Új privát üzeneted érkezett!

De jó, h itt vagy, Hajni és köszönöm. Nem ígérem, h nem tűnök el most már, de igyekszem. Képzeld, egy darabig kóláztam, de aztán már az sem volt jó. (Más: Ha vkit megnyugtat, én a várandóság alatt most is, meg a fiammal is nagyon kevéssé változatosan étkeztem, és a fiam egy vasgyúró volt születésekor és azután is mindig.)

Hát, ez nem pipettás. Én még próbálkoznék a google-val, hátha reklámozza magát a teszt és ott van leírás.

Kép

Kép
nán-dorka

Esztora, remélem, jobban vagy már.
Nekem az első émelygős hetekben az segített, h rögtön enni kezdtem, amint éhségnek vagy émelygésnek a legkisebb jelét is éreztem. Nem esett jól feltétlenül, de egy bizonyos mennyiség után egy darabig jól tudtam lenni.
És Arwen, simán lehet a hányinger az éhség jele, vagyis nálam hamarabb jelentkezik az éhségnél ,most a babavárás idején.

Kép

Kép
nán-dorka

Szia Nán-dorka!
De jó, hogy előkerültél. Nem csak Arwennek hiányoztál ám!
A baba miatt voltál beteg, vagy valami egyéb is közbejött? Ha nem akarsz, ne válaszolj, de azt ne gondold, hogy bárkit is untatsz. Végülis szerintem azért vagyunk, hogy megbeszéljük a dolgokat. Vagy nem?
Írj privit, ha ez jobban megnyugtat untatás témában.
Vigyázz Magadra.
V
vivi79

Szia Vivi! Kedves vagy! Nem titok ám, csak arra gondoltam, h aki nem émelygős, annak nem lehet nagy élmény hallgatni ezeket. Szóval én a hányingertől eljutottam a vészes terhességi hányásig, úgy, h kellett kapnom infúziót is többször, szerencsére csak ambulánsan, h a folyadékot pótolják és ne fenyegessen a kiszáradás. A dokim azt mondta, az már jó, ha napi 1,5 liter folyadékot meg tudok inni és bennem marad a magzatvédő vitamin - no, amikor ezt sem sikerült teljesíteni, akkor mentünk a kórházba. Teljesen hullámzó, most épp jobb. Negyedóránként enni kell, de sebaj.
Kellemes "mellékhatásként" a kórházban megismertem néhány szülésznőt (ők kötötték be az infúziót) és megnézhettem a szülőszobát. Nagyon kedvet kaptam a szüléshez, egyébként is már nagyon szeretnék ott tartani.
Van még itt vki, aki a Szent Istvánban fog szülni?

És mindenkinek nagyon szorítok, és Arwennek talán még nem is gratuláltam????!!!! Atyaég! Akkor most

EGY NAGY-NAGY HURRÁ!!!

Kép

Kép
nán-dorka

Szia Nán-dorka!
Köszi, hogy leírtad. Sajnálom, hogy így megvisel ez a Baba, de most már lassan abba a korba lépsz, hogy múlnia kell a hányingernek. Vagy nem jól tudom? Akkor bocsi.
Pihenj amennyit lehet, és vigyázz magadra. Szebb napokat kívánok.
vivi79

Sziasztok!

Én is azzal kezdem, hogy de jó, hogy itt vagy Nán-dorka! Már csak azért is, mert a nehézségek ellenére tudjuk, hogy tartod magad!
Nem lehet könnyű elviselni amiket itt leírtál. :( Meddig tartott ez az időszak a nagyfiaddal? Lassan könnyebb idők jönnek.
Köszönöm, hogy próbálsz vigasztalni, hogy nem is sír a babám, de hát miért épp az enyém ne sírna! Az kavart fel, hogy nem tudom mikor. Egész éjjel az járt a fejemben, hogy épp most sír talán. Na mindegy, most próbálok arra gondolni, hogy most mosolyog! :D
Egyépként nekem most éjjel volt rossz éjszakám, akárcsk Esztorának. Félálomból arra ébredtem, hogy nagyon erősen dobog a szívem, és nehezen kapok levegőt. Ezért is jó, hogy nem költöztünk, képzelem az a stressz mit okozott volna. Sajnos én mindenen nagyon rágódom, és nem tudtam még rájönni, milyen módszerrel tudnák lazítani. :roll:

A terhességi csíkok elleni "krémet" (mert tulkép. olaj) én írtam.
20 ml jojoba vagy mandula olajba kell 4 csepp mandarin illóolajat csepegtetni, és ebből 1/2 teáskanálnyit kell az érintett területre kenni naponta 1×. Ha a mandarin szaga is erős, tehetsz kevesebbet, de tulajdonképpen annélkül is jó.
A terhesség első 3 hónapjában, nem szabad illóolajat használni, csak a bázis olajat.
A szagok engem is nagyon megviselnek, sokszor még a buszmegállóban se bírok meglenni. És ráadásul mindent sokkal erősebben érzek. :roll:

