Új privát üzeneted érkezett!

Ildi, én úgy tudom, a 15 hós már mindenkinek az új.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Sziasztok!

Tegnap jóóóóóóóóó kalandos napunk volt!!!!!!!
Most nem írom le, hogy hányszor hányféle sorban álltunk az IKEÁban du 3-tól, csak a végét. A lényeg, hogy 18:55-kor fizettünk a pénztárnál és nálunk voltak azok a cuccok, amiket nekünk kellett levadászni a polcokról (adtak listát). Ekkor egy újabb sor kivárása után leadhattuk az árukiadónál azt a listát, amin azok az áruk voltak, amiket a nagyraktárból hoznak ki. Másfél óra várakozás után, miközben az árura várakozók köre többször lecsrélődött körülöttünk. :evil: :evil: :evil: Mondtam a férjemnek, hogy akkor én rájuk borítom az asztalt. Erre ő mondta, hogy akkor inkább ő megy (többen ismeritek már, valamivel higgadtabb, mint én ). Na akkor mondták, hogy jó, akkor most elkezdik összeszedni és ez még félóra lesz. AZ időt azzal töltöttem, hogy a Vásárlók Könyvébe kedves üzeneteket írtam (felrobbanás helyett). És valóban, 9-kor ki is adták a cuccot! Hurrá!!! Már csak a suzukiba kellett bepréselni (+ háromnegyed óra). Még jó, hogy a cucc egyharmada nem is volt raktáron, mert akkor szállítást is kellett volna rendelni. Így jövő héten mehetünk vissza (persze kifizetni ki kellett). A gyerekek közben anyósomnál elaludtak. Így a férjem haza én meg taxival hozzájuk. Onnan jöttünk reggel oviba. Az összeszerelési díjakat felemelték (állítólag 2 és félszeresére), egy alsószekrény 2.800 (miközben a vételára mondjuk 10 ezer). Ráadásul a munkalapot nem is vállalták, hogy olyan formában szabják le, mint mi szeretnénk, és a bárpultra sem vállalkoztak. Szóval a szekrényeket mi szereljük össze, aztán hívunk egy helyi erőt, hogy öntse végleges formába. Ebből az ezer xarból nem tudom, hogy lesz konyha, de a Karácsonyt tűztük ki céldátumnak....

ayse

Jajj, olyan kedvesek vagytok ezzel az állatkerttel kapcsolatban! Jelenleg klábé mosott xarnak érzem magam (milyen változatos a szókincsem :) ), majd még gondolkodom kicsit.

Jucc!
Nagyon jó kis hancúr!!! :)
Nem te vagy a főhülye (hanem én :D), hanem a férjed a "rosszcsont"!!!!
Én ezt a borostyánkő láncot tök félreértettem. Egyszer láttam egy ismerős kislány csuklóján karkötőnek és azt hittem, hogy rágogatni kell :oops: .

Tünde!
Te szegény!!!!

Davallia!
Jajj Istenem! Szegény Panda!!!

ayse

Fú, kibontottam az egyik dobozt és hozzápróbáltam a falicsempéhez, hát baromira összeillenek a színek!!!! :D:D:D

ayse

Alakul a sormintám...

Megfőztem azt a kaját, ami most vasárnap volt a Stahl konyhájában, a Tészta petrezselymes fokhagymamártással. Nagyon fini, olcsó, gyors!!!! Ajánlom a főzéstől megcsömörletteknek (a recept rajta van a honlapján)!

ayse

Sziasztok!

Lányok, ne haragudjatok, de nem fogunk tudni menni holnap állatkertezni. Tudom, hogy miattunk tettétek át holnapra és ég is a fejem, de Apa bekavart. Kora délutánra programot csinált, anélkül, hogy megkérdezett volna! :twisted:
Igy nem megyünk, mert nem akarok kapkodni és nincs értelme 1 órára kimenni.
Ti érezzétek jól magatokat! :)

Ayse!
Húú, de jó, hogy túl vagytok ezen a mizérián! :) Irigylem a türlemed! :shock: :shock:
Mi szerintem Apával felváltva borogattuk volna az asztalokat! :lol:
Ezek szerint én is készülhetek valami hasonlóra jövőre, ha IKEA konyhát tervezek? :roll:

Tünde!
Nem oltották még be Natit, a náthája miatt csúszik a dolog.
Jövő szerdán kapja meg, és már én is előre félek tőle! :(
Én is úgy tudom, hogy ez már mindenkinek az új oltás, de azért rákérdezek majd!

