Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Fiona a karácsonyi háttérkép ajánlatot. Találtam is egy nagyon édeset, megosztom veletek:

Kép
szerika

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, hogy aggódtok. Nem fogom túlhajtani magam, megigérem :oops: Inkább a családom őrjit meg. Nagynénémékre gondolok, mert anyukám és az anyósom tanácsait szivesen hallgatom, csak amikor mondják, hogy ne hallgassak senkire csak magamra, utána meg szét idegelnek, hogy majd igy csináljak mindent a babával meg úgy, akkor fel tudok robbanni :evil: Szivesen veszem a jótanácsokat a tapasztaltabbaktól, de fogadják el, hogy mindent meghallgatok, majd úgy teszek ahogy akarok, nem? huhhh... :evil: megint ideges vagyok :roll: Mostanában sokszor van, hogy nagyon elkezd dobogni a szivem és ilyenkor kapkodva veszem a levegőt. Szerintetek miért van? :roll:

Szerika, én a 16. héten voltam pontosan AFP-n és Hepatitis B szűrésen. Ez egy mezei éhgyomros vérvétel, csak a 3-ból 2 fiolában volt valami zselés cucc. A nyitott gerincet szűrik ki vele. 10 múlva van eredmény, szóval nekem még nincs. A hepatitis B meg azért kell, mert ha virushordozó vagy, akkor a babát rögtön beoltják, ahogy megszületik.

Én a november 23-át várom nagyon, amikor megyünk a genetikai UH-ra és akkor elvileg, ha a picúrka is akarja, akkor meglessük, hogy fiú vagy lány :lol:

Kép
Kép
adrienna

Édes Lányok!
Olyan drágák vagytok!! Nagyon jól esik, hogy ennyire mellettem vagytok! Képzeljétek, most teljesen elkerült a depi-roham (mondjuk ebben vastagon benne volt egy Fioona nevű tündér, aki megnyugtatott :) ) és maximális nyugalommal és bizakodással nézek a jövőbe.

Bodzikám :D:D:D:D
Ti húzzatok bele a napokban! Remélem te leszel az egyik következő zebrincs ;)

Hajnikám :D:D
Remélem nem lesz igazad, és minden betegesekedés ellenére lapul egy egészséges babó a pocidban ;) Ha te most, én meg decemberben babásodok, az még "együttnek" számít ;) :):):)

Merike :)
Sok sikert a vizsgához, és gyere, amilyen hamar csak tudsz :)

Vicky :)
Jó utat és vigyázz magadra!

Erika :)
Az anygalka tökéletes lesz, köszönöm :):):) Valószínű megbízhatóbb is, mint a postás ;) :D:D:D:D

Orsikám, remélem jól vagy, és hallunk rólad bővebben is :)

Mindenkinek millió puszi és ölelés

porsika

Akkor 22.-én Merinek, 23.-án bedig Adrienna neked drukkolunk! :lol:
Nekem is ue. van, még éjszaka is felébredek rá. Belgyógyásznál voltál már? Mindenképpen érdemes lenne megemlíteni a dokinak. A megnövekedett vérmennyiséget nehezebben keringeti a szív. Nekem sajnos alapból is vannak ilyen problémáim, amik most erősödtek. :( Gondolom egy EKG vizsgálat lesz belőlle. Nekem is mennem kéne, mert még nem voltam. :oops:
Anya, anyós? nekem ez utóbbi nincs, de anyám sokáig szintén beleszólt mindenbe. A férjed nem tudná tapintatosan leállítani őket?
Biztosan nagyon fusztráló lehet neked.

Szerika tuneményes ez a kép! :lol:

Vivi én se tudom hogy írják. Szerintem ez volt az első alkalom, hogy leírtam ezt a szót, de nem volt kedvem a Word-el ellenőrizni. :roll:

Az előbb akartam segíteni apának pince ajtót javítani. Nehogy baja essen. Erre nekem lett bajom. Kiment a bokám. :cry: Most itt ülök, fáslis lábbal, ami eléggé fáj. :( Ha bedagad, és nem tudok ráálni, nem tudom mihez kezdek, mert a férjem ma megy első napot éjszakázni, amit még másik 2 követ, 12 órában. :shock:

KépKép
KépKép
fioona

Porsika sztem túlzol egy kicsit! :oops: :oops: :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Fioona, voltam EKG-n, ahol azt mondták, hogy szépen egyenletesen ver a szivem, csak kicsit szaporábban, de ez még nem kóros.... hááááát nem tudom, úgy legyen :roll:

Rosszul fogalmaztam, nem anyukámmal és az anyósommal van a baj, mert tőlük szivesen veszek mindent, ráadásul ők nem erőszakosan, hanem elmondják a tapasztalatukat és hozzáteszik, hogy "de te úgy csinálod, ahogy akarod" A nagynéném, az unokatesóm, a sógornőm, és olyan emberek erőszakos tanácsait utálom, akik közül sokan mégcsak közelről sem láttak kisbabát, de azt már nagyon tudják, hogy majd 2 évesen okvetlenül vigyem korizni, meg ilyenek. Hiába mondom, hogy én egyelőre szeretném gond nélkül kihordani és megszülni, majd babázni vele... ki tudja mi lesz 2 év múlva, nem? Bocsánat de kifakadtam. Huha már ennyi az idő?? Szaladnom kell a fogdokihoz, a védőnő rámparancsolt, hogy most aztán menjek el :roll: Este bekukkantok.

