Új privát üzeneted érkezett!

ma is ötig itt leszek :(

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

végre hazaértem !

hogy vagytok ?????

vvviki

Sziasztok!!!!Immár lenyugodva és kipucolkodva készülök ismét lefeküdni!!!!Elég jól telt a nap többi része,12.45-ig lustálkodtam,aztán mentem dolgozni!!!Nagyon lightos nap volt,sajna alig jött vevő,de csináltam szép asztaldíszeket gyertyával,mert Erzsébet-Katalin napra már vinni fogják őket!!!!Nagyon szeretem ezeket csinálni,ez a kedvenc melóm....és szépek is lettek :oops: holnap is ezt fogom csinálni!!!Aztán hatkor bezártam,hazajöttem és rendbetettem itthon is a virágaimat+felmostam....

Ági,ismerős az ügy...most toltam le a torkomon egy egész csomag Pannónia sajtot.....szerencsére az édességet még mindig nem kívánom annyira,inkább a gyümölcs és a sajt jöhet,csak én meg nagyon kenyeres vagyok.....pedig vigyáznom kellene,mert nem kezdtem a terheséget kevés kilóval,szóval 10-12-nél többet nem kellene híznom....de mindegy ez,majd leadom,a kismaszat érdekében mindent!!!!!!!

Viki,a vonalzód szerint hamarosan ismét belehúzhattok!!!!!Te nem akarsz hőmérőzni is????Csak hogy tudd,hogy van pé-d!!

Ildi,az ablaktakarítás nálam azt hiszem megvárja a tavaszt....egyszerűen most képtelen lennék létrázni és nyújtózni :roll: :roll:

Bea,nem voltál ma sem valami sokat!!!!!Megy a felújítás????Ádikát azért pihentesd le soxor!!!!!

Dóri,az nem baj,ha nem lsz nagy a kis Gerda súlya,csak minden rendben legyen vele...a lányok egyébként is kisebbek....

Gabi,merész vagy....én gyerekkorom óta nem vágtam-koppasztottam csirkét,de nem is vágyom rá különösen....amiatt a szag miatt nem is ettem meg évekig....most már imádom,különösen a grillpipit,de felpucolva-megvásárlás híve lettem....nekem még az otthoni utótisztítás illata is éppen sok!!!!

MÁLNA???????Vizsgázol????Vagy tanulsz???

ANDI???????

Mindenkinek jó éjszakát kívánok!!!!!!!Puszi!!!

Kép Kép
meli1118

Ja,még valami,most mondja Kálmán,hogy van egy iwiw meghívója,holnap lejár!Ha kéri valaki írjon!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Vvviki, használjátok ki a szabit:) Jó pihenést! Mentek valahová?

Takidó, azt hiszem te kérdezted, hogy miért voltnekem 2x cukorterhelés a terhesség alatt. Nos, a Margit kórházban ez a redszer, nagyon rá vannak kattanva a terhességi diabetesre!

Kis_plutó, irigyellek, hogy ilyen gyakorlatod van a baromfi pucolásban! Én még sosem csináltam, pont hétvégén döbbentem erre rá, mert a szomszéd asszonynak hoztak egy fácánt, és azt kellett neki megtisztítani, hát én nem tudom, hogy kezdtem volna hozzá...

Meli, nem teszel fel képet az asztaldíszekről? Biztos nagyon szépek! Nekem az adventi koszorú is csak nehezen jön össze, lassan megint aktuális lesz...

Jaj, lányok, egész nap csak azon járt az eszem, hogy még nem jött meg a piri! (A vonalzóm elcsúszott, szóval ma kellett volna.) Pedig érztem, mintha kicsit jelezne a pocim, de még mindig semmi. Párom abszolút nem vevő az ilyen jellegű problémázásra, úgyhogy ha nem bánjátok, nektek írom le:) Azt mondta, hogy majd megjön, ne éljem bele magam, mert akkor nagyon rosszkedvű leszek, ha megjön. De nekem mindig inkább előbb szokott megjönni, mint később, 26-27. nap, és ma volt a 27. Elhatároztam, hogy holnap, ha megyünk baba-mama klubba, veszek tesztet, és ha még mindig nem jön meg, csüt. reggel tesztelek. Drukkoljatok, légyszi!!!!

Anna és Marci
KépKép
Kép
anna78

Jó reggelt!Igen még javában folyik a felújitás!Ma már,ha minden jól megy akkor tudunk itthon fürdeni,mosni,pisilni,stb..............!Holnap meg bontjuk le a konyhában a csempét,meg a lambériát,meg kitesszük a konyhaszekrényt!Anyu ma rendeli meg az újat!Fel kell még a földről húznunk a linóleumot,és pénteken,meg egész hétvégén jöhet a köműves,meg a burkoló!Már nincs olyan sok hátra!!Csak lenne már vége!!Csak birjam a végéig ki!
Ádika jól van! :lol: Nagyon sokat rugdos!Jó erőteljeseket!
:?
Candi mostmár valamelyik nap TUTI,hogy fog jelentkezni!!Ha más nem jövőhéten!Várjuk szeretettel!! :lol:
Na megyek nézek magamnak valami mobilt,mert az enyém kezdi magát megadni!
Majd később még jövök!Mindenkinek szép napot! :D

Kép
bea27

holnap este leszek újra
megyek a szüleimhez

jók legyetek !

