Új privát üzeneted érkezett!

Ezeken a dokikon annyira fel tudom húzni magam. Annyi olyan esetről hallottam már, hogy azért nem jött a baba, mert a doki egy egyszerű vizsgálatra/vérvételre nem külde el a párt. A hónapok, évek mennek, mire egy sokadik orvos kideríti, hogy csak teljesen egyszerű problémáról van szó.

Ezt a hozzászólást fél órával ezelőtt kezdtem, csak bejelentés nélkül megérkeztek a kábelnet szerelők :evil:

Kép
Kép
robcsi03

Hozzátartozik, hogy nekem volt egy petevezetékátjárhatósági vizsgálatom tavaly novemberben. Akkor "átfújták". Kicsit csalafinta voltam, akkor azt moondtuk, hogy már 1 éve próbálkozunk, közben nem is. :oops: De volt egy 4 éves kapcsolatom, ahol 2 évig nem védekeztünk, és semmi. Meg 20 évesen egy méhkörnyéki gyulladásom. Úgy éreztem ildomos megvizsgáltati az átjárhatóságot, még ha kicsit füllentenem is kell :wink:
Most ez a doki azt mondta, ha apa rendben van, ő itt már nem tud mit csinálni, akkor majd menjünk meddőségi centrumba.

Most meg morci vagyok apára :evil: Le kell mondani a szerdai kiskatona vizsgálatot, mert úgy néz ki pénteken elmegy egy céghez kamionozni, és kb. 10 napig nem lesz itthon. És peteérésem is hétvége körül lesz :cry: Így a babarojekt nem igazán lesz hatásos, igaz kell a pénz is. Esküvőkön szokott videózni, de ilyenkor nincs megrendelés. :( Az én fizum meg kevés kettőnknek :? Nehéz dolgok ezek :x
gaby25

Remélem én délután pozitív doki hozzáállásról tudok majd beszámolni! Vagy majd én is füllentek! Meglátjuk!

Gaby! Azért ne engedd el apát csak úgy! Mert, ha pont szombaton lesz pé- akkor még a péntek délelőtt beleférhet!

Kép
bettike
Eger

Bettike
Azért csütörtökön is kérem majd az adagot :wink:
Nem tudom, hogy pénteken hajnalok hajnalán kell e menni, vagy belefér még egy hancúr :roll:
gaby25

Betti!
Ma kb 10-11, mire hazaérek, de holnap reggel 6-kor kezdek, úgyhogy ha gondolod...

Gaby!
Ezek tényleg nem egyszerű dolgok!
Az én párom is sokat dolgozik, aztán meg csodálkozom, hogy nem tudunk együttlenni időben! Első felindulásból még mérges is vagyok, aztán persze elmúlik :)
sonjus

Gabi megértelek az én férjem is régebben nagyon sokat járt külföldre, mostanában már nem annyira, de persze a múlt hónapban is a legjobb napokon külföldön volt :cry:

Most ebben a hónapnak direkt úgy indultam neki, hogy nem érdekel ha ki kell mennie, mert a múlt hónapban végig azon görcsöltem, hogy csak akkor ne. hát persze, hogy akkor kellett. De most itthon van. Most itthon rohangál össze-vissza és félek, hogy este fáradt lesz, de majd próbálom puhítani.

Enikő gyere kíváncsi vagyok a görbédre! (meg rád is) :D

Kép
Kép
robcsi03

Sonjus
Első felindulásból most én is mérges voltam :evil: Örültem hogy jövőhétre már kaptunk vizsgálatot a kiskatonavizsgálatra, és most meg tessék, fújhatjuk le :( De akkor is mérges szoktam lenni, mikor nincs pénzünk :twisted: Kérdezte az uram, hogy akkor most mit csináljon :shock: Kell a pénz vagy sem? :?
gaby25

Gabi a 12-es csapdája :evil:

Kép
Kép
robcsi03

Bettike, miért mi lesz a másik név? :)

