Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok :)

Köszönöm a válaszokat és a köszöntéseket :)
Ezért szeretem a forumot mert most egy kicsit megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül a problémával, csak tudjátok azt még mindig nem értem, hogy volt már olyan hogy végig aludta az éjszakát, pl. este 8-tól reggel 6-ig akkor miért nem ébredt fel :roll:
Szóval ez az alvás dolog egy örök rejtély, míg nem tudnak beszélni és elmondani , hogy mi a bajuk. De az vigasztal, hogy egyszer majd csak túl leszünk ezen is és akkor jönnek majd nyugodt éjszakák :)

Tünde
sajnálom Bettinát, sok sok gyógypuszi neki :)

Meli
Jók a képek :) Szépek vagytok :)

Szelivi
Szegény apuci, nagyon sajnálom, jobbulást neki.
Én se szeretném rá szoktatni de csak sajna erre nyugszik meg iszik pár kortyot és már alszik is tovább, hál istennek nem kell órákig rázni, hogy vissza aludjon, mert van mikor kiveszem magamhoz szorítom puszika jobról balról és már tehetem is vissza mert alszik. A bajom az hogy ezt egy este kb. 4x 5x csinálja és nagyon rossz a legmélyebb álomból felkellni és azt érzed hogy mire oda érsz a kiságyhoz össze esel. Azért kezdtem a teáztatást vagy a tápot adni, mert az ember kisérletezik, hogy mi lehet a baj, éhes? vagy szomjas? Ha tápot iszik éjjel akkor egész jól alszik, de minek a táp egy napközben jól evő babának, .Na mindegy nem fárasztalak tovább ezzel majd meg nőnek a gyerekek és aludni is fognak ....talán :)

Csajok
Mit lehet csinálni egy olyan anyukával aki nem adja oda a gyerekét az apukának láthatásra. Ugyan is a párom szeretné a lányával tölteni a bíróság álltal kiszabott időt, de az anyuka azt mondta, hogy mehet oda az atya úr isten is akkor sem adja oda, a kislányt.

Szép napot mindenkinek

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69
 
 


Zsu, szerintem, ha a bíróság által meghatározott időben megy, akkor kutyakötelessége odaadni az anyukának a gyereket, a párod pedig lobogtathatja a bíróság határozatát!!!!

(szuper anyuka, mondhatom!!!!) :twisted: :twisted:
Vendég
 


Sziasztok!

Eszti,
Lidi detto. Hétvégén anyuéknál csak akkor volt el, ha bent voltam én is a szobában. Ahogy kimentem jött utánam.

Máj: aktuális védőnőm szerint mehet heti 1*. (de én még nem adtam)
Szerinte a tojás sárgája is mehet. Szerintetek?

Barti, Vali,
köszi a gesztenyés választ.
angi79
 
 

 
 

Sziasztok!

Tegnap voltak nálunk Esztiék. Majdnem megfeledkeztem a fényképezésről, de mielőtt indultak, párat sikerült elkattintanom. :)
Kép
Kép
Kép
Kép

Bori

Kép
borkadorka
 
 


Sziasztok!

Tünde!
Drága vagy, hogy hiányolsz. Olvasok, csak most épp nincsen kedvem írni. Hanna megint szörcsizik, én is kezdem előröl ezt a dög náthát, Ádi is elkapta, szóval ááááá. Kaptam antibikát, hogy hátha ettől mind a ketten rendbejövünk. Még jó, hogy a múltkor vettünk egy nagyadag normaflore-t.

Örülök, hogy Bettina már 5x eszik egy nap! Elmúlt ez a strájk is. :D
A többi csaj hogy van? Neked a cicid jendbejött teljesen?

Angi, Eszti!
Nem leeht egyszerű, de tuti naaaaaaaagyon cukik ilyenkor a törpék. Főleg az az ölelkezős részt várom már nagyon. :D
Eszti!
Te aztán mész mindenfele. :D:D

Angi!
A http://www.otlettar.try.hu/kismama/szilard_etelek.htm szerint tojás sárgája 1 éves kortól. Passz. Én úgy tudom,hogy minden tojás rész az egy éves kor felett... A májra passzolok. Én nem szeretem, szerintem Hanna jó későn fog olyat kapni. :D:D

Borka!
Jó látni felőletek! :D
megyünk majd mi is, csak gyógyuljunk végre meg mind a ketten. :)

Zsu!
Én úgy tudom,hogy ezt nem teheti meg az anyuka, bármennyire szeretné. A bírói határozathoz neki is tartania kell magát. Meg kell fenyegetni azzal, hogy visszamegy a bíróságra, merthogy nem tartja be a határozatot. Azzal nagyon megütheti a bokáját és ezt elég gyorsan lerendezik a bíróságon is.

Vali!
Hajrá tanulás!!! :D Mi lett a perrel????
Hanna meg "csak" ül és nem mászik... mindegyik törpe másképp csinálja a dolgait. :D Nyugi! :D

Mindekinek boldog hó fordulót, név- és szülinapot! :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Jaj, nem akartam még elküldeni!
Szóval, nagyon aranyosak voltak együtt a gyerekek. A képeken: Bence és Luca viaskodik, miközben Eszter jól elvan a fésűvel. Na ez jellemző a lányaimra, Luca izgő-mozgó igazi csibész, állandóan rosszban sántikál, mindent megkaparint Esztertől, míg Eszti a maga kis passzivitásával tűri a vereséget. Ő inkább verbális alkat, állandóan gügyörészik.
Mivel már 3 hónapja nem voltunk tanácsadáson, gőzöm sincs, hogy hány kilósak, úgy 9 kg körül lehetnek. Az biztos, hogy jóval nehezebbek és magasabbak, mint Benyó. :lol:

Kép Négy a kislány :D
Kép A két csibész

Bori

Kép
borkadorka
 
 


Eszter!

Mielőbbi gyógyulást! Szeretettel várlak benneteket is. Úgy néz ki, hogy egy ideig még maradunk a XI. ker-ben. Sajnos nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnénk. :cry:

A betegség szerencsére jó messzire elkerül/elkerült minket, jó géneket örökítettünk a gyerkőcökbe. :lol: :lol:

Bori

Kép
borkadorka
 
 


Sziasztok!

Köszönjük szépen a jókívánságokat meg gyógyokat, szerintem ideértek. Kedd reggel óta nincs láz, csak kiütések. Ma délután kell visszavinnem a dokinénihez a pipit, majd megmutatom neki. Viszont továbbra is sokat sír, és elég féjdalmasan, úgyhogy valószínűleg fogacska is van a baj hátterében. Most már majdcsak kibújik :) Tényleg, szerintetek alakul még a kis fogsoruk? Azért kérdezem, mert a Dórinak a két fölső metszője között van vagy 3 mm távolság. De olyan édes így, mint egy kis Süsü :lol: :lol: :lol:

Angi!