vvviki

Jó reggelt!!!Nem leszek ma valami bőbeszédű,mert valami hihetetlen álomkór van rajtam:reggel 6 óta fennvagyok,de még mindig pizsiben nyomulok és mindjárt visszaalszom :roll: biztos front van,de szerintem a munkaidőm kezdetéig ágyban is maradok!!!!!Puszilok mindenkit és szép napot kívánok!!!!!Ma vagyok 10 hetes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Vvviki!Jó pihit! :)
Meli!Hihetetlen,hogy mennyire hatnak Ránk ezek a frontok!Én tegnap voltam sz@rul tőle! :x Ma egy kicsit több erőt érzek magamban,de még semmit nem csináltam,ezért még nemtudom,hogy valójában ma mennyire vagyok energikus!
Tegnap azthittem,hogy elfolyt a magzatvizem! :shock: De nem..........!!!! :D
Mókuska!Nekem Ádika adatai ennél nagyobbak!Ezért sem tudom (tudjuk) pontosan,hogy most végülis hányadik hétnél tartok pontosan!Még az elején aztmondta a Doki,hogy a baba már a végefele akkorára tud nőni,hogy akár hetekkel többre is MONDHATJUK!(Idősebbnek!)Viszont még azt is mondta,hogyha már kinőtte magát,akkor akármikor meg is születhet!Ha már nem érzi jól magát,és KINŐTTE a helyét,és elég fejlett,akkor ki is jöhet akár!!Remélem nem érthetetlenül irtam le! :shock:
Még annyit,hogy tegnap beszéltem ELŐSZÖR telefonon a szülésznőmmel,akivel találkozom majd elvileg csütörtökön!De 18:30ra megy be,és nekem 19:00kor kell felhivnom,hogy mikor mehetek hozzá!!Megmondom az őszintét!!Nincs kedvem 20:00kor bemenni!Igy ezt azért majd legközelebb tisztáznom kell vele!
Hiszen FOGADOTT szülésznő,egy kicsit alkalmazkodjon Ő is!Na jó!Akkor meg van bocsájtva,ha esti műszakos!!
Na mostmár tényleg elhallgatok!Mert ennyit egész héten nem irtam!!
A többiek hol vannak??Anyusziszi??
Muszkuru??
Nika??
Dóri??
Plutó??

Kép
bea27

Haliho!
Anna várjuk a teszt eredményt.

Bea!
Én is megéreztem ez a melegfrontot most vagyok egy kicsit firssebb, de azelött minden percben tudtam volna aludni. Most már a kkor napok kérdése s a felújított lakásról látunk képeket.

Candi várunk vissza.
Vikike hol van tudtok róla valamit aggódom érte.

Kis_plutó!
Most megrökönyödést fogok kelteni, de én már kiskoromóta segédkeztem a tyúkvágásban, sőt utána hagymával megettük a sütött vért.

Musz!
tudatalatt lehet, hogy érzed, hogy fiú?

Málna hova tűntél?

Takido!
Unoktesómnak is kis súly jósoltak s közel 4 kilós volt a kislány :)
Nekem azt jósolták, hogy 3,8- és 4,2 között lesz s hosszú baba kiváncsi leszek.

Ma megyek a vérkép eredményemért.
Hétfőn doki.
Dec 15-ig szeretnék dolgozni, aztán majd hétfőn a doki megmondja lehet-e még.
örömhír megálltam a hízásban 3 hét alatt fél kilót híztam, most 71 kilónál tartok 59-el kezdtem azaz 12 kiló talán esélyem van, hogy 16-nál nem hízok többet.

Kép
nika04

Sziasztok!

Most már vagyok én is.
Kihasználtuk a jó időt, és lementünk piacra. Venni kellett egy-két dolgot. Legfontosabb Adrinak a kabát volt, és ott fele annyiba kerül mint a kínaiba :wink:
Vettem magamnak is egy vastag szabadidő nadrágot, ami a suliba jövet-menet tökéletes lesz :wink:

Bea
talán ez az izgulós időszak még "rosszabb", bár nem is jól fogalmazok, mert arra akarok kilyukadni, hogy ez szinte még lassabban telik mint az egész terhesség.

Dóri
has alapján szerintem nem lehet gyerek nagyságot megítélni. Még tapintással sem.
Nekem Krisztiánt amikor befeküdtem uh.-al 3800g-ra mérték. Jól lenézte a főorvos a dokit, megtapogatta a hasamban a picit, hogy ez nem akkora nagy gyerek jóval kisebb, bőven meg tudom szülni :wink: (mondjuk mást senki sem állított, de mindegy) , indításkor a szülésznő is azt mondta max. 3500g, ehhez képest 3850 g lett, szóval az uh.-os mérés volt jó :D

Nika
kíváncsi vagyok Neked mennyire jön be a saccolás. Azért még Te elég messze vagy a végéhez, és nem minden baba egyformán szabvány szerint nől minden időszakban :wink:

Musz
kislányon is jól mutat ám a világoskék színű ruha. Adrin imádtuk, olyan jól ment a kék szeméhez. Én most is szeretem neki :wink:

Én hajnalban olyan rosszul aludtam, most meg mint a mosott sz@r olyan vagyok. Jó lenne egy kicsit aludni :oops: majd meglátjuk :D

Na megyek mert így nem lesz ebéd apának :roll:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Bea!
Bocsi,nem tűntem el,csak be kellett mennem a városba+mosom a gyerekruhákat,mert úgynéz ki,hogy végre bepakolhatok majd a szekrényekbe.
Kíváncsi vagyok,hogy szimpi lesz-e a szülésznő.Kitartást a további felújításhoz :)

Ildi!
Rossz volt a Hgb(120 helyett 103),Htk(0,36 :arrow: 0.30)Vvs(3,50 :arrow: 3,29) ezek miatt írta fel a doki a vasat.