Puszi mindenkinek

Kép
Kép
adrienna

Halihó!

Húúú, nagyon szép babák vannak az előző oldalon!!!!!! :P

Irgum-burgum a betegeskedőknek, gyógyuljatok meg!

Jajj, lányok, tele vagyok, ma max. haza tudok gurulni, annyit ettem. Hétvégén csináltam jókai bablevest, és annyira finom lett, hogy ma egy egész hadseregnek valót bezabáltam. Mindjárt szétdurranok, pedig 1 körül ettem. Ja, mert mondanom sem kell, hogy káposztát és babot kívánok, most ez van rajtam.

Szerika, Nálatok mindent másképp számolnak. Elvileg a 16.hét az etalon hét, akkor mérik az AFP értéket. Én jövőhéten megyek, nem is izgulok, mert tudom, hogy minden rendben lesz.

Szerencsére az én környezetemben még nem okoskodnak. DE az egyik könyvben olvastam, hogy ilyenkor megnő a nagyon okosok száma a környezetünkben...:-)

Mi december 14-én megyünk a következő UH-ra, akkor leszek 19 hét 3 napos. Én is nagyon bízom benne, hogy akkor kiderül a babó neme...bár Apa mindig úgy köszön nekünk, hogy sziasztok Lányok, mert Ő ebben teljesen biztos.
Mondtam Neki, hogy ne csináljunk már Belőle Hermafordítvát :-) mert hátha mégis kisfiú...

no hazagurulok.

Jó pihenést.

(Nálunk Apa már csütörtök óta éjszakás...elég nehezen viselem, pedig nincs is gyerek még)

KépKép
KépKép
ragota

[quote]H írta:ermafordítvát
Ezen jót nevettem Ágota! :lol: :lol: :lol: Rossz dolog éjjel egyedűl, az már biztos. :( Több szempontbol is. :twisted:

Adrienn a bocsi! Akkor félre értettelek. :oops: Bocsánat! Akinek nincs gyereke, az meg végképp ne beszéljen. :D Ha látott doki, és azt mondta nem kóros, ne aggódj. :D Frontok is befojásolják. Pihizzét amikot tudsz!
Remélem fogdoki nem kínzott meg nagyon. Oda is mennem kéne. :oops: Úgy látszik ma te vagy a lelkiismeretem szószolója. :D

Lányok mikor lesz advent első vasárnapja? Még novemberben, vagy dec. 3.-án?
Alig várom! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Szaisztok!

Megint elvagyok maradva. olvasni sem tudtam, így csak gyorsan fioonának!

Az Interspárt ha tudod az jó:) Szval az Árkád az
Interspár mellett van, ha oldalról nézzük az épületet, akkor az út választja el őket kb.
Megfogjátok látni:)

Puszik
Vendég

[quote="hajni20"]S írta:hajni20zaisztok!

Megint elvagyok maradva. olvasni sem tudtam, így csak gyorsan fioonának!

Az Interspárt ha tudod az jó:) Szval az Árkád az
Interspár mellett van, ha oldalról nézzük az épületet, akkor az út választja el őket kb.
Megfogjátok látni:)

Puszik

Köszi! Szupi, akkor már sejtem is. Csak nem tudtam, hogy úgy hívják azt a helyt. :wink:
Jó éjt!

KépKép
KépKép
fioona

Egy gyors bekukk.

Fioona: ecetes vizes borogatás nagyon hatásos a bokádra! Azt nem tudom, hogy bírod a szagát, de tutira jó. Úgy tudom, hogy kb. fele-fele arányban a víz és ecet. Jobbulást!

Adrienna: nekem is folyton fújták a magukét, hogy mit hogy kellene. Szerintem a dokiddal tudsz megbeszélni sok mindent, mert ő ismer, na és ki tudná mi a legjobb a babának, ha nem az anyukája. Az idegeimre mentek nekem is, de próbáld meg egyik füleden be, a másikon meg ki taktikát. Sajnos nekem nem sikerült. A dokimmal is beszélgettem erről, erre ő azt felelte, hogy na, ezért ne mondjam lehetőleg senkinek, hogy babát várok (szűk családon kívül), mert nincs szükség, hogy hülyeségekkel zaklassanak.

Vivi: jól írtad, ly.

Hajni: fogadni merek, hogy teszteltél már, ugye???? :wink: Nem hiszem el, hogy kibírtad.

