Új privát üzeneted érkezett!

Zöld színű disznó ma korábban hazajött, de főz-pakol, aztán meg mennek a tesójához, és ma még apa is itthon van...szal dógom van rengeteg.

Ma rekordot döntöttetek a 3 oldallal! Vazze!

Pusz!

Kép
zölddisznó

Zöldi! Így el fogod venni Szilcsi munka hőse díját! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike!

Táblázatod mikorra várható?
snufi

Snufi! Jelen pillanatban majd Sonjus dolgozik rajta, segít nekem, hogy megfelelő méret legyen!

De addig is:
Babanetes táblánk

Kép
bettike
Eger

Ceni, a színeken mert én a mediterrán színeket szeretem. A padlót cserélném ki, mert parketta híve vagyok és hát az ajtó körül lévő giccset tüntetném el. A fürdő viszont elég jól néz ki!! Mondjuk annyira szörnyen azért nem néz ki a lakás így fényképen.

Kép
kata05

Sziasztok!
Egy kérdés, peteérés után kövekző (4-5)napokon szoktatok érezni hasfájást, puffadást. Vagy valamit?
byby

Byby,

én a peteérés után már nem érzek ilyet, csak akkor amikor épp peteérésem van. És előtte talán 1 nappal.

Purc

Kép

Kép
purc

Zöld színű disznó ma korábban hazajött, de főz-pakol, aztán meg mennek a tesójához, és ma még apa is itthon van...szal dógom van rengeteg.

Ma rekordot döntöttetek a 3 oldallal! Vazze!

Pusz!

Kép
zölddisznó

Már megint önálló életre kelt a bnet - elküldte mégegyszer hihi!

A Munka hőse természetesen én vagyok, Szilcsinek csak megengedtem, hogy bitorolja pár napig.

Nálam kezdődik a closty mellékhatásaként a látászavar. Húúúú, de úúúúúútálom már!

Kép
zölddisznó

Byby én sem szoktam ilyet érzeni pé után, csak mensi előtt 1 -2 nappal.De nem mindig!

Kép
kata05

Sziasztok!

Zoldi!
Mintha ezt mar irtad volna! :wink:

Kép
Kép
ancsa81

Nekem is mensi előtt 2 nappal szokott fájni a hasam.

A derekam viszont nem szokott, úgyhogy remélem, hogy pocaklakó van a pocómban... :idea:
snufi

Erdekes ma ez a Babanet! :? Az elobb meg nem volt ott Zoldi uj uzenete! :shock:

Snufi!
Ugy legyen!!!!!!!!!! :D Szoritok hozza nagyon! :D

Kép
Kép
ancsa81

Hát tényleg érdekes a bnet! Az előbb azt írta, hogy 2006.09.28.-án küldtem a hozzászólásomat! :roll:
Vissza az időben! :lol:

Zöldi! Clostyt ma kezdted? Mennyit? Kell UH-ra menned vele?

Kép
bettike
Eger

Mindenkinek jó éjszakát

Kép
gaby25

Bettike!

4. napon (tegnap) kezdtem a clostyt. reggel-este 2-2 bogyesz. A normál adag 2*1, esetleg 3*1, de mi most biztosra megyünk. Engem csak ezzel stimulálnak inszem előtt, mert nagyon jól reagáok rá - múlt ciklusban 4 tüszőm nőtt nagyra tőle. 11-12 napon UH.

Jó éjt, apa hívogat pihe-puhába!

Kép
zölddisznó

Most mar en is megyek!
JO EJSZAKAT MINDENKINEK!

Kép
Kép
ancsa81

Jó reggelt!

Győrött coca próbál életet verni magába - apa egész éjjel horkolt, mint egy gőzturbina - áááááááááááááááááááá (loptam Cenitől)

Megszokásból:
Kép

Vidám és szép napot!Kb. ilyet:

Kép

Kép
zölddisznó

Szóval Győrött... pedig esküdtem volna hogy pesti vagy! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt mindenkinek

Kép
gaby25

NÉVSOROLVASÁS!!!

Zöldi! Akkor nekem az 5 naptól 5 napig 1 szem az kevés? Neked az a C jelenti a görbédnél?