Kis_Plutó!
Le a kalappal.Velem semmi pénzért nem tudnánka tyúkot pucoltatni.Meg a disznóvágást se bírom.Tudom,hogy igazából nem lehet megmondani,hogy mekkora lesz a baba,meg igazából mindegy is.Egészséges legyen,az a lényeg.Amúgy csak azért parázok kicsit,mert a férjem 186 cm,és 110kg,ehhez képest én 158 cm és szülés előtt 47kg.Szóval ha a gyerek az apjai méreteit örökli,akkor nem lesz könnyű dolgom a szülésnél.

Meli!
Pihenj csak,amennyi jól esik,meg az idődből kitelik.És edd,amit megkívánsz.Eleinte én sem kívántam az édességet,mostanában azért 1-2x elcsábulok,persze nem a gyümölcsök kárára.
Már a 10.hétnél jársz? Tényleg repül az idő.

Muszkuru!
Nem hiszem,hogy a kolllégák zokon veszik,hogy megetted,ill.megettétek az ő részüket is.
Szép is a kék szín,egyébként tudat alatt kisfiút szeretnél?

Anna!
Valóban én kérdeztem.Bár sejthettem volna,hogy ez egy ottani szokás.Ahány város,annyiféle kismama gondozás.
Szorítok a csütörtöki pozitív teszthez. :D

Nika!
Látod,kár volt aggódni a súlyod miatt :)

KépKép
takido

Gabi, én a csirkemellel is csak filézve tudok valamit kezdeni, ha valaki elém rakná szőröstül-bőröstül, tuti, hogy sikítva rohannék el onnan. Minden elismerésem, hogy bevállaltad! :D

Anna, hát persze, hogy drukkolunk! :wink:

Vvviki, jó pihenést a szabidra!

Bea, szerintem a szülésznő esti műszakos. Különben nem hiszem, hogy ha épeszű, szívesen csattogna éjszaka be a kórházba :wink:

Edina, akkor a tudatalattim nagyon erőszakos, rózsaszín ruhát nem is engedett kézbe venni :lol:
Aztán lehet, hogy hétfőn nézünk egy nagyot, és mehetek a következő börzére rózsaszín cuccokat kotorászni :shock:

Dóri, azért a biztonság kedvéért nem kötöttem a kollégák orrára, hogy volt itt nekik valami, csak aztán eltűnt… :twisted:

Na, ma hozzám képest a lajhár egy energiabomba. Hajnali 3kor ébredtem, szokás szerint meglátogattam a kétbetűs helyiséget, és utána nem bírtam visszaaludni. :(
Már minden fekvőpozíciót kipróbáltam, számoltam bárányokat, olvastam, ittam, de semmi vagy két órán keresztül. Aztán valahogy sikerült beájulnom, de reggel úgy ébredtem, mint akin átment az úthenger. :(

Szóval teljesen használhatatlan vagyok.
Bár tegnap sem voltam túl nagy spíler, megírtam, kinyomtattam egy fontos és sürgős megrendelés módosítást, csak elküldeni felejtettem el. :oops: Boldog tudatlanságban csoszogtam ma reggel dolgozni, amikor a pénzügyi igazgatónk elkapott az ajtóban, hogy gáz van. És hogy ordítsam le a beszállító haját, mert elcseszett valamit. És akkor rájöttem, hogy nem a beszállító, hanem Ágika… Vettem egy nagy levegőt, és bevallottam. Hát még megvan a fejem… :shock:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!

Cak gyors bekukk, Marcit most tettem le aludni, de nagyon nyűglődik, nem bír elaludni...:( Igaz a baba-mama klubból hazafelé aludt kb. fél órát, de alig értünk haza, felébredt. Még reménykedem, hátha visszaalszik...:)
Piri még nincs, a pocim kicsit érzem, de azért megvettem a tesztet. Ha holnap reggelig semmi, akkor tesztelek:)

Bea, szerintem a szülésznő tuti hogy éjszakás, azért mondott ilyen késői időpontot. De ha te inkább nappal mennél be, akkor kérdezd meg, hogy mikor van nappal, biztos megérti.

Anna és Marci
KépKép
Kép
anna78

Hello,

Anna, drukkolok ezerrel!!

Meli, már most, mivel nem tudom, holnap mennyit leszek és mikor, péntektől hétfőig meg elutazunk, így
NAGYON BOLDOG 27. SZÜLINAPOT NEKED!!!!!!!!!
Lesz nagy dínom-dánom??

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Anna, reméljük a felfedezett párhuzam bejön, és holnap zebrás tes(Z)tet produkálsz :wink:

Kép

Kép

hoppá

A használhatatlanság nem csoda, melegfront van... Nekem pl egész nap fáj(t) a fejem. Biztos nehéz lehet elviselni ezt az időt (nagy) pocakkal.

Bea, Ádika ezek szerint még elfér... Vagy azért rugdos, mert ki akar jönni??? :wink:

Dóri, ezek szerint Gerda nem lesz nagy baba? Akkor könnyű lesz megszülni!

Kép

Kép

hoppá

Hol vagytok?

Ma nagyon nem volt intenzív a banda.