Minden bajom van, ha az én párom is éjszakás. Nagyon kiborulok tőle, nem alszom rendesen és félek. Bár nálam nagyon beidegződnek a megszokások és egyszer ha megszokom, hogy alszom egyedül, akkor aztán tutira nem tudok egyedül normálisan pihenni.
Ilyenkor tévézni szoktam és kicsit olyan, mintha többen lennénk.

Na, megyek még tanulgatok egy kicsit. Ha lesz pici időm még benézek azért. :wink: Hiányoztok! Sokat van itt a gondolatom, ha nem tudok jönni, akkor is.

Porsika: az angyalkák nem tévednek sosem, nem úgy, mint a postások. Meglátod, hogy bekopogtat Hozzátok egy babucival !
Kép

Jó éjt!

meriann

Javítás: ...nem alszom egyedül...

meriann

sziasztok!

remélem mindenkinek jó napja volt ma.nekem most hajtós időszak van azért délután vásárolgattunk 1 kicsit (nadrág állitható derekú iy jó lesz egy darabig,kávé+teafőző )
holnap B.pesten dolgozom hurrá 6-kor kelek.
ma nagyon jó napom volt pici hányinger és pici feszülés .viszont szerdán veszek melltartókat már most 1 kosárral nagyobb kell. :lol:
hát igen a jó tanácsok...
Anyu csak azzal nyúz hogy mit eszek,pedig tényleg nagyon odafigyelek.

Bridzsi

Kép
esztora

Ahoj. :lol: :lol: :lol:

Na visszaolvastam. végre képben vagyok. Máá égett a pofám, hogy mindig ezzel kezdtem, hogy... nem sikerült visszaoklvasnom. :oops:

Vicky:
én nem vagyok tipikus nő, sőt...
egyenesen útálok vásárolni. Néha megszáll az ikleh, kb évi 2x. Na akkor sokat. Most is 2+6db 0 utána összeget elvásároltam. :oops:
De ez jövő nyárig kitart. :lol: :lol: :lol:

Vivi:
nekem azt mondta a dokim, mert persze, hogy nem bírtam ki és zaklattam..., hogy a baba a 8. hétig nem függ attól, h mit eszel, iszol. hisz addig nincs méhlepény...
Szval nyugi.....

Szerika:
hajfestés: én festettem 3 hetente szőkére... Semmi baja Marcinak. De nekem ezt is doki mondta még télen is nyitott ablaknál kell, hogy ne lélegezd be.
fülgyertyát nem tudom, akkor jobb lett tőle, de aztán fél óra múlva iszonyat volt.
Mára kutya bajom. :)De hogy mitől, hisz annyi szart beszedtem azt nem tudom.

Arwen:
aranyos vagy, de biztos, hogy nincs baba. Szval nekem a ruha nem hozza meg a szerencsét. Majd legközelebb. Most nem is bánom, nem lennék nyugodt akármit is mond a doki. :oops:

Porsika:
nincs baba, majd együtt hoz nekünk a jézuska :lol: :lol: :lol:

Merike:
fogadjunk! :lol: :lol: :lol:
Nem teszteltem, sőt nem is fogok. :wink:
Nincs is tesztem, múltkor volt még 7 db-om, amit nem használtam, azt mérgemben kibodtam a kukába.. Szval nincs tesztem és nem is veszek...
1000 %, hogy nincs miért. Meg megfogadtam, h nem stresszelem magam ezzel. Néha jobb a tudatlanság. :oops:
Most elvileg péntek hajnalban megjön. Ha nem akkor is legelőbb a köv héten tesztelek. Vagy akkor sem , ezt még nem tudom...

Na asszem ennyi most.

Pusssszzz
Vendég

Sziasztok!

Hajni:
A hat darab nulla nem sok egy kicsit? Nem írtad el?

Fiona!
hogy van a bokád, javul már?

Meri: köszi a megerősítést ly ügyben. hogy állsz a tanulással?

Hajni: köszi az infót a gyógyszerrel kapcsolatban. Kicsit megnyugtatott, de azért nem egészen. Ma, talán már jobban vagyok, nem is vettem be a reggeli adagot. Elhoztam magammal végszükség esetére, de ha nem muszály nem élek vele.
örülök, hogy meggyógyultál.

Többiek, hol vagytok?
vivi79

Vivi:
de :oops: szval az 5 db 0 "csak". :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szia Hjani!
Gondoltam. Így is szép összeg, úgy pedig...

Fiona!
Jövő hétvégén lesz az első adventi hétvége. Mivel Szetnteste vasárnapra esik, ezért egy hétten korábban kezdődik az adventi időszak. Közvélemény kutatást tartottam itt a munkahelyemen, és ez az "eredmény" született. Lassan lehet készíteni a koszorút.
vivi79

Hát, minden fontos dolog most jut eszembe, hogy inkább azt kellene csinálnom, mint tanulni, de nincs mit tenni rohamosan közeledik a vizsga. Nehezen szánom rá magam a tanulásra.