Az jutott eszembe, hogy Ágota és Adrienna, érzik e már a babarugásokat? :shock: :D

KépKép
KépKép
fioona

Nán-dorka:
most értem haza nemrég, megnéztem, tényleg rajt volt angolul a másik oldalon. :oops:
4 csepp kellett. :lol:
És belevitt a rosszba, naná, hogy megcsináltam.... :oops: :oops: :oops:
De most már nincs több így nem kísértenek. :wink:
Vendég

Na, Hajni, akkor ezt a tesztet most jól ellőttük. De úgyis ez volt a célod, igaz?

Képzeljétek, egy barátnőm azt mesélte ma, h ő azért tesztelt, mert a 2 és fél éves kislánya nagyon másképp viselkedett vele szemben, mint szokott, és arra gondolt, h csak nem megérzett rajta vmit a pici lány...? És tényleg babát várnak! Különös dolgok ezek...

Kép

Kép
nán-dorka

Szia Hajni?
És mi lett az eredmény? :roll:
vivi79

Vivi, Fioona: kösz a kedves szavakat. A fiamnál félidőig, dehát bármi lehet, ugye...
Megjött a fiam az oviból, úgyhogy sziasztok, minden jókat!

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-dorka:
:lol:

Vivi:
persze h negatív. :oops:
Vendég

Szia!
Az előbb nem írtál semmit, azt hittem talán azért, mert +.
Még változhat.
vivi79

Sziasztok!

Örülök, hogy vannak hírek a rég nem hallott topictársakról :)
Annak már nem annyira, milyenek.

Szegény Totika,
remélem jól van.

Nán-dorka,
nem semmi, mennyire megvisel a terhesség, de csak elmúlik lassan a hányós korszak

Többieknek pusz, sajna csak ennyire futotta most :(

Remélem, jól van mindenki!

Kép
bodzi

Sziasztok!!!

Nandorka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hellooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!
De jo,hoyg jottel!!!!!!
Remelem akkor most mar jobban vagy,ahoyg kivettem az irasodbol,lenyegesen!!!!Orulok nagyon!!!
Remelem most mar tobbszor tudsz jonni!!!!!!!

Hajni,kiverem a kezedbol a tesztet!Ejnye!!!!De rossz vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Rajtam hetvege ota ugy rajtam van a rosszullet,hogy...... :shock: :shock:
Tudom,hoyg ennem kell,de egyszeruen semmit nemkivanok,barmit eszem nem esikjol....ha egylatalan eljutok az evesig..de azert altalaban eljutok :lol: Ebed,vacsi megvan(nagyjabol),kozte meg neha ropi,keksz......szoval eldegelunk :lol:

Ma az en Draga ferjem megvette nekem a Kismama magazin 9 honap kulonszamat,amit ha jol emlekszem Esztora ajanlgatott!!!behozta nekem meloba!!!!Olyan edi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Imadom!!!!!!
:oops: :oops: :oops:

Ma kb du 1ig nem volt net az irodaban,nem igazan haladtunk a meloval,kiraly volt! :?
Szoval azota meg ezerrel! :shock:

Remelem 1-2 het es leszenk uj Kismamik! :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

Orulok,hoyg Toti valaszolt,igy legalabb tudunk valamit Rola!
De megertem,egy kicsit most igy jobb neki,ha nem ezzel fogalalkozik!hamarabb letelik az ido is!!!!
De remelem aztan majd jon ujra kozenk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A pocaklakoval egyutt,aki tuti nemsokara be fog koltozni!!!!!!!!!!!! :wink:
En is puszilom!!!!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Angyalkrisz, biztasson az, hogy nem fogsz elhízni. :lol: Tudom, sovány vigasz, de nézzük mindennek a jó oldalát. Én is igy voltam az evéssel, de már megváltozott.

Fiona, a fogdoki szerencsére SEMMILYEN rossz fogat nem talált a számban, így most boldog vagyok, és legalább a védőnő is leszáll rólam. Ne értsétek félre nagyon aranyos védő nénim van, de a fogorvossal az őrületbe kergetett.
Még nem érzem sajnos a pici mozgását, illetve nem tudom, hogy miket érzek :roll: de úgy gondolom, hogy nem érzem

Esztóra: szegénykém, vigyázz magadra

Hajni: ez még simán pozitív is lehet

Nán-dorka, sajnálom, hogy idáig fajultak a dolgok, remélem, hamar elmúlik ez az időszak. Egyébként én is az Istvánban fogok szülni.

Bodzi, nálad mi újság van?