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Gyors görbe aztán jövök.
Legyetek kedvesek vesézzétek ki ezt a görbét, mert én nem igazodok el rajta. Kép

Kép
Kép
robcsi03

Bettike nekem 2*1-et kellett volna szednem. Én valahol azt olvastam, hogy a napi 1 szem az semmire sem elég. De a dokid biztos jobban tudja.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi! Én most megnéztem júliusban is 1-et szedetett velem, akkor legalább rendesen megjött! Kár, hogy akkor nem néztem még, hogy volt-e pé! De majd most! Végül is a doki megörült, hogy jé hát akkor beindítottunk valamit!

Robcsi! Hát a görbéd igen elgondolkodtató, főleg az a sok 36,6! Végül is azt mondtad, hogy ha most semmi nem lesz, akkor a következő hónapban closty nem?

Kép
bettike
Eger

Bettike én már nem értem, de mondtam neked, hogy ebben a hónapban semmit sem éreztem ami peteérésre utalna. De majd holnap az uh-n kiderül.

Kép
Kép
robcsi03

Képzeljétek tegnap este annyira fájt a hasam alja, hogy le kellett feküdnöm aztán szépen el is aludtam.
Most már megint érzem. Tegnap eszembe se jutott, hogy ez lehet esetleg a peteéréstől is, mert nekem a petefészkem szokott szúrkálni.
Volt már valaki így peteérés tájékán?

Kép
Kép
robcsi03

Először is!
Dolgoznék én a táblán, és irulok-pirulok, hogy nem tettem, nem felejtettem el, csak kicsit rázós volt a ma reggelem!!!
Kicsit nagyon!!!

Ez itt a görbe, ami egyre érdekesebben alakul! Azért is, mert a másik fertinél mára már nincs piros vonal!!!
Nem is tudok, most reagálni semmire, csókpuszi, majd jövök!!!!

Kép
sonjus

Sziasztok!

Robcsi én igen, nagyon sokszor! :) Régen nem is tudtam, hogy ez mitől van. Mármint mikor még nem akartunk babát, vagy mikor abbahagytuk a védekezést az elején még nem voltam tisztában ezekkel a dolgokkal.
Persze azóta tudom. Sokáig azt hittem, hogy a tüszőrepedés, peteérés ilyen fájdalmas. De a dokim felvilágosított, hogy azért feszít, mert olyan nagy a tüsző. Szóval ez nagyon jó hír.

Régen meg ezeken a napokon nem szexeltünk, mert nagyon fájt. Hát persze most mindent kibírok, csak lenne már eredménye. :)

Üdv,

Pihi
pihi

Háj kisebbik gyermekem rámtapadt úgyhogy nemtok itt ülni, meg mindjárt megyünk megnézni egy lakást is :)

csak gyors görbe:

Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Nekem is szokott szúrni a hasam. Múltkorjában meg többször belenyilalt egyik oldalt, és azt hittem valami bajom van, mert mindig össze is rándultam tőle. Apa meg ragaszkodott hozzá, hogy menjünk az ügyeletre. Akkor még nem voltam tisztában ezekkel a dolgokkal, amiről mostanában egyre többet olvasok. :wink:
gaby25

Ceniko
Micsoda mélyrepülésed volt a 19. napon :shock:

Kép
gaby25

Hi Csajok,
Cenikó, ez akár még beágyazódási esés is lehet, és tök szuper hogy az esés után vissza mászott!! :lol:
Robcsi,
Nekem is szokott fájni a hasam pé-kor, kb egy hétig. Régen én is szt hittem hogy állabndóan petefészek gyulladásom van, és mindíg (legalább 4 hónap-ban ) gyulladásgátlót írattam fel a cégdokival, és nyomtam a bogyókat az arcomba mint egy idióta, persze a fájdalom nem múlt el..... :roll: :roll: :lol:
Sonjus,
Ez a görbe nagyon érdekesen alakul...... igazából mivel hirtelen emelkedés nem volt, bármelyik nap lehetett pé-d az elmúlt 4-5 nap alatt. LH tesztet csináltál? Az is elképzelhető hogy még nem volt pé.......
Coca,
Én is vmiért a closyra reagálok jól. Hormon injekciókra a szervezetem a bal oldali pfészkem leblokkolja (csak balról jó a petevezetőm ), és a jobbban meg 4-5 tüsző is megérik.
A Clostira meg (2x1) szem a bal és jobb petefészkemben is lett szép nagy 3 cm.es tüsző. Konkrétan milyen a látászavar amit tapasztaltál? Én csak hirtelen megszédülni szoktam mióta clostizok. Szorítok az inszemhez!!
Felteszem a görbém, sajnos még mindíg nó tünet, kezdek parázni hogy csak a progeszterontól ilyen szép a görbém :cry: :cry:
Snufi,
Várom a görbéd, Remélem ma is 37,1 feletti adatot mértél!! :lol:
++++++++++
macspacs

Sziasztok!

