Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lucia!
A nemhotelszobáért kellett fizetnem!!!! 4000 a befekvés ténye, akárhány nap lesz is, erről már az első nap számlát kaptam, aztán a végén pedig ahány nap annyiszor 1000. Erről is számla. Ez a sima szoba, csak azért, mert nem tartozom oda. :evil: A szülésért még :!: nem kellett fizetni (persze adtunk a dokinak, meg a szülésznőnek, de az más) Januártól majd számlát adnak, és a kórháznak kell fizetni.

Zuzmó!
Egyetértek Veled, egy nagy szemétség az egész. A gyerekem élete minden pénzt megér, úgyhogy nem fogok kockáztatni azzal, hogy kevésbé felszerelt kórházba menjek! Egyébként még az egy nagy szemétség, hogy nem volt erről szó, amikor terhesek lettünk, és kórházat-orvost választottunk. Persze, hogy nem mentem máshová azért, mert okt 1-jétől fizetni kell! És gondolom, akik 2007 ben szülnek, de már pár hónaposak, és megvan a doki meg a kórház, azok sem váltanak. Legalább azokkal lehettek volna toleránsak, akik már elkezdték az egész terhesgondozásra járást! Aki ezt kitalálta, annak nem volt még terhes a felesége???? Nem tudja, mekkora macera orvost találni? Aztán még váltani is?

Chesti!
Remélem, jól vagy már! Ügyes vagy hogy tudsz házimunkázni is! Nekem anyukám küld minden nap kaját...

Zsókuci!
Mi van a picurabb babussal? Nagyon drukkolok Neki! A nagy meg csak nőjön szépen! Eszel még túrót? :wink:

Többiek, bocsánat, hogy nem írok név szerint most, ügyesen növesszétek a babákat!

Tegnap olvastam az lll.hu lapon, hogy mért jó a babának, ha velünk alszik, és a szopiról is volt egy csomó jó infó. Verus néha nem akar aludni, eszik, aztán egy óra múlva megint... én meg fölkelek, etetem, leteszem, lefekszem, sír, fölkelek... és így tovább. Azt írták az lll.hu-n, hogy aludjak vele, akkor jobban alszik, mert hallja a szuszogásomat, és ha éhes, akkor magától megtalálja a kajaforrást és eszik. Ha bealszik, és nem nyel, csak cumiz, ne vegyem ki a szájából a mellem, majd kiköpi, ha akarja. Én meg közben tudok aludni. És tényleg!!!! Így csak kétszer ébredtem föl egy picit, mert miután kiköpte, én megfordultam, mert azért egy oldalamon nem tudok egész éjjel :oops: , így amikor nem találta a kaját, akkor nyekergett egy kicsit, sírásnak nem nevezném, akkor felé fordultam, és evett, aludt. Szóval ez jó ötlet volt. Pedig előtte azt olvastam, hogy 20 percnél tovább ne szoptassunk, és ha nem nyel, akkor vegyük ki a szájából, különben kisebesedik a mellbimbónk. Na ez nem igaz!!! Semmi baj nincs, pedig jó sokat cumizott :lol: Nem is fáj semmi, és tudtam aludni is.
Chesti, Ti hogy alszotok? Visszateszed a kiságyba éjjel minden szopi után? Hányszor eszik éjjel?

Na tényleg megyek, mindjárt fölébred Verus, és én meg éhes vagyok, eszem egyet előtte.

Kép

Szopi a kórházban, amikor besárgult, és szegénykének leragasztották a kis szemét...

puszi
Rozus
rozus

Sziasztok csajszik!

Viki, látom Te is koránkelő lettél... Nem tudom mennyit adok a szülészemnek, nálunk ajándék lesz, gyerekkorom óta ismer. Szóval koraszülött osztály van a Jánosban, ez valamivel alacsonyabb felszereltségű mint a PIC (koraszülött intenzív), de egy 34. hétre született babát már tökéletesen ellátnak, itt is van inkubátor, lélegeztetőgép, stb., úgyhogy úgy gondoltam nem lesz PIC-re szükségünk. :) :)

Chesti, lencsibaba gyönyörű!!!!