Most mennem kell vissza dolgozni

Kép
Kép
adrienna

Arwen, a nőgyógy azt mondta, hogy a folyadék menjen a kaja nem számit, mert a baba úgyis magához veszi a te szervezetedből azt amire szüksége van. A lényeg, hogy ne juss el odáig, mint szegény Nán-dorka

Kép
Kép
adrienna

Adrienna,tudom,a folyadekot igyekszem nyomatni.... :lol:
Fogdokinal en voltam juniusban(akkor nem volt semmi gaz),de biztos el kell mennem majd most is.
De nekem isteni fogdokim van,jo fej,tegezzuk,stb,abszolut nem utalok hozza jarni!
O az elso fogorvos az eletemben,akihez igy allok! :lol:

Nekem a vedono szamat kellene kinyomoznom...

Kép

Kép
arwen07

Vonalzom szerint a 3. honapba leptunk :lol:
:lol:

Kép

Kép
arwen07

sziasztok!
most éppen jobban vagyok de azért nyugton maradok mert becsapós ez az érzés.hirtelen teljesen elgyengülök (olvastam hogy ettől a héttől ez előfordulhat) ezért végeztem mára mindennel.tv-t bámulok,R meccsre megy, éljenek a sorozatok!
köszönöm mindenkinek aki aggódik ért(ünk)em.lényeg hogy vérzés nem jelentkezett tegnap mert attól félem a legjobban.
közülletek volt v.ki nagyon rosszul ebben az időszakban?6-7 hét környékén.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora,orulok,hogy kicsit jobban vagy!
nekem a rosszulletek 7+3nal kezdodtek kb.....Es annyira nem brutalis...de sokszor nagyon rosszul vagyok,azt sme tudom,mit csinaljak.
nehez igy dolgozni.
De szerencsere rokakoma meg nem volt.
Csak a szinte allando emelyges.
Sogornom ma azt mondta,hogy szerinte lany :lol:
Neki 3 pirinyo van.A lanyokkal minidg emelygett,de nem hanyt.A fiunal meg rengeteget hanyt.....
Erdekes,mert akkor en vagyok az ellenpelda,mert Anyu velem a 4. honapig hanyt :lol: :lol: :lol: :lol:

A maisk,hoyg allandoan nyitogatom az balakokat,mert ha meleg van,meg keves alevego,ugy erzem megfulladok,es meg jobban fokozodik a hanyinger.... :(

Raadasul a fonok fia bejar ide,es olyan szinten kohog,es nem teszi a szaja ele a kezet.... :evil: :evil: :evil: :evil:
Kurvara (bocs :oops: ) orulok neki!!! !!!!!

Kép

Kép
arwen07

És lányok, mikor kell fogorvoshoz menni? Meg van szabva vagy amikor rászánjuk magunkat?
Én már voltam a védőnőnél, de ez vhogy kimaradt nekem.

Hellloo, ARWEN! Bizony, eszegetni kell, meg tényleg inni. De nagyon ritka, h így elfajuljon a dolog, mint nálam. Egyrészt a magas hormonszint, másrészt az idegrendszerben a hányásközpont érzékenysége okozza. Én már gyerekkoromban is mindig rosszul voltam, ha autóban ültem, nyilván nekem extra érzékeny, a fene megegye.
Mától, ha minden igaz, és a férjecském beszerzi, homeopátiás bogyókat is fogok szedni! Mindent megpróbálok!

Kösz, FIOONA, és a jojoba- vagy mandulaolajat hol lehet leginkább beszerezni? Patikában?
Ahogy (és persze amennyire) Téged megismertelek, ez jutott eszembe, h a te babád nem sír! Odafigyelő, kedves embernek látlak, akinek öröm lehet a pocakjában lenni! :wink:
És komolyan! Én, amikor jól voltam, a fiammal a pocakomban, sőt, amikor már meg is született, élveztem azt, h egyik legfőbb dolgom, h jól érezzem magam, mert akkor a kisbabámnak is jó.
Relaxálni egyébként talán érdemes megtanulni, én is most elevenítgetem fel a korábbi ilyen tapasztalataimat. A lazítás képesége most, a szülésnél és azután is jól jöhet!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok Drágáim!

Dorka:D
Én is nagyon örülök neked, jó hallani felőled.

Totika :D
Innen is millió puszi, nagyon sokat gondolok rád, és remélem, hamar ismét köztünk leszel!

Arwen, Brigike :D
Nagyon sajnálom a rosszulléteket, de remélem hamarosan elmúlnak!!

Fioona :D:D:D
Úgy meghatódtam azon, amit írtál, én is ugyanilyen szentimentális nőszemély vagyok :oops: :lol:
De én is biztos vagyok abban, hogy a Te Babókád nem sír, mert érzi, hogy van egy szupi Anyája, Apája és nagy okos Nővérkéje, akik nagyon szeretik és várják őt!!!

