?

Jucicuki, tök jó, hogy már ti is kezdetek! Hajrá!!!!!!

Bibike, örülök, hogy minden rendben van veletek, és ne aggódj, biztos hogy a következő uh-n is jó eredényeket fogsz majd kapni!!! Küldök egy kis babanövesztőt, jó? ++++++++++++++++++++

Lukrécia, neked is mennek ám a növesztők, és nem kell mindig a régi dolgokra gondolni, az már elmúlt, ezután csupa-csupa jó dolgok jönnek! ++++++++++++++++++++++++++

Bonya, neked is nagyon köszönöm a kedves szavakat, remélem a párocskád mielőbb kigyógyul a bacikból, és hamar kezdhettek ti is! Nagyon szorítok, hogy így legyen! :D

Kriszti, azért mesélj majd az új munkádról is néha, jó? Jól érzed magad ott? Sok tapasztalatot szereztél már?

Puszi mindenkinek!

Mamm
mamm

Lányok, nagyon köszi a kedves szavakat, aranyosak vagytok :lol: jól esik!!!!

Jó éjszakát Mindenkinek!

J.
jucicuki

Sziasztok lányok!Mindenkinek szép napot!

Lukrécia
Remélem nem bántottalak meg tudatlanságom miatt!

Kriszti
Köszi,hogy bekerültem a táblába!

Lányok

Lehetséges,hogy 3-4 nappal elöbb megjön,mint a normális ciklusban?
gabicsibe

Gabicsibe, :D

Dehogy bántottál meg, lehet,hogy egy kicsit óvatosabb vagyok az átlagnál,csak az első UH-ig szeretném ezt megengedni magamnak... :D Ma speciel majd kicsattanok és olyan boldog vagyok,mint még soha :D :D :D

Miért gondolod,hogy előbb megjönne a mensid?Meg miért gondolod,hogy egyáltalán megjön? :shock:

Mamm,

Veled mizu,hogy viseled?

Málna,
Mennek a tapik ezerrel...++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jaj,Mammnak is küldök!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bibar,

Remélem nem vagy nagyon hulla,kedden talizunk,már alig várom,talán jobb formában leszünk,mint a múltkor 8) Azért morcin is szerettelek! :D

Bibike
További növesztők :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
lukrécia

lukrécia
Mielött megjön egy héttel elötte mindíg elkezd feszülni a mellem és tegnap elkezdett.Pénteken volt az inszemem és még korainak tartom,hogy ilyen tüneteim legyenek! :roll:
gabicsibe

Gabicsibe

És ha másért feszül?... :D
lukrécia

Gabicsibe,
nekem gyakorlatilag az inszem utáni 2-3. naptól kezdve feszül a mellem, szerintem az utro-tól van, mert normál ciklusban nekem soha nem szokott... Szóval ez még nem jelent semmit, simán lehetsz babás!!! :D :D :D

Lukrécia,
köszi, elég jól viselem a várakozást... Múltkor az inszem után 2 héttel jött meg, úgyhogy ha hétfőig nem lesz semmi, akkor lehet hogy elkezdek komolyabban reménykedni... :oops: Addig meg csak kihúzom valahogy...
mamm

Tényleg,az utrótól nekem is feszült mindig.
lukrécia

Sziasztok Lányok!

Gratula az új babásoknak, és sok sikert az újaknak. Azért írok mert maradt nekem 2DB DEKAPEPTYL SZURIM ÉS 4 AMPULLA PROGESZTERONOM és nekem már nem lesz rá szükségem, de ha valakinek szüksége van rá szívesen odaadom ingyen, sajnálnám kidobni és mind a kettő sokáig jó még. Ha valakit érdekel erre címre írjon: moniq31@freemail.hu.

Sziasztok
csibe
csibe31

Szia Csibe31!
Írtam e-mailt engem érdekelnének a készítmények!

bonya

Kép

Kép
bonya

Jó reggelt!