Zuzmó, alapvetően teljesen egyetértek Veled, azonban mégis jobb lenne a politikát ettől a Fórumtól távol tartani. Arra teszek igéretet, hogy kedvenc törvényjavaslatom útját követni fogom, és ha van fejlemény, azt megosztom veletek.

Rozus, fura amit a Söfiről írtál, úgy látszik kicsit túlbuzgóak. Mármint pénzbehajtásügyileg. A január 1-gyel életbe lépő törvényjavaslat mint már fentebb is írtam, még nincsen elfogadva, azt kiderítettem, hogy jövő héten szavaz az országgyűlés. Ha megszavazta, akkor még az országgyűlés elnökének és a köztársasági elnöknek kell aláírnia, és utána lehet kihirdetni, ez mondjuk december eleje, anélkül nem tud hatályba lépni január elsején. Egy végrehajtási rendeletre hivatkozik, ami azonban még nincsen kész, illetve szerintem már készen van, csak államtitokként kezelik addig, amíg az országgyűlés a törvényt el nem fogadja, ez szabályozná le, hogy mi az a 2-3 kórház, ahová lehet menni (az egy területi + 2 a "lakóhelyhez közel lévő" kórház).
A problémát abban látom leginkább, amit Te is írtál, az ember jár terhesgondozásra 1 helyre 5-6-7 hónapja, és akkor hirtelen kitalálnak egy ilyet, és pár hét alatt be is akarják vezetni, anélkül, hogy az ember fel tudna rá készülni. Olyan helyzetben hoztunk anno döntést, amikor nem voltunk, nem is lehettünk az összes információ birtokában.

Ja és még annyit kiszedtem nem hivatalosan az egészségügyi minisztériumos bácsitól, hogy Budapesten a kerületi kórházon kívül még két másik "közeli" kórház lesz választható, így pl. Zuzmó nálatok nagy eséllyel benne lesz a Söfi is, ha jól emlékszem a XI. kerületben laksz.

De például mi lesz Motékkal? Vajon Szászhalombatta hová fog tartozni, azt ki tudja?

Na pussz mindenkinek
Lucia
lucia1

Zsókuci!

Tűkön ülök, 5 percenként felváltva nézegetem a topikokat!!!!
Remélem minden oké!
Szorítottam, de nem bírlak megvárni. Megyek alukálni.
Puszi

lanett

Sziasztok,

Aranyosak vagytok, hogy így vártatok - Lanett drága, pusszantalak, nagyon jól esett amit írtál :)

Bocsi, hogy csak most jöttem, de a doki után még elmentünk vásárolni és vacsiztunk itthon, mert már nagyon éhesek voltunk, és hát még csak most jutottam ide :)

Hát, B baba nincs, teljesen eltűnt… :( De A baba van, nagyon is :D:D:D Nagyon szépen fejlődik, CRL: 18 mm :D:D És, képzeljétek: láttuk mozogni, kalimpált-úszkált - fantasztikus volt :):):):):):):) Úgyhogy nagyon boldog vagyok, ez a hír és ez a látvány kárpótolt mindenért :) Csodás volt. Kaptam képet is, bár elég gyengus az ottani UH, de persze azért felteszem :D
Kép

Korának megfelelő a mérete. Jaj, lányok, én annyira boldog vagyok, el sem hiszitek!!!! :):):):)
A következő UH: 12.04. ekkor már betöltött 12 hetes terhes leszek, és a kórházba kell mennem, ott jobb az UH és akkor már mérnek minden félét :D

Na most ennyi, millió puszi mindenkinek! :)

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci

Miattad pillantottam még be gyorsan.

Nagyon örülök a jó hírnek,hogy szépen fejlődik a babád! :D
Már annyira vártuk a jelentkezésed,írj a másikra is,mert ott is mindenki izgul érted!

Sok-sok puszi
lukrécia

Lukrécia drága,

már írtam is :) Édik vagytok, köszönöm szépen!!!! :D:D:D

Puszillak!

Kép

Kép
zsókuci

OK,látom közben megtetted,puszi a kismamának
lukrécia

Egyszerre irogatunk itt.... :oops:
lukrécia

Zsókuci!

Éljen A Baba!!!! :lol: Jó növögetést neki!