Én már adtam Dórinak csirkemájat kb. 7 és fél hós korában. Szerette, de én még a szagát se bírom :( Állítólag heti egyszer szabad csak.

Eszti!

Mondtam már, hogy nagyon csípem a kaja-ötleteidet? Már egy csomószor adtál tök jó tippet, köszi :)

Tünde!

Bettinának jobbulást, remélem tényleg időben elcsíptétek a bajt!

Alíz babáknak, és hófordulós csöppöknek sok boldogságot kívánok! A kis betegek meg mielőbb gyógyuljanak!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok

Nem próbálkozom a visszaolvasással, mert elég reménytelennek tűnik. Asszem péntek óta nem voltam, és nem tudom milyen sűrűn tudok jönni mostanábban

A helyzet a következő: Lili megint tiszta takony, mellette fogzik is, ennek annyi jele van, hogy folyamatosan nyűgös és állandóan rajtam csimpaszkodik. Ebből kifolyólag nem tudok semmit csinálni napközben. Ha sikerűl leraknom a földre és mondjuk kiszaladok a konyhába, egyből veri a balhét mert nem látja hol vagyok.. Az éjszakáink is felbojdultak az állandó takonykór miatt, volt, hogy éjjel fél 2-ig ordított még a kezemben is. Na nem tartalak fel tititeket, amint tudok jövök

Sok puszi mindenkinek

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Bartika!
Gratulálok az éjszakához! Mi nem nagyon variáljuk a kaját. Ma próbálkoztam házi gyártású pépesített almával. Egyáltalán nem ette meg, csak a Hipp-es barackos almát szereti délelőttre.

Tünde!
Régen a kedvenc ismerősöm azt mondta, hogy márpedig rá tudom venni a gyereket az éjszakai alvásra. Ő is rávette, igaz többször volt, hogy fél éjszaka csak a hátát simogatta az ordító gyereknek. Én meg öt perc alatt elaltatom cicivel. Most akkor ki is járt jobban?
A kölesgolyót Tündi is szereti, a két körmöm közé csípem, ő meg lenyámmogja. Nagyon tetszik neki.

Zsu!
A bíróságon kell feljelentést tenni az anyuka ellen, a láthatási jogok megsértése miatt. A light-osabb változatot előadták előttem.

Borka!
Hihetetlen, hogy mennyire hasonlítanak rád a lányaid! Szépek!

Évi!
Szerintem a tejfog-távolság egyáltalán nem garancia a maradandó fogak távolságára.

Gyöngyi!
Jobbulást!

Rólunk!
Nem emlékszem pontosan, de mintha ma éjszaka hat órát aludt volna egyben a gyerek. Azt hiszem... Bár lehet, hogy nem jól emlékszem... :?

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi
 
 


Sziasztok!

Én is szeretnék csatlakozni hozzátok, ha nem bánjátok. :) Egy edeje már olvaslak benneteket. Befogadtok?

Üdv mindenkinek!
maca.
 
 


Sziasztok!

Nagyon felületesen olvastam....

Tünde: köszi a hiányolást, kedves vagy! :D Tanulás... :(

Önző módon RÓLUNK: Nekem vizsga holnap, holnapután, maratoni, kötelező jelenlévős előadás szombaton... nem is tudom, hogy lesz, mert Botondkám dettó mint Benyó és Lidi.
Kötelező ugyanabban a szobában lennem, kb. 2 méteren belül, hogy ha kedve adódik megölelhessen, megpuszilhasson, megsimogathasson :D Édeske nagyon. Még sosem éreztem ilyen boldogságot, és ekkora, ilyenfajta szeretetet! Mindent megér... :D
Szintén néha magzati pózban az ölembe kucorodik, megpihen, de aztán már rohannia is kell játszani.
Éppen ezért viszem magammal. Az autó elrázza, én mint a villám megírom a vizsgát, ők legfeljebb hintáznak apjával, ha mégis felébred, és anya már robog is ki az egyetemről :D Csak a szombat lesz húzós, és muszáj vagyok végigülni.
Klasszul térdepel töki, tök stabil mindenhogy, már kb. fél percig is bír elengedett kézzel járni, tologatja az étkezőszékeket és az etetőszékét :D Sokat dumál, és ha zenét hall, elkezdi rázni a fencóját, és énekel hozzá! :D:D:D

Névnapos, hófordulós manócskáknak sok boldogságot!
Beteg babáknak, mamáknak és apuciknak jobbulást, sok-sok gyógymanó!

Új tudományukat próbálgató Apróságoknak nagy-nagy gratula, anyuciknak sok türelmet és lélekjelenlétet :D :wink:
A lustibb bébik mamijainak pedig nyugi, időben vannak a babócák :wink:

Képek szenzációsak! Benyó, ahogy betámadja Lucát! :D HuncutBabciLILKÓ szokásos édesbogár :D

Angi: generációs kép csúcs! Gyönyörű a lányod! Gesztenyét én is olyat szoktam, amit fentebb írtak a csajok. (I.SPAR)

Bori: Szuper,hogy írtál! Csudaszépek a lányok!

Titatiról nem tudtok vmit?

Most mennem is kell, ne haragudjatok!

Védő nekem is mondta a tojás nélküli tésztát, májat, paradicsomot, savanyított tejtermékek (dokinőnk szerint szigorúan 1 év után), meg azt mondta reggelire adjak B-nek kenyérfalatkákat sonkával vagy virslivel l:shock: Kérdem tőle, az nem fekete listás??? Azt mondja de,de úgysem tudok mást adni, csak figyeljek a minőségére... :roll: Ja, meg mondom minek a reggeli, nem a tej a fő tápláléka egy éves koráig??? Szerinte már egy ilyen nagy bébinek, meg kell lennie a reggeli-ebéd-vacsinak, + 2x tejcsi, ja meg etetések között gyümi, gyümilé.... (A reggeli kiváltása már kicsit sok lenne, nem???)
A durumtészta egyébként érdekelne engem is....


Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Sziasztok!

Voltunk dokinéninél, tényleg 3 napos láza volt a törpinek. Kaptunk cseppet a kiütésekre, meg calcimusc injekciót. Most már csak a bizalmát kell visszaszereznem valahogy, mert az orrszívás-cseppentés-lázmérés-kúpbeadás műveletektől totál kiborult szegény, és már akkor visít, ha megyek vele a szobája felé... Majd csak rendbe jövünk...

Livi!