Lányok, segítsetek felvilágosítani, kérdésem lenne. 20-a körül kellene mgjönnie, és ez normális is, hogy mára jeletkezik már, de a 14 Decapeptylből még van 5-6 db, és a papíron az áll, amit Szűcs doki adott, hogy a kúra végén jön meg a menses. És Bencsik könyvében azt olvastam,h a menses alatt vizsgálnak meg, hogy a beültetéshez "feltérképezzenek".Mindezt tévesen tudom? Szerintetek nem baj, ha csak 23-án (jövő hét csüt.) megyek Szűcshöz, addigra már el is fog múlni???? :roll:
Legyetek szívesek,nyugtassatok meg, mert ez most eléggé kérdéses bennem..elnézést, hogy ilyen korán ilyenekkel... :oops:

puszi mindenkinek

numato
numato

Sziasztok csajszik!

Szoktalak ám benneteket olvasgatni, csak az íráshoz már nem mindig van energiám. :( :(

Krisztikém, örülök hogy ennyire tetszik az új munkahelyed! Majd írjál néha ,hogy milyen, miket csináltok!

Bibike, Lukrécia nagyon gratulálok nektek!!!

Numato, ne izgulj, pont tökéletesen reagál a szervezeted. A Decapaptyl kezelés 10. napja körül szokott megjönni, ez az ideális, ez azt jelzi hogy nyugalomba helyezték a szervezetedet, egyfajta mesterséges klimax jött létre. Ez nem is valódi menstruáció, inkább csak olyan megvonásos vérzés, mint a tablettáknál. Az se baj ha elmúlik a vérzés, a lényeg az, hogy 23-ára nyugalomba kerüljél, azért néznek akkor hormonszinteket, hogy ez mennyire sikerült, és aztán kezditek. Aztán a hormonokat úgyis kívülről viszik be. Vagyis nagy valószínűséggel 23-a körül kezdhetitek a protokollt. :) :) :)

Nem tudom már ki kérdezte, hogy az Utrotol lehetnek-e emésztési gondok, nagyon is lehetnek, mert ellazítja a simaizmokat, többek között a bélfal simaizmait is, és emiatt gyakrabban forul elő székrekedés, hasi puffadás, sőt hasi görcsök is.

Na pussz, mindenkinek további szép napot!

Lucia

Kép
lucia1

Lucia,

nagyon köszönöm, megnyugtattál. Többiektől is várok tapasztalatokat :oops:

numato
numato

Szia Numato!
Én is csak megerősítem Lucia1 hozzászólását. Nekem is kb. a 9-10. szurinál megjött és elmúlt addigra, hogy kellett mennem UH-ra és hormonra. Ne izgulj, ez így rendben van!
Mi ma délután elutazunk Sopronba a hétvégére. Pihizünk egy nagyot.
Puszilok Mindenkit!
vicuska1977

Vicus,
nagyon jó pihenést kívánok nektek!

Kép
Vigyázzatok magatokra és töltődjetek energiával, arra nagy szükségetek lesz!!!!
Pusszantás

bonya

Kép

Kép
bonya

Mindekinek szép napot!

Mamm
Köszi a biztatást,akkor nem adom fel!csak nekem mindíg fáj mensi elött a mellem és ezért gondoltam a legrosszabra.

Igaz tegnap estétől nem haszálom az Utrot,mert tegnap olyan rosszul lettem,hogy mentőt akartak hívni hozzám.Iszonyú haspuffadásom volt ami kisugárzott a gyomromba is.Ott olyan érzés volt mintha kést szúrkáltak volna belém.A kolleganőim megvoltak rémülve,mert szemmel láthatóan nőtt a hasam,az arcom meg hol zöld,hol fehér volt.Aztán idővel leeresztettem :oops: és minden rendbe lett.
Sajnos a Wiegant dokit nem tudom elérni,mert csak a recepció telefonszámát tudom az meg foglalt 9 óta! :evil:

Vicuska neked jó pihenést kívánok!
gabicsibe

Mareggel nagy nehezen sikerült időpontott kérni szerdára a BMC-be a férjecskémnek sperma vizsgálatra.

Képzeljétek ma van a 10. napja , hogy szedi az antibiotikumot és ma reggelre megint jelentkeztek a piros pöttyöcskék.
Szegénykém totál kiakadt és elkeseredett, próbálom vígasztalni, hogy szerintem csak az a baj, hogy az antibiotikum miatt gombás kiütése lett.

Nőknél is ha valaki antib.-mot szed utána jelentkezhet a gombás folyás. Szerintem ez férfiaknál is ugynúgy lehet csak náluk pöttyöcskék.

Erősítsétek meg kérlek a véleményemet, hogy megnyugodjon.

Köszike

bonya

Kép

Kép
bonya

Jajj elfelejtettem!