Bodzikám :D:D:D:D
Mi van veled? Remélem minden okés!! Már csk 10 nap és teszt ;) :)

Millió puszi mindenkinek :D

porsika

Jaj, Adrienna :D:D:D
Hihetetlen, hogy már 17 hetes a babád! Már komoly kis hölgy/úr! (remélhetőleg mostmár kiderül, melyik ;) )
Miket érzel, amiben nem vagy biztos, hogy mi az ? (szép mondet volt ;) )
Csak mert anyukám mindíg mondta, hogy először a baba mozgása csak olyan, mintha morogna az ember pocija.. mintha pici buborékok lennének a hasa aljában :)
puszka

porsika

ARWEN, éljen a 3. hónap!

ESZTORA, nekem az 5. héten kezdődött azzal, h folyton ennem kellett, h ne legyen hányingerem. Ez volt még a 6. héten is, a 7. héten rosszabbodott, gyakrabban kellett ennem. Aztán még rosszabb lett, ekkor jött a nehéz időszak. De Neked biztos nem fajul idáig.

Kép

Kép
nán-dorka

Szia, PORSIKA!
Igen, ahogy anyukád mondta, nagyon találó a buborékhasonlat. Mintha nagyon picit a hasában mocorogna vmi az embernek, a tápcsatornák mozgásától leginkább az különbözteti meg a babamozgást, h nem érzel fájdalmat, még feszülést sem sokszor, és mégis mocorog. Nemsokára megtudod, h az volt-e, én visszamenőleg tudtam, h áhá, igen, akkor tényleg ez volt már akkor is! Ha kicsit is gyanús, akkor sztem az! :D

Kép

Kép
nán-dorka

És ESZTORA! A baba miatt ne aggódj, h rosszul érzed magad. Fura, de a kicsik a hasunkban nem éreznek ebből semmi rosszat!

Kép

Kép
nán-dorka

PORSIKA, Téged szólítottalak meg, de bocs, természetesen az, h "érezni fogod", már ADRIENNÁnak szólt. De persze legyen igazam, h nemsokára Te is érezni fogod!!!!!!!! :wink: :!:

Kép

Kép
nán-dorka

Dorka :D
Igen, értettem ;):D
Remélem igazad lesz :D:D:D:D:D:DD:D
puszik

porsika

Halihhhóóóó!

Délután behalt a babanet miközben írtam, azonban cselesen sikerült lementenem, így nem veszett el a beírásom és most bemásolom ismét:

Hajfestésről az infókat köszönöm mindenkinek. Akkor elvileg már mindegy, mert túl vagyok a 3 hónapon, de végülis eddig is vigyáztam, hogy ne lélegezzem be a festék szagát, meg amúgy is érzékeny vagyok a szagokra, így remélem, hogy nem okoztam kárt...

Nán-dorka: de jó, hogy előkerültél! Nekem is hiányoztál ám! :lol: Jó hallani rólad. Sajnálom, hogy rosszul vagy, de mostmár szerintem túl vagy a nehezén, nem lehetett könnyű... :cry:
Tegnap én is nagyon rosszul voltam, minden kaját utáltam, szinte csak ittam. :(

Porsika: küldöm az angyalokat, majd fel is töltöm ide, ha sikerül, csak hogy megismerd őket.Kép

Hajni: ejnye-bejnye... irgum-burgum... legalább két napot várhattál volna még... de ne keseredj el, ez még nem jelenti, hogy nincs ott valaki.

Fioona: hogy vagy a bokád? Egyébként pedig ne aggódj, hidd el, hogy nem sír a babád. Miért sírna? Nagyon jó helyre került. Ott lubickol a hasadban, jól érzi magát, szóval csak pozitívan, jó? :wink:

Arwen, Esztora: vigyázzatok magatokra és remélem, hogy hamar túllesztek ezeken a rosszulléteken!
Arwen: milyen a lelki köldökzsinór? olvasod még?

De jó volt hallani Totiról is. Teljesen megértem, én is valószínű így viselkednék a helyében. Reméljük, hogy hamarosan ismét visszajön közénk és jó hírekkel :)

Én terhességi csíkok ellen úgy védem magam, hogy 5 csepp mandulaolajat összekeverek testápolóval és ezt kenem magamra. Eszméletlen sima és finom puha lesz a bőr tőle! Nekem eddig bevált. Egy kozmetikus ismerősöm javasolta egyébként.
Vettem azonban Milupás krémet, de nekem azzal az a bajom, hogy olyan nehéz kenni, meg olyan ragadós is.