Rozus
rozus

Zsókuci,nagyon jó és csak így tovább!Nőjjél jó nagyra Kicsibogyó!

Puszi! :lol:
taptau

Elnézést Zsókucidrága, csak most látom a nevet!
Hát nőjjél nagyra Kisborsó! :lol:
taptau

Olyan drágák vagytok!!!! :):):):)

Kaptok nagy-nagy ölelést érte:
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!

Örülök hogy jól vagy és minden rendben. Majd meglátod Kisborsó igazi kis gézengúz lesz, kitesz majd kettőt is.
Istenem már mocorgott? De szuper!

lanett

Sziasztok!

Rozus hát a szoptatásról megoszlanak a nézetek ki ezt ki azt mondja, kinek ez jön be kinek az. Én azt olvastam nem jó ágyban etetni a babát, mert a fejének mindig feljebb kell lenni mint a pocija.
A 20 perces szopi dolog...háát én az elején csináltam az tényleg nem igazán jött be, most hagyom annyi ideig egyen ameddig akar, és most hogy van mérleg látom is, hogy annyit eszik amennyit kell amugy :) Azért mondjuk tegnap belefulladtunk egy 3 órás szopizásba ami azért nem igazán jó.
Mellbimbó... lehet ez alkati kérdés, nekem igazándiból nem sebesedett ki mert kentem ezererrel, de berepedezett és fájt is, ez hálaég csak 1 hétig tartott.
Niki az éjszakákat teljesen nyugodtan veszi hálaég. 3 óránként kelek hozzá, legtöbbször telefon ébreszt, megetetem, olyan 20 perc alatt kiszipákolja a megfelelő mennyiséget (most olyan 60-90-ig eszik) és durmol is vissza, semmi sírás.
Nappal jóformán a nagy ágyban vagyunk, mesélek neki, dumcsizunk :) Ha elalszik akkor jöhet a házimunka, babanet :) Napközben egyszer szoktam aludni vele egy órácskát.
Kicsit nagyobb képet is rakhatnál fel magatokról had lássuk a kis tündért jobban :)

Zsókuci drága Kisborsó növögessen szépen tovább :) Örülök, hogy boldog vagy, és hogy erős kis baba van a pocidban. Nyári baba hajrá, de jó lesz neked :)

Lucia drága te tudsz arról valamit hogy lázasan nem lehet szoptatni?

Tegnap már hálaég csak hascsikáras ment csak, és hasmenés. Hányni utálok :?

Na megyek reggelizni, puszi mindenkinek :)
chesti

Kép

Kép
chesti

Sziasztok! :lol:

Chesti,Látom továbbra is írod hogy hány hetesek a babák!Mi most vagyunk 9 hónaposak és 3 naposak!Röpül az idő Lányok!
Szopizás!Hát szerintem ez is mindenkinél más!Én is hagytam mindig,ameddig csak akart és egyáltalán nem sebesedtem ki.
anSzerintem lázasan is szoptathatsz(bocsi,hogy megint saját magammal hozakodok elő,de ezt tapasztaltam)Volt egy 3 napos vírusfertőzésem láz,gyengeség,stb.És a szoptatásnak köszönhetően(ugye az anyatej) a Máté nem kapta el,pedig Apa is átesett rajta.
:wink: Remélem Lucia is ezt erősíti!
Puszi Niki kobakjára és gyönyörű szemeire!

Lucia,engem érdekel a törvény,mivel mi is szeretnénk még tesókát,és most eléggé elkeserített ez az egészségügyi helyzet!Puncis/Kukis :jól vannak?
A barátunk ikreinél a kislány pár napot volt a koraszülött osztályon(Jánosban) és alapvetően elégedett volt.

Zuzmó,most én kérnélek meg, ha tudsz valami szép Mikulás alakot(akár neten) megteszed,hogy elküldöd a linket.Eddig nem nagyon találtam! :(

Lanett,képzeld végre van netük a Csabiéknak ,úgyhogy e-mailezünk és említette,hogy beszéltetek. Tényleg nagyon tündér a Kitti.Apával egyezkedtünk,hogy majd meglátogatjuk őket a télen és akkor veled is találkozhatunk,ha gondolod! :lol:

Rozus,örülök,hogy ennyi tejed van ,akkor biztosan fagyasztasz le későbbre is?Puszi a Verus buksijára!