Davallia!
Éljen a "hosszú" alvás! :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Ayse

IKEA :shock: :( :shock: :(

A Stahl konyhájából én is szoktam főzni, meg sütni is. A fahéjas csigája isteni, én kakaóval is szoktam.
Eleinte olyan fura volt nekem a csaj, nem volt igazán autentikus, de nagyon sok jó receptje van, és tényleg gyorsan el lehet készíteni.

Kép
Kép Kép
sildike

Andi

Semmi gond, ha ilyen gyönyörű idő lesz, mint ma, szerintem akkor az állatkertet kompletto kihagyjuk, csak a játszóházba megyünk. Nálunk legalább is most kezd egy kicsit tisztulni az idő.

Az oltással minket is riogattak, de Bazsinak nem lett semmi baja, pedig abban még a HIB is benne volt, ami most majd külön lesz.

Kép
Kép Kép
sildike

Na egy napig nem jövök, aztán nem lehet innen lerobbantani :oops: :oops: :oops: .

Duda!
Beleolvastam kicsinyt a vásárlók könyvébe...hát nem mi voltunk az egyetlenek! Na de remélem az eredmény majd kárpótol... (persze egy ajándékutalvány se jönne rosszul :lol: ).
Megnéztem a Tildaholm-ot. Tényleg nagyon-nagyon szép!!!!!!

Sildi!
Ma velem is olyasmi trötént, mint Veled!
A szomszédasszonyommal már jó előre megbeszéltük, hogy ha szervízbe megy a kocsi, ő hozza-viszi Lilit (ovis a kislánya és ő is Lili). Reggel hívtam, hogy akkor ma tud-e érte menni. Mondta, hogy persze. Erre pár perc múlva hív a leendő szomszédasszonyom, hogy találkoztak Liliékkel, hallja, hogy nem othon aludtunk és most hogy fogok hazamenni? Mert ő ugyis jön föl az építkezésre és akkor felhoz kocsival! Hát nem rendes??? :):):)

ayse

Tök vicces volt tegnap az árukiadónál, hogy amikor megérkezett egy-egy adag bútor, akkor kiáltották a nevét. Ilyenek pl, hogy malm ágykeret, hopen polc, björkudden étkező. Az összegyűlt tömeg pedig szájról szájra adva, együttes erővel próbálta meérteni, hogy mit hallott és az vajon az övé lehet-e? :lol: :lol: :lol:

ayse

Tök vicces volt tegnap az árukiadónál, hogy amikor megérkezett egy-egy adag bútor, akkor kiáltották a nevét. Ilyenek pl, hogy malm ágykeret, hopen polc, björkudden étkező. Az összegyűlt tömeg pedig szájról szájra adva, együttes erővel próbálta meérteni, hogy mit hallott és az vajon az övé lehet-e? :lol: :lol: :lol:

ayse

Sziasztok!

Végre az új gépet használom! :) Éjjel egyig küzdöttem vele tegnap, de nem akart sikerülni a csatlakozás, már csak ez volt hátra. / persze nekem ez a legfontosabb/. Ma visszavittem az üzletbe a gépet, de ott működött a net / elég nagy derültséget okoztam, mert a babakocsiban volt a gép, Gergő meg a hordozókendőben rajtam :) /, végül kiderült, hogy a szolgáltatónál van valami hiba. / éjjel vagy háromszor beszéltem velük, akkor még nem tudtak róla :evil: / De most végre megy :D

Ayse :) Na, ezek miatt kerülöm én nagyobb dolgok vásárlása esetén az Ikeát. Kötél idegek kellenek hozzá, az biztos. Anyukám épp tegnap közölte, hogy kéne neki még karácsony előtt dohányzóasztal, meg a tesóméknak székek, és az Ikea katalógusból nézte ki. Már előre fázom tőle...
Remélem, az összeszerelés nem lesz vészes, és utána a konyha élvezete mindenért kárpótol!!!

