Hi Csajok,
Cenikó, ez akár még beágyazódási esés is lehet, és tök szuper hogy az esés után vissza mászott!!
Robcsi,
Nekem is szokott fájni a hasam pé-kor, kb egy hétig. Régen én is szt hittem hogy állabndóan petefészek gyulladásom van, és mindíg (legalább 4 hónap-ban ) gyulladásgátlót írattam fel a cégdokival, és nyomtam a bogyókat az arcomba mint egy idióta, persze a fájdalom nem múlt el.....
Sonjus,
Ez a görbe nagyon érdekesen alakul...... igazából mivel hirtelen emelkedés nem volt, bármelyik nap lehetett pé-d az elmúlt 4-5 nap alatt. LH tesztet csináltál? Az is elképzelhető hogy még nem volt pé.......
Coca,
Én is vmiért a closyra reagálok jól. Hormon injekciókra a szervezetem a bal oldali pfészkem leblokkolja (csak balról jó a petevezetőm ), és a jobbban meg 4-5 tüsző is megérik.
A Clostira meg (2x1) szem a bal és jobb petefészkemben is lett szép nagy 3 cm.es tüsző. Konkrétan milyen a látászavar amit tapasztaltál? Én csak hirtelen megszédülni szoktam mióta clostizok. Szorítok az inszemhez!!
Felteszem a görbém, sajnos még mindíg nó tünet, kezdek parázni hogy csak a progeszterontól ilyen szép a görbém
Snufi,
Várom a görbéd, Remélem ma is 37,1 feletti adatot mértél!!
++++++++++