Zsókucidrága, nagyon örülök nektek,szívből,hogy minden okés!Puszi Kisborsónak is!

Viki,nevek?Mostmár illene,nem?

Mindenkinek további szép napot!Pusszantás!
taptau

Hello Lányok és Mot!

Képzeljétek néztem egy filmet,ahol hotdogot evett egy csaj és én úgy megkívántam hogy el kellett mennem a boltba virsliért azonnal.

Taptau!
Feltétlenül jelezz ha jöttök a Csabiékhoz!
Nagyon aranyos a lányuk, nekem a kis haja tetszik nagyon, hihetetlen milyen göndör.

Ma hívom a pécsi dokit, kiváncsi leszek mikorra kapok időpontot.

Pussz mindenkinek!

lanett

Sziasztok csajszik!

Chesti, amíg lázas vagy, addig nem biztos hogy jó ha szoptatsz. Hányás-hasmenés láz vírus most a Calicivírus, több kórházban is látogatási tilalom van miatta, és az kiválasztódik az anyatejbe is. Viszont ha már nincsen láz,szerintem szoptathatsz. De ha gondolod megkérdezem gyerekorvos barátnőmet, mit mond ő.

Taptau, köszi a felvilágosítást. :) :) Mennyi időre születtek barátnőd ikrei? És mekkora súllyal? Puncimanci és kukis jól van, a csendes hétvége után (ami után persze jól beparáztam) két napja igen aktívak, kisfiú főleg hajnalban kalimpál rengeteget. Most már látványos is , amit csinálnak. :) A törvényről majd tájékoztatok. Most számolom, Te fiad is Vízöntő, mi is arra gyúrunk, akkor már nagy bajuk nem lehet. :) :)

Vikinél a nevek legutóbb, ha jól emlékszem, Barbara és Boglárka voltak, írta valamikor korábban.

Zsókuci, nagyszerű hogy A baba szépen fejlődik! Hidd el, egy baba is nagyon-nagyon jó! Majd teszek fel pocakosképet, meglátod mennyire durva hogy a 27. hétben akkora hasam van, mint másnak szülés előtt. :) :)

Lányok, ti tudtátok, hogy az elefántok 2 évig!!!! terhesek? Én most szembesültem vele a National Geographicon. Hát nem semmi.

Mot, mi van veletek? Nagy a csend... Share, Te is régen írtál.

Na puszz mindenkinek
Lucia
lucia1

Lucia,a Benedek 2800g volt,de a Bogi csak 2400g.Mint kiderült volt egy csomó a köldökzsinóron és pár percig lélegeztetni is kellett.Végül is ezért voltak pár napig fönn a koraszülöttön.Egyébként meg időre születtek,pont betöltött 38.hét.De 3 hónap múlva már nem láttad volna rajtuk,hogy 3 kg. alatt voltak.Olyan szépen híztak,hála volt bőven tej.
taptau

Sziasztok!

Hát nem tudom mi van velem, de megint csak most sikerült felkelnem. :oops: :D Illetve mikor papamaci elment reggel akkor felkeltem, csináltam neki szendvicskéket, aztán visszafeküdtem tv-zni és ez eltt belőle. :roll: Most medve lettem vagy mi? :roll:

Remélem ez azért még normál kereteken belül van. Mindenki azt mondja addig aludjak amíg lehet, mert aztán ugyse hagy a kiscsaj :) .

Chesti, Rozus!
Szerintem az a lényeg, hogy jó legyen szoptatni(bár még nem tudom nekem hogy fog majd sikerülni). :D
Amikor a mai un. gondozási szabályokról, tendenciákról hallok mindíg az jut az eszembe, hogy annak idején amikor mi születtünk ezek a dolgok még sehol nem voltak mégis felnőttünk és nem lett belőlünk se visszamaradott, se alultáplált stb. gyerek. Persze azóta ez a terület is sokat fejlődött és egész biztos, hogy sok hasznos információval gazdagodott, ami még hatékonyabbá teszi az egészet, de mi lehetne jobb az anyai ösztönnél? Minden baba más, és minden anya - szerintem- ösztönösen tudja, hogy az ő babájának mi a jó. Lehet, hogy kell kisérletezni, de végső soron úgyis az válik be, ami a babának jó. Kinek ez, kinek az. :)

Zsókuci! :)

Nagyon örülök, hogy jól vagytok, csak így tovább! Meglátod innen már minden rendben lesz. Meddig dolgozol még?