Andi :) Ejnyebejnye :) Akkor csupa férfigyerekkel megyünk holnap? Ayse???
Ildi :) Itt egész nap gyönyörű az idő, most egy kicsit felhősebb, de azért jó. Úgyhogy legyen olyan az idő holnap, mint nálunk volt ma, meg tegnap!

Gergő ezen az éjszakán is jobban aludt, mint általában szokott :)

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Ayse, hajrá új konyha, és hogy volt erőtök kivárni a sort.

Judit, de jó, hogy végre van géped! :)

Mi az a Tildaholm????

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Jucc, Brigi

Hogy legyen a holnap? Mikor találkozzunk? Mi 11 előtt még soha nem értünk oda sehova. :lol:

Ayse
Szerencsére nekem itt a szomszédokkal már sok ilyen kellemes tapasztalatom volt. Dórika anyukája, pl. ha tudja, hogy hétvégére elutaunk rendszeresen úgy főz, hogy amikor megyünk át a kulcsért, akkor mindig a kezünkbe nyom egy kis tálat, nehogy estére éhen maradjunk. :lol: Persze mi is próbáljuk viszonozni nekik az ilyen figyelmességeket.
Meg nekem pl. tökre tetszik, hogy ugyanolyan hangulat kezd kialakulni itt, mint ami gyerekkoromban volt. Pl. a szembe szomszéd, akit alig ismerünk hozott átt disznótorosból kostolót, mert a szüleinél disznót vágtak, meg ha valaki süt valamit, akkor tuti visz át pár szeletet a másiknak, vagy pl. nyáron Dórikáék láttak el minket gyümölccsel, mi meg őket paprikával paradicsommal(aputól). Szóval ez nálunk nagyon működik.
Balázs amikor kiköltöztünk csak tátotta a száját, hogy itt vidéken ,milyen kedvesek és segítőkészek az emberek. Nekem ondjuk nem volt fura, mert 18 éves koromig Salgótarjánban éltem.

Kép
Kép Kép
sildike

Ildi :) Mi sem érünk oda 11 előtt. Célozzuk meg a 11 órát? És úgy tervezed, mint a múltkor/ maradunk, amíg bírják?/?

Nagyon jó ez a hangulat, amit leírtál! Anyósoméknál is, anyukáméknál is ez van a szomszédékkal. It tPesten meg szinte nem is ismerem a velem egy házban élőket :( Mondjuk itt szerencsére sok a kisgyerekes, velük legalább beszélgetünk, segítünk egymásnak, ha tudunk. De pl. az előző lakásban Újpesten egyetlen néni volt, aki néha becsöngetett hozzánk, mindig hóvégén, mert elfogyott a nyugdíj...

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Lányok!
Bocsánat, de mi nem megyünk holnap :(:(:(.
Nem lettem frissebb és a hátam, az valami übergáz....

Andrisnak is felborítottam egymás után két napját, a harmadikat már nem kéne.

És hát az az igazság, hogy állatira érdekel, hogy hogyan is kéne összeszerelni ezt a konyhát...

Köszönöm azért a felajánlott segítséget!!!

Tünde!
A tildaholm az egy konyhaajtófajta. Ahogy elfigyelgetem az árukészletet, a holm tölgyet jelenthet svédül...szóval Tilda Tölgye.

Sildike!
Persze, itt is Kölcsönös Gazdasági Segítség Tanácsa van. Lilimama pl. fogorvos és előadást kell tartania egy bizonyos gépről, amihez slide-okat kell csinálnia power pointban. Azt se tudta, eszik-e vagy isszák... úgyhogy egy délután nekiültünk és megcsináltuk. Ő mondta mit szeretne én meg nyomtam a gombokat. Csupa fogsor illusztráció, ilyen volt, ilyen lett, 5 hét múlva, 5 hónap múlva.