A reception javasolta a (legkedvesebb hölgy),hogy ha úgy is szerdán megyünk akkor mi lenne ha délután 15-kor van Andrológia is és megvizsgálnák a férjemet.
Nagyon örültem a felvetésnek, mert én is kíváncsi vagyok mi van a bacik hátterében.

Volt már valamelyikötök párja ilyen vizsgálaton?

Ha igen légyszike írjátok meg milyen vizsgálatok voltak.
Kép

bonya

Kép

Kép
bonya

Szia Bonya!

Párom volt magánandrológusnál. Ez urológiai vizsgálatot és vizeletvizsgálatot jelentett. Nem volt túl boldog tőle :cry:

Érdekes volt, mert 6000 ft-ot fizetett érte és annyi volt a vizeletvizsgálat, hogy összerázta a kémcsőben a vizeletet és közölte, hogy jó, mert nem zavaros :lol:

Most kérte a BMC a frisset és azt mondta a kórházban intézi inkább :wink:

Judit
jucicuki

Jucicuki,
köszike a gyors választ.
Párodnak miért kellett andrológushoz menni?

bonya

Kép

Kép
bonya

Bonya, még az otthoni nőgyogyim küldte el, hogy kizárják, hogy nem nála van-e a gond.

J.
jucicuki

Sziasztok!

Numato nekem is a 10. napon jött meg, ennek igy kell lennie :) nyugi

chesti

Nekem a 8. napon jött meg amikor szúrtam magam a Decapeptyllel, de lehet ,hogy az befolyásolta, hogy nekem az 5. nap után abba kellett hagyni.

Valóban fúrcsálottam ,hogy semmi előző barnázás nem volt csak a 8. napon reggel elkezdet csöpögni a piros vér, és rendessen 5 napig tartott a végén sem a szokásos elmúlás volt.Inkább mintha elvágták volna.

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok Lányzók!
Úgy örülök, férjemmel ma voltunk a BMC-ben az első vizsgálatán. Olyan ügyes volt!!! Ugyan nagyon sokan voltak, de pik-pak végzett a vérvétellel, vizelettel és spermavizsgálattal. Még mosolyogtam is, mert amikor bement a laborba, azt hittem,hogy ott vették le a vért, aztán kiderült, hogy utána ment a vérvételre és a vizelet vizsgálatra. Majd elkezdett öltözködni. Mondom: Hova? Hova? Most jön a legkellemetlenebb. Mire Ő: Ó, azon már rég túl vagyok! :D Most várom, hogy megjöjjön, aztán irány a 3. napi vérvétel!! Szóval fel vagyok dobva és annyira büszke vagyok rá, hogy ma újra belé szerettem! :D
süni76

Sziasztok!!!

Itthon vagyok újra!!!!
Numato,
nyugi, nekem is a 8-10 nap között jött meg, már nem emlékszem pontosan!De nekem kimondottan mondta is a Szűcs doki, hoogy közben menseselni fogok, ne ijjedjek meg.....Úgyhogy minden rendben van, ne idegeskedj....

Lucia,
köszönöm az érdeklődést!
Nagyon sokmindent csinálunk, elmondani nem lehet, mi mindent megtanultam. Bocsi, ha valakit untatok ezzel, de Bonya is írta, néha írjak a melóhelyről:
Centrális kanül behelyezésénél segédkeztem, majd a CVP -t(centrális vénás nyomás) már szinte egyedül mérem...Tök érdekes, ahhoz képest, hogy még soha nem csináltam...
Epidurális kanül behelyezését láttam, majdnem rosszul lettem a tű láttán...De kibírtam...Az biztos, én szűlésnél nem kérek epidurált....
Tracheostoma behelyezést láttam, reanimáltam(újraélesztés)-sajnos már 2 X.
3 óránként van észlelés,(monitorozás, iszonyat okos gépek vannak, mér mindent....-pulzus, vérnyomás, SpO2, ..stb-ezt nem neked írtam Lucia, hanem aki még nem látott iylet) :)
Femorálist(azt az artériát szúrtam, ami a combhajlatban van) szúrtam, astrup vizsgálathoz(ezt sem csináltam soha, és elsőre sikerült) :lol:
Ma már az infumatot is én állítottam be(ez egy gép, amibe be lehet állítani, hogy az adott infuzió mennyiség hány óra alatt folyjon le, és a gép kiszámolja, mekkora cseppszámmal menjen)-nem olyan bonyolult, de én még soha nem láttam ilyet
És még nagyon sokmindent, ami kis dolognak tűnik, hisz ezen az osztályon nap mint nap használják,...