Lucia! :)
Egyet értek a korábbi véleményeddel, igyekszem is nem belemélyedni a politikai dolgokba, de néha anyyira fel tud bosszantani. :x Amúgy én is bízom benne, hogy ha már muszáj választani akkor benne lesz a Söfi.
Néhány napja nekem is volt olyan, hogy Jázmin egész nap lustálkodott és már rémeket láttam, be akartam menni a kórházba, este mondtam apának, hogy halgassa meg hallja-e a szívét, Őrá is jól ráijesztettem, aztán rám parancsolt, hogy húzzam fel rendesen a nadrágom mert kivan a pocim és biztos fázik, azért nem mocorog. :(
Aztán ledőltem a nappaliban és akkor rákezdett. Azóta szerencsére nem voltak ilyen kihagyásai, főleg reggelente tudatja, hogy mozgékony lábacskái vannak. :wink:

Mot, Viki! :)
Remélem nálatok is minden rendben.

Nyugtassatok meg, hogy nem csak engem húz el a pocakom fekvés közben :!: Amikor egyik oldalról a másikra fordulok meg kell tartsam a az oldalamat, különben kellemetlen a fordulás. Pluszz fáj a derekam és felkeléskor a medemcém. Már most ilyen puhány vagyok :( , mi lesz velem a végéig?

taptau! :)
Megpróbálok keresni valamit, de igaziból én elég süti vagyok ezekhez a böngészésekhez, Jázmin figurát is alig találtam.

Lanett és újdonsült kismamik!Jó pocisodást!

Jázmin egyébként köszöni jól van, teszteli mennyire rugalmas az oldalam. :) A szakirodalom azt írja mostmár meg lehet különböztetni mikor mivel bököd. Hááát... én egyenlőre csak a lábában vagyok biztos, de csak azért mert kézzel nem tudna ekkorákat és képes egyik oldalról fél perc alatt áttrappolni a másikra. :wink: Szerintem már fejjel lefelé van :) Azt is olvastam, hogy az utolsó trimeszter a leghosszabb. Hát igen, már nagyon várom, hogy végre január vége legyen, valamiért úgy érzem nem fogja kihúzni február 4-ig. :wink: Jövőhéten megyünk a 30 heti UH-ra valószínűleg szerdán, kíváncsi vagyok mekkora lesz akkor. Most lehet 1500 g körül, ha előírás szerűen gyarapszik. :D

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok,

Chesti,
kérlek, majd javíts a táblában, mától 29 éves vagyok :):)
(+ az UH 12.04. :))

Később még jövök, csak ünneplünk itthon :)

Puszi

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci:Nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Andi és Máté

Kép
taptau

Chesti!

Sikerült, köszönöm szépen a segítséged. Tök jó, most hallgatom a klasszikusokat.

Ja, amúgy azóta én is 30 lettem, igaz még szeptemberben. :lol:

Kép
Kép
zuzmó

Zsókuci :lol:
Boldog szülinapot!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Taptau :lol:
Illene, illene, nemtom' még nagyon képlékeny a dolog. Arra gondoltam, hogy megvárom míg előbújnak és majd ők maguk választanak az utónévkönyvből valamit. :wink: Asszem ez lesz a legjobb :roll: :lol:

Lucia :lol:
Én továbbpasszolnám a kérdést. És nálatok nincsenek még nevek???

Zuzmó :lol:
A fordulás és a felkelés már nekem is jó ideje elég kellemetlen sőt fáj is egy kicsit, de túléljük, nem?? :lol: :lol:

Emberek ma töltöm a 30.hetet, ami azt jelenti, hogy holnaptól már a 31.-et taposom. Még 6-8 hét és itt a vége a bálnásodásnak. Beszarás :lol: :lol: :lol: :lol: /egy baba 1,3 kiló és 40 cm kb./

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki,csak össze ne vesszenek,mert mindketten azt a nevet szeretnék,amit a másik!