Ti is észrevettétek, hogy a babanet hol a jó időt mutatja, hol nem?

ayse

Ha jól belegondolok, tonképpen átkonvertálhattam volna a szomszédasszony prezentációját windows movie makerbe és alátehettem volna caramell zenéjét..."Gyermekként álmodtam és azt hittem jó lesz...." :lol:

ayse

Tünde, van egy jó hírem!!!
2 napja hallottam egy nőcitől akinek ikerlányai ekcémások voltak és kimutatottan tejallergiások...kecsketejet isznak...és abból készült sajtokat, túrót esznek és semmi bajuk...állítólag nagyon hasonlít az anyatej összetételére... aztán utána néztem a neten és csak jókat olvastam róla...amit említeek, hogy keresztreakció ritkán kialakulhat...ma beszereztem 1/2 liter kecsketejet...és adtam Tüncsinek...forralva, higítva (mert 6-7 %-os tej)...és eddíg még nem láttam rajta olyan jeleket, mint amikor túrórudit, vagy más tehéntejes cuccot adtam neki...
Szerintem kérdezd meg a dokidat!

Kép

Kép
prüntyi

Csak gyorsban:

Jucc
Akkor legyen 11 és úgy mint a múltkor.

Ayse
:( , de igazad van én sem szeretm egy héten 3 nál többször elvinni itthonról a fiúkat, mert utána kezelhetetlenek az összevisszaságtól.

A helyedben én is a konyhabútort szerelgetném. :lol:

Prüntyi, Brigi

Ti jöttök?

Duda
:(
Majd legközelebb összehozunk valamit.

Kép
Kép Kép
sildike

Én nem tudok sajnos :(

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi, Ayse, de kár! Maradjunk annyiban, hogy ha van kedvetek, idén még összehozhatunk egy ilyen állatkertes napot!

Ayse :) Teljesen megértelek! De eszembe jutott valami: amikor felajánlottad, hogy segítenél a videót megcsinálni, azt írtad, hogy ha erre jártok, beadnád a cédét. Szóval: mikor is jártok erre? Mondjuk nem csak beugrani? :)

Ildi :) Sisnek nem szóltunk :( Legalábbis én nem. Pedig mindennap eszembe jutnak, amikor ránézek az itthagyott cuccaikra... Gondolom, most már késő lenne...

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Ildi, Jucc,

Mi készülünk az állatkertbe. 11 előtt mi sem érnénk oda. Viszont reggel még meglátom milyen kedve van a Marcinak. Már egy pár napja egészen rendeske volt, aztán tegnep megint kezdte a dilijeit. És ha neki nem tetszik valami akkor ... :oops: :wink:

Reggel még írok.

További jó éjszakát,

Brigi
b_brigi

Jucc

Tényleg nem, viszont ahogy nézem az ősziből is oda szerveződik a séta. :lol: :lol: :lol:

Brigi
Szerintem akármilyen is Marci hangulata gyertek. A játszóházban majd elfelejti az összes nyűgét. :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Annyira nem tudom, mit csináljunk. Gyönyörű idő van, és úgy készültünk, vártuk, hogy menjünk, erre reggelre megjött a menzim most először szülés óta, és nem vagyok valami csúcsformában. Most valamivel jobb, mint ébredéskor, de ki tudja, milyen lesz. Ráadásul a gyerekek reggelre mind a ketten újrakezdték a köhögést, és a taknyolást :( Még ki sem mentünk belőle, lassan egy hónapja tart :evil:
Lassan azért fölöltözöm, és reggelizünk, hogy haladjunk, aztán majd meglátjuk.

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc, Brigi

Azért szóljatok időben, hogy mi legyen. Nálunk Bazsika teljesen be van zsongva az állatkertre.

Lányok nálunk az igazság, mert hát ugya az "odaát" van.

Kép
Kép Kép
sildike

Megyünk :D

Kép

Kép
jucc33
Érd

Ildi, pü ment.

