Sziasztok csajok,
Olyan sokat írtatok, hogy az elejére nem emlékszek
A halvány csík is csík, pár nap múlva erősebb lesz, ezen ne aggódj.
Klarissza, 3 gond lehet a feltöltésnél, 1. nagyobb a képed mint 600X600 képpont, 2. nem jpg, 3. nagyobb 250 Kbyte. Ha van bármilen képnézegetős programod, akkor át tudod állítani a méretét, és a formátumát. A méret általában resize/átméretezés a főmenük alatt valahol. A típusát, meg a save as, vagy mentés másként opcióval tudod, ott a kép neve alatt lévő listából válaszd ki a jpg formátumot. ha nem megy küldd el priviben, és felteszem.
ceni, én nem vagyok nagy szakértő, de ezek az oszlopokat csak ki lehet szedni valahogy, szerintem csak oda van a falra ragasztva, legalábbis egyszer láttam egy műsorban, hogy hasonlókat tettek fel, azt simán felragasztották. Én leverném a francba hihi
Különben jó lenne a lakás szerintem, nekem bejönnek a pasztel szinek, itt nagyon divat. Pl pasztel lila, barna, zöld, narancs. A barna először durvának hangzik, de egy nappali nagyon szép tud lenni vele. Beindult a fantáziám bocsi, de én már kidekoráltam a lakásunkat, házunkat gondolatban milliószor, és baromira csipem a témát
Szezso, hát ez aztán a görbe....ejhaaaaaaaa
Csodaszép
MIndenkinek mennek a drukkkok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Apára, tesztre fel!!