Nálam ma volt a védőnőm látogatóban. Azt mondta, hogy az AFP időpontomat jól számolták ki, mert a 15. és 16. hét között kell menni vizsgálatra és ez pont beleesik. Egyébként meg a baba méretének megfelelő időpontot veszik figyelembe ilyenkor.
Érdekes, hogy ahány város annyi szokás. Itt mifelénk így van és kész, bele kell nyugodnom, legalább hamarabb túl leszek rajta. 8)
szerika

Fogdoki: nekem 3x kell mennem a terhesség alatt. Most fogok pénteken menni, de én se félek, mert én rendszeresen ellenőriztetem egyébként is, így remélem kisebb az esély, hogy találjon rossz fogat.
Nán-dorka: mindenképp nézesd meg a fogaidat, ez fontos, nem is értem miért nem mondta neked a védőnő. Azt hiszem be is írja a fogdoki a kiskönyvedbe.

Jojobaolajat, mandulaolajat Rossmannban, DM-ben lehet kapni . Én ott vettem. Aromax típusút vettem (zöld dobozos). Szerintem gyógynövényboltokban is biztosan árulnak ilyen csodaszereket :)
szerika

Az olajokról annyival egészíteném ki Szerikát, hogy csak a zöld dobozos Aromaxot vegyétek. Azok ugyanis 100%-os tisztaságúak. Drágábbak, de épp azért, mert tisztábbak.
A bokám köszönöm már majdnem 100%-os, néha még bele-bele nyílallik, de megmaradok. :lol:

Fogdokinak kell a bejegyzése a kiskönyvbe, nem úszod meg. Mondom ezt én, aki Lillával nem ment el. :oops: 8)
Most egyész tavasszal oda jártam, semmi kedvem megint órákat ücsörögni az időpontomon túlmenőleg, de biztos, hogy elmegyek. :!:
Porsika, most meg te rígattál meg!
POlyan aranyosak vagytok lányok! Remélem most már a babi is tudja, hogy nincs oka sírni, és hallgat rátok!

Cserébe a decemberre pályázoknak, féreteszek ezekből egye-egyet, a fa alatt megtaláljátok legkésőbb:

Kép

A kézbesítéssel megbízom Szerika angyalait. Együt remélem hatásosak lesznek!

A babamocorgást én a halacska ficánkolásával hallottam összehasonlítani. :D Én már bekébzelem, hogy mocorog. :shock:
Még lehetetlen éreznem, akkor is, ha a doki szerint is, nagyon aktív baba. :roll:

A hányingerről azt hallottam, hogy azért van, hogy a kismama ne egyen olyasmit, ami árt a magzatnak.

Csajok nekem 12. hét ide vagy oda, még mindig napi rendszerességgel fáj a fejem. Tudom, mindenkinek ahol a leggyengébb..... :twisted:
Már jó lenne, ha elmúlna. :(
Mindenesetre apa holnap már itthon alszik, próbálok erre gondolni.
A kőmüvesek megint megszálltak minket, ezúttal a tűzfalat vették kezelésbe. :roll: Remélem hamar végeznek, és nem döntik romba a házat.

KépKép
KépKép
fioona

Csajok,
köszönöm az érdeklődést, nagyon jól vagyok.
Most vagyunk túl egy munkahelyi fejtágításon, vééégre megyek haza.
Tíz nap tesztig... Sosem jutottam még el odáig. Még mindig megjött teszt előtt. Én vagyok az egyedüli, aki még sosem vett terhességi tesztet? :)

Szeri, Fioona,
olyan édesek ezek a képek. Szeretem nézegetni, amiket betesztek ide.

Jó aktív babócáink vannak, mind rendesen megdolgozza az anyukáját :) De legalább tudjátok, hogy ott van. Azért jobbulást mindenkinek!

Na tényleg megyek mostmár! Pusz

Kép
bodzi

Sziasztok Lányok!

Újra "belépek" közétek. Bocsánat az egy hónapos szünetért, de még csak most sikerült az itthoni net. De most már gyakrabban jövök. Nagyon örülök nektek, látom, szépen alakulnak a vonalzók.
Az új lányokat üdvözlöm, a régieket úgyszintén.
Igyekszem néhány napot (hetet) visszaolvasni, ezért most még csak bejelentkezni jöttem - ha nem baj. De fogok írni mindenkinek, ahogy szoktam, ígérem.
Én is már a 12. hetet hagytam el, egész jól vagyunk. Nekem is voltak rosszulléteim, de nem voltak vészesek, inkább undorodtam dolgoktól. Én sokat tudok enni, sőt, akkor jön rám inkább az ún. rosszullét, ha nem ehetek. Jó, mi? Na meg én kóros álmosságban szenvedek. Pedig nem is dolgozok, itthon nyugodtan aludhatok, és mégis. Nem irigylem azokat a lányokat, akiknek a súlyosabb tünetek jutottak.

Jövő héten megyek 13. heti uh-ra, majd arról a képet felrakom, ha kapok. Addig még jelentkezek, chiao!

