Esztora
Sajnálom, hogy nem nagyon tudsz enni.
Próbáld meg enyhén dúsított ásványvízzel vagy cukorkával enyhíteni a rossz közérzeted, vagy az éhségedet, és akkor talán könnyebb lesz. Bizony sok kismama attól is rosszul van, ha nem eszik, mert nem tud. Apró cukorkák nekem is segítettek, főleg a mentolos, mert elviselhető éhségérzetet keltett, és tudtam enni. Én pl. folyamatosan rágcsáltam valamit, mikor nem kívántam rendes kaját (ropit, mogyorót, sós puffancsot, puffasztott rizst, stb.), mert ezek a sós dolgok is telítették a gyomromat. Persze ez csak ötlet.
Nán-dorka
Nálunk a 13. heti uh a kötelező. Nem tudom, nálatok a 12-dik? Én a 13.-ra megyek. De sztem mehetsz pár nappal előbb, ha úgy érzed. Számold ki a napjaidat, és akkor el tudod dönteni, mit tegyél. A dokim nekem is a méret meg valami sablon szerint számol, és volt mikor 9-10 hetet mondott, pedig már átléptem a 10. hetet. Napra pontosan számolom én az időmet az utolsó mensi napjától. Így követem a Terhességi nagykönyvemet is, amiben minden fontos dologról olvasni tudok.
Sajnos képet én sem tudok berakni, valószínű a kép túl nagy. Legalábbis betöltéskor azt írja ki. De hogy fogom lekicsinyíteni, azt még nem tudom.
Pedig olyan jó a 10. hetes kép. Megpróbálok valamit, és igyekszem azt is felrakni.
Szerika
Mi majdhogynem egyidősek vagyunk!
Te már voltál a kötelező uh-n?
Adrienna
Örülök, hogy jól vagy. Az első magzatmozgást valóban olyan, mintha a belek mozgását, ill. "kurrogását" belülről éreznéd, úgyhogy lehet, hogy ez már a baba volt! Kívánom!!!
De ne izgulj, megmozdul az előbb-utóbb! Lehet, majd még aludni sem hagy!
A fogorvoshoz 2-szer el kell menni???
Úristen! Én egyszer sem bírok, legalábbis most. Még fogat mosni is alig tudok, kész szenvedés, ha fogkefe van a számban!!!!! Nemhogy benne nyúkáljanak, atya ég!!!
Na látjátok, nekem ez a gyengém! A FOGMOSÁS!!!! Beeeee!!!
Fioona
Nem tudom a konkrét okát, miért sírdogálsz többször, (ahogy olvastam), de ha a terhesség pszichés velejárója, nem baj. Sokan vannak hasonlóan, és nem tudják megmondani miért, de mindig rájuk tör a sírás. Hidd el, ezzel nem csorbul a kisbabáddal való kapocs. Sőt! Tényleg simogasd sokat a pocid, és érezni fogod, hogy ő majd segíteni fog!!!
Vivi
Örülök, hogy várod tőlem a képet. Igyekszem! Szurkolok neked!
Arwen
És is nagyon aluszékony vagyok, nem vagy egyedül. Meg nekem rettentő alacsony a vérnyomásom is. Nem üti a 100-at!!!
Remélem, a rosszullétek pedig elköszöntek tőled végleg!!!
Hahó!
SzKatával mi van? Aki ikreket vár. Tudtok róla valamit?
Benita