Sőt, ma még a főorvos Úr is megjegyezte, hogy milyen gyorsan tanulok, --a nővérek rákontráztak, hogy egyszer mutatják meg, és m ásodjára szinte hibátlanul csinálok mindent--és ne a sűrgősségire menjek, ugynis Ő ha kell harcolna értem, hogy ott dologzzam....
Olyan jólesett, pedig még nem is sokat látott....
De én illedelmesen elutasítottam, hisz már megvan a helyem a másik osztályon, és nem vagyok olyan ember, aki nem állja a szavát...
De ha mégsem tetszene a sűrgősségi, az első helyen az intenzív osztályt választanám!
Tömören ennyi, de így is hosszúra sikerült a levelem....

MOst megyek a boltba, sietek, és bocsi, hogy nem írtam személyre szólóan mindenkinek!

Akinek persze kell, mennek a babatapik, és a babaragacs++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Kriszti,
nagyon klasz amikről írtál, bevallom egykicsit irigykedek rád, de ez csakis tellyesen jóindulatú irigység.
Büszke is lehetsz magadra hiszen ezek komoly beavatkozások amiket nem mindenkinek van módjába alkalmazni.
Hiábba tanultuk annó, te is jól tudod mennyire más az elmélet és a gyakorlat sokkal kórszerűbb műszerek vannak már mint amikor mi tanultuk.
Nagyon ügyes vagy , a mai világban cseppet sem baj ha kapadoznak az ember után.
Úgyérzem megnyugodtál amióta az új helyen vagy, hidd el nagyon sokat számít a lelkecskédnek, ha kedvel mész dolgozni.

További jó munkát kívánok.
Pusszantalak

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok Lányok!

Bocsánat, hogy ilyen sokáig nem írtam :wink:
Először is szeretnék gratulálni legújabb kismamáinknak Lukréciának, Bibikének és persze minden kismaminknak jó pocakosodást!! :)

Lányok,
Ti milyen adagokban kaptátok a Puregont és a Merionált?
Jól emlékszem Bibike, hogy neked hétvégén volt a Punkció?
Melyik doki csinálta és hol? Ugyanis erről még csak Tőletek hallottam, hogy hétvégén is van beavatkozás!? Vagy valamit félreértettem?

Puszi Mindenkinek!

Kismoni
kismoni

Bonya,
köszike....
Igen, egy kicsit megnyugodtam, vároma napokat, mikor mehetek dolgozni, és nem összeszorult gyomorral indulok el..
Kicsit féltem változtatni, hisz egy nyugis osztályt cseréltem fel egy pörgősre. De nem bántam meg...

Kismoni,
én 150 egységet szúrtam naponta végíg...Te mennyit szúrsz? De volt olyan, aki 1 ampullát 2 X szúrt be, és én mellette Luverist kaptam, napi 1-et....Merionált egy ismerősön szúrt, aki nagyon nehezen lett stimulálható, napi 9 -et!Nem tévedés, 9-et!!!!
Vendég

Ajánlom nektek ZITA WEST könyvét
GYEREKET SZERETNÉNK- AVAGY HOGYAN ESSÜNK TEHERBE
a barátnőmtől kaptam és nagyon klassz dolgok vannak benne. Sok dologban felnyitotta szemem és választ is kaptam.
Nagyon jó könyv szerintem mindenkinek tetszeni fog.
Kérjétek karácsonyi ajándéknak .

bonya

Kép

Kép
bonya

Kriszti,
Azt hiszem a hormon szintem még nem áll túl jól ezért a Puregon és a Merionál adagja is fel lett emelve. Puregonból 200 egységet, Merionálból 2 ampullát szúrok. :(

Szerintetek hány nap az ideális ami eltelik a Punkció és a ET között??

Kismoni
kismoni

Kismoni, akkor kb. úgy állsz, mint az a lány, akivel megismerkedtem míg oda jártam... Ő is hasonló adagot szúrt puregonból, és napi 9 merionál...Iszonyat mennyiségnek hangzik...