Zuzmó,a startlapon böngészek általában.Ott is a Gyerek és azon belül választhatsz.Jó keresgélést! :lol:

Jó éjt!
taptau

Zsókuci BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Kép

chesti

Most találtam Zuzmó,és még akit érdekelnek a mondókák ,énekek:

www.ringató.hu

A letöltésre kattintsatok!

Puszi!
taptau

taptau

Sziasztok,

Na, újra itt.

Köszönöm szépen a szülinapi és a Kisborsós :D jókívánságokat is :) Igazán aranyosak vagytok!!! :D

Chesti, Rozus,
Annyira jó olvasni soraitokat, hogy babáztok :D További nyugodalmas éjszakát és sok-sok tejcit nektek! :D

Taptau,
Nagyfiad van már :D Tök jóóó. Kérünk ám néha képet róla :D
Köszönöm a szülinapi köszöntést! :)

Lanett,
Hát igen, üdv a kívánós korszakban :D Én legtöbbször grillcsirkét kívántam kb. 2 hete, mostanság alma-őrület van :D Na, meg szőlő :D

Viki,
Húúú, már a 30.hét??? Nem semmi… És mikor kapunk pocifotót??? :D:D:D Neked is köszi a köszöntést! :)

Chesti,
Még egyszer ne hari, hogy csak úgy ott hagytalak msn-en, de meglepiből átjöttek a barátaink szülinapot köszönteni :D Nagyon örültem nekik, most mentek el. Épp azon szomorkodtam, hogy se sms-t nem küldtek, se nem hívtak, biztos el is felejetették, hogy ma van, és erre beállítottak. :D:D:D
Köszönöm szépen a köszöntést, jók ezek a lufik :D

Szép álmokat mindenkinek! :)

Kép

Kép
zsókuci

Taptau!

Ezt találtam neked:

Szintén startlapos( csak beírtam fenn a keresőbe, hogy mikulás)
mikulás.lap.hu ezen belül a kreatív ötletekben szerintem találsz kedvedre valót. :D
Üdv

Én idén masszem még hagyom a pirosruhás bácsit, de Máté biztosan oda lesz érte.

Kép
Kép
zuzmó

Lehet, hogy inkább mikulas.lap.hu

Kép
Kép
zuzmó

Szép jó reggelt mindenkinek! :lol:

Zuzmó,köszike! :D

Motcsalád,mi ez a hűtlenség?Remélem azért jól vagytok?!

Share,veletek mi újs? :)

További szép napot!
taptau

Jól vagyunk! :lol: Jövök, ha tudok. Sok visszaolvasnivalóm van.

Puszi!

Kép
Kép
share

Hali mindenkinek!

Zsókuci boldog szülinapot!Így utólag is.

Úgy tűnik az akkucsere használ a fényképezőgépnek, sikerült lefotóznom a babakocsit. Este talán pocikép is lesz. Kép Kép Kép
Kép
Szerintem egész jó és jó sokáig fogjuk tudni használni. :D

Majd még jövök, addig is puszi

Kép
Kép
zuzmó

Zuzmó :lol:
Szép babakocsit vettél! Hol?

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki!

A Bababörzén vettem 15E-ért. :shock: Használt, de teljesen jó állapotban van és olyan amilyet szerettem volna. :) Jó nagy belül, két oldalról tolható, vízszintesig dönthető, lábzsákos téliesíthető, rakodókosár is van hozzá és sportkocsiként is funkcionál, úgyhogy sokáig jó lesz. :D

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok,

Zuzmó,
Köszönöm szépen, aranyos vagy! :D
Nagyon szuper a babakocsitok, gratulálok hozzá!!!! :D És főleg ahhoz grat, hogy ilyen olcsón sikerült beszereznetek, ügyik vagytok! :)

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Hello Lányok és Mot !