Anna
holnapra megy a drukk :wink: :wink: :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!!!!!!

Kata,hogy te milyen figyelmes vagy,köszönöm szépen!!!!!!!!Hová utaztok,ha szabad kíváncsiskodni??????Dínom-dánom,hááát módjával...inkább csak lightos családi összeruccanás...apa süt-főz,mert mi Erzsébet-nap miatt természetesen dolgozunk :roll: De nagyon várom már,hogy milyen meglepiket kapok :oops: imádom ajándékot kapni és adni,ezért várom már úgy a karácsonyt is!!!!!!Puszillak

Anna,gondolunk rád,gyere reggel az eredménnyel!!!!!!!Marci is biztosan a frontok miatt nyűgösebb!!!!

Gabi,én is tervezem,hogy elugrok a hatvani piacra,ott nagyon sok jó kabát van,mert a téli kabátom télen már nem fog rámjönni....ma is látnátok,hogy van rámszerkesztve a nadrág :roll: holnap 13-ig dolgozok,aztán irány a helyi összes turka és egyéb kedvező árú üzlet és addig haza nem jövök,amíg 3 nadrágot nem szerzek...minde alkalommal,ha megyek valahová,20 perc csak a nadrág szakszerű felvétele.....

Ágika,nyugi,én mire beérek a konyhába elfelejtem,hogy miért indultam.....szóval elszaladnál a tyúkkoppasztás elől :?: :lol: de szerintem az a szőröstől-bőröstől inkább tollastól-tokostól :D

Edina,ez a súly tényleg teljesen jó!!!!Nem is kellett volna aggódnod!!!De azért remélem nem fogyóztál!!!!

Vikikéről nem hallunk mostanában??!!Pedig neki is már csak 2 hónap és megszületik Levike!!!!

Málna???Merre vagy??

Bea,ki lesz a szülésznőd???Lehet,hogy ugyanaz,akinél az uncsitesóm szült és én is nála szeretnék!!!!!!Úristen,ha Ádika úgy dönt,hogy nem kényelmes már odabent,akkor kibújik :lol: mindenképp jelezze András,ha elkezdődik!!!!!!!!!Hogy együtt izgulhassunk értetek!!!!!!Akkor ő lehet akár skorpió is,vagy nyilas...Az én kismanóm ikrek lesz,mint az apja!!!!!!

Dóri,nagyon jót tett az egész délelőtti henyélés,teljesen tettrekész voltam délután az üzletben!!!!!Tényleg le kell pihennem,amikor érzem,hogy fáradt vagyok,mert így utasít a kis maszat....

Mindenkinek szép estét és jó pihenést!!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Meli
Már én is akartam irni, h tehetnél fel alkalmanként egy-egy képet a müveidről :wink: Ugy szeretem a szép diszeket :lol:

Anna
Mennek a drukkok, sztem holnap korábban bekapcsolom a gépet hátha vmi nagyon jó hirre jöhetek :wink:

Musz
Jó huzatod van :lol: :lol: :lol:

Dóri
Előkotortam az én eredményemet -mikor nagyon lement a vasam. Itt 6,6-26 közötti érték van megadva normálisnak, nekem volt 6,9, Hgb105, Htk0,315 szóval nekem sem voltak vmi szupijók az eredményeim...és nekem csak annyit mondtak, h szedjem tovább az Elevitet :(

Hoppá
Én tegnap voltam nagyon vacakul, mikor hajnalban ébresztett Dani felpattantam és beszaladtam hozzá, akkor éreztem, h forog velem a szoba. Aztán reggelre elmult, jött helyette fejfájás :?

Edina
Látod kár volt izgulnod a sulyod miatt! :wink:

ajjaj, Dani letámadott, ő is irni akar :lol: Azt hiszem megyek és elaltatom.... :lol:

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!

Ha már ilyen szépen leírtátok a rossz vérkép jellemzőit, gyorsan megnéztem a sajátomat :shock:
Igaz én az afp-s eredmény után kezdtem el szedni az Elevitet, bár csak 2 naponta.

Ildi
tudsz már valamit, hogy mikor mentek le anyuékhoz? Katalinkor mentek? Vagy mikulás környékén, majd egyeztessünk :!: Bár Tibiék folyamatosan dolgoznak :shock:

CSajok nekem a cukros lötty ivása óta olyan rossz a gyomrom. Most is úgy fáj, és nem is nagyon esik jól semmi :( Nem is tudom mit kéne főzni holnap ami egy kicsit helyrebillentené. :roll:
Ráadásul mára ideért a hasmenés is :cry: Minden ilyen cukros-víz ivászat után utolér, bár tegnapra vártam. Ma viszont egész nap csikart a hasam :cry:

Meli
a téli kabátom nekem sem valami kényelmes már, pedig úgy szeretem. Jó hosszú, és meleg nem is szoktam fázni benne :)
Szövet kabátom lesz jó rám, viszont most ezzel a picivel eléggé fázós vagyok :roll: szóval abban lehet majd fagyoskodni :(

Nadrágokat én is szép lassan kitöltöm :D Nem baj van jó nagy méretű kismamanadrágom :wink: jövőre elővesszük :wink:

Na megyek vizszintbe teszem magamat.
Ráadásul megint a Majom bajomot kell nézni :( Naponta kb. csak hatszor nézzük :roll: Bár a kis vakondhoz képest ez tiszta felüdülés.

Jó éjszakát!!!