A saját reszelésű almát az én lányom se eszi meg, de miért? Lehet, hogy ugyanolyan állagúra kellene nyünyiznem, mint a Hipp-es?
Vettem én is kölesgolyót, hogy hátha szeretné a csaj. Mondanom se kell, hogy azt hiszi, hogy játék, kiborogatja a kistálból, forgatja, nézegeti őket, de meg nem kóstolná :) Pedig nem rossz, most én majszolgatom :)

Maca!

Szia! Kicsit nem mesélsz magatokról? Kíváncsi kis bagázs vagyunk :)

Bartika!

Nagy-nagy gratula Pötyinek az éjszakához!!!

Anita!

Drukk a vizsgákhoz! Nagy kalappal! Édi lehet a kis ölelkezős Boti :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok!

Toncsi szereti a saját reszelésű almát, őszibarackot, szőlőt, banánt. Csak fontos, hogy finom édes legyen. Nekem a védőnőm heti 1x javasol májat a vas miatt. Eddig még nem kapott, de tervben van. Ma a csirkehusit kóstolta meg almával meg banánnal, de kiabált, mert nem adtam elég gyorsan :) . 2-3 kanál helyett lett 100 g :oops: .

Hát elég elszomorító, hogy minden baba kúszik-mászik már, csak Toncsi nem. De bízom benne, hogy minél előbb sikerül.

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok

Ezt már pár napja kezdtem írni.

Zsu
Dehogy haragszom. Köszi ,hogy írtad. :lol:

Ildi
Nagyon jók a képek. :D

Tildiko
Én egyszer ilyet rakok, egyszer olyat. Így valamelyik csak jó. :wink:
Én fogkefével minden este dörzsölöm, aztán meg ő magának, ez persze néha fordítva sikerül.

Alízoknak,és Martin babáknak Boldog névnapot. :)


Livi
Nem semmi az utolsó vacsid :lol:
A barátnőm most van a gyógytornásznál, kíváncsi vagyok ,hogy mit fog mondani.
Tündi már nagyon ügyi . :D

Eszti
Enyém szerint is 10 hótól mehet

Meli
Szépek vagytok :D

És megint Zsunak :wink:
Ha jogos a láthatás ,szerintem vigyen rendőrt. Ez csak tipp.

Tünde
Remélem 1 évesen Levi is leszokik ,de sajna halottam olyat is, hogy 3 évesen még mindig kel éjszaka. Na ezt nem szeretném már. :? Bettinának jobbulást.

Bori
Nagyon aranyos a hármas. :D
A négyes is nagyon jó. :D

Évi
Szerintem, az még változik ne izgulj miatta. :)

Gyöngyi
Szegény Lili ,remélem hamar túl lesztek a náthán és a fogak is kibújnak.

Anita
Vizsgára mennek a drukkok .Húú de ügyi Boti. :shock: :)

Olyan jó így olvasni, hogy mi fog ránk várni. :wink: Angi, Eszti és ti nagyon egyformán csináltok mindent. :lol:

Csilla
Az én barátnőm kisfia se tud és ma mentek Livi gyógytornászához. Majd holnap meg írom mit mondott neki.

Évi
Szegény Dóri baba . :cry: Remélem, hamar megbékél majd. :wink:

Anna
Sikerült bevásárolni? :D

Ma járt nálunk Anna és Peti :D
Pár kép





Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta
 
 


Ez tiszta dinka a képeket lehagyta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta
 
 


Sziasztok!

Csak életjel!!!!! :lol: Ha egyáltalán érdeklünk valakit
Csak a másik oldalt olvastam el.
Bocsi :oops:

Bartika!
A széket azért kérdeztem, mert a mienk is olyan, a múltkor kaptuk, de csak 2000ft igaz tálcája nincs. Nem is kértünk hozzá, mert mi majt ha már ül indulásból az asztalhoz akarjuk szoktatni. Szerintem is jó kis székecske, családbarát. És majd később hintává is alakitható, ha kifúrod a rudak tetejénél a jukakat(ez csak tipp)

Én nem tudom mi van velem, de egész nap ilyen hőhullámok vannak rajtam. :cry: Lassan kipurcanok :lol: , de előtte felnevelem a lányom!

Helyzetjelentés!
Ma 7 hónaposan, nuku fog, nuku üldügélés, nuku kúszás. Szóval nem csinál semmit, csak egész nap kajabál, énekel, nyávog hogy vegyük ölbe stb. Nuku babapapa csak cici. Már egy hete cicin kívül semmit sem hajlandó elfogadni, de ezt viszont rágja, marja.

Megyek mert kajabál!

Jó éjt!
Vendég
 


Sziasztok mamik!

Gyors leszek mert apa sürget, hogy fürdessünk...

Ezt az oldalt végigpörgettem!
Borka gyönyörűek a lányok!
Ti nem Zsámbékon laktok... vagy csak szeretnétek... később lehet vissza tudok olvasni...

Látom alvás a téma pont erről akartam kérdezni...
Megvettem a suttogót... ugyanis kezdek izgulni az éjjszakák miatt... de eddig annyi haszna volt, hogy már nem csak kialvatlan de frusztrált is kezdek lenni... valahogy olyan érzésem lett, hogy én már visszavonhatatlanul elbaltáztam az egészet... :(
...van benne egy csomó furcsaság amivel nem tudok azonosulni... érdemes volt kiadni rá a pénzt... :(

...ti hogy csináljátok a fektetést.... suttogó azt írja, hogy nem jó ha cicin alszik el a gyermek... nomármost ez nálunk nemigazán kivitelezhető... meg egy csomó minden más sem... ráadásul az egészet hónapokkal korábban kellett volna elkezdeni...
Az mondjuk biztos, hogy nincs nagy rendszer az életében de olyan nehéz az éjjszakák függvényében mindig máshogy alakul a napunk... ma pl a délutáni alvása három óra hosszat tartott, fogalmam sincs hogy fogom 8-kor elaltatni.... már sehogy ugyanis most fürdetünk... :(

Egész kicsinek gyönyörűen átaludta az éjjszakákat... lehet, hogy nem eszik eleget???
...de nem látom éhesnek... igaz még csak mostanság kezdjük a főzelékeket illetve volt már rá próbálkozás de nem tetszett neki így maradtunk a gyümölcsöknél...


most mennem kell... de szeretnék este még bekukkantani meg visszaolvasni...

Vas
Köszi a linket! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok!

Köszi, aki üdvözölt, kedves vagytok! :) Akkor bemutatkozom. Én igazából Natasa vagyok, de a barátaim csak Macának hívnak, ezért választottam ezt a nevet a fórumra. A kislányom, Lilla április 18-án született. Nagyon huncut, eleven kiscsajszi, állandóan csupa mosoly. 24 éves vagyok, 5 éve vagyunk együtt a párommal, és januárban fogjuk ünnepelni az első házassági évfordulónkat. :) Azt hiszem, ezek a fontosabb adatok.

