Sziasztok,
Ma eddig csak olvasásra futotta, de most pótolom
Livi: Férjed hogy van?? Gyors jobbulást kívánok neki!
Gratula az éjszakához
Hátha ma is ... (de nem kiabálom el, jó?
)
Nálunk most az a helyzet, hogy egyik nap végigalussza az estét, másik nap ébred 2-3 óránként. Most éjjel én sem panaszkodhattam, reggel fél 7-ig szunyált, aztán cici után még fél 10-ig
Szal most jön a ramaty éjszakánk
Eszti, Bori: Nagyon jó kis buli volt nálatok
Szép nagyok már az ikrek
Benyónak meg szuper jó kis szerkója van, nagyon vagesz benne
Eszter: Most lehet, hogy nagyon kihagy az agyam, vagy valamikor félrebeszéltem, de milyen tanulásról és milyen perről kérdezel???
Gyógyuljatok meg gyorsan!
Évi: Szupi, hogy Dóri jobban van
Sztem a foguk még sokat alakul, ahogy jönnek majd a hátsóbb fogak is, úgy rendeződnek a helyükre a többiek. Szerintem. Úgyhogy én nem aggódnék. De ha ez így is marad, ettől a maradandó fogak még lehetnek "normálisak" is.
Gyöngyi: Remélem mielőbb rendeződik nálatok a helyzet, és tudsz jönni gyakrabban is. Akár képpel fűszerezve
Maca: Üdv köztünk
Nagyobb képet is teszel fel a csajszidról?
Anita: Kitartást a tanuláshoz. Nagyon nem irígyellek érte.
Aranyos lehet a bújós Boti
Lehet, hogy összebeszéltek ezek a lurkók, de Aliz is ugyanezeket csinálja. El sem mozdulhatok mellőle, mert rögtön reklamál, akkor van csak el, ha én is ott fekszem mellette a szőnyegen. Nem is kell, hogy játszak vele, csak legyek mellette, hogy amikor olyanja van, kicsit rámászhasson a fejemre, össznyálazzon, és már "megy" is tovább
Babetta: Cukik a pasik
Húúúú a hátulról ácsorgós nekem nagyon tetszik
Vajon mit dolgoztak annyira a fiúk?
Meli: Boldog hófordulót Boginak
Szerintem a foga miatt ilyen nyűgike a csaj, de ki tudja, hogy mikor akar kibújni a foga, szal csak azt tudom neked mondani, hogy kitartás! Mióta Aliznak áttört az első, azóta kicsit jobban elvan (csak legyek mellette, de már nem kell, hogy ölben legyen), de azért nagyon remélem, hogy nem minden fognál kell majd ezt eljatszáni
Faby: Épp ideje volt, hogy jelentkezz, tényleg nagyon elvesztél, ejnye-bejnye
Dominik is nagyon ügyike, a puklit sajnálom
Mamacka: Nemrég írtak a lányok a suttogóról, én nem vettem meg, pontosan azért, hogy ne stresszeljem vele magam.
Az ébredés nem biztos, hogy az éhségtől van, állítólag Aliz sem amiatt ébred többször, de mégis mindig csak cicin nyugszik meg és alszik vissza. Anyahiánya van még éjjel is
Vali