Gabi és Esztike 24+0

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó estét!!Ha hiszeitek,ha nem A FÜRDŐ KÉSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :)
Na jó,némi túlzással!Ugyanis még hátra van a festés!
Hétvégén csinálják a konyhát,előszobát!
Lassacskán AZÉRT készen leszünk!
Na szóval,már ki is próbáltam az új zuhanykabint!Szuper-COOL!!!
Mindjárt teszek fel róla képet!
Van benne még rádió is!!Mik vannak.........................!!
Ja!Valami Fazekas Zsuzsi a szülésznő!!Állitólag nagyon JÓÓÓÓ!!!!
Na mára lépek,mert nagyon elfáradtam!
Mindenkinek szép,jó éjszakát! :lol: :wink:

Kép
bea27

Kép

Kép
bea27

Majd csinálok róla jobb képet is,de gyorsan lekaptam,mert a Tesóm már nagyon kiváncsi volt!
A legközelebbi fotó a POCIM lesz!Még addig fényképezgetem,amig IGY vagyok!Akkor már nemtudom,ha Ádi kinnt lesz!
Biztos tök csúnya lesz utána!! :x FÚJ!!!!!!!
Kinyúlt bőr!! :evil: Mindjárt hányok!
Na majd meglátjuk!
Mostmár tényleg megyek!Puszi!

Kép
bea27

Szép jó reggelt mindenkinek!

Először is köszönöm a drukkokat, meg a biztatásokat, lelkileg sokat jelentett! Tegnap este párom hazajött, mondtam, hogy akkor reggel teszt, erre ő, hogy biztos csak késik, és minek még tesztelni stb. Nagyon lelombozódtam... Mindegy aztán kicsit megvígasztalt, de mostmár rátérek a ma reggeli eseményre: POZÍTÍV lett a teszt!!!!!
Már kb. 1 perc után kirajzolódott a 2 csík! Erre a párom:legutóbb nem három volt? Odaadtam neki a használati utasítást, erremegértette a helyzetet:)
Nagyon örülök, mondjuk én sejtettem már az elmúlt napokban, nekem sosem szokott késni, inkább előbb jön meg mindig.
Szóval bejött a párhuzam!
MOst egy csomó kérdés kavarog a fejemben: MArcit hogy fogom emelgetni, már 15 hónaposan 12 kg volt. A tetőtérben alszik ő is és mi is, tehát a lépcsőn felvinni, levinni, babakocsiba be-ki, etetőszékbe stb. A másik, hogy mostanában hallottam, hogy jan. 1-től nem szülhet senki a választott dokijánál, csak a területileg illetékes kórházban az éppen ügyeletes dokinál?
Én a MArgitban szültem, és hát Verőcéről nem éppen oda tartoznánk....
De szeretnék maradni a dokimnál, meg voltam elégedve vele, meg császár volt, tehát a második kicsit problémás lesz, nem tudom enged-e normál úton szülni vagy nem, de megbízom benne 100%-ig.
Még egy kérdés, ti mikor mondtátok el a nagy hírt a családnak, barátoknak?
Én mostanában beszéltem egy ismerősünkkel, kislánya egyidős Marcival és 16 hetes terhes, de csak most mondta meg, hogy babát vár. Voltak nálunk kb. 10 hetesen , de ezt csak utólag mondta. Szerinte a 12. heti UH-ig nem érdemes telekürtölni vele a világot, mert ugye addig bármi lehet és elég ciki, ha elmegy a baba, és utólag kérdezik, hogy akkor mi volt. de a szűk családi körnek ők is megmondták.
Anyukámat mindenképpen fel kell hívnom, mert csütörtökönként járunk tornázni, amire így nem fogok járni néhány hónapig...
Nem tudom, hogy telefonban mondjam-e neki, vagy csak ködösítsek...

Anna és Marci
KépKép
Kép
anna78

Anna!

GRATULÁLOK!! :wink: GRATULÁLOK!!! :wink: Nagyon ügyesek voltatok!!! :lol:

Kép

Kép

hoppá

Anna, nem tudsz elugrani anyukádhoz? Szerintem személyesen lenne az igazi...

Kép

Kép

hoppá

Anna!
Gratulálok!

Mi az orvosi vizsgálat s az UH után mondtuk meg akkor 9.hetes terhes voltam a szülőknek.

A cégnél a 14.hét környékén.

De jól kezdődik az a mai nap!

Bea!
tök jól néz ki a zuhanyzó kabin. Várjuk a képet

Kép
nika04

Anna
Gratulálok!!!!
Annyira irigykedek, persze nem rossz értelemben.
Vendég

Sziasztok,

Bea, köszi, hogy kerestél :lol:
Jó a zuhany és tök jó lehet a meleg víz alatt kellemes zenét hallgatni. Ádi is élvezi biztosan.

Jól vagyunk. Tomi már jobban van, de nagyon étvágytalan az antibiotikumtól. Azért tegnap egy kis túróstésztát csak belegyömöszöltem :wink:

Ciklusilag semmi jó hírem nincsen. Most úgy tűnik, hogy pé sem volt ebben a hónapban, legalábbis nem tünt fel.
Nem is nagyon van időnk most ezzel a dologgal foglalkozni... Persze azért nagyon várjuk a kistesót!