Gyors bekukk.
Egész nap feküdtem, reggel ránkjött a frász.
Bocs a gusztustalan részletekért.
Reggeli pisilés után egy kis vérfoltocskát találtam a Wc papíron. Nem volt nagy és abban sem vagyok biztos hogy hüvelyből jött, lehet hogy inkább felszíni hámsérülésből.
De hál Isten se görcs, se semmi, meg amikor az utrot dugom fel akkor se látok vérzés nyomát. Azóta nem ismétlődött a dolog, de nagyon megijedtem és még azóta is parázok.
Vissza is megyek vízszintesbe, szorítsatok hogy ne legyen semmi gond.

Pussz mindenkinek

lanett

Lanett drága,

ha azóta nem volt semmi, és nem is görcsölsz, akkor tényleg nyugi!!! Ne aggódj, nem lesz semmi baj. Tényleg lehet, hogy máshonnan jött, vagy egy kis felszini sérülésből adódott.
Kérlek, próbálj megnyugodni, az idegeskedés végképp nem tesz jót. Aludj sokat, és pihizzél, nézzél jó kis filmeket és NO PARA :)

Puszika!

Kép

Kép
zsókuci

Zuzmó,nagyon szupi a járgány! :lol:

Lanett,nyugi,nyugi!!!Ha nincs semmi más panasz,akkor minden oké!
De ,ha nyugtalan vagy akkor inkább beszélj a dokival,vagy előtte a védőnénivel!Ahogy Zsókuci mondta:NO PARA

Pusszantás!
taptau

Jó reggelt Csajok! :)

Megjöttem 3 napos vidéki meló után! Már nagyon hiányoztak Drágáim!!! :)

Egy villámkérdés:

Milyen orrszívót vettetek Babások????

Kellemes napot!

Még jövök és mesélek!!!

:)
mot

Sziasztok!

Mot,mi elemeset vettünk,mert így mindig kéznél van(elég sokat úton vagyunk)Gyógyszertárban:9990 pénz volt.
De még szerencse,mert a Máté amúgy is fél a porszívótól!

Puszi
taptau

Sziasztok!

Lanett!
Ilyen nekem is volt, többször is. Először elrohantama dokihoz, aki megvizsgált, és azt mondta, hogy semmi baj, a 12. hétig normális. Aztán még volt, és ha normális, ha nem, én is lefeküdtem pár napra. Szerintem is feküdj, abból nem lehet baj.

Mot!
Mi porszívóra köthető műanyag orrszívót vettünk a babyfun-ban, de nem tudok róla igazán nyilatkozni, mert Veruska élete eddigi két és fél hetében még nem volt náthás :wink: reméljük nem is lesz. Én féltem a porszívóstól, kézit akartam, de a doktornéni rábeszélt a porszívósra, mert szerinte a kézi nem hatékony, és csak kínozzuk vele szegény babát.

Taptau!
Nektek nem folyt ki a pelusból mindig a pisi? Nem tudom, mit csinálok rosszul, de naponta háromszor át kell öltöztetni. Liberóval, Pampers-szel, és még a monapel moshatóval is. A moshatón látom, hogy még kicsit nagy rá, azt csak próbaképp adtam rá, de a többi pelus az ő mérete. Vagy adjak rá gumibugyit? Te hogy csináltad? vagy mit rontok el?

Zuzmó!
Tök jó a babakocsitok! Mi is használtan vettünk 13 ezerért, szerintem jó áron vettétek ti is! Mi még nem használtuk, még nem merem kivinni Verust, főleg, hogy van, hogy fél óra múlva újra éhes, és van, hogy öt órát alszik, szóval nem szívesen hagynám sírni a kocsiban, ha épp sétálunk, és ráébred, hogy most az ő félórás evése következne :lol:

Chesti!
Niki mit szólt a tegnapi melegfronthoz? Verus egész nap nem aludt, de éjjel szerencsére hagyott minket aludni, csak egyszer evett, és azt is gyorsan. Az ágyunkban aludt,és míg evett, én is elaludtam, majd arra ébredtem, hogy fürdünk a tejben, elázott a hálóingem, a párna, a fél ágy, Verus takarója. :oops:

Puszi mindenkinek
Rozus

KépKép
rozus

Sziasztok csajszik!

Zsókuci, Isten éltessen Tégedet sokáig!!!!!!!!