Kép
elizabeth25

Helló mindenkinek,
Snufi, Még mindíg tők jó a görbéd!!! Ha 37,1-en maradt volna, még akkor is menden oké lenne.!! ++++++++++++++++
Áfonya, nagyon sajnálom hogy ez lett alapar eedménye.. :cry:
De a lombik is sikerülhet, és egyáltalán nem ritka az ikerterhesség. Légyszi próbálj meg nagyon nagyon pozitívan a dolgokhoz állni.
Gaby,
a sperma akár 5 napig is életképes maradhat benned, úgyhogy símán összejöhet még ez a hó! :wink: :wink: Nem tudna a férjurad esetleg pár nap szabit kivenni vizsgálatokra és a termékeny napokra???
A füllentésen és in átestem, mert nem volt kedvem egy évig próbálkozni, és várni a csodát. A kivizsgálások úgy is vagy fél évig eltartanak mire jöhet az első inszem.
A görbém még mindíg szép, viszont semmi babás tünetet nem érzek: cicfeszülés, hányinger stb :cry: :cry: :cry: Kép
macspacs

Köszi a drukkokat, jólesik nagyon!

Sajnos én sem érzek babós tüneteket... :-(

De a lényeg: a pozitív hozzáállás!!!
(sok minden az agyban dől el!)

***************DRUKKOK MINDENKINEK, kinek amire kell!!!****************

Kép
snufi

macspacs
Hát azért nem tudna szabit kivenni, mert esetlegesen most vennék fel, és pénteken kéne kezdeni :( Vagy mehetek vele spanyolba :P De sajna nincs már annyi szebim :cry:
gaby25

Macspacs a görbéd több, mint szuper, a tünetek meg majd jönnek. :D

Kiskatonás dologgal kapcsolatban, (aki kicsit prűd az most lapozzon :D ) ti mit csináltok hogy ne follyon ki? Én nem tudom, tegnap is vagy 10 percig emeltem a csípőm, aztán leengedtem és zutty minden ki. Marad benn még ilyenkor valami?
Bár amikor másodszor összejött a baba, akkor kex után simán kivonultam wc-re.
Hallottam olyan véleményt is (nem tudom van-e benne igazság), hogy egy idő után csak a spermium vivő folyadéka jön ki. Szerintetek?

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi
Szerintem a kiskatona állagától is függ, kié sűrűbb kié hígabb fajta :wink: Én is olyan negyed órát szoktam feküdni felpócólva :P Szerintem nekem így a zöme benn marad.
gaby25

Robcsi!

Ez a kérdés engem is érdekelne, mert nálam is zutty van...
snufi

Robcsi,
a méhszájon a spermiumok kb 1%-a jut át (pl a gravitáció miatt) de ne aggódj, ez bele van kalkulálva, még így is hihetelen nagy a szám ami benned úszkál felfelé a zutty után! :wink: (És a 12-es csapdája inflálódott 22-ről!!! :D :P :D )
Macspacs,
gyönyörű görbe! Nagyon szorítok!!!
A nagyon pozitív hozzállás helyett inkább a realista hozzáállást választom, úgy gondolom több értelme van. :)
Vendég

Áfi köszi, te mindig meg tudsz nyugtatni!
Észre sem vettem, hogy elírtam. :D

Kép
Kép
robcsi03

Áfi,
Azért én majd nagon szorítok a lombikhoz, és helyetted is pozitív leszek!! :wink: :lol:
Robcsi, én a termékeny napokon 10 percig legalább gyertyaállás szerű pózban próbálok maradni :lol: , és még 20 percig párnákkal felpolcolt csipővel fekszek. Sztem enélkül is marad bent elég katona, de így hamarabb odaérhetnek a psejthez. 20 perc után ami kifolyik, az csak "szállítófolyadék".
Shufi, az megnyugtat hogy Te sem érzel még semmit, ezek szerint még lehet hogy korai..... :shock:
macspacs

Nálunk ez a zutty dolog olyan, hogy én fel sem kelek egészen reggelig, de nem is "pócolom fel magam". Ezt rosszúl teszem?