Vettünk üdülési jogot, azt intézem. Hitel, papírok stb.
Közben ugye jönnek az ünnepek, már arra is kellene ajándékokat venni, de nem sok időm van a család mellett. Futok, edzek heti 2-szer, rengeteg a munkám... Pörgök egyfolytában.
Vendég

Jó reggelt!!!!!!!!!!!!!!ANNA!!!!GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!Úgy örülök!!!!!!A sok kérdés,ami a fejedben kavarog magától meg fog oldódni és nem okoz majd az sem gondot,ha Marcit emelgetni kell,mert minden rendben lesz a kicsikéddel!!!!!A kórház.kérdés gázos téma,de én is ragaszkodom a dokimhoz,ezért valahogy ezt is megoldjuk!!!A családnak......hát én aznap elmondtam anyunak,tesómnak,apunak,férjem szüleinek és a legjobb barátnőmnek!!!!!Én 12 hétig nem tudtam volna magamban tartani és így mindenki velünk örülhetett.....pedig nakam a 9.héten látszott először a szívhang...á,nem voltam sresszes....arra meg még csak ne is gondolj,hogy a baba elmegy....mindenképpen megmarad!!!!!!!!!És ha meg is történik a legrosszabb,a családod és a szeretteid úgyis melletted lesznek....szóval nekem ez a véleményem!!!!!

Bea,nagyon jó a kabin....irigykedem kicsit :lol: ,a miénk olyan kicsike,hogy nagy hassal be sem tudom majd húzni a kabin ajtaját :?
de nekünk 2,5 személyes a kádunk.....szeretjük is apával kettesben használni :wink:

Mindenkinek szép napot mára!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Anna, GRATULÁLOK! :D

Én személy szerint a nyaralásból hazatérve nekiestem a tesztnek, gyorsan csináltam róla fényképet emlékbe, meg ide a fórumra, aztán pont idultunk az anyuékhoz.
A nyaraláson készült képeket nézegettük végig együtt, és amikor az öcsém a számítógépen a következő képre kattintott, és hát ott volt a teszt!!!
Szóval lebuktunk, de úgysem tudtam volna magamban tartani.
Ekkor négy hetes voltam.
Amúgy csak a főnökömnek szóltam, hogy tudjon tervezni velem.

Meli, hogy szerkeszted magadra a nacikat? :shock: Nekem a befőttesgumi-trükk jött be :wink:

Bea, nagyon gizda a zuhanykabin! Most irigykedem... :roll:

Gabi, vittél magaddal a cukros vízhez citromlevet? Az sem segített?
Kicsit be vagyok a terheléses cukortól - mint minden vérvételtől, csak ahogy szoktam.

Erről jut eszembe, ma kell felhívnom a dokit az AFP eredményemért.

Meg a fodrászt, hogy varázsoljon valami szépet a fejemre.
A hajvasalás enyhén szólva megkínozta a szénaboglyámat...
Teljesen kivonta a hajamból a vizet, pedig kenegetem mindenféle frincfranccal...

Musz

KépKép
muszkuru

Jó reggelt!
Köszi a dicséreteket a kabinra!Nemnagyon akartam dicsekedni vele!!Nehogy szó érje a ház elejét...............!Tudjátok,én nemvagyok az a dicsekedős fajta.................!Pedig tud egy csomó dolgot!!Ügyes,okos gép ez!
Anna!!Gratulálok a teszthez!! :D
Málnával mi van???????
És a többiek??

Kép
bea27

Szia Bea,ne aggódj,nem oorolunk meg akkor sem,ha dicsekszel...ez meg nem dicsekvés,hanem őszinte öröm :lol:

Ági,a gatyót felveszem,a zipzárt addig húzom fel,amíg jön.....aztán egy széles stólát belefűzök az övtartóba és pont eltakarja a rést....és megkötöm...állati menő :D
Szerintem az a fotó a tesztről nem is volt annyira vélentlen,nem??? :lol: :lol:

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Anna
GRATULÁLOK!!!!! Nekem Lili 21 hónapos volt mikor terhes lettem Danival, akkor 16-17 kg között volt. Még őt is kellett emelgetnem, sőt szopizott is, de nem volt semmi gond. Megmagyaráztam neki, h vigyáznia kell a pocimra és tényleg nem rugdosódott :lol: Család beavatása: Lilinél orvosi vizsgálat után, egyedül sógornőm volt beavatva mert vele mentem dokihoz. Daninál vizsg. előtt mert éppen szabin volt a dokim és nem birtuk titkolni :lol:
Kórház: én ugy hallottam, h lakóhelyhez a 3 legközelebbi kórházba lehet menni ingyen, ha messzebb mégy az már fizetős.

Bea
Jó a zuhanykabin! Nálunk tutira megugrana a vizfogyasztás egy ilyentől, nehezen tudnék belőle szabadulni :wink: :lol:

Sziszi
Lehet, h éppen ez lesz jó! Melinek is akkor sikerült mikor teljesen temette a hónapot :wink:

Gabi
Nem tudom mikor megyünk anyuékhoz :roll: Tegnap egy pár percig ugy volt, h este visz minket T, de aztán mégsem. Attól is függ mikor lesz huzós melójuk (meg ugye szeretnék több napot lent lenni) lehet, h jövő héten :roll: Láttad milyen baleset volt Gyöngyösön?!