Zuzmó, értem én, engem is néha elkap a hév... Ügyesek voltatok babakocsi ügyben! És halljátok a bébi szívhangjait? Nekem fonendoszkóppal is most sikerült előszür a kisfiúét megtalálni. Igaz, állandóan forog. A kislányét már egy ideje tudjuk, hogy hol kell hallgatni.

Lanett, ne aggódj, nálunk is ez volt, minden egyes hüvelyi UH után 1 napig minimális világosbarna folyás. Aztán a másodiknál rájöttem, ez az UH miatt van. Ne aggódj, nem lesz semmi baj. Ha aggódsz azzal csak a bébinek ártasz.

Viki, köszi a labdát, nálunk már egész jól állnak a nevek, 2-3 fiú és 2-3 lánynév. :) :) Akkor Barbara és Boglárka már sztornó? Ügyes vagy a 30. héttel, nekem az még olyan messzinek tűnik.

Na jók legyetek, mindenkinek szép napot!

Lucia
lucia1

Zsókuci Drága :)

Boldog születésnapot, és kellemes pocaknövesztő hónapokat!!!! :)

Rozus, mi a márkája, az elefani-ban 3 félét is lehet kapni, 1-2 e Ft-ért!! A döntéshez kell az infó!!!

Húúú CSajok, anyóspajti és Kedvesem beindult ám a három nap alatt, megvettek szinte mindent, ágynemű, légzésfigyelő, körömvágó, fésű, stb.....zsákban hordtam tegnap haza a cuccot!!! Hihetetlen!!!

Holnap 31. hét kipipálva és megyünk 4 D-re!!!! Már nagyon izgulunk!!!!

mot

Rozus,sajnos az elején nekünk is így volt, bármilyen pelust adtam rá.De később a Libero vált be.Azt mondta nekem a védőnő,hogy még a kis hurkák nem töltik úgy ki a helyet ,hogy ne engedje kifolyni a pisit! :wink: Hát ez is egy magyarázat.Ne izgulj!Biztos,hogy mindent jól csinálsz! :lol:

Puszika
taptau

Még egy villámkérdés:

Házassági anyakönyvi kivonat, milyen régi kell??? 30 vagy 300 napnál nem régebbi????

Úrja a régi vagyok!!!! kérdezek, kérdezek,kérdezek!!!!
mot

Mot!

Egy hónapnál nem régebbi!
taptau

Sziasztok!

Mot!
Az orrszívó Pisze márkájú, még az van ráírva, hogy dr. Somi Ildikó orr-fül gégész ajánlásával.
Anyakönyvi kivonatból a Schöpfiben 300 napnál nem régebbi kellett, az önkormányzatban is azt kérdezték, hogy egy évnél régebbi e, ami van nekünk, mondtam igen, és így adtak egyet ingyen. Nem tudom, nem lehet kérni egy éven belül többször? Meg tőlem már a 7. hónapban kérdezték a kórházban, hogy ugye beszereztem, mert azt rögtön kérik, ahogy megszületett... De szerintem kórháztól függ.

Taptau!
Köszi! Tényleg még nem olyan vastag a combikája. Épp most kakilta össze magát a háta közepéig, úgyhogy megint átöltöztünk. Most vettem észre, hogy egy régebbi kérdésedre nem válaszoltam :oops: Igen, fagyasztok le tejet. Kb. 80-at eszik Verus egyszerre (ez átlag, van, hogy másfél decit, van, hogy hatvanat), és még tudok annyit fejni, hogy naponta fél litert adok a szomszéd kislánynak és 150-et lefagyasztunk, ha esetleg beteg leszek, és nem szoptathatok, vagy ha suliba kell mennem vizsgázni.

Mindjárt elkezdek szüléstörit írni!

Puszi
Rozus

KépKép
rozus

Azt hiszem,ez úgy van ha kiadja a hivatal,az a hivatalos ház.any.kiv. csak egy hónapig érvényes.Úgy emlékszem!De ingyen volt az tuti!
Már ha nem egy éven belül házasodtatok!Ha,igen akkor az is jó!
Na ezt jól megkutyultam,de remélem érthető.
taptau

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?