Párom mindig azt mondja, hogy ha gondolom csak pihengessek és feküdjek nyugodtan, de a disco "balesetesek" is csak összejönnek és már mennek is tovább és mégis becsúszik az a baba!!!
Azt már valamelyik topicban említettem, hogy párom szerint el kellene mennünk discoba és ráadásul kocsival .... :lol:

Viszont azek után, hogy nem kelek fel, csak reggel, állapítsam meg, hogy milyen a hüvelyváladékom :? Ilyenkor nekem majdnem egész nap zutty van, ha nem is nagy adagokban :?
bocsi, ha túlrészleteztem!!!
sonjus

Hello!

Hogy tehetném fel a fertility-s görbémet, hogy megnézhessétek, és véleményt mondhassatok róla??
klarissza32

klarissza
A melléklet feltöltésénél tudod felrakni.
gaby25

Sziasztok a hőm még mindig 36,6. Este rakok fel táblát. Lányok segítsetek most mi van ilyenkor?

Mindenkinek mennek a drukkjaim!

Kép
kata05

Pletykáról:

én: Jé te meg májkrémes uborkás szendvicset eszel?
kolléga: Igen, miért kívánós vagy?
én: Nem csak láttam, hogy jól néz ki!
Eltelik kb. fél óra!
másik kolléga: Kívánós vagy?

Azóta lehet, hogy már meg is szültem! :lol:

Robcsi! Én 20 percig szoktam feküdni! De utánna is olyan érzésem van, hogy zutty ki! De Áfival értek egyet, hogy ami be akart menni, az bent van úgy is! :lol:

Elizabeth! A Dominikot cseréltem most le Mátéra!

Sonjus! Elküldöm privibe!

Kép
bettike
Eger

Azt írja ki, hogy a fájl típusa nem megfelelő :cry:
klarissza32

Hahó lányok, fentebb írtam. Mi a véleményetek?! :cry:

Kép
kata05

Klarissza!
Vmilyen képszerkesztőben mentés másként , pl. jpg-re. Utána próbáld! :lol:
snufi

Klarissza
Mentsd el a képet JPEG formátumba. A ferty oldaláról mikor lemented asszem bit kép lesz.
gaby25

Sziasztok!
6-os sorszámú bejelentkezik! :lol:
Bocs nincs időm visszaolvasni, nem voltunk itthon (mamáztunk) és most gyors főzök aztán nemsokára megyünk a korai fejlesztőbe Vilával!
Csak egy gyors görbe:
Kép

Csajok köszi a lakásfelújítási infókat! Az a bajom, hogy amúgy tetszik (az elosztása megy ilyenek) csak az a gipsz giccsparádé ne lenne benne :( (egyébként az apukámnak az nagyon tetszik :lol: , bakker ízlés nuku :lol: . Lehet más színben jól mutatna, nemtom. Kiszedni azért nem szertenénk, mert a párom meg kőműves tudja mekkora munka és milyen marad utána .... :( :shock: :cry:
Viszont a tulaj benne van lakáscserébe, és ha ebbe belemenne akkor értékegyeztetéssel meg tudnánk venni, és akkor nem kéne felvennünk hitelt (mert cserénél magasabb áron tudnánk beszámítani, mintha előbb eladnánk+az illeték is kisebb!!! ) nem beszélve arról, hogy nem kéne a felújítás idejére albiba mennünk, hanem maradhatnánk itt amíg az el nem készül..... Azért ez nem mindegy! :wink: na ha még ötlet akkor azt szivesen veszem. Én nem szeretem a mintás falat meg a tapátét, csak az egyszínű festettet :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceniko!

El lehetne tüntetni gipszkartonnal.

A.)Keret maradna, de nem giccses.
B.)Teljesen eltüntetheti az egészet!