Remélem, hamar beilleszkedem majd közétek! :) Szeretnék többet írni, de mennem kell, mert mostanra csúszott az altatás. Egy vonalzót megpróbáltam kreálni, mindjárt kiderül, hogy látszik-e.

Szép estét!

KépKép
maca.
 
 


Sziasztok! :)

Én is jöttem életjelet adni, mert annyi kedves érdeklődő privit kaptunk :)

Szuper minden, Domka babám 8700 gramm, csak szopizik, ill. az elmúlt napokban már akár 3-4 kanál egyéb táplálékot is elfogad. :)
Kúszik, mászik, áll, és bútorva kapaszkodva oldalra lépeget. Ma volt az első nagy esés, egy óriási kék pukli lett az eredménye hátul a buksiján. :( Én jobban sírtam asszem mint Ő. Doki látta, figyelnünk kell 1 hétig.

Eszti, az lehet, hogy a tesódat láttam ma az RTL klubban reggel?

Vizsgázóknak drukk, meg kitartás, nekem is van még 7 vizsga + 1 szigorlat. :? :twisted:

Igyekszem sűrűbben jönni :) A blogban addig is van 'néhány' kép, akit érdekel.

Szép estét mindenkinek! :)
Cs+D

faby
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta
 
 


Nagyon aranyosak a fiúk! :) mennyire más karakterek! :)


...rólunk még annyit, hogy két napja felállt töki a kiságyban előtte pár nappal fedeztem fel, hogy üldögél... mászik-teker ezerrel... a kúszás valahogy kimaradt...
kilenc kiló... centit nemtudom...


Babakajáról még... ti minden nap friss kaját főztök kicsi adagokban, vagy egy nagyobb adagot több részre osztva tesztek el a fagyasztóba...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok,

Ma eddig csak olvasásra futotta, de most pótolom :)

Livi: Férjed hogy van?? Gyors jobbulást kívánok neki!
Gratula az éjszakához :) Hátha ma is ... (de nem kiabálom el, jó? :) )
Nálunk most az a helyzet, hogy egyik nap végigalussza az estét, másik nap ébred 2-3 óránként. Most éjjel én sem panaszkodhattam, reggel fél 7-ig szunyált, aztán cici után még fél 10-ig :shock: Szal most jön a ramaty éjszakánk :?

Eszti, Bori: Nagyon jó kis buli volt nálatok :) Szép nagyok már az ikrek :shock: Benyónak meg szuper jó kis szerkója van, nagyon vagesz benne :)

Eszter: Most lehet, hogy nagyon kihagy az agyam, vagy valamikor félrebeszéltem, de milyen tanulásról és milyen perről kérdezel??? :oops: :roll:
Gyógyuljatok meg gyorsan!

Évi: Szupi, hogy Dóri jobban van :)
Sztem a foguk még sokat alakul, ahogy jönnek majd a hátsóbb fogak is, úgy rendeződnek a helyükre a többiek. Szerintem. Úgyhogy én nem aggódnék. De ha ez így is marad, ettől a maradandó fogak még lehetnek "normálisak" is.

Gyöngyi: Remélem mielőbb rendeződik nálatok a helyzet, és tudsz jönni gyakrabban is. Akár képpel fűszerezve :wink:

Maca: Üdv köztünk :) Nagyobb képet is teszel fel a csajszidról? :)

Anita: Kitartást a tanuláshoz. Nagyon nem irígyellek érte.
Aranyos lehet a bújós Boti :)
Lehet, hogy összebeszéltek ezek a lurkók, de Aliz is ugyanezeket csinálja. El sem mozdulhatok mellőle, mert rögtön reklamál, akkor van csak el, ha én is ott fekszem mellette a szőnyegen. Nem is kell, hogy játszak vele, csak legyek mellette, hogy amikor olyanja van, kicsit rámászhasson a fejemre, össznyálazzon, és már "megy" is tovább :)

Babetta: Cukik a pasik :) Húúúú a hátulról ácsorgós nekem nagyon tetszik :) Vajon mit dolgoztak annyira a fiúk?

Meli: Boldog hófordulót Boginak :)
Szerintem a foga miatt ilyen nyűgike a csaj, de ki tudja, hogy mikor akar kibújni a foga, szal csak azt tudom neked mondani, hogy kitartás! Mióta Aliznak áttört az első, azóta kicsit jobban elvan (csak legyek mellette, de már nem kell, hogy ölben legyen), de azért nagyon remélem, hogy nem minden fognál kell majd ezt eljatszáni :roll:

Faby: Épp ideje volt, hogy jelentkezz, tényleg nagyon elvesztél, ejnye-bejnye :lol: :lol: :lol:
Dominik is nagyon ügyike, a puklit sajnálom :(

Mamacka: Nemrég írtak a lányok a suttogóról, én nem vettem meg, pontosan azért, hogy ne stresszeljem vele magam.
Az ébredés nem biztos, hogy az éhségtől van, állítólag Aliz sem amiatt ébred többször, de mégis mindig csak cicin nyugszik meg és alszik vissza. Anyahiánya van még éjjel is :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Mamacka: Én pont ma töltöttem azzal a fél délutánomat, hogy egy csomó kaját előre megfőztem Aliznak. Répát, fehérrépát, rizst, sütőtököt. Aztán kutyultam, majd szépen kiporcióztam 2 decis műanyag poharakba, és ment a fagyasztóba. A husit nem szoktam beletenni, azt külön kisebb bödönkében fagyasztom le.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Szerintem én is fagyasztani fogom...
Anyumnak mondtam teljesen kiakadt, hogy a gyereknek friss kaja kell... dehát nem hónapokra teszem el... nem lesz semmi baja...


Suttogó ezek szerint pénzkidobás volt... pedig mostanság nagyon nincs mivel dobálózni... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Hali!

Ti a céklát egészben főzitek meg, vagy megpucolva, felszeletelve, darabolva? Tesztek bele valami fűszert?

Toncsinak mondtam ma, hogy lusta kutya, hogy nem kúszik-mászik. Erre megsértődött :shock: . Ha beszéltem hozzá, elnézett és egy halvány mosoly sem hagyta el a száját. Bezzeg másra édesen mosolygott :( . De már megenyhült :D

Szia Maca, még én is új vagyok itt, de majd megismerünk mindenkit lassan :wink: .

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Maca!
Üdv itt!

Anita!
Szerintem virslit nem szabad adni gyereknek. Egyrészt mert szója van benne, amire lehet allergiás, másrészt meg adalékanyagok vannak benne, amire szintén. Drukkolok a vizsgáidhoz! Meg a maratoni iskolához is!