Benita
benita

osztom Fioona irását csak az Aromaxot!
nálunk is nagy munkálatok vannak,Anyunál csőtörés volt kb 7-8 éve szivárog a viz és ráadásul drága Nagypapámék anno sporólásból nem csináltak alapot a falnak?????!!!!!most aztán lebontották az egészet alapot csinálnak és újra rakják ja és teljes cső csere lesz!!20.-a előtti héten!
ünnepelek, vacsoráztam 1 jót hagyma paradicsom minden volt!tegnapi nap után rámfért..

Bridzsi

Kép
esztora

Örömmel hallom, ESZTORA! Már a jó vacsorát! Még a végén én is kedvet kapok! Látom, már megnyugodtál.
És együtt laktok Anyukádékkal vagy közel?

Én meg megkaptam a homeopátiás bogyóimat, hozzá a férjem szkepticizmusát is, de ez utóbbit sikeresen leállítottam.

Szóval, kösz, Aromax! Férjem újabb megbízást kap holnapra. (Én nemigen tudok kimozdulni, és a városunkban nincs dm, se Rossman.)

Tényleg, SZERIKA, vszínűleg azért sem volt kedvem a Milupához annyira, mert össze-vissza kellett nyomkodnom a hasam, mire elkentem.

Kép

Kép
nán-dorka

Szerintetek nagyon ciki, h jövő hétre bejelentkeztem 12 hetes uh-ra és még nem töltjük a 12-t? Szóval h lesz-e így értelme? :o
A doktornőm a mensi szerinti 6. héten azt írta a méret alapján, h 6-7. hét, és én eszerint számoltam. Csak most, h kiigazítottam itt a vonalzómat, akkor láttam, h ez még így egyáltalán nem 12. hét. Vagy úgy tizenkettedik, mielőtt betöltjük a 12 hetet? teljesen belezavarodtam, segítség! :shock:

Kép

Kép
nán-dorka

halihó, benita, jó, h itt vagy!

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-dorka: én 11h/3 naposan mentem 12 hetes uh-ra. Szerintem nem jelent gondot, ha jövő héten mész. Hajrá! Szorítunk! :)
szerika

sziasztok!

jó reggelt mindenkinek Nán-dorka kipróbáltam az evős módszert ma reggel bevált!egyből toltam a háztartási kekszet!
Anyuval egy udvarban de külön házban lakunk!ez a legjobb!

Bridzsi

Kép
esztora

Jó reggelt mindenkinek!

Csak gyorsan beugrottam mielőtt belemerülnék a munkába.

Nán-dorka: azt mondta a védőnő nekem, hogy 2-szer el kell menni a terhesség alatt a fogdokihoz. Be is kell irnia a kiskönyvbe, a védőnő ezért piszkál. Tudom, hogy igaza van, de akkoris :roll: Mind1 túl vagyok rajta szerencsésen és nem is kellett csinálnia semmit :lol:

Nán-dorka, Porsika:Nem tudom, hogy mit éreztem, mert azóta nem érzek semmit. Vacsi után eltehénkedtem a TV előtt és ekkor jött egy olyan érzés, mintha belülről nagyon finoman megérintettek volna és ez egymás után kétszer. Ilyet még nem éreztem sosem, de lehet, hogy a beleim vicceltek meg. Persze azóta semmi :roll:

Esztóra: kitartás és vigyázz magadra. Próbálj sokszor keveseket enni, hátha segít. Vagy igyál tejet ha szereted, egyél meg egy banánt, de a legfontosabb, hogy ne ürüljön ki a gyomrod.

Arwen: Te is vigyázz magadra. Ha nagyon gáz a melóhely, gyerünk haza. A prüszkölőnek meg mondd meg, hogy arrébb köpkődjön. Szörnyű, hogy mennyire érzéketlenek és nemtörődömök az emberek :evil: A védőnő telefonszámát az internetről néztem, de már nem emlékszem, hogy hol :roll:

Csajok ti is ennyire feledékenyek vagytok? :oops:

Szerika: én novembertől áprilisig (!!!) jártam fogorvoshoz, annyi szörnyűség volt a számban. Akkor már tudtuk, hogy majd májustól ráállunk a babaprojektre, gondoltam előre megcsináltatom a fogaimat. Egy nagyon aranyos kedves fogdoki "néni"-vel akadtam össze és tényleg félelem nélkül jártam hozzá. Csak hát ő elköltözött valahova és most mikor menni akartam, már nem találtam meg. Most kezdhetem előlről :roll: A lényeg viszont, hogy április óta nem lett egy lukas fogam sem :lol:

Fiona: nekem a 12. hétig nem fájt a fejem. Büszke is voltam magamra, hogy még egyetlenegy gyógyszert sem vettem be idáig. Na de azután olyan fejfájásaim szoktak lenni, hogy muszáj bevennem egy algopirint. Persze próbálok minden mást és a legutolsó a gyógyszer. Nem tudom, hogy ez meddig tarthat.
Annyira aranyos a kis karácsonyi "angyalka" :lol:

Benita: jó, hogy újra itt vagy, nagyon várjuk a fotó.