Mi is megyünk. Egy játszóházazás mindenképp be van ígérve a Marcinak. Már nagyon régóta nyúz érte. Mindig azt mondom neki, hogy ilyen szép időben nem megyünk oda. Ezért már többször is volt, hogy reggel megkérdezte: "Anya süt a nap?" És ha nemleges választ kapott felragyogott a szeme: "Akkor ma mehetünk az állatkerti játszóba!" :lol:

Igyekszünk 11-re odaérni.

Brigi
b_brigi

Na akkor ideát meg odaát is alkul a mai buli.

Brigi
Bazsi is nagyon szereti a játszóházat, nem is annyira az Állatkert érdekli őt.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Prüntyi, köszi az infót, elkezdek kutakodni kecsketej ügyben, Te meg tudósíts, hogy Tüncsike hosszú távon is bírja-e. Zitánál olyan 2-3 nap után jöttek a bőrtünetek nem HA-s tápinál.
Egyébként éppen tegnap kérdeztem a dokibácsinkat a tejről, hogy mi a véleménye egészséges gyereknél. Ő egyáltalán, senkivel nem itatná, mert nincs rá szükségünk. 14 hóig anyatej, vagy ha nincs, akkor tápi, a tehéntejet meg igya a boci. Szte a '70-'80-as évek propagandája, hogy a "Tej élet, erő, egészség", túl jól sikerült. Persze ezt csak a tejre értette, nem a sajtra, túróra, stb. Ja, és szte a bolti tej nem mis tehénből van, hanem mindenféle mesterséges cuccból.
Te megkóstoltad a kecsketejet? Milyen? :?

Ildi, Jucc, Brigi, jó állatkertezést mára! Itt Győrben nagyon szép idő van, biztos Nálatok is!

Judit, vörösökhöz kitartás! :(

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Tünde, igen kóstoltam...aki szereti az igazi friss házi tehéntejet, az szeretni fogja ezt is...csak kicsit édesebb...a termelő, akitől kaptam, mondta, hogy sok csecsemő nőtt fel már rajta, köztük tejallergiás is...
most még csak úgy adom neki, hogy vagy a rízstejébe vagy a tápijába keverek kb 5-10 ml-t. Eddíg bármilyen tejes cuccot ha kapott beleértve ugye a csokis kakaós dolgokat is, kb 2 perc múlva kiütötte a szája szélét piros foltokkal...ami aztán elmúlt...most ilyet még nem tapasztaltam...

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi, ez igazán jól hangzik!!!!
Rizstejet mihez/hogyan adod Tüncsinek? Te csinálod, vagy megveszed?
Vmit be kell szereznem magamnak, mert az ok, hogy nem vagyok tejivó, de azért néhány kajába/sütibe beleteszem.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Sziasztok!

De jó időtök van az állatkertezéshez!

Mi is sétáltunk egy nagyot, játsziztunk (sajnos itt elég lepukkadt, úgyhogy ritkán visz rá a lélek, de Andris annyira kacag a csúzdán, hogy elmentünk :)), aztán meg a kertben voltunk. Én leültem egy székre és gyönyörködtem a gyerekeimben a gyönyörű napsütésben. Lili petrezselymes húst főzött nekem fűből, Andris meg fáradhatatlanul menetelt fel s alá látótávolságon belül. Olyan felüdülés volt nekem is :):):).

Jucc!
De jó Neked, hogy csak most törtek be a vörösök!

Prüntyi!
Ez a kecsketej tök jó ötlet, köszi! Van is itt egy tejbolt, ahol mindenféle kecsketerméket lehet kapni, de nem kötöttem még össze a két dolgot! Na holnap veszek ezt-azt!!!

ayse

Halihó!

Állatkertes banda, hol vagytok? :lol:
Tessék mesélni! Képek? :D

Jucc!
Jó, hogy ilyen sokáig várattak magukra a vöröseid! :)
Remélem, azért jól érezted ma magad!

nna, Nati felébredt.

Andi&Nati

KépKép
duda

Tünde, a rízstej nekem annó, a cici helyett kezdett beiktatódni, mára már alvás előtti rituálé :lol: , bár már kezdem teára szoktatni...pláne most, hogy taknyos és köhög, ha tehetem gyógyteát itatok vele...tényleg abból mennyi a sok egy ilyen pici babánál? Amúgy veszem a rízstejet...