Hmmm? :shock:
snufi

Na jó ehhez nem értek!
Pedig igazán jó görbe, úgy ugrál, mint egy bolha :lol:
klarissza32

Mindenkitől bocs az offért :)
De azért írom ide hátha több szem többet lát, ötlet egyéb :lol:
Remélem nem haragusztok agy ha igen akkor szóljatok!
Fürdő (ez mondjuk nem vészes szal ehhez most így nem nyúlnánk)
Kép

Ez meg a nappali ott is van bent ilyen gipszbizgera a 2 sarokba. És nagyon klassz állmenyezetes szabályozható világítás is van meg rendes lámpa is (majd cseréljük ez ronda) Kép

És ez a nappali szoba a hallból avagy a konyhából fényképezve, picit homályos elnézést!
Kép

Bármilyen ötlet tanács,szín vagy bármi, jöhet.... :wink: :oops:

ceniko
Szeged

Ceniko
Én leszedném ezt a borzalmat, és valami szép fából csináltatnék keretet helyette.
gaby25

Na, jól eltünt a babanet egy időre :evil:
gaby25

Kb. 45 percre...!!!!

Majd leszakad a derekam.... ez rosszat jelent... :(
snufi

Hello Lányok!

Sonjus: az esküvőnkön a nagymamám szórol szóra ugyanazt mondta nekem, mint Neked az Anyósod!!!! :lol:

Enikő: lassan betervezhetnél egy tesztet :wink: nem érzel semmi babás tünetet? Nem nagyon értek a lakberendezéshez, de ha ugyanolyanra lefestenétek a gipszparádét, mint a falakat, akkor nem lenne annyira szembetűnő. Vagy estleg valami függönyszerűvel el lehetne takarni. Különben klassz a lakás :lol:

Görbe:
Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok csajok,

Olyan sokat írtatok, hogy az elejére nem emlékszek :lol:

A halvány csík is csík, pár nap múlva erősebb lesz, ezen ne aggódj.

Klarissza, 3 gond lehet a feltöltésnél, 1. nagyobb a képed mint 600X600 képpont, 2. nem jpg, 3. nagyobb 250 Kbyte. Ha van bármilen képnézegetős programod, akkor át tudod állítani a méretét, és a formátumát. A méret általában resize/átméretezés a főmenük alatt valahol. A típusát, meg a save as, vagy mentés másként opcióval tudod, ott a kép neve alatt lévő listából válaszd ki a jpg formátumot. ha nem megy küldd el priviben, és felteszem.

ceni, én nem vagyok nagy szakértő, de ezek az oszlopokat csak ki lehet szedni valahogy, szerintem csak oda van a falra ragasztva, legalábbis egyszer láttam egy műsorban, hogy hasonlókat tettek fel, azt simán felragasztották. Én leverném a francba hihi :lol: Különben jó lenne a lakás szerintem, nekem bejönnek a pasztel szinek, itt nagyon divat. Pl pasztel lila, barna, zöld, narancs. A barna először durvának hangzik, de egy nappali nagyon szép tud lenni vele. Beindult a fantáziám bocsi, de én már kidekoráltam a lakásunkat, házunkat gondolatban milliószor, és baromira csipem a témát :roll:

Szezso, hát ez aztán a görbe....ejhaaaaaaaa :shock: Csodaszép

MIndenkinek mennek a drukkkok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Apára, tesztre fel!!

Purc

Kép

Kép
purc

Szezso! Ez a görbe csodálatos! :D [img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 479.96.jpg[/img]
snufi

Köszi, Purc! A tea hat rá, meg az E vitamin... :lol: Sikerült szerezned végül?

Snufi: a derekad mástól is leszakadhat :wink: Jó magas a hőd, egyáltalán nem kell aggódnod...Egyébként én is érzek mensi szerű fájásokat, de ledöntöttem, hogy amíg nincs mensi, nem adom fel... :lol: remélem sikerül tartani magam az elhatározáshoz...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Köszi, Snufi.
Ez mi ez ez , amit csatoltál? Nem tudtam megnyitni...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ceni!