Számomra ajándék egy-egy vásárlás. Régebben ha valami bajom volt, mindjárt elindultam érdekes tollakat venni és attól jobban lettem. Hát az aránylag olcsó mulatság volt. Mostanában inkább rendelgetni szoktam, mert szeretek izgulni amíg megérkezik.

Hajni: le a kalappal. Nem hittem volna, hogy nem teszteltél.

Megérkeztek a Lush termékek tegnap. Ki is próbáltam. Nagyon klasszak, csak van bennük Sodium Laureth Sulfate. :(

Fioona: mi újság a bokáddal?

Na, húzok vissza melózni, majd tanulni. Szép napot!

meriann

Sziasztok!
Teszek be néhány képet, nézzétek meg őket, szerinem nagyon elbűvölőek. A megnyitási formátum nem tökéletes, de örülök, hogy legalbb így be tudtam tenni őket. Jó csemegézgetést.

http://www.kepes-lap.hu/kepeslap.php?img=121531
http://www.kepes-lap.hu/kepeslap.php?img=113306
http://www.kepes-lap.hu/kepeslap.php?img=160779

Sziasztok.
vivi79

HALIHÓ4

Mindeninek, akinek szüksége van rá, küldök egy CSORDÁT.
Egyet megtartottam magamnal, a többin tessék osztozkodni.

http://www.hatterkepek.hu/download.php?img=54938
vivi79

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést mindenkinek! Hát kicsit bedagadt, és szerintem azt már nem bírnám ki, hogy ma sétálni menjünk. 2 kör a házban, és már erősen sajog. Pedig tegnap se voltunk kint, mert akkor meg az eső esett. :(

Hajni szép szám ez, 5 nullával is. :wink: Én alap természetből imádok vásárolni, de mindig letör, hogy itt akármit is akarok venni, sosem kapok. Állandó megalkuvás a vásárlás. Pedig komoly szervezést igényel, ha Lilla nélkül akarunk bemenni. Legutóbb se kaptam semmit. Nincs kismama bugyi, és kismama harisnya sem az egész városban. :evil: Na jó, nem nyafogok tovább. :twisted:

Vivi nagyon jók a képek! Imádom azt az oldalt. Rengeteg háttérképet letöltök onnan, apa meg mindig morog, hogy megint olyat tettem ki, amin nem látszódnak rendesen az ikonok. :twisted:
Engem az zavart meg adventet illetően, hogy akkor most szenteste advent 4 vasárnapja is egyúttal? :?: Köszi a kutatómunkát! A koszorú miatt kérdeztem, arra gyúrok én is! :wink:

Merike én is sokszor virrasztok, ha nincs itthon apa. De én azt is utálom, hogy mikor itthon van, akkor meg csak azt nézhetem, ahogy alszik. Ezért sokszor mikor még nem volt gyerekünk, én is fenn voltam hajnali 1-2-ig, aztán aludtam vele 10-ig. :oops: :wink:
Ha regeltél az Iwiwen, megtudhatjuk, hogy találunk rád? :oops: :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Jó reggelt Leányok!

Nekem néha kifejezetten jót tesz egy kis egyedüllét, de ez már sok. Tegnap elég nyűgös voltam.

Jajj, ma nekem is be kell vásárolnom, mert lassan minden bugyim kényelmetlen, szorít. Ráadásul én merevítős melltartót hordok, most kiderült, ezt nem szabad, mert nyomja a mirigyeket. Így azt is vennem kell.

Vettem egy szép nacit, de persze fel kell hajtanom. Múltkor sikerült vennem életemben először egy olyan nacit, amit nem kellett felhajtani...de csak azért, mert az eredetileg halásznadrág...így ez pont normál méret nekem :roll:

Most mandarint zabálok.

Azt olvastam, hogy most, a 15.héten kezd el nőni, fejlődni a Pici csontozata, ehhez sok kálcium kell. Miben van sok kálcium a tej, sajton, túrón kívül? A doki azt mondta, ne szedjek semmi plusz tablettát erre, és a vitaminról is lassan álljak le.

Hol lehet jó fehérneműket vásárolni? Na ma megyek Anyuval nézelődni. Lassan el kéne kezdenem a karácsonyi bevásárlást, mert később, a nagy pocival...

No megyek most béreleni a MiniManóban övterelőt. Ugyi autóval járok mindenhová, muszáj. Tök jó, mert 10 e Ft amúgy, itt meg 6000 Ft a kaucíó, addig használod, amíg akarod, és ha visszaviszed a 6000 Ft-ot levásárolhatod. Úgyis vennék egy csomó mindent.

No megyek is.

Puszmák

KépKép
KépKép
ragota

Még egy kérdés!

Holnapra beiratkoztam fodrászhoz, melírra és vágásra. Szerintetek? A melír sem árt???? Mert végülis le tudok mondani róla, dehát nem akarok ilyen csimbókosan kinézni...