Évi!
Én tök pépesre csinálom, sőt édesebb alma, mint a Hipp-es, de mégse kell neki. A kölesgolyót én nem adom a kezébe, mert ő még csak marokra fogja és nem tudja kienni a saját kezéből (pedig próbálkozik), hanem a két ujjam körmét belemélyesztem, azzal tartom, ő meg csócsálja. Ma apa sütött csirkemellet és levágtam egy kis darabot, amin nem volt semmiféle fűszer, megfogtam és azt is csócsálta.

Csillala!
Szerintem ne aggódj! Fejlődik az egyensúlyérzéke a földön és később nem esik akkorákat, mint a Tündi szokott.

Babetta!
Szerintem a láthatáshoz nem fog kimenni a rendőr. Nem nagyon avatkoznak bele ilyenbe, csak ha bírósági végzés van, hogy ki kell menni.

Meli!
Engem érdekel, hogy mi van veletek! És ne írj ilyen kicsi betűvel, mert nem látom elolvasni!Sok Boldog Hét Hónapot!

Mamacka!
Épp ma mondtam a páromnak, hogy hét hónapja nem aludtam egyben három óránál többet. Nyugi! Majd ha diszkóba fognak járni, hajnalig nem alszunk egy szemhunyást se. :) Én - ha főzök - akkor kétnapi adagot csinálok, ez azt jeleni, hogy kb két deci. A bébiételeket is kb két adagban eszi meg Tündi. Fagyasztani nem szoktam, ez lustaság nálam. Ha vége a vizsgaidőszaknak, akkor réárek előre tervezni babakaját, most nem vesződök ilyesmivel.

Faby!
Hűha, mennyi vizsga! Hogy bírsz ennyi vizsgára tanulni? Nekem már csak egy pénzügytan szóbeli van, meg egy ökonometria beadandó. Meg egy-két pótvizsga, ha valami nem jött össze.

Vanillka!
Az éjszaka horror volt szegény férjemnek, de ma már semmi baja. Most már biztos benne, hogy a fájós fogát húzták ki. Ma már egész nap vigyorgott, játszott a Tündivel.
Bízzunk benne, hogy a ma éjszakátok is jó éjszaka lesz! (Meg a miénk is) Most este jól lefárasztottuk a gyerkőcöt, mászkált, meg állandóan felkapaszkodott és felállt. Fürdés után már törölközés közben nagyokat pislogott, aztán cicin két perc alatt elaludt. Ez volt nyolckor. Aztán felébredt kb 10-kor, megint cici és most alszik, mint a tejcsi.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi
 
 


Csillala!
Én megpucolva, vékony szeletekben főztem a céklát, hangyányi sóval.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi
 
 


Jó reggelt,

Livi: Nekünk most nem jött be a jó alvós éjszaka :( Ahogy sejtettem, elég sokszor ébredt: fél 10-kor aludt el, de már 11-kor felébredt, aztán 2-kor, 4 után, és most 7-kor. Szerencsére visszaaludt, úgyhogy sztem még én is eldőlök, csak előbb begyűröm a reggelimet, nehogy elfogyjak :oops: :roll:
Remélem nálatok jobb volt a helyzet! :)

Csilla: Én a céklát kis kockára vágtam (mellé szintén kockára vágott krumpli és pipimell) és úgy tettem sütőzacsiba. Fél óra alatt kész volt. Fűszert én nem szoktam használni, max. olivaolajat.

Mamacka: Az üveges bébikaja sem friss kaja, mégis sokan adjuk/adják a babának. Egyébként amit eltettem a fagyasztóba, nem egy őrült mennyiség, 3-4 kajálásra elég.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Vali!
Nehari, nehari, nehari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boscó volt az eszemben és téged írtalak le..... ááááááááá, ez mát a totál hülyülés első nagy jele!!!!!!!! :twisted: Valamiért folyton keverlek benneteket... Ha már nem szopiztatok el kell kezdjek valami agyérelmeszesedésgátlót szedni... :D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Jó reggelt!

Begépeltem egy csomót, majd véletlen a lábammal kikapcsoltam a gépet! :evil:

Látom sokan szenvedünk az éjszakázás miatt! Fülike kb. 6 hós kora óta átaludta az éjszakákat (amióta kibújtak az első fogacskák), most viszont néhány hete rengetegszer felsír éjszaka!
Sőt, 2 napja nem hajlandó este elaludni, 10-11-ig kukorékol, pedig máskor 9-kor már beájul az álmosságtól.

Évi77
Mi is átestünk a 3 napos lázon, de mi nem kaptunk rá semmit. 1 napig voltak a kiütések és mire elmúlt teljesen rendben volt a pici.

Mamacka
Én is fagyasztok le kajcsit, ez szerintem ugyanúgy friss marad, de van úgy sokszor, hogy az embernek nincs ideje pancsolni, vagy nem ízlik a gyereknek és így van mihez nyúlni. Inkább a fagyasztott, mint a bébiétel! (Persze én is adtam már neki bébikaját, de nem nagyon ízlik neki)
Ne sajnáld a pénzt a könyvre, biztos vagyok benne, hogy sok hasznos dolgot találsz majd benne a későbbiekre vonatkozóan!
Fülikének sem volt sokáig rendszer a kis életében, de szép lassan kialakult (na ezt rúgja fel mostanság)

Csillala
Céklába szoktak tenni egy kis meggyet.
Szoktam úgy csinálni, hogy lereszelem, kinyomkodom a levét, megfőzöm a céklát és a levét a főzelékbe belekeverem, így sokkal több vitamin lesz benne.

Ildi és Fülike

Kép
tildiko
 
 


Sziasztok!

Rég nem voltam, de visszaolvastam! :D Én még a száritó-mosógépnél vagyok leragadva, végigkóboroltam Szatmár összes üzletét ... :( de olyat amilyen nekem kellene, nem találtam. :( Ismer valaki olyan márkát , amiben digitális kijelző van, mos, szárit, időzitő van benne, szóval full extrás? Ha már lúd, akkor legyen kövér!

Alizkák, Nagyon sok boldog névnapot!
Hófordulós babák, Isten Éltessen benneteket!

Maca,

Isten hozott közöttünk!


Meli,

engem is érdekelsz :D és tényleg ne irj ilyen kisbetűvel, mert kölcsön kértem az anyám szemügőjét h el tudjalak olvasni.....

Ja! Nem korai még a hőhullám? Úgy tudom, az az öregedés jele, ha a szombat esti láz helyett csak a szombat esti hőhullámok jönnek rád!!! :lol: :lol:

Anita,

döbbenten olvasom védőnénid követelményeit! Már akartam is TŐLETEK kérdezni, h Eszterem nem e eszik keveset:

reggel szopi, d.e. gyümi, d.u. főzelék, este szopi , és éjjel még 2x szopi. Gyarapodni gyarapodik, de mi az h étkezések között szopi??? :roll: :roll:

Livi,

hogy vagytok? örülök h apa jobban van! Jegyek? vagy lemaradtam valamiről?