Bodzi: te egy hős vagy, hogy nem tesztelsz :lol: de majd most ebben a hónapban biztos kell ;)

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Bodzi:
én is erősítem a nem tesztelők táborát. Eddigi életem során még egyetlen tesztet sem próbáltam ki. Talán, ha ebben a hónapban nem jön meg idő előtt, akkor veszek egyet.

Benita!
De jó, hogy újra itt vagy köztünk, és jól is érzed magad. Kérjél ám képet, ha mész a dokihoz, szeretnénk látni a bébikédet.

Nánd-dorka: a ti képeteket is várjuk ám.

Fiona:
csak ismételni tudom az előttem szólókat. Így az írásaid alapján nagyon gondos, türelmes, aggódó édesanyának tünsz, akinek a gyermek az első, minden csak utána jöhet. Ezt biztosan érzi a bébid is, ne aggódj ez miatt. Tudja, hogy jó helyre került, és nem szomorkodik, nem sír. Szóval nyugi, ne aggódj feleslegesen. Ha eszedbe jut ez a szomorúság gondolat, simogasd meg a pocidat, biztosan jót tesz a lelkednek.
Szia
vivi79

ESZTORA, örülök, h jól vagy. Hogy anyukád ott van közelben, biztos nagyon jó lesz akkor is, mikor a pici megérkezik! Különösen, ha nem jár dolgozni, vagy tud majd szabadságot kivenni. Nálunk sokat segítenek a nagymamák, de még a nagypapák is, amiben tudnak. Ezekben a nehéz hetekben, amik mögöttem vannak (meg még előttem is), arra gondoltam, mi lehet azokkal, akiknek nem tudnak segíteni így, szegények kórházba kell vonuljanak. Szóval éljenek a nagyik!

VIVI, ígérem, visszaszerzem a dig. fényképezőnket (kölcsönadtam), és akkor majd beügyeskedem az UH-képet vhogy. Bár nem sikerült ide képet beraknom, mikor szerettem volna. Sztetek nem kicsinyítettem le vagy mi lehetett a hiba?

ADRIENNA, SZERIKA, kösz az infókat. Bizony, Szerika, jól jön, ha szorítasz, mert kicsit izgulok. Fura, általában a makkegészséges, gömbölyded, elégedetten szopizó babát képzelem el, már h ilyen lesz, ha megszületett, de időnként beúszik, h ezt vagy azt mutatnak ki, Úristen, döntenem kell... és ez nagyon rossz. Lehet, h túl sokat tudok már? :? A fiamnál biztosabb voltam az egészségében.

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!!!!

Visszaolvastam,de most nem tudok mindenre reagalni :lol:
Ma reggel nem voltam rosszul!!!!!WOW!

Viszont hihetetlen,de minden este kb 9 korul ugy elalszom a tv elott,hoyg ihaj....
Olyan vagyok,mint egy kisbaba... :oops:

Most meg hiv a munka...

Megszereztem a helyi vedonoszolgalat szamat,ugyhoyg igyekszem felhivni,es vmit megtudni vegre :lol:

Remelem mindenki jol van ma!!!!!
Pusziiiiiiiiiii
Kozeledunk a tesztekhez :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Elsőször is Benita örülök, hogy újra vagy!

Nán-dorka én is így vagyok! Lillával nem jutottak eszembe butaságok. (na jó, nem ennyi :roll: )
Szegény férjed a postás nálatok is! Nálunk is az enyém rohangál. De javára legyen mondva, nem morog érte! Kép

Esztora részvétem az előttetek álló nehézségek miatt. Lehet, hogy nálunk is alapoznak, mert vályog tűzfal volt. :roll: Csak túléljük ezt is valahogy. Legalább bent nem koszolnak most.
7-8 éve szivárgó cső? Hú mennyit fizethettek szegények. És gondolom a falat áztatta az a sok víz. :?

Adrienna én még gyógyszert nem vettem be, remélem nem is kell.
Hú nekem is rosszak a fogaim, de itt az is baj, hogy 3 hetenként kap az ember időpontot. Szóval volt, hogy egy fogammal 3 hónapig járkáltam. :evil:

Vivi neked is köszönöm a vigasztaló szavakat! :lol: Remélem hat a bébire a pozitív gondolatok tömege!

Én nem csak Nán-dorkától várok képeket, hanem Arwen rég esedékes bébijéről is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!:

KépKép
KépKép
fioona

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ezt megkaptam Fiona :lol: :lol: :lol:
Es igazad van! :wink:
Csak nincs otthon a digitalis gep,amivel lefotoznam..... :oops: :oops: Dragamat megkerem,hoyg hozza mar haza vegre!!! :roll:

Benita,udv ujra itt!!En is nagyon orulok,hogy megint itt vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Esztora ez a csotores nagyon kemeny... :( Sajnalom....

