Sziasztok!!!
De jo sokat irtatok!!!!!
A mai napom szornyen indult..rosszullet ezerrel....hat nagyon otthon tudtam volna maradni....
Raadasul bent is tobb amelom,mert a Fonok nem jar be kb 1,5 hete....kiraly!
De azert elvagyok
Nekem most azon kell otrni akis fejemet,hoyg mit adjunk Anyumnak nevnapjara+szulinapjara,mert a hetvegen megyunk koszonteni ot!
Vivi,en is azt hallottam,hoyg a hajfestek belelegzese az artalmas igazan...
Olyan edesek ezek a kepek,amiket belinkeltel!!!!!!!!!!!Nagyon!!!!!!!!!!
Adrienna,huuu de imadom az ilyen okoskodo rokonokat!!!!!!
Nalunk mondjuk meg nem tudjak tul sokan,csak azsuk csalad,ok megnem okoskodnak,plane nem mar most!
Majd ha megszuletik biztosan kapok otleteket,de tuti lesz is rengeteg kerdesem
De ha akkor akar majd vki k. okos lenni,na annak beszolok!
(aaa amyug nem,csak mondom
De nehez lesz megallni
)
Fiona,ejnye,pinceajtot szerelniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?Miket csinlasz Te?Besz@rok
Jaj remelem jobb azota a labad!!nem lehet igy egyszeru a Kiscsaj utan szaladgalni
Meri,megertem,hoyg minden mast csinalnal,mitn a tanulas!
Ismeros az erzes!
A lUsh tenyleg tuti,en mar regota hasznalom oket,de most extran tele van a furdo veluk....
Csak samponbol van 3 fele toluk,na meg a szappanokrol ne is beszeljunk,meg testapolok stb.......De imadom oket!!!!
Hajni,miket hallok?kidobtad a tezsteket?wow,hat ez aztan a palfordulas!!!!!Egyebkent igazad van,engem szinte frusztraltak,hivogattak azok a hulye tesztek a szekrenybol....
Ragota,miket tudsz..berelheto ovterelo!!!nagyon jo otlet!Ahoyg leirtad, nagyon jol hangzik!
Pont neztem a Brendon katalogusaban a kismama bugyikat...huuuu azok milyen kiabranditoak.....tenyleg csak azlesz kenyelmes????
A merevitos melltartok nem jok?nyomjak a mirigyeket?ezt sem hallottam meg....Ooooopsz,na nekem csak olyan van.....
Szerintem mivel Te mar reg elmultal 12 hetes,igy a melir tuti nem fog artani a babanak!!!!!!!!!!!!!!!!!!Elvileg az 1. trimeszterre mondjak,hoyg nem ajanlott,de ha akkor van festes akkor sincs semmi gaz.Lasd pl Hajni peldajat.
Porsika,akkorat rohogtem ezen,hoyg miket vasarolsz,mert en tok ilyen vagyok!
Elindulok farmert venni,es veszek egy cipot,vagy vmi tok nyari felsot telen,pont ahogy irod
Lassan ennem kell,mert kilyukad a gyomrom.....
Pusz