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok Drágáim!

Fioona :)
Nem túlzok :D:D:D:D:D:D
Remélem hamar javulgatni fog a bokád. A vásárlással kapcsolatban én is hasonlóan vagyok. Ráadásul az is tuti, hogy ha kifejezetten valamit keresek, azt sosem találok, de helyette találok egy csomó más, tök jó dolgot, jutányos áron...a múltkor így vettem két majdem toálisan hát nélküli fölsőt (október közepén :D:D:D:D:D :oops: )mert ugyan cipőt venni mentem, de az pont nem volt, ezeket viszont nem lehetett otthagyni :)
Kicsit nehéz volt megideologizálni Apának, hogy miért is van szükségem két felsőre, amit maximum otthon hordhatok a 25 fokfos lakásban még vagy fél évig, de azért megoldottam ;) :)
Advent! Hát azt én is imádom....teljesen be vagyok zsongva már most :)

Vivi, szépek a képek! :)lassan tesztelhetsz ;)

Merike :)
Azért ne tanuld túl magad!! Biztos minden rendben lesz a vizsgával így is. :)

Ágota :)
Jó hallani felőletek. A múltkori pocis képeden látszik ám, hogy tulzol, szerintem nagyon csini kismama vagy, igencsak messze a gurulás állapotától :)

Hajnika :D:D:D
Jó, én a Jézuskával is kiegyezem, de mindíg reménykedem egy kis kellemes meglepetésben ...;)

Annyira jók ezek a karácsonyi vonalzók, hogy megpróbálok egyet csinálni én is :)

Millió puszi és ölelés

porsika

Ágota tegnap láttam a vaterán biztonságiöv terelőt. Használtan 4000Ft, de ott azt írta az eladó, hogy ő a brendonban 7990Ft-ért vette. :!:

Melltartó lelőhelyről majd referálnak a Pestiek, én annyit tudok mondani, hogy nekem Triumph volt régen, de nem volt túl jó. Most Anita márkát vettem, és sokkal jobban tart. Én is mindig merevítős melltartót hordok egyébként, szóval kell a tartás.

Kalciumról ezt találtam: http://209.85.135.104/search?q=cache:reHyCFmWauMJ:www.ujdieta.hu/index.php%3Fcontent%3D47+kalcium&hl=hu&gl=hu&ct=clnk&cd=3

KépKép
KépKép
fioona

Na, kiváncsi vagyok, milyen lett....:):):):)

porsika

Ez szuper, köszi, átolvastam. Látjátok, azé kívánom én úgy a babot és a káposztát :-)

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!!!

De jo sokat irtatok!!!!! :lol: :lol: :lol:
A mai napom szornyen indult..rosszullet ezerrel....hat nagyon otthon tudtam volna maradni....
Raadasul bent is tobb amelom,mert a Fonok nem jar be kb 1,5 hete....kiraly! :shock:
De azert elvagyok :lol:
Nekem most azon kell otrni akis fejemet,hoyg mit adjunk Anyumnak nevnapjara+szulinapjara,mert a hetvegen megyunk koszonteni ot! :roll:

Vivi,en is azt hallottam,hoyg a hajfestek belelegzese az artalmas igazan...
Olyan edesek ezek a kepek,amiket belinkeltel!!!!!!!!!!!Nagyon!!!!!!!!!!

Adrienna,huuu de imadom az ilyen okoskodo rokonokat!!!!!! :lol: Nalunk mondjuk meg nem tudjak tul sokan,csak azsuk csalad,ok megnem okoskodnak,plane nem mar most!
Majd ha megszuletik biztosan kapok otleteket,de tuti lesz is rengeteg kerdesem :lol:
De ha akkor akar majd vki k. okos lenni,na annak beszolok! :wink: :wink: (aaa amyug nem,csak mondom :lol: De nehez lesz megallni :wink: )

Fiona,ejnye,pinceajtot szerelniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?Miket csinlasz Te?Besz@rok :lol: :lol:
Jaj remelem jobb azota a labad!!nem lehet igy egyszeru a Kiscsaj utan szaladgalni :?

Meri,megertem,hoyg minden mast csinalnal,mitn a tanulas! :lol: Ismeros az erzes! :lol:
A lUsh tenyleg tuti,en mar regota hasznalom oket,de most extran tele van a furdo veluk.... :oops:
Csak samponbol van 3 fele toluk,na meg a szappanokrol ne is beszeljunk,meg testapolok stb.......De imadom oket!!!! :lol:

Hajni,miket hallok?kidobtad a tezsteket?wow,hat ez aztan a palfordulas!!!!!Egyebkent igazad van,engem szinte frusztraltak,hivogattak azok a hulye tesztek a szekrenybol....