Kép

Kép
arwen07

sajnos nem a falat áztatta mert akkor már előbb észrevettük volna.szépen szivárgott a földbe ahogy kell és csak egy szép repedést csinált a falon ami gyanús lett.jött a statikus és ő mondta hogy ezt bizony bontani kell ez a legolcsóbb megoldás.ma már csinálják az alapot még szerencse hogy ilyen isteni idő van.megyek én is dolgozni.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora :(

Fiona,Te meg ne gondolj ilyenkere,hyg sir a baba!!!!!!!!!!!!!!!Ejnye!!!!!!!
Es igenis hat ra,ha beszlsz hozza,simogatod,ra gondolsz,nagyonis!!
Pont errol szol a Lelki koldokzsinor,hogy hoyg tudsz hatni a babara,hogymennyire erzekeli a kulso dolgokat stb.....
Megdobbento mennyire!!!!!
Ugyhogy nem szabad ilyeekre gondolni,csak szeretni nagyon es csak a ++++ra gondolni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rendben!!!!!!???????? :wink:

Kép

Kép
arwen07

Esztora, reméljük, mihamarabb rendbehoznak mindent! De ugye nem oda mész dolgozni, bontani, ilyesmit, ugye?

Várjuk a képet, Arwen!

Kép

Kép
nán-dorka

Esztora
Sajnálom, hogy nem nagyon tudsz enni. :( Próbáld meg enyhén dúsított ásványvízzel vagy cukorkával enyhíteni a rossz közérzeted, vagy az éhségedet, és akkor talán könnyebb lesz. Bizony sok kismama attól is rosszul van, ha nem eszik, mert nem tud. Apró cukorkák nekem is segítettek, főleg a mentolos, mert elviselhető éhségérzetet keltett, és tudtam enni. Én pl. folyamatosan rágcsáltam valamit, mikor nem kívántam rendes kaját (ropit, mogyorót, sós puffancsot, puffasztott rizst, stb.), mert ezek a sós dolgok is telítették a gyomromat. Persze ez csak ötlet. :?

Nán-dorka
Nálunk a 13. heti uh a kötelező. Nem tudom, nálatok a 12-dik? Én a 13.-ra megyek. De sztem mehetsz pár nappal előbb, ha úgy érzed. Számold ki a napjaidat, és akkor el tudod dönteni, mit tegyél. A dokim nekem is a méret meg valami sablon szerint számol, és volt mikor 9-10 hetet mondott, pedig már átléptem a 10. hetet. Napra pontosan számolom én az időmet az utolsó mensi napjától. Így követem a Terhességi nagykönyvemet is, amiben minden fontos dologról olvasni tudok.
Sajnos képet én sem tudok berakni, valószínű a kép túl nagy. Legalábbis betöltéskor azt írja ki. De hogy fogom lekicsinyíteni, azt még nem tudom. :evil: :shock: Pedig olyan jó a 10. hetes kép. Megpróbálok valamit, és igyekszem azt is felrakni.

Szerika
Mi majdhogynem egyidősek vagyunk! :) :D :D Te már voltál a kötelező uh-n?

Adrienna
Örülök, hogy jól vagy. Az első magzatmozgást valóban olyan, mintha a belek mozgását, ill. "kurrogását" belülről éreznéd, úgyhogy lehet, hogy ez már a baba volt! Kívánom!!! :D :D :D De ne izgulj, megmozdul az előbb-utóbb! Lehet, majd még aludni sem hagy!
A fogorvoshoz 2-szer el kell menni??? :shock: :shock: Úristen! Én egyszer sem bírok, legalábbis most. Még fogat mosni is alig tudok, kész szenvedés, ha fogkefe van a számban!!!!! Nemhogy benne nyúkáljanak, atya ég!!! :shock: :oops:
Na látjátok, nekem ez a gyengém! A FOGMOSÁS!!!! Beeeee!!! :evil:

Fioona
Nem tudom a konkrét okát, miért sírdogálsz többször, (ahogy olvastam), de ha a terhesség pszichés velejárója, nem baj. Sokan vannak hasonlóan, és nem tudják megmondani miért, de mindig rájuk tör a sírás. Hidd el, ezzel nem csorbul a kisbabáddal való kapocs. Sőt! Tényleg simogasd sokat a pocid, és érezni fogod, hogy ő majd segíteni fog!!! :wink: :wink:

Vivi
Örülök, hogy várod tőlem a képet. Igyekszem! Szurkolok neked! :)

Arwen
És is nagyon aluszékony vagyok, nem vagy egyedül. Meg nekem rettentő alacsony a vérnyomásom is. Nem üti a 100-at!!! :shock:
Remélem, a rosszullétek pedig elköszöntek tőled végleg!!!

Hahó!
SzKatával mi van? Aki ikreket vár. Tudtok róla valamit?

Benita
benita

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?