Reggel egy kicsit bealudtunk. 1/2 7 helyett 7-kor ébredtünk igy megkértük anyósomékat, h vigyék el Lilit oviba (ugye anyósom is ott dolgozik és a héten 10-re jár) igy apa nem késett el a munkából. Dani ugy be volt sózva, h jön papa, h mikor belépett a lakásba egyből bemászott a babakocsiba. Após meg a telekre készült, de az oviban meggondolta magát és ideszólt, h nincs szive kimenni mert ugy örült neki Dani igy elvitte sétálni :lol: Mondjuk éppen nem kell főznöm mert maradt tegnapról kaja, tegnapelőtt kivasaltam azóta csak egy fél adag ruha száradt meg, takaritani mindenképp holnap akarok (szokásos pénteki) ugyhogy nem is tudom mit csináljak :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
mókuska

Köszi a gratulációkat!

Én is nagyon örülök!

Anyukámat felhívtam, mondtam, hogy nem tudok menni tornázni, de azt nem, hogy miért, de ő kitalálta:) Csak sajnálta, hogy akkor nem megyünk be ma hozzájuk és nem találkozik Marcival...
De majd holnap együtt lehetnek, mert megyek suliba, délelőtt nagymamám, délután anyu vigyáz rá.
Szóval nem volt az a kitörő öröm, de mondjuk Marcinál sem volt anno, mert azt mondták, hogy még korai a gyerek, inkább dolgozzak meg akkor még saját lakásunk sem volt...
Na, mindegy, most olyan nagy köd van nálunk, alig látni ki az ablakon:( Mára könnyebb napot terveztem, csak Marcit kellene valahogy lekötni, hiányzik neki a zenebölcsi, ma az is elmarad, mert aki tartja, nem ér rá.

Bea, nagyon szuper a kabinotok, mi is nézegettünk a tetőtéri új fürdőszobába, de végül hagyományosat vettünk.

Musz, mikor mégy terheléses cukorra? Én vittem egy fél citromot és belefacsartam a levét.

Anyusziszi, hogy vagy? Olyan régen voltál! én is hiányoltalak ám!

Anna és Marci
KépKép
Kép
anna78

Sziasztok!

Anna
gratulálok!!!! Nekem Krisztike 15 kg, és még mindíg emelgetem, muszály. Viszont babakocsiba nem, azt ügyesen megértette, lemegy a lépcsőn és kész.
Nálunk a fürdőkádból kivevés okoz gondot, ugyanis sosem akar kijönni :shock: ugyebár halak :D Ilyenkor rúg-kapál, és egy párszor sikerült nagyon rosszul felállnom vele :(

Ildi
igen hallottam a balesetet. De azt is, hogy most épp a nagycsaládosokkal és a gyereküket egyedül nevelőkkel fognak kiszúrni :evil:
Itt semmi nem számít, az, hogy a fiatalok nem tudnak dolgozni, hol lakni, nincs mire gyereket szülni, ha szül cirkusz a kórház miatt... :evil: :evil:
Na jó nem dühöngök :D , nem éri meg.

Muszály mennem nagy nyugiban itt írkálok, ugyanis a párom a konyhán van. Bezzeg a pörköltem úgy odaégett :oops: :oops:

Na sziasztok

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést,nem tüntem ám el,csak kicsit el vagyok havazva.
Igérem szakítok időt visszaolvasni,de most ha belegebedek sem fog menni.

Anna

Garatulálok!

Kép

Túl vagyok az első vizsgán. Ha a megérzéseim jók,akkor 100%körülit teljesítettem. :D Az a jó,hogy ezt a jegyet a tanár megajánlja majd a februári vizsgára is.Meg azt a két jegyet is, amit majd decemberben begyűjtök.Így három vizsga már ki is lőve :D
Dec 9.-én lesz a következőkét vizsgám ,úgyhogy most tanulok ezerrel.
A tegnapi napom csak rohangászással telt.Télugumi után loholok,de mindenhol vagy hülyére vesznek,vagy jól leakarnak húzni.A renault márkaszervíben az akciós gumi felnivel 185.000.- :shock: :twisted:
Hol ebben az akció???Kerestem egy gumiszerelő céget ott is 146.000.-
Végül itt helyben (nemis tudom miért nem ezzel kezdtem)fogják felszerelni 30.000.-ért.Igaz,hogy végül nem vettem lemezfelni,hanem marad az alu de majd vigyázok.

Gyorsan elmesélem még,hogy hogy jártunk valamelyik este,aztán megyek a dolgomra.
Máté imádja a corneflakest.Kiraktam neki kistányérba rá a tejet,és ő szépen elügyeskedett a kanállal.Egyedül,mert már eltolja a kezem.
Be is verte az egészet.Altatás után megyek mosogatni,nézem a tányért kis pici lisztkukacok(persze már kinyúlva mert úszni nem tudnak)tanyáznak benne.Azt hittem elájulok.Kiborítottam egy tálcára a cornf.-ek ,hát nem azt mondom,hogy tele volt,de volt benne.
És basszus az nap délután vettem... :twisted: :twisted:
Napokig vizsgáltam a pelust,de szerencsére nem volt benne semmi olyan, aminek nem kéne ott lennie.

Tegnap fényképezés volt a bölcsiben.Remélem valami igen gyors zársebességű géppel dolgozotta fényképész :lol: Majd rakok fel képet,ha lesz értelme.
puszi mindenkinek!!