Tünde,

kód megy a héten ,emélem eljutok a postára, mert lustaság fél egészség... :lol: :lol:

Egyelőre ennyi, még jövök.

puszikák, és gyógyulás a kis és felnőtt betegeknek :D

KépKép
gaby70
 
 


Köszönöm anyucik a bíztatást!
Valahogy majd csak lesz... szerintem én is fagyasztani fogom ha nem tetszik a nagyinak akkor akár főzhet is neki minden nap, de így, hogy a lakást kellene építgetnünk nemigazán marad időm minden nap főzőcskézni sajnos...


Bartika
Neked elfelejtettem megköszönni a nuszkókat!
KÖSZÖNÖM :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Eszter: Dehogy haragszom :) Inkább kicsit megnyugodtam, hogy másnál is vannak hasonló tünetek, és most nem én voltam teljesen zizi, és össze-vissza beszélek :lol:

Gaby: Szerintem keress rá a google-on, én hirtelen felindulásból ezt találtam:
http://www.ebolt.hu/product106782.html

Ildikó: Lehet, hogy Fülinek megint a foga jön és azért ébred. Egyszer majd csak jobb lesz :)

Most megyek kutyulok egy kis gyümit.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Sziasztok :)

Köszi a válaszokat, aszem lesz még egy próbálkozás szép szóval aztán ha még mindig nem hajlandó akkor sajna megint bíróságra megy a doplog.
Az erőszakot nem szeretnénk, mert az a kislánynak sem lenne jó ha az apuka valamilyen hatosággal menne oda és elhozná. De sajnos már ez a huza vona megy 3 éve. Remélem a bíróság egy kicsit ráijeszt.

Livi
Hogy hogy előadtak már ilyet elötted.....csak nem bíró vagy, vagy valami ilyesmi, megdobhatnál egy pár tanáccsal :)

Borkad.
Nagyon szépek a gyerkőcök, az ikrek nagyon egyformák mint két tojás hogy lehet őket megkülömböztetni? :)
Bencus aranyos ahogy küzd Lucával :D

Gyöngyi
Jobbulást kívánok :)

Maca
Üdv a csapatban :)

Anita
nagy kalappal a vizsgához :)

Meli
Gratula a 7.hónaphoz.
már megint tök jó a karácsonyos vonalzód. Sikerült belépned abba a külföldi oldalba?

Faby
Nagyon szuper a Domino oldal, nagyon tetszenek a videók, meg a versek :)

Babetta
Aranyosak a fiúk, jók a képek :)

Csillala
Toncsika édes lehetett sértődötten :)

Vanilka
Este mi is két óránként ébredtünk, de ez jónak mondható :) most amikor felébredt csak a cumit kellet vissza adni a szájába és már aludt is tovább. Ilyenkor mindig arra gondolok milyen jó annak a babának aki az ujját szopja az saját magát vissza tudja altatni :)

Remélem mindenkinek írtam :) De mire ezt befejeztem szerintem már megint kezdhetem előlröl :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69
 
 


SZiasztok ANyócák!

Én most is éppen nagy főzésben vagyok, mert holnap megyünk Várgesztesre és előre kell főzni Prüntyinek, aztán ne ott kelljen még kitalálni mindent. Na igen, itt jönne az, hogy milyen jó az üveges bébikaja, de ha egyszer nem kell neki. :( Mondjuk nem is csoda, a minap kibontottam egy sima sárgarépapürét, hát inkább volt vízíze, mint répa. :( És eladják vagyonért. :evil:
Szóval én most Eszti segítségével ezt főzöm: spenót, krumplival és csirkehusival, és cékla, alma, husi. Lefagyasztom a két adagot (én is két adagonként főzök, ami olyan 220g nálunk. Pont egy Aventes üvegecske. Szóval nem hiszem, hogy mindig friss kajával kell előállni,én nem is bírnám...

Mamacka! Nincs mit, szívesen! :D

Gaby! Én is nagyon utánanéztem most a szárítógépeknek és amit senki nem javasolt az a kombi gép (ami mos is és szárít is), mert sajnos vacakok és se nem mosnak jól, se nem szárítanak szépen. SZóval ha már veszel, akkor egy rendes önálló szárítógépbe ruházz be. :lol:

Részvétem az éjjeli pillangók szüleinek. Mi ma csak egyszer keltünk, de elég volt a cucó. :)

Nekünk újabban a nappali alvás nem megy, felébred fél óra után és nem tudom visszaaltatni, ahogy eddig. Foroghat is Tracy (suttógó) a sírjában, mert szidom rendesen. Bazira nem működik semmi úgy, ahogy leírta és hozzáteszem ahogy korábban működött!!! Persze a fél óra kevés neki és innentől megy a nyüglődés a köbön. Nem értem... :roll: :roll: :roll:

Jaj, most hírtelen ennyit, mert megint felébredt a csaj fél óra után!!!!! Megyek bepróbálkozom! :shock:

Barti


KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Vanillka!
Sajnálom az éjszakátokat! Majd holnap jobb lesz! Nálunk tegnap meste nyolckor alvás volt, aztán ébredt 10-kor, aztán többször, de csak felsírt és aludt tovább. Szopiztunk azt hiszem utána fél ötkor, meg reggel fél hétkor és kilenckor. A probléma az volt, hogy fél négyig a beadandóamat csináltam. Egy program segítségével próbáltam összefüggéseket keresni a fehérborszőlő-termelés és a vörösborszőlő-termelés között. Hát nincs semmi!

Gaby!
Jegyek vannak, egy négyes, egy ötös, meg egy kettes. Még függőben van két jegy, meg egy pénzügytan szóbeli.

Zsu!
Úgy értem itt a fórumon adtak elő (írtak le a lányok) ilyet előttem. Egyébként csak sima mezei rendőrnéni vagyok.

Ma megint voltunk hintázni:
Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi
 
 


Zsu: Én ha este Aliznál a cumival próbálkozom, akkora ordítozásba kezd, hogy azon nyomban cicit kell dugnom a szájába, különben az egész házat felveri :roll:
Nem tudom mi lenne, ha szopizná az ujját, lehet, hogy akkor is kelne, de ezt már sosem fogom megtudni ...

