Sziasztok!
Hát nem tudom mi van velem, de megint csak most sikerült felkelnem.
Illetve mikor papamaci elment reggel akkor felkeltem, csináltam neki szendvicskéket, aztán visszafeküdtem tv-zni és ez eltt belőle.
Most medve lettem vagy mi?
Remélem ez azért még normál kereteken belül van. Mindenki azt mondja addig aludjak amíg lehet, mert aztán ugyse hagy a kiscsaj
.
Chesti, Rozus!
Szerintem az a lényeg, hogy jó legyen szoptatni(bár még nem tudom nekem hogy fog majd sikerülni).
Amikor a mai un. gondozási szabályokról, tendenciákról hallok mindíg az jut az eszembe, hogy annak idején amikor mi születtünk ezek a dolgok még sehol nem voltak mégis felnőttünk és nem lett belőlünk se visszamaradott, se alultáplált stb. gyerek. Persze azóta ez a terület is sokat fejlődött és egész biztos, hogy sok hasznos információval gazdagodott, ami még hatékonyabbá teszi az egészet, de mi lehetne jobb az anyai ösztönnél? Minden baba más, és minden anya - szerintem- ösztönösen tudja, hogy az ő babájának mi a jó. Lehet, hogy kell kisérletezni, de végső soron úgyis az válik be, ami a babának jó. Kinek ez, kinek az.
Zsókuci!
Nagyon örülök, hogy jól vagytok, csak így tovább! Meglátod innen már minden rendben lesz. Meddig dolgozol még?
Lucia!
Egyet értek a korábbi véleményeddel, igyekszem is nem belemélyedni a politikai dolgokba, de néha anyyira fel tud bosszantani.
Amúgy én is bízom benne, hogy ha már muszáj választani akkor benne lesz a Söfi.
Néhány napja nekem is volt olyan, hogy Jázmin egész nap lustálkodott és már rémeket láttam, be akartam menni a kórházba, este mondtam apának, hogy halgassa meg hallja-e a szívét, Őrá is jól ráijesztettem, aztán rám parancsolt, hogy húzzam fel rendesen a nadrágom mert kivan a pocim és biztos fázik, azért nem mocorog.
Aztán ledőltem a nappaliban és akkor rákezdett. Azóta szerencsére nem voltak ilyen kihagyásai, főleg reggelente tudatja, hogy mozgékony lábacskái vannak.
Mot, Viki!
Remélem nálatok is minden rendben.
Nyugtassatok meg, hogy nem csak engem húz el a pocakom fekvés közben
Amikor egyik oldalról a másikra fordulok meg kell tartsam a az oldalamat, különben kellemetlen a fordulás. Pluszz fáj a derekam és felkeléskor a medemcém. Már most ilyen puhány vagyok
, mi lesz velem a végéig?
taptau!
Megpróbálok keresni valamit, de igaziból én elég süti vagyok ezekhez a böngészésekhez, Jázmin figurát is alig találtam.
Lanett és újdonsült kismamik!Jó pocisodást!
Jázmin egyébként köszöni jól van, teszteli mennyire rugalmas az oldalam.
A szakirodalom azt írja mostmár meg lehet különböztetni mikor mivel bököd. Hááát... én egyenlőre csak a lábában vagyok biztos, de csak azért mert kézzel nem tudna ekkorákat és képes egyik oldalról fél perc alatt áttrappolni a másikra.
Szerintem már fejjel lefelé van
Azt is olvastam, hogy az utolsó trimeszter a leghosszabb. Hát igen, már nagyon várom, hogy végre január vége legyen, valamiért úgy érzem nem fogja kihúzni február 4-ig.
Jövőhéten megyünk a 30 heti UH-ra valószínűleg szerdán, kíváncsi vagyok mekkora lesz akkor. Most lehet 1500 g körül, ha előírás szerűen gyarapszik.