Jó lesz ez a lakás - egy jó adag fiatalítással (amiből nektek bőven van szerencsére :lol: ). Ezek a tympanonok..hehe. A csillár is kissé télleg szocreál. Nekem a konyha fala igen hidegnek tűnik. Azt kapásból átfesteném valami sárgás-barackos árnyalatra.
A legolcsóbb megoldás tényleg ezeket a "stukkókat" lefesteni a fal színével egyezőre.
A fürdő nekem eléggé kicsinek tűnik. Ez nem gond?

Kép
babancs

Én sem adom fel Szezso!!!!

Kép

(előbb is ezt csatoltam...volna)
snufi

Sziasztok! Voltam dokinál! És pozitív tapasztalat! :lol:
Felírta a closty-t, kedden UH, aztán az UH alapján azt mondta, hogy meglátjuk a labort! A labor az azt jelenti ugye, hogy vérvétel és abból hormonvizsgálat?
Rendes volt! Lelkesebb mint én! Tökre megnyugtató volt!
(Igaz, hogy a recept fejlécét elfelejtette kitölteni, de mindegy, mert a multkori adagból pont annyi maradt, amennyit most írt, hogy szedjek!)
Tuti, hogy ez lesz az én hónapom! Tea, E vitamin (apának is), closty, UH, hőmérőzés! Most minden meglesz, szóval hurrá!

Snufi! Nem tudom megnézni!

Kata! A görbéddel könnyebb lenne, hogy mi ez a 36,6 hő!

Szezso! Lemásolom a görbéd erre a hónapra jó? És az elhatározás az kell! Én elhatároztam a clostyt, meg UH-t. Hát be is jött! :lol:

Ceni! Kövezzetek meg, de nekem tetszik! Bár lehet, hogy ha benne kellene lakni, akkor nem! Az biztos, hogy én nem szívesen fognék bele az átalakításába!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok! A görbém.

Kép

Szezso, nagyon szép a görbéd. Mikor fogsz majd tesztelni? És jó az elhatározásod!

Snufi, sajna nekem a derekam mensi előtt szokott fájni, de kívánom, hogy neked a baba miatt!! :D

Bettike, ez jó hír. Hát drukkolok, hogy ez a hónap a tied IS legyen!!! :lol:

Ceni, jól néz ki a lakás, de azért egy két dolgot változtatnék én is. Nekem a párom generálkivitelező így túl sok gondom nem lenne!

Robcsi elég egyenletes vagy!

Kép
kata05

Kata
Szerintem holnap feljebb megy a hőd :wink:
gaby25

Kata! LH tesztet nem csináltál?

Kép
bettike
Eger

Nem csináltam, mert elfogyott, és a DM-be meg nem kaptam hazafele. Mindegy rágyúrunk apával ma este is , azt lesz ami lesz!

Kép
kata05

Kata és az hogy egyenletes jó, vagy rossz?

Kép
Kép
robcsi03

Csajok :lol:
Kifele az ötletekkel :) Amúgy kezdek én is megbarátkozni vele :lol: Sztem egy jó szín dobna rajta, pl bordó (a Zuram szerint :lol: ) meg még valami ami a falat illeti :)

Kata: Te min változtatnál???

Babancs: napsárga konyhát szeretnék :) A mostani fürdőnk is pont ekkora, ez a szabvány panel fürdő méret! Viszont a mosógép a konyhába lesz bekötve, ott van neki kialakítva a hely, meg a vízcső, meg az elvezető...szal az naggyon jó :wink: Ha nincs bent mosógép el lehet ám férni :wink:

Betti: nagyon drukkolok, és szuper h a dokid ilyen pozitívan áll hozz :wink:

Kata látom te is alakulsz, mostanában akcióra fel :lol:

Mék csajozok, a kicsi fosik+hány, egyikből ki másikba be...pedig már 1 hete nem járunk bölcsibe..... miszösz van????????

ceniko
Szeged

Szerintem jóóóóó! Jobb mint ha ugrálnál!! Neked is összefog jönni ebben a hónapban!! :lol: :lol: :lol: Én tudom!!!

Kép
kata05

Kata úgy legyen. :D

Azért te se hagyd apát pihenni :D

Kép
Kép
robcsi03

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?