Barti: Milyen spenótot főztél?? Mirelit? Én is ki szeretném próbálni a csajszinál, de nem tudom milyet érdemes beszerezni :roll:
A félórás napözbeni alvás nálunk is elég menő, most is majd beájult már fél 1-kor, cicin be is aludt szépen, én becsempésztem az ágyába, erre fél óra után már kukorékolt. Nem értem :roll:

Livi: Nagyon cuki a hintázós Tündi, a kis kék puffancs :lol:
Nem tudom, de itt még csak most sütött ki a nap (azaz csak erőlködik), eddig baromi nagy köd volt, pedig mára tök jó időd jósoltak. A hazudósak :evil:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Karácsony közeledtével egy ajándékötletet szeretnénk ajánlani. Apukáknak, nagyszülőknek, vagy saját magunknak. 3 dimenziós kéz-, illetve láblenyomat. Egyedi ajándék, örök emlék az apró tappancsokról. Látogasson el honlapunkra: www.babatapi.hu
gyongyiag
 
 


Sziasztok!!!

Vali, meg a nem alvó csüntök mamikái :D
Enyém Natasa is felébred egy csomószor.Tegnap éjjel pl.2,40-től volt fenn, legalább 4-ig(azt már nem tudom, mert átkölötöztem vele egy másik szobába, aholnem volt óra).
Szegényke, annyira köhögött, hoyg nem tudott aludni.Aztán bekentem a végén a hátát baby luuf balzsammal(most is úgy alszik), és végre tudott aludni.De enélkül is az az új rendszer, hogy egyszer minimum ébred, aztán meg 5-6 fele.
De kifigyuztam, ha nem alszunk itthon, ott mindig egyhuzamban nyomja legalább fél 6-ig.Úgylátzsik az itthoni klíma nem tetszik neki :lol:

Mi sok üveges kajcsit eszünk(vagyis eszik), Vagyis csak a főzelékek azok.A gyümölcsök mindig frissek, vagy fagyasztottak, körte, banán, szilva, meggy...stb.Egyedül az almapüré üveges.

Gaby, szerintem se jók az egybe szárító-mosó gépek.Nekünk si külön van, és ez így nagyon jó.
Annyi bajunk volt először a szárítógéppel, hogy nem szárított rendesen, aztán rájöttem a hibára, sz*ros, kis 500 fordulatos mosógépünk volt, amiből tocsogott a víz(mármint a ruhákból), aztán lecseréltük egy 1300-ra, és így tökléetesen szárít.
Robot gép ajánlatot köszi, de még aznap beszereztem a centrit, meg majdnem minden gépem van már.Az felesleges lett volna.
Már csak egy pároló hiányzik. :roll:

Edit, Anna, aranyosak a fiúk :D
Benyó, Eszter, Luca triumvirátus is cuki!! :D
Meg a 4 csaj is külön :D
Tündike meg édesen hintázik!! :D

Tünde, Bettinának jobbulást!!
Hogy van???
Fájlalja a fülét??
Mert én kettő gyerkőcöm abszolút nem mutatta, hogy fájna nekik, ezért volt érdekes, hogy fülgyuszijuk volt :shock:

Mamacka, szívesen.
Meg is rendeltétek?Vagy karácsonyi ajándék lesz?? :D

Hú, én megrendelltem egy csomó könyvet-társasjátékot az alexandra. hu- ról, meg ma egy halom játékot a jatek-city. hu-ról.
És ennyi.Nem tudok két kicsivel játékokot vásárolni.
Elég lesz a kaja, meg a többi. :roll:

Maca, üdv. itt.
Én kicsi lánykám is Natasa.Ritkán hallani ezt a nevet.Szép nevet kaptál :D :D

Angi, nagyon jó a családi csajos kép :D

Eszti, megint itt maradt a canpol sárga izétek,sőt, még az előkétek is.
Nem jártok erre hétvégén????
Vagy most letettetek Gödöllőről????
Mégse leszünk szomszédok? :(

Anita, egy kalappal a vizsgákhoz, anyás Botit meg nehogy otthon hagyd :wink: :wink:

vas
 
 


Hellósztok,

Vali, én jó forrásból szereztem friss spenótot, és azt főztem meg. Simán megpucoltam, a vastagabb ereket kiszedtem, icipici fokhagymával, krumplival és husival együtt. Turmix, és kész. :) Télen én is mirelitet fogok.

Én pl. nem fagyasztok előre kaját, hanem kétnaponta főzök. Bence sokat eszik, főziből a napi adagja min. 400 ml. :roll:

Barti, majd mesélj Várgesztesről, jövő hétvégén mi is megyünk barátokkal hosszúhétvégézni.

Ildi, észrevettem, hogy ottmaradtak ezek. :) Dehogy tettünk le Gödöllőről, csak a héten nem néztünk újabb telkeket, de jövő héten egy napot csak erre szánunk. :) Akkor majd szólok előtte, és beugrunk, okés?

Gaby, napközben már csak kétszer szopiztok?
Egyébként Bence is az étkezések között szopizik, tehát reggel kétszer :), tízórai és ebéd között, ebéd és uzsi között, aztán meg este. Nagyjából, van, hogy kevesebbszer napközben.
Vendég
 


Azt még hadd újságoljam el, hogy Benyófi mától már járni akar és úgy tűnik, megy is neki.
Amikor csak feláll, szóval egész nap, elengedi a kapaszkodót, beletekint a világba, és uzsgyi neki. A fél szobát átgyalogolja, aztán huppan.
Nagyon aranyos, de olyan pici még, a kis pincuri lábaival, ahogy megy, megzabálom. Egyébként meg nem tudom, hova rohan így... :wink:
Vendég
 


Hát nem gebedtem bele a visszaolvasásba, akkora pangás volt itt ma délután :shock: Merre jártok, csajok?

Ildi: Akkor egy szavam sincs, mert igaz, hogy Aliz sokszor ébred, de sosem balhézik, a cicin azonnal visszaalszik. Tuti idegbajt kapnék ha hajnalban elkezdene nekem balhézni.
Lehet, hogy megint eljött az ideje, hogy elruccanjatok valahova hosszú hétvégézni :lol:
Sajnálom, hogy megint megtalált benneteket a betegség :(
Jobbulást a csajszinak!

Eszti: Aztaaaaaa. Nem semmi ez a Benyó gyerök :shock: Képet nem csináltál róla???
Mondjuk 400 ml főzi nem csoda, hogy így beindítja :lol: :lol:

Ha a csajszim az eddig jól bevállt koreográfia szerint cselekszik, akkor ma nyugis éjszakám lesz. De inkább nem is mondtam semmit. Mindig elkiabálom a dolgokat :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Jó reggelt Lányok!!