Ayse, a neten csomót lehet róla olvasni...és állítólag egészségesebb mint a tehéntej...(na nem a bolti :wink: )

Kép

Kép
prüntyi

És a rizstejet veszed, vagy csinálod?

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Tünde!
Veszi!

ayse

Átvettük az új autónkat!

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi, grat. az új autóhoz!!!!
Kép

Davallia, mai ébredésedről nem szólt a híradó! :) Minden ok, vagy még alszol? :D
Én ma apa órájára ébredtem! :)

Lányok, milyen volt az állatkertezés?

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Sziasztok!

Este nem ment nekem legalábbis a babanet, csak most jutottam be.

Állatkert nagyon jó volt, tényleg kár lett volna itthon maradni ebben a gyönyörű időben. Gyerkőcök édesek voltak, fényképezőt viszont senki sem vitt :( A játszóházban épp egy karácsonyi klippet vagy műsort forgattak a Benkő Nórával, alá kellett írni egy nyilatkozatot, hogy ha netán szerepelne a gyerek a filmben, akkor sem élünk semmiféle követeléssel. De be lehetett menni. Arról nem szóltak, hogy a forgatás területére nem mehetünk, de Ildinek szóltak, hogy Bazsi kétszer belecsúszdázott a felvételbe :) Lehet, hogy Balázs is, de én nem jártam arra, így nem tudták, hogy hozzám tartozik. Ez egy kicsit bosszantó volt, de a gyerekek nagyon jól érezték magukat, mindenki jól elfáradt. Fél hat körül jöttünk ki. Találkoztunk többször is Megannal és Anddal.

Ildiék tegnap este romantikáztak, nyilván ő azért nem jött :)

Ja, és a vörösökkel nem gyűlt meg a bajom, tök jól voltam :) / én is örülök, hogy eddig nélkülözhettem a társaságukat. Épp nemrég mondtam valakinek, hogy ha akarnék, se tudnék kiskorkülönbséges tesókat alkotni, mert a természet is így látja jónak/.

Megyek, kivételesen Apa egész hétvégén nem dolgozik!!!! :D

Szép hétvégét mindenkinek!
Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Ja, és hajrá kecsketej! Remélem, megoldja a gondjaitokat!

Davallia :) Éljen a jól alvás!!!

Kép

Kép
jucc33
Érd

Ezt írtam tegnap, de ez a dög nem engedett be:

Jó estét Lányok!

Vagyunk, vagyunk, de nem túl jól. Mára romantikus estét szerveztünk apával, de Bazsika nem akart anyuéknál maradni. Valahogy az utóbbi időben mindig mondogatja, hogy haza akar jönni és ma nagyon kötötte az ebet a karóhoz, úgyhogy nem is erőltettem. Majd ha magától akar maradni akkor hagyom. Persze anyukámék összezuhantak, megzakkantak stb. Ráadásul hasmenésünk van Bazsikának meg nekem, úgyhogy 1-2 napig diétázunk egy kicsit. Lehet, hogy emiatt elesettebb Bazsi.
Már hívtam a védőnő barátnőmet és azt mondta, hogy szinte mindenki f@sik. De szerencsére rövid lefolyású a dolog. Azt mondta az sem baj, ha semmi étvágya nincs egész nap a gyerekeknek, csak igyanak nagyon sokat. Amúgy pedig keksz, ropi rágcsa, főtt krumpli, répa, almakompót (nyersen nem lehet almát) és semmi tejes dolog. Emellé még mehet egy kis Smecta, meg Protexin. Bazsi ma este a tejét Sinlacból kapta, de szerencsére szereti.
Lacikát szokás szerint nem rengette meg ez sem.