Ragota,miket tudsz..berelheto ovterelo!!!nagyon jo otlet!Ahoyg leirtad, nagyon jol hangzik!
Pont neztem a Brendon katalogusaban a kismama bugyikat...huuuu azok milyen kiabranditoak.....tenyleg csak azlesz kenyelmes???? :oops:
A merevitos melltartok nem jok?nyomjak a mirigyeket?ezt sem hallottam meg....Ooooopsz,na nekem csak olyan van.....
Szerintem mivel Te mar reg elmultal 12 hetes,igy a melir tuti nem fog artani a babanak!!!!!!!!!!!!!!!!!!Elvileg az 1. trimeszterre mondjak,hoyg nem ajanlott,de ha akkor van festes akkor sincs semmi gaz.Lasd pl Hajni peldajat.

Porsika,akkorat rohogtem ezen,hoyg miket vasarolsz,mert en tok ilyen vagyok! :wink: Elindulok farmert venni,es veszek egy cipot,vagy vmi tok nyari felsot telen,pont ahogy irod :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lassan ennem kell,mert kilyukad a gyomrom.....
Pusz

Kép

Kép
arwen07

Na, belejöttem a vonalzógyártásba :)

porsika

Porsika,kiralyok az uj vonalzok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

Arwen :D:D:D:D
Köszönöm :)
Szerintem annyira ari ez a kis nyomi baba!!! Meg persze a cipőcskék ;)

Örülök, hogy te is hasonlóképp vagy a vásárlással, megnyugtat a tudat, hogy nem vagyok hibás ;):):):):)
Sajnálom, hogy rosszul vagy:( Remélem mihamarabb elmúlik ez az állapot. Én is alig bírok kiekelni az ágyból napok óta, pedig alapjában véve nagyon könnyen és korán ébredő tíous vagyok.... :(

Tudjátok, mit szeretnék, csajok? Olyan igazi, nagy, fél méteres, óriási pelyhekben hulló havat!!!!! Bár azt nem szeretem, mikor elolvad, de úgy imádom a hideg, tiszta téli időt, mikor ragyog a nap, szikráuik a hó, és harapni lehet a levegőt!!!!

porsika

Húúú Porsi tiszta karácsonyosok leszünk mind! :lol:
A nagy hópelyheket én is imádom. Csak apa mindig morog télen. :roll: Nincs olyan alkalom, hogy mikor megyünk valahova, ne jegyezze meg, hogy kinek jó ez a hideg. :evil: De akkor mostantól mondhatom, hogy neked! :D Igaz most megállapodtunk, hogy dec. 30-ig nem morog, utánna meg együtt morgunk..... :wink:
Tegnap hallottam, hogy az idei tél, szélsőséges lesz. Rekord hideg, és rekord meleg váltogatja majd egymást. :shock: Szóval a leesett hó, nem igen marad meg sokáig. :x

Arwen nekem nem volt kismama bugyim. Simán kényelmes a tanga is. Én szűlni is abba mentem. :D Viszont megóvja (legalábbis csökkenti) a terhességi csíkok kialakulásának esélyét, mivel jól tart, és ezáltal nem engedi megereszkedni annyira a hasfalat. Megkérdezhetem mennyiért láttad? Meg hol nézegetted? Mert én csak olyan oldalt találtam, ahol a katalógus kódja kellett (volna) a termékek megtekintéséhez.
A pince ajtót apa szerelte,én csak a (béna) segéd szerepében tündököltem, vagy 10 percig. :mrgreen:

A hajfestésről még annyit megjegyeznék, hogy szerintem nem is közvetlen károsodás lehet az, ami egyedűl veszélyes ilyenkor. Hiszen egy hajlamosító tényezőt se szeretnénk a babánknak. Persze aminek meg kell történnie, az meg is fog, hajfestés nélkül is.... :?

Na én is megyek enni! Puszi!

KépKép
KépKép
fioona

Merike:
látod, látod. :lol: :lol: :lol:

Arwen:
azért a teszteket kicsit sajnálom, h kivágtam. Nem kevés pénzbe került, de jobb ez így. :wink:

Porsika:
én is várom már , hogy szép fehér legyen a táj. Én imádom a nyarat, a telet elviselem, de a köztes megoldásokat nagyon nem bírom...
Vendég

De buta vagyok! Most látom, hogy te nem a neten nézted. Bocsi! :oops:

KépKép
KépKép
fioona

Csajszik:
Toti merre jár? Olyan rég nem írt. Mi lehet vele??

Totika:
jelentkezz. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Huuu csajok de varom,hogy menjek haza..jon ertem Draga,m es egesz este egyutt leszunk!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Ez nalunk nagy szo!!!keso estig szokott dolgozni!!!
Ugyhoyg nagyon megbecsuljuk ezt most!!!