Meli
Kép

Kép

málna2162

Gabi
Hát igen, nektek ez most nem jön jól. Viszont én egyetértek azzal, h jövedelem függővé teszik a dolgot -merthát ugye vannak olyan nagycsaládosok is, akiknek ugyan 1-el több a gyereke mint pl. nekem, de az egy főre eső pénz meg a duplája...... Más tészta, h az egy főre eső pénzt nevetséges összegben határozták meg :twisted: :roll:

Hát olyan szupi ez a Royal Cleaning kendő, h kihasználtam az egyedüllétet és kitakaritottam a gyerekek szobájának ablakát + a nappaliban is egyet (szét is csavaroztam amit egyébként nem szoktam :oops: ) Csak nagyjából törlöm át mert karácsony előtt még ugyis csinálok nagytakaritást függönymosással egybekötve.

Kép
Kép
mókuska

Huuuu Kriszti ez nagyon durva :!: :twisted: Én egyszer a Tescoban vett liszttel jártam ugy, h molyos volt, kb. 10 kg-ot ki kellett dobnom -persze mind graham, teljes kiőrlésü és rozsliszt volt amik ugye nem 50 ft-ba kerülnek :twisted:

Kép
Kép
mókuska

Ildi
azt én is megértem, hogy korlátoznak dolgokat, de ha valaki utánaszámol. 2 minimálbérre bejelentett szülőnél+családi pótlék az pont annyi :( kb.
Szóval ez a nem semmi.
Eddig is úgy volt tudtommal, hogy 10000ft.-ot fizetett az állam a fennmaradót a szülő :wink:

Ugye, hogy jó a rongy? Én is szeretem, de a portörlője is tuti jó szerintem.

Málna
hát a hideg is kirázott, brrrr...
Nekem eddig még semmi ilyet nem sikerült kifogni. :?
Max. tejtermék, hogy savanyú volt.

Délután már nem nagyon leszek. majd megyek a dokihoz, és utána jelentkezem. Kíváncsi vagyok mit mond, most fog remélhetőleg kiderülni mi lesz :roll:
Már ha kiderül. Hétfőn a szülészeten dolgozó nővérke még mindíg azt mondta, hogy semmi biztos. Ill. az átalakulás az az, csak az idő bizonytalan, hogy meddig lesz szülészet. :( Már márciusról is van szó. Nekem az nem is lenne rossz :wink:

Szép napot!!!

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Gabi
Előbb beszéltem T-vel, ugy néz ki, h holnap v. szombaton megyünk le anyuékhoz és én lent is maradok a gyerekekkel egész héten!!!
Az előbb a pénz témánál khmmmm ugye tudod kire gondoltam?! Nem akarom megnevezni...

Kép
Kép
mókuska

Kép

málna2162

Átbillent a mérleg nyelve a babások javára :wink: :lol: Szépen alakul ez a tábla :lol:

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!

Anna!
Gratulálok :D :D Azért biztos örül neki a család :) Szerintem se aggódj az emelgetés miatt.Én is emelgettem a gyerkőcöket az oviban,és nem lett gond belőle.
A tesztet követően a közvetlen családnak mi is egyből elmondtuk.A többieknek,csak a doki után.

Meli!
Remélem sikerül venned gatyókat.Bár az az ötleted sem rossz,ahogy most hordod őket :)

Mókuska!
Vegyél a kezedbe egy könyvet,és olvasgass,meg pihenj.Mi finomad maradt tegnapról?

Kis_Plutó!
Sajnálom,hogy így megkínzott a cukor. :cry:

Anyusziszi!
örülök,hogy Tomi már jobban van. Hol vettetek üdülési jogot?
Azért még lehet,hogy nem kell temetned a hónapot.

Muszkuru!
Várjuk az AFP eredményed.A terheléses vércukortól meg ne félj.Ki lehet bírni,csakúgy,mint a vérvételeket.Örülök,hogy meghagyták a fejed,igaz egy terhes nőnek szerintem az ilyet simán el lehet nézni.

Bea!
Nagyon szupi a zuhanykabinotok :D És várjuk a szülésznővel való találkozásról a beszámolót.Igaz én csak később fogom olvasni,mert ma színházba megyek,és csak későn érek haza.

KépKép
takido

Mókuska

a számból vetted ki a szót!

Képzeljétek,most telefonált Apa.Salgótarjánban van a szemészfőorvosnál.Most hívták a kórházat,hogy Győzikét megverték és viszik be kivizsgálásra.Pont a főorvoshoz.Valamelyik esti nívós műsorban benne lesz.Aktívban,vagy Fókuszban. :o

málna2162

Kis_Plutó!
Várjuk doki után a beszámolódat :) Szerintem ne aggódj a kórház dolog miatt,mert lehet,hogy addig még nem is lesz belőle semmi.

Málna!
Gratulálok a vizsgádhoz :D
A cornflakes-es dolog tényleg nagyon durva :evil:

KépKép
takido

Málna
Tegnap v. mikor is mutatták már a TV-ben! Vagy azóta mégegyszer? "Szép" mokesza van meg csupa vörös volt az egyik szeme, azt mondták neki, h a látásába is kerülhet :shock:

Takido
Krumplistészta :wink:

Kép
Kép
mókuska

Mókuska

Nem ez,még a hétfői bunyó!
De úgy nézki,hogy komolyabb az ügy

málna2162

Kórház téma:

A hétvégén anyuméknál,voltunk.Beszélgettünk erről-arról és szóba került,az orvos választás,meg,hogy nem szülhetsz a saját orvosodnál stb.
Azt mondta,hogy ez akkor is téma volt amikor Ő velemterhes volt.Akkor is beakarták vezetni.Remélem most sem fog sikerülni.Az ilyen jogszabályokat ,vagy egy impotens,vagy egy aggszűznő hozza.Normális ember nem

málna2162

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?