Állatkert
Nagyon klassz volt, bár eléggé át van alakítva és pl. az elefántokat, zebrákat, struccokat nem is lehetett látni.
Viszont a játszóházban ment a nagy hajcihő. Amúgy TV forgatás volt, úgyhogy lehet, hogy benne lesznek a fiúk a tv-ben. Bár egyszer szóltak nekem, hogy Bazsika kétszer becsúszott a képbe, úgyhogy újra kellett venni. Mondtam, hogy akkor tán nem kellene teljes árú belépőt szedni, ha pl. a csúzdát nem használhatják a gyerekek. :evil:
Amúgy nagyon jó volt. Barnus, és Laci már a Széchenyi fürdőnél aludtak a babakocsiban. Laci előrebukott, úgy aludt el. :lol:

Sajna a fényképezőt, amiért visszamentem otthon felejtettem, úgyhogy nincsenek képek.

Ayse
Apukám valahonnan Páty környkéről szokott isteni finom kecskesajtokat hozni. Ha érdekel megkérdezem pontosan.

Ma pedig itt van nálunk a nagymamám, holnap meg anyuék is átjönnek ebédelni.

Bazsika már teljesen jól van, tegnap este már nem kapott semmi tejeset és még ma sem, csak kekeszet, banánt, ropit, sinéacot, főtt krumplit.

Most ledőlünk a nagyival egy kicsit pihizni, mert Laci alszik, a Bazsik meg kimentek a reptérre megnézni a vitorlázó repülőket, meg sárkányt eregetni.
Délután meg sütök mindenféle finomságot a nagyi utasításai alapján.

Kép
Kép Kép
sildike

Ildi :) Akkor a romantikus estének annyi lett? Akkor Bazsi tényleg nem viccelt az Állatkertben :( Ugye, mondtam, hogy mindenki fosik, és gyorsan kész, nem lesz baj!

Gyógyuljatok gyorsan!

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Tudom, hogy nincs itt senki, azért én benéztem...

Rájöttem, hogy a telcsimmel csináltam a játszóházban két képet, azért fölteszem őket, bár pocsék a minőség :( / sajna betelt a memória, ezért lett csak ennyi/.

Ez itt Gergő, bár nem látszik:
Kép

És Laci:
Kép

Ma kétszer is jól felhúztam magam. Délután elmentünk a Westendbe, Apa rábeszélt, hogy vegyünk pár cuccot nekem/!/, és nézzünk telefont. A telefonig jutottunk, annyira elment az idő. A köcsög T-Mobile nem ad telefont, mert élő hűségnyilatkozatom van augusztusig! Mondom, de tönkrement a telefon, ilyenkor mi van??? Nem akarok tőlük elmenni, csak készüléket cserélni! Nem lehet. Persze olyat lehet, hogy veszek telcsit, de nem érvényes rá semmilyen kedvezmény, ami a platinakártyámhoz járna, nem számítanak be a pontjaim sem. Tehát akár bemehetek egy Nokia mintaboltba is, és megvehetem ott. Menjenek a fenébe. Ez normális dolog?

Na, aztán este még itthon is fölment a pumpa: le kellett szívni Gergő orrát, de annyira erős, hogy már szinte lehetetlen. Attól félek, egyszer nagyon bele fog bólintani az orrával a szippantyúba. Megkértem Apát, segítsen lefogni. Neki sem ment, de nem is erőlködött, ugyanis szerinte ez emberkínzás. Én is ezt szoktam gondolni, egészen addig, amíg Gergő el nem kezd szopizni, és egyben fuldokolni, mert nem kap levegőt. Utálom az orrszívást, de ez van, amíg nem tudja kifújni. Nagy nehezen a nagyját kiszívtam, de mennyivel egyszerűbb lett volna ketten.
Tünde :) Jól rémlik, hogy Neked van egy tuti lefogós módszered? Megosztanád velem?

Annyira nincs még karácsonyi hangulatom! Pedig az egész város díszben van, de akkor sincs. Főleg, hogy ilyen meleg van, én még este is rövidujjúban voltam ma! És itt nálunk a sétáló utcában készül a karácsonyi vásár, többen már ki is nyitottak, áll a színpad, lesz itt is minden. Több, mint egy hónap karácsonyig, ezt kell majd kerülgetni addig. Egyelőre csak bosszant...