Most már visszaolvasni sem tudtam :oops: De pótolom,amint lesz fölös pár percem.Az a baj,hogy estére úgy kidőlök,mint a krumpliszsák és van,hogy ,már negyed 10-kor lefekszek.Remélem csak tavaszinak álcázott őszi fáradtság tört rám,aztán majd újra jó formába lendülök. :roll: :oops:

Természetesen a képek felett nem lehet elsiklani: Levi és Peti nagyon aranyosak,mint két jó barát :D és Borkadorkánál a kis csapat is tündéri :)

Rólunk:Voltunk méreckedni: Lili hízott az elmúlt 4 hétben 29 dekát,így most 6,95 deka,de semmit nem nőtt hosszra,vagyis még mindig csak 66 cm :D :D No de sebaj,így egyre dagibb :D Pattijára kapott antib.-os ecsetelőt,bőrdokinő szerint enélkül nem is múlt volna el soha.Szokott a babáknál ilyen lenni,csak inkább kisebb korban. :roll: Különben Lilkó egyre akaratosabb és kicsit hisztis is lett.Úgy néz ki 9 hónaposan kezdi el felfedezni a kis énjét :D Igyekszem urrá lenni a helyzeten,hát mit mondjak nem mindig könnyű. :D

Most megyek is,mert felébredt a minidiktátor. :)

Puszi Mindenkinek! Kép
Vendég
 


Sziasztok,

Úgy látom ma sincs itt élet :(

Babcika: Ha így halad a topik, nem lesz gondod a visszaolvasással :wink:
Mikor lesz a vizsgád?
Lilkó elég rosszul időzített a kis hisztijeivel :( Ahhoz képest, hogy milyen beteg volt, sztem tök jó az a 29 dekás hízás :) Ne legyen már dagikaaaaa, olyan édes kis minitörpicsek így :wink:

Enyim gyerököt most nyomtam le szunyálni, mert tiszta dilinyós volt már, az uccsó kanál gyümit szépen rám is köpte :shock:
De a hülye anyja nem nézte meg a pelusát, most meg mikor bementem ellenőrizni, hogy tényleg alszik-e, megcsapott a büdike :roll: Ebből sem lesz hosszú alvás :?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Sziasztok

Na jöttem egy pillanatra.

Alvás téma: Nálunk délelőtt és délután is alszik a Lili. Délelőtt 1,5 órát, délután pedig fél-1 órát. A délutáni alvásból általában 4 órakor kell, aminek a következménye, hogy este már nem tudom 8-kor lerakni és kész tortúra az altatás. Nálunk soha nem aludt el a Lili magától, mindig kellett egy kis popsi rázás, vagy cici. Éjszaka is gyakran felébred még mindig, de szerencsére pár perc cicizés után egyből visszaalszik. Viszont a hétvégén már nekünk is le kell engednünk a kiságyat, ugyanis a kisasszony rájött, hogy feltud térdelni ha belekapaszkodik az ágyrácsba és már próbálgatja a felállást is, csak még nem nagyon megy neki.

Na röviden ennyi, majd még jövök

Köszi mindenkinek a drukkokat, jobban vagyunk, már csak ez a fránya takony kéne, hogy elmúljon

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Meli: engem is érdekelsz!!! :D
csak én sem tudok mindig mindenkinek reagálni
mint most sem, csak Miattad ugrottam be :lol:

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Sziasztok!

Egy kis (nagy) segítségre lenne szükségem!!!

Nóri lánykám popsija már napok óta nagyon ki van pirosodva, "sebesedve", nagy valószínűséggel a kezdődő fogzás miatt (szörcsög is rendesen, szintén ezért, szerintem). Úgy látom, nem fáj neki a popsija, de bármit próbáltam eddig, nem segített (hintőpor, Neogranormon, a megszokott gyógyszertári popsikenőcse, stb.).
Nincs valami ötletetek, esetleg valakinek egy jó popsikenőcs-receptje ilyen esetre? Nagyon jó lenne szegénykémnek rendbe hozni, mert már elég csúnya, és úgy látom, csak romlik!

Előre is köszi, sziasztok,

Hello
hello
 
 


Sziasztok!!!!

Hello:Bepanthen, Sudocream, hirtelen ezek jutnak eszembe, és a gyakori szellőztetés.Bár ez nem tudom mennyire megoldható ilyenkor.Jó meleg szobába, valamit amit nem sajnálsz teríts alá, hadd legyen szabadon a kis popója. :D

Hú, Babci, nemsoká eléri Lilkó a bűvös 7 kilót!!! :shock:
Szerintem sincs vele semmi gond, hogy ilyen pillesúlyú(mi minicsajos mamócák tartsunk össze :wink: )
Én úgy bírom, hogy ilyen kis minike Natika, a két férfigyerkőc már 9 , meg 10 kiló körüliek voltak ilyenkor :lol: , Natka meg oylan kis bájos csöppöcske :D
Éljenek a minicsajok!!!! :D :D :D :D

Vali, ez csak a mostani napokra vonatkozik, hogy még balhézik is egy kicsit Natka, ha felébred.Eddig ő is csak szopizott, aztán aludt tovább.Most is csak a köhögés zavarta meg.
De úgylátom baby luuf balzsam baromi jót tesz neki.Olyan jó illta van, messziről érzem, ha bemyegyak hozzá a szobába.Milyen jó hatása lehet, ha a kis hátán van :D

Napközben én baromi szerencsésnek mondhatom az alvását.
Délelőtt fél-agy órát alszik 9-10 fele.Aztán 12-12.30 körül viszem aludni, na, akkor három óra az alvás. Aztán este 8 körül következik az éjszaka.
Van, amikor 3-4-ig is bírja(de már volt ugye 6-fél 7 is :roll: ), aztán fél 6 körül szopi még, és akkor még egy órát bólogat. :D
Én sose altatom. :wink:
Szopi alatt már nem alszik be, hanem úgy működik nálunk, hogy szopi, berakom a kiságyba, betakarom, és elalszik szépen magától.Délelőtt is, meg délután is, ja és este is.
Mivel ő napközben abszolút nincs kiságyban, ezért ha barakom, és batakarom, szerintem tudja, hogy alvás következik.Meg úgyis látom rajta, hogy mikor álmos, és persze akkor teszem le. :D


Gyöngyi, grat. Lilinek a térdelés, meg állás próbálkozáshoz!!!

Eszti, Benyóra meg már nem is találok szavakat :wink: :D
vas
 
 


na megint van 2 percem...

Hello: kamillás lemosás esetleg, nekünk a sudocream jött be eddig. Ha nem múlik, akkor muti meg a dokinak!!!

Ildi: pont ugyanígy működik most Bettus! :)
Alvás előtt szopizunk és beteszem az ágyikójába, tuti hogy tudja alvás lesz. Van amikor a cicizést megszakítja és szinte tekeredik az ágya felé (én mindig az ágya mellett szoptatok)

Eszti: GRATULÁLOK a topic első Menőmanójához!!!! :lol:
Ha mégsem Gödöllő, akkor lehet Göd is??? :D

Gyöngyi: gyógyuljon meg Lili baba!!!!!

ennyi...

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?