Zsókuci,
nagyon örülök, hogy a kispocaklakód jól érzi magát és szépen fejlődik. Ne szomorkodj a másik picurért ennek így kellet lennie, azért egy picurt könnyebb még kihordani is mint kettőt.
Jó egészséget kívánok nektek, vigyázz a kicsikére!
Lukrécia,
ez az amit nem értek!
Nos röviden leírom az aggodalmamat: az operáció után a dokim azt mondta, hogy a második menszesz 20. napján menjünk fel és kiírja az injekciókat és másnap kezdhetjük is a szurizást.
Egyszóval nem mondta nekünk senki, hogy 3 hónapos sperma vizsgálatok vannak. Így amikor felutaztunk, közölte, hogy sajnos párnappal eltelt 3 hónap így meg kell ismételni a tenyésztést ( persze ha ezt tudjuk a 2 hónap alatt amíg lábadoztam a laparatómia után símán lett volna idő még akkár kúrálásra is ha találtak volna valamit.) persze nem kezdhettem el a szurikat hanem meg kellet várni a 14-ei MR vizgálatot is és így 16-án mentünk sperma leadásra 19-én közölték, hogy pozitív erre felírattuk a Ciprobay 500mg-ot 2x1 10 napig nov.3-án menntünk kontrollra és mi válaltuk, hogy mivel nekem pont az nap volt a 21 nap így elkezdem a Decapeptylt és ha megint pozitív lesz akkor abba hagyom.
Nos ez így is történt.
Most szedi a férjem az Augmentin 625mg-ot 3x1 és 24-én megyünk konrollra és ha negatív akkor remélhetőleg 30-án (21. ciklusnap) újra kezdhetem.
Igazából azt nem értem ha benne lettünk volna a 3 hónapban símán elkezdhettük volna október 3-án a stimut!És akkor mi lett volna a bacikkal?Ki sem derült volna mivel nem tudom , hogy leszíváskor való leadásnál szűrik baci ellen a spermát?
Ha most negatív lesz a sperma, akkor viszont mi lesz a biztosíték arra, hogy a 2 hét alatt is negatív marad.
Petesejt leszívásnál amikor a spermát is ledják a párjaink azt egyáltalán megvizsgálják?
Ha nem akkor minek ez a rengeteg antibiotikum és csak tellik az idő.
Komolyan nem értem.
Nagyon kíváncsi lennék erre a sperma vizsgálati folyamatra.
Milyen kórokozók lehetnek a spermában?
Bennetek nem merültek még fel ezek a kérdések?
Ha negatív egyszer a sperma ,miért nem fagyasztanak le olyankor és az ilyen esetben mint nálunk fel lehetne használni.
Bocsika ,de baromira idegesít ha nem értek valamit és ezt most valójában nem iszonyú nagy kérdőjelek vannak bennem.
Mamm,
ne aggódj ,hogy nem érzel semmit, hamarosan megtudod hogy lapul-e valaki a szívecskéd alatt.
Szívből szorítok, hogy beköltözzenek hozzád 9 hónapra.
Numato,
miért dícsérte meg a párodat a doki?
Szerintem azért feszít a szuri, mert intracután és nem subcután adod őket.
Púposodik a bőröd amikor beadod?
Ha igen az nem jó, az intracután azaz bőr hámrétegei közé megy.
Próbáld kicsit 45-60 fokos szögbe beadni a bőrödet összeráncolni és kissé kiemelni és a tűt a ránc alapjába bőr alá ( bőr és szövetek közötti rész)részbe adni. Ha ez meg van szívd vissza a fecsit és ha nem jelenik meg vér akkor lassan nyomd be az oldatot akkor nem fog biztosan feszíteni esetleg egy kicsit csípni.
Remélem tudtam segíteni és még jól magyráztam el, de ha tévednék akkor
Kriszti, biztosan kisegít minket ha megkérjük.
Nem tudom mitörtént velem most nézem jól megtáltosodtam az írással.