Ezt írtam tegnap, de ez a dög nem engedett be:
Jó estét Lányok!
Vagyunk, vagyunk, de nem túl jól. Mára romantikus estét szerveztünk apával, de Bazsika nem akart anyuéknál maradni. Valahogy az utóbbi időben mindig mondogatja, hogy haza akar jönni és ma nagyon kötötte az ebet a karóhoz, úgyhogy nem is erőltettem. Majd ha magától akar maradni akkor hagyom. Persze anyukámék összezuhantak, megzakkantak stb. Ráadásul hasmenésünk van Bazsikának meg nekem, úgyhogy 1-2 napig diétázunk egy kicsit. Lehet, hogy emiatt elesettebb Bazsi.
Már hívtam a védőnő barátnőmet és azt mondta, hogy szinte mindenki f@sik. De szerencsére rövid lefolyású a dolog. Azt mondta az sem baj, ha semmi étvágya nincs egész nap a gyerekeknek, csak igyanak nagyon sokat. Amúgy pedig keksz, ropi rágcsa, főtt krumpli, répa, almakompót (nyersen nem lehet almát) és semmi tejes dolog. Emellé még mehet egy kis Smecta, meg Protexin. Bazsi ma este a tejét Sinlacból kapta, de szerencsére szereti.
Lacikát szokás szerint nem rengette meg ez sem.
Állatkert
Nagyon klassz volt, bár eléggé át van alakítva és pl. az elefántokat, zebrákat, struccokat nem is lehetett látni.
Viszont a játszóházban ment a nagy hajcihő. Amúgy TV forgatás volt, úgyhogy lehet, hogy benne lesznek a fiúk a tv-ben. Bár egyszer szóltak nekem, hogy Bazsika kétszer becsúszott a képbe, úgyhogy újra kellett venni. Mondtam, hogy akkor tán nem kellene teljes árú belépőt szedni, ha pl. a csúzdát nem használhatják a gyerekek.
Amúgy nagyon jó volt. Barnus, és Laci már a Széchenyi fürdőnél aludtak a babakocsiban. Laci előrebukott, úgy aludt el.
Sajna a fényképezőt, amiért visszamentem otthon felejtettem, úgyhogy nincsenek képek.
Ayse
Apukám valahonnan Páty környkéről szokott isteni finom kecskesajtokat hozni. Ha érdekel megkérdezem pontosan.
Ma pedig itt van nálunk a nagymamám, holnap meg anyuék is átjönnek ebédelni.
Bazsika már teljesen jól van, tegnap este már nem kapott semmi tejeset és még ma sem, csak kekeszet, banánt, ropit, sinéacot, főtt krumplit.
Most ledőlünk a nagyival egy kicsit pihizni, mert Laci alszik, a Bazsik meg kimentek a reptérre megnézni a vitorlázó repülőket, meg sárkányt eregetni.
Délután meg sütök mindenféle finomságot a nagyi utasításai alapján.