Olyan hanyingerem van most...jaj...de mar arra gondoolok,hoyg most talan az ehseg miatt...?Mert ugye ebed ota nem ettem...vizsont most letuszkoltam egy kekszet....majd belehaltam annyira rosszul esett...nem szuntette meg!
Pedig sokszor hasznalni szokott egy kis keksz,de most nem :(

Ugy varom a Karacsonyt...nem kell dolgozni,otthon leszunk nyugiban,unnepelunk ezerrel!!!!!!!
Diszitjuk a fat,meg sutunk-fozunk!!Imadom!!!Egyik szuloknel buli,masiknal....jaj mar szivesen tartanek ott.... :lol: :lol:

Totival nem tudom mi van,de jo lenne,ha bekukkantana!
Viszont sokan vannak,akik reg nem voltak :(
Pl Nandorka....remelem minden okes veluk!!!!!

Fiona,a katalogusukban neztem, Sogornom hozta a Brendonbol,de abban sincs am ar!!!! :wink: Cselesek!!!nem merik leirni,mert akkor tudjak el sem mesz a boltjukba!!!Ha meg mar elmentel gondoljak tuti veszel majd vmit.... :?
Szerintem ilyen kismamibugyit biztosan lehet kapni barmilyen fehernemuboltban is,nem?

Porsika,en havat karacsonyra szeretnek!!!!!!!Az olyan szep!!! :lol:
A bajom a hoval,hogy nehez autoval kozlekedni..na meg maskepp is..arrol ne is beszeljunk,ha lefagy stb.....attol kesz vagyok...ki sem lehet lepni az utcara...csak a kerites mellett kapaszkodva :lol: :lol: :lol: :lol:

Mart csak 10 perc valaszt el a menyorszagtol :roll:

Kép

Kép
arwen07

Arwen a termékek mellett lévő kódot, be kell írni a http://www.brendon.hu oldalon a termékeresőbe, és megtudod, hogy mennyibe kerűl. Illetve, hogy hol van raktárkészleten.

Ki kell, hogy ábrándítsalak, itt se kismamabugyi, se melltartó :!: , se kismamaharisnya nincs. :evil: Egyik boltban sem. :(

Páromnak is szokott hányingere lenni az éhségtől. Pedig nem is kismama! :wink: :lol:
Remélem azóta javult a közérzeted, és jól érzitek magatokat. Nekünk is kéne már valami hasonlót csapni. Multkor apa emlegette, hogy elvisz étterembe. Lehet lassan szaván fogom. :twisted:

Csatlakozom Hajnihoz: TOTI HOL VAGY! Na meg persze a többiek is!

KépKép
KépKép
fioona

Írtam Totinak üzenetet iwiwen. Remélem olvassa és visszatér. :lol:
Vendég

Ezt most találtam a 12 hetes baábkról:

"6,5 cm és 18 g. Belsõ szervei teljesen kifejlõdtek, már csak növekedniük kell. Már sokkal kevesebb a rubeola és más fertõzések okozta problémák esélye. Még mindig nem érezhetõ, de sokat mozog: forgolódik, nyújtózkodik, hajlítgatja az ujjait. A hangszalagjai kifejlõdtek, és a baba néha (csendben) sír(!) Az agya teljesen kifejlõdött, már érezhet fájdalmat a baba."

Hát nem elbőgtem magam rajta! Szegény babám sír, és nincs aki megvígasztalja................................ :cry:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok lányok!

Bocsi, hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem, de múlt héten elküldtek "továbbképzésre", és tegnap vizsgáztam le. Nem igazán volt időm olvasni, de most megpróbáltam visszaolvasni.

Porsika! Nagyon sajnálom! De a köv. hónapban biztos sikerül!

Fioona, Szerika! Nagyon szépek a sztárfotók! :lol: :lol: :lol:

Én 1 hét múlva megyek uh-ra, és akkor beszéljük meg a dokival, hogy mikor megyek be hozzá a kórházba AFP-re. A védőnő dec 7-ét mondta, hogy akkor kellene. Én voltam fogorvosnál, de EKG-ra még nem mentem el. Pedig már igencsak ideje lenne....
Én is már kezdek hülyét kapni ettől a kívánósságtól - undorodástól. Főleg este rossz: nagyon éhes vagyok, de semmit nem kívánok... :(

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

De nagy ma a pangás.

Hogy vagytok Kismamik? És teszteléshez közeledők? Tessék írni!

Aarwen, sajnálom, hogy Te is a hányingeresek táborát erősíted. Remélem nem tart sokáig.

Angyal!
Várjuk ám a Te sztárfotódat is.
vivi79

Sziasztok!

Totika válaszolt és remélem nem sértődk meg, hogy bemásolom Nektek . :oops: De úgy éreztem a soraiból, hogy ez mindenkinek szólt. :roll:

"Szia!

Ne haragudjatok, de egy kicsit ki kellett szakadnom a baba témából. Kezdtem egy kicsit begubózni, de nemsokára azért jelentkezem. Hancúrozni sajnos még nem lehet, majd csak a mensi után. Bár még meg sem jött.:-(

Köszi az érdeklődést.Puszilok mindenkit.
Timi"

Szval jól van és az a lényeg. Mi meg várjuk vissza. :lol:
Vendég

Csajszik:
képzeljétek tegnap pakilásztam az egyik fiókban és mit találok egy tesztet. Ez nálam ragadt mégis. :oops:
De csak a belseje, szval a doboza és a leírása a kukában végezte, ez gondolom kiesett.