Na, befejezem a morgást, alapjában véve jó napunk volt ám! :)
Például a szabad perceimben fedezem fel az új számítógép gyönyörűségeit. Megnéztem a Movie Makert is, hogy ez magyarul milyen egyszerű! :D Mennyit kinlódtam az angol verzióval! És van hangja, állandóan zenét hallgatok. / a másikra nem bírtam föltelepíteni a hangkártya szoftverét/.

További jó éjszakát!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jó reggelt!

Örülök, hogy jól sikerült az állatkertezés! :D
Esz a fene, hogy lemaradtunk róla!

Holnap megyünk akkor zenebölcsibe????

Ildi!
Remélem teljesen jól vagytok már!?
Mi finomat sütöttél végül?

Prüntyi!
Húú, nagyon szép a kocsitok! Gratulálok hozzá!:)

Jucc!
Telefon! :twisted: Nem értem én sem!
Nekem már nagyon karácsonyi hangulatom van, ennyire tán még sosem készültem rá! Nati miatt most jobban figyelek a díszítésre, a fényekre, szeretném, ha tetszene neki!
Tegnap este voltunk a Kikába, gyönyörű díszeket vettem!
Nati annyira drága volt, tátott szájjal figyelte a sok csillogó-villogó égőt!

Vettünk neki egy mocit, már rongyol vele a lakásban! :lol:

Tünde, Prüntyi!
remélem bejön a kecsketej! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Na látod Jucc, mi is annó ezért tértünk át a pannonra...mert mindíg szenyóztak valamivel...

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Judit, azért remélem vásároltatok Neked vmit!!!
Én meg ezért vagyok a vodánál. :)
Apával lefényképeztettem az orrszívós technikámat. Nem kell megijedni, nem Zitán ülök, csak a feje van a térdeim között, így nem tudja forgatni, viszont tud hátul kapálózni, gondolom ez volt nálatok a fő probléma, a kezeit lefogni.
Így nekem is szabad marad mind a két kezem.
Kép

Látjátok, szegény Zita hogy beijedt, hogy most orrszívás következik...

Tegnap néztem a boltban a kecsketejet, fél litert adnak 450 Ft-ért. :?
Aztán vettem rízstejet, nekem ízlett, Zitának kevésbé, de jó lesz tejbegrízhez.

Ma tobzódnak bennem a hormonok, a fürdőt kisikáltam padlótól plafonig, de még a létrát is elővettem, hogy a plafon alatt futó gázcsövet is lemossam. :D Ez igazán nem jellemző rám, remélem karácsony előtt is lesz vmi hasonló hormontúltengésem.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Tegnap a lufi volt a menő, anélkül semmit se lehetett csinálni:

http://s114.photobucket.com/albums/n275 ... t=lufi.flv

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Tünde!
Én a pocidat is megcsodáltam! :)
De aranyos Zita ezzel a lufival! Megvan még?
Marék Veronikának van egy zseniális könyve: Boribon és a hét lufi. Lili nem szokta siratni a kipukkadt lufikat, sztem ennek a könyvnek a hatására.

A kecskesajt nagyon, de nagyon nem jött be :(. Egy radírgummit előbb megkóstolt volna Andris :(. Kecsketej nem volt, mivel épp gidáznak a kecskék, de az nekünk nem is olyan fontos, erre itt vagyok én.

Egy kis Liliduma:
- Anyu! Vedd meg nekem a Hófehérke 2.-t, a Hamupipőke 2.-t és a Csipkerózsika 2.-t!!!!
(elég csalódott volt, amikor kiderült, hogyilyen nincs)

ayse

Ayse, igen, megvan a lufi, Apa nem fújta olyan keményre. Ha meg kidurran, megyünk a Kikába másikért. :)

Liliduma :D:D:D

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Duda, köszi :)

Tünde, igen húzós a bolti, de ha találsz termelőt háznál, az olcsóbb...meg amúgy is higítom még...1/3-ba
nálunk is van mindíg valami aznapi favorit...

Ayse, jó a Liliduma...

Kép

Kép
prüntyi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?