Sziasztok!!!!!!
Kata,hogy te milyen figyelmes vagy,köszönöm szépen!!!!!!!!Hová utaztok,ha szabad kíváncsiskodni??????Dínom-dánom,hááát módjával...inkább csak lightos családi összeruccanás...apa süt-főz,mert mi Erzsébet-nap miatt természetesen dolgozunk
De nagyon várom már,hogy milyen meglepiket kapok
imádom ajándékot kapni és adni,ezért várom már úgy a karácsonyt is!!!!!!Puszillak
Anna,gondolunk rád,gyere reggel az eredménnyel!!!!!!!Marci is biztosan a frontok miatt nyűgösebb!!!!
Gabi,én is tervezem,hogy elugrok a hatvani piacra,ott nagyon sok jó kabát van,mert a téli kabátom télen már nem fog rámjönni....ma is látnátok,hogy van rámszerkesztve a nadrág
holnap 13-ig dolgozok,aztán irány a helyi összes turka és egyéb kedvező árú üzlet és addig haza nem jövök,amíg 3 nadrágot nem szerzek...minde alkalommal,ha megyek valahová,20 perc csak a nadrág szakszerű felvétele.....
Ágika,nyugi,én mire beérek a konyhába elfelejtem,hogy miért indultam.....szóval elszaladnál a tyúkkoppasztás elől
de szerintem az a szőröstől-bőröstől inkább tollastól-tokostól
Edina,ez a súly tényleg teljesen jó!!!!Nem is kellett volna aggódnod!!!De azért remélem nem fogyóztál!!!!
Vikikéről nem hallunk mostanában??!!Pedig neki is már csak 2 hónap és megszületik Levike!!!!
Málna???Merre vagy??
Bea,ki lesz a szülésznőd???Lehet,hogy ugyanaz,akinél az uncsitesóm szült és én is nála szeretnék!!!!!!Úristen,ha Ádika úgy dönt,hogy nem kényelmes már odabent,akkor kibújik
mindenképp jelezze András,ha elkezdődik!!!!!!!!!Hogy együtt izgulhassunk értetek!!!!!!Akkor ő lehet akár skorpió is,vagy nyilas...Az én kismanóm ikrek lesz,mint az apja!!!!!!
Dóri,nagyon jót tett az egész délelőtti henyélés,teljesen tettrekész voltam délután az üzletben!!!!!Tényleg le kell pihennem,amikor érzem,hogy fáradt vagyok,mert így utasít a kis maszat....
Mindenkinek szép estét és jó pihenést!!!!!