Meg tudnátok mondani, hogy mi a fertility táblázatban alul a C, S, PF és a többiek? Ja és nem tudom a fahrenheit átteni celsiusba :cry:
klarissza32

Sziasztok!

Kép

Mikosba mar nagyon itt toporog a kozelben! :( Viszont nem erzek meg semmi ra utalo jelet!Mondjuk masra sem! :(

Most mennem kell majd kesobb jovok!

Kép
Kép
ancsa81

Ma reggel óta nekem is nagyon fáj a hasam, pedig már 5. napja volt a pé-m lehet, hogy felfáztam :cry:
klarissza32

Sziasztok!

Macspacs! Nem látom a görbéd!

Köszi a szorítást Csajok, bejött! 37,2-t mértem ma. Íme:

Kép

Kép
snufi

Klarissza
Nálam a PF azt jelenti, hogy ratial fern, azaz részben páfrány. Ez a pg53 teszt, amit itt dokan nem szeretnek :roll:
A C és az S pedig a cervix állaga Creamy és Sticky asszem.
A legelején kellet beállítani, hogy miben akarod megadni a hőt, de még most is lehet változtatni a settings-en belül a charting options-ban.

Kép
gaby25

Hű Snufi!

De hisz ez csodás! :D Nem teszteltél????

Kép
babancs

Klarissza
nem ratial fern hanem partial fern :lol: csak elgépeltem :oops:
gaby25

Babancs!

Vasárnap fogok csak tesztelni! :wink:
snufi

Snufi
Zebrát kívánok :P Főleg mivel megbeszéltük, hogy most te meg macspacs van soron, és utána követünk titeket a sorban :D
gaby25

Az előbb vmiért nem tudtam feltenni.. :shock:
Kép
macspacs

Snuffi!
Nagyon szépen felment a hőd!! :lol: Az enyém most lefele tendenciát mutat......
macspacs

EZ IGEN, Macspacs!

Szezso! Veled mi van?

Meri! Teszteltél?
snufi

Te snufi,
Mennyire biztos Neked a 12. napi pé? Nem lehet hogy a 14. napon volt?
macspacs

Macspacs!

Semennyire. Nem "páfrányozok".

A Clostit miért kell szedni? (Nem ismerem.)
snufi

Snufi
Tudtommal a Clostit peteérés serkentőnek szedik :roll:
gaby25

Snufi, ha 14 nap olt pé-d, (sztem akkor), akkor nagyon egyforma tendenciát mutat a görbénk. akkor Te is a 6.7.8. dpo-n kezdtél emelkedni, pont úgy mint én. Ráadásul Te progeszteront sem szedsz, tehár szerintem Te nagyon nagyon baba-gyanús vagy :lol: :lol: :lol: !!!
Gaby,
A Closty serkenti a p.érést (mindkét pfészekben) és a progeszteron szintre is jó hatással van.
Én ebben a hónapban clostit is szedtem , és perogeszteront is szedek, úgyhogy nálam sajnos nem olyan egyértelmű a babásodás!! :cry: :cry:
macspacs

Macspacs!

Mi az a progeszteron szint? UH vizsgálat derítette ki, hogy kell peteérés serkentőt szedned? :shock:
snufi

Hahó, 22.-es még él :wink:

Bár tegnap azt hittem, meghalok, mert benyaltam egy gyomorrontást egy kínai kajától, aztán túléltem egy lapzártát, elvittem Miksát oviba, és most itt vagyok.

Macspacs, Snufi! Nagyon biztatóak a görbéitek! Enikőnek is megy a drukk és mindenki másnak! Most több időm sajnos nincs, délután igyekszem jönni.

Hoztam görbét, tegnapi mérés mondjuk nincs benne :roll: :
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?