HCG-line a neve, csak most meg ha úgy alakul majd nem tom, h kell megcsinálni. :lol: :lol: :lol:
Ha van/volt valakinek ilyen várom az ötleteket. :lol: :lol: :lol:

Bár ráér. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szia Hajni!
Aranyos vagy, hogy kerested Totit, és azért is, hogy velünk it tudatod, mi újság Vele.

Sajna tesztkérdésben nem tudok válaszolni. Talán van, aki ismeri, és tud segíteni. :D
vivi79

Sziasztok, jó olvasni Titeket és jó, h vagytok! És köszönöm, Arwen, h gondoltál rám, irtó jól esett! SAjnos legutóbb is csak beugrani tudtam, de aztán hetekig nem tudtam jönni Hozzátok. No, most éppen úgy vagyok, h tudok írni Nektek. Pedig úgy szeretnék benne lenni itt a dolgokban, de az elmúlt 3 hét a túlélésről szólt, sajnos tényleg gyakorlatilag szó szerint. De nem akarlak untatni Titeket a rosszullétekkel, inkább reagálnék erre-arra.

Hajfestés:
Elolvastam az utóbbi időben szőröstül-bőröstül egy csomó Kismama-újságot (régieket), és vagy 4x foglalkoztak a hajfestés kérdésével. Azt írták, amit Ti, szóval h nem árt, különösen a 3 hónap lejárta után nem, és szellőztetés.

Bugyikák:
Én a fiammal nem bírtam semmit elviselni a hasamon, olyan bugyit (és harisnyát) használtam, ami a hasam alatt volt és így nem volt szükség és nem is tudtam volna elviselni azt a magas kismamabugyit, hanem vmivel nagyobb méretű bugyikat vettem, amikknek nem magas a dereka. A csíkokat megúsztam.

haskrém:
Emlékszem, régebben tán Ragota és Fioona beszélgettetek krémekről. Én a Milupa termékét tudtam beszerezni, de néha nem bírom a szagát. Azt írta vki, h maga készíti el. El tudnátok mondani, hogyan?? Hátha az illatmentes!

Kép

Kép
nán-dorka

Hajni, nekem pont HCG-line van. De abból a vékony csíkocska. (úgy emlékszem, van többféle)
Várj csak, ha a dobozod nincs meg, akkor a tasak van meg, amiben a tesztcsík van? Most látom, a tasakon angolul ott van a leírás. Akkor ezek szerint neked már csak a csupasz tesztcsík van meg?

Kép

Kép
nán-dorka

Mindneesetre ha ugyanaz lenne:

"Merítse a tesztcsíkot a vizeletbe, majd 5 perc múlva olvassa le az eredményt!"
A "maxinális szint vonal"-ig, (úgy van rajta: MAX) kell bemártani, onnan szivárog majd föl.

Ha a drágábbat vetted (ez a 330 Ft-os), azt hiszem, ott nem kell 5 percet sem várni.

Amúgy a szokásos, reggel, stb.

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-dorka:
de jó, de jó, de jó hogy jelentkeztél.
Én is gondoltam ám Rád sokat. :lol:

Teszt:
köszönöm a bemásolást. Ilyen zárt tasakban van benne, de azon semmi nincs csak a neve, egy szám és a lejárati hatidő.
Ilyen kazettás, amire pipettával kell cseppenteni. Ez a kérdés, hogy mennyit. 3 vagy 5 cseppet.???

Na, a nagy tesztguru most jól beégett. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Fioona, ez nagyon aranyos volt, a leírás, és h elsírtad magad rajta! A Te babád különben biztosan nem sír!!!

De tudod mit? A biztonság kedvéért néha simogassuk meg őket vigasztalóan. :) No meg érezzük jól magunkat, nevessünk, szeressünk, csináljunk kellemes dolgokat. Így biztos ők is jól fogják magukat érezni!

Kép

Kép
nán-dorka

sziasztok!

tegnap piszok sz...l voltam,éjjel nem aludtam semmit dobogott a szivem egyben volt a gyomrom,reggel hánytam is.aztán jobb lett igy tudtam dogozni de délután feküdtem csak.szinte semmit nem ettem.
nekem is megjött az igazi émelygés ami ma segitett az a kakaó és arégi jó háztartási keksz.
rájöttem nagyon kevés magnéziumot tömök magamba tegnap jobban lettem amikor bevettem még 1-et.
mondtam R.-nek hogy ha tegnap nem lett semmi baja kutyuskánknak akkor igazi túlélő tipus,azért elmondom majd a dokinak mi is volt.

Bridzsi

Kép
esztora

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?