A punkció, és az ET között ideális nap???Háááát, azt mondják, ha szépen be vannak indulva, érdemes megvárni az 5. napot...Nagyobb az esély.Én 3 naposan kaptam őket vissza... De az 5. napot meg sem érték volna... :cry:
Vendég

Kismoni,

én 100 puregont szúrtam általában és napi fél merionalt.És egy orgalutrant naponta.De ne aggódj ezen,fő,hogy célt érjetek vele. :D Ügyesen! :D
lukrécia

Ja,a másik kérdés... :oops:
Szerintem nincs ideális.A nyáron 5 naposan kaptam vissza kettőt és meg sem indult semmi,most meg 3 naposan és sikerült.Százalékos esélyekben jobb az 5 napos de látod,bármi lehet.Meg az 5 napot csak akkor várják meg,ha sok a petikéd,meg szerintem biológusfüggő is.
lukrécia

Köszi Lányok,
Megpróbálok nem aggódni!

Kismoni
kismoni

Sziasztok!

Elég sok a meló, meg sokminden más is történt a héten (Kriszti tudja, jártunk ott a munkahelyén) szóval nem tudtam írni.
Szerencsére minden oké, jól van apa, és már én is jobban vagyok lelkileg.
A BMC-be szerény számításaim szerint a két ünnep között fogok menni, akkor kezdjük az inszemet. Én kezdeném elöbb is, de sajnos nem tudok a decemberi roham miatt. Szóval abból az inszemből csak januárban lesz valami asszem.
Egyébként gratulálok minden kismaminak, és drukkolok mindenkinek akinek kell.
Jó hétvégét!
Estrella Kép
Vendég

Estrella!!

Örülök neki, hogy nincs semmi baja kedvesednek...Vigyázzon ám magára, igyon sok folyadékot!!!!És óvakodjona hírtelen mozdulatoktól!!!Remélem nem ismétlődik meg!Megijjesztettél....vagyis Zoli!

Örülök neki, hogy hamarosan mentek...Az az 1 hónap már mindjárt eltelik.

A pocakosoknak további szép pocakosodást, és mennek a babatapik akiknek kellenek!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok, én egész hétvégén ágyban maradok! No, nem beteg vagyok, csak lusta!!! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Kismoni
Igen nekem hétvégén volt mert hétfön nem voltak
,mert okt 23 munkaszüneti nap volt.
Ja és Ujvári csinálta ,mert az én dokim nem volt
akkor.
ÉN 125 puregont ,1 merionált, és 1 orgalutránt
kaptam!
Hajrá!!!!!

Mamm
szoritok+++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Málna
Neked is +++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lukrécia
Már csak 2 nap és láthatod öt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jelentkezz majd és ha tudsz rakj fel képet!!!!

Puszi mindenkinek és kellemes hétvégét!! Kép
bibike27

Sziasztok,

Mamm,
Millió drukk és babatapi megy: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Lukrécia kismami,
Nektek meg babanövesztők mennek: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Süni,
Tényleg van okod büszke lenni a férjcskédre, igazán hősiesen viselte a megpróbáltatásokat! :)

Kismoni,
Nocsak, mikorra várható az akció? Mesélj, hol jársz? Már előre mennek a drukkok meg a tüszőnövesztők: ++++++++++++++++++++++++++ :)
Ideális nap punkció és ET között? Szerintem ez változó - mint a szurik és adagjaik. Nekem szerdán volt a punkció, és pénteken ET, tehát 2 naposan kaptam őket vissza, és látod…:D:D:D:D:D

Kellemes hétvégét és sok puszi mindenkinek! :)

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Zsókuci,
Köszönöm a drukkokat! :)
Ha minden igaz jövő hét közepén lesz a Punkció. A tüszőim szép lassan növögetnek.... nem számoltam őket de már volt 3db 16mm-es is. Talán megnő a többi is a jövő hétre. :shock:
Addig is szorgalmasan szurizok!!

Sok puszi!

Kismoni
kismoni

Bibike!

Küldtem privit
lukrécia

Sziasztok!
Sajnos ma felfedeztem az első sötétebb foltot a fehérneműmön, szóval úgy tűnik nem kapok 2 csíkos tesztet a névnapomra... :cry:
mamm

Mamm, még ne add fel, nagyon-nagyon szorítok érted!!!!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++

Puszi!

J.
jucicuki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?