Új privát üzeneted érkezett!

Szép napot mindenkinek!!!

Bibar, de nagyon jó látni, ezért is hallgattam rád, és tettem vissza őket!! :lol:

Na, most mivel új oldalt nyitottál, teszek föl ide is!!!!
Kép Kép

További szép napot mindenkinek, én lassan készülődöm, mert megyek dolgozni! :wink: :lol:
Vendég

Helló!

Tegnap voltam újra a 4. -en, olyan furcsa hiszen nem rég volt az első most a 4.. Wiegandt doki előtt le a kalappal, nem is az ő betege vagyok, még sem éreztette velem egy percig sem. Remélem szerencsét hoz nekem. Most előttem van ez a hosszú két hét. Amikor hazaértünk az volt az első, hogy megnézem Lukréciát, hogy mi újság! Annyira örülök, hogy sikerült!!!! Most már minden rendben lesz!!!

Mamm neked is nagyon szorítok, remélem te leszel a következő szívecske tulajdonos!

Még egyszer köszönöm a segítséget Bibar, Lukrécia, nagyon hálás vagyok......

Kriszti, rendes vagy hogy már ott is vagyok a táblázatban!!!
málna79

Süni,

írtam privit!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok lányok! :D

Lurécia szívből GRATULÁLOK!!!!! :lol:
Jó pihizést, és nyugalom!!
Mindenkinek millió puszi!Sok Babaesőt kívánok mindenkinek!!

Üdv Brigi
brigii

Sziasztok!

Most értünk haza Debrecenből, a reggeli tesztem sajnos csak egy csíkos lett, így most azért szorítsatok, hogy minél hamarabb megjöjjön, hogy tudjuk kezdeni az injekciókat...

Szép estét!

Puszi!

Judit
jucicuki

Sziasztok!
Szép napot mindenkinek! Nálunk nagyon lógatja az eső a lábát!Sőt, már esett is!De ez nem fogja kedvem szedni!Ettől függetlenül jól fogom ma érezni magam, az egyetlen pihinapomon! Nemrég keltem fel, és ma a lustaságom fog győzni! :oops: :oops: :oops:
Remélem a kismamik is jól vannak, és nem érzik meg nagyon ezt a hülye időt...És a kisbabák sem!
Mindenkinek nagyon jó napot kívánok!
Vendég

Sziasztok!
Zsókuci, köszi a privit. Válaszoltam!

Lányok, Fiú/k, szeretnék hozzátok sűrűbben bekukkantani, márcsak azért is, mert péntektől mi is elkezdjük a vizsgálatokat a BMC-ben. Látom, milyen jó kis csapat alakult ki és tudom, hogy milyen sokat tudunk egymásnak segíteni.
Igyekszem megjegyezni, hogy ki, hol tart éppen. És szorítok mindenkiért.

Kriszti78, remélem jól telt a pihenőnapod!

Jucicuki, sajnálom, hogy nem lett kétcsíkos. Azért hátha nincs minden veszve!

Lukréciának pedig szívből gratulálok én is!
süni76

Kriszti, ha esetleg van pici időd, és lehetséges, akkor én is szívesen felkerülnék a táblázatba. Már csak azért is, hogy ha mindenki átkerülne a babás táblára, akkor mégiscsak maradjon már itt valaki :D
Kor: 30 év, Budapest, Szűcs doki, és jelenlegi státuszunk: kivizsgálás
süni76

Süni!
Természetesen beírlak, a következőben benne is leszel....Én már korábban is írtam, lehet elsiklottál felette...No, nem baj, majd most benne leszel!!!! :lol: :lol: És remélem mindenki elhagyja ezt a topikot! :wink:
És 1 lombikod??
Vendég

Köszi :)
Még nem tudjuk, hogy mi lesz. Még nem volt se inszemem, se lombikom. Majd a vizsgálatok során kiderül.
süni76

Jucicuki
legalább már kezdödik az injekciozás,ez a legrosszabb az egészben,mindig várni valamire, :cry:
ne szomorkodj,jön még borura derü :D :D

süni
sok sikert és kitartást a vizsgálatokhoz :D reméljük neked is lesz hamarosan szivecskéd :D

zsókuci
drukkolok holnapra,ird meg azonnal ha kész vagy,és képet is kérünk :D :D

Kriszti
remélem jo kis lusti napod volt,az idő jo volt a kuckózáshoz :D :D

mindenkinek jó éjszakát

bibar

Kedves lányok!Szeretnék kis csapatotokhoz csatlakozni!Málnával találkoztam pénteken és ő mesélt rólatok!Én az első inszemen vettem részt,igy hát kezdőnek számítok és még tájékozatlan vagyok.Ne haragudjatok rám,ha kérdezősködni fogok!
Lányok!Normális,hogy puffadtnak érzem magam mióta az Utrot használom?
gabicsibe

Szerintetek lehet kérni spermium legfagyaztást?

Ezt azért kérdezem, mert ha a jövő heti eredményünk negatív lesz mi a biztosíték arra, hogy ha eljutunk decemberben a leszíváshoz akkorra nem lesz megint pozitív.
Vagy a leszíváskor vizsgálják egyálltalán a kórokozókat?
Hogy lehet megtudni, hogy milyen bacikat találtak, mert nekünk eddig a 3 alkalommal egyszer sem mondták meg. Miért nem közlik?

Most elő vigyázatosságból a férjem eszi az áfonya lekvárt és a szárított vörös áfonyát állítólag a legjobb E-colli baci ölő.

Köszike a segítségeket és a véleményeket!

Kép

bonya

Kép

Kép
bonya

Bonya
lesziváskor már külön nem vizsgálták,ha elötte negativ volt mehetett a téma :D :D
cuki ez a babo :D

Gabicsibe
üdv a csapatunkban,nyugodtan kérdezz,ha tudunk válaszolunk :D
az utros kérdésre nem tudom a választ,én nem azt használtam :oops: :oops:

bibar

Bonya!

Jó, hogy leírtad, ez engem is foglalkoztatott, mert holnap lehet érdeklődni az eredményért és pont ezen gondolkodtam én is, hogy ha most jó lesz (remélem :oops: ) akkor is a beültetésig még akármi lehet szegényekkel.
Egyébként nekünk sem mondták meg, mondjuk nem is kérdeztem, bár gondolom látszott rajtam a szívrohamközeli állapot, mert annyit mondtak, hogy nem kell megijedni, semmi komoly :wink:

Kellemes estét Mindenkinek, megyek edzenni :lol: :lol: :lol:

Puszi!

Judit

Még mindig nem jött meg, most már attól is félek, hogy nem fogják elkezdeni idén, mert bele fogunk csúszni az ünnepekbe :cry:
jucicuki

Sziasztok!
Bonya,
írtam privit, de elszállt az egész...Nem baj, megírtam mégegyszer..... Édes a "kisfiad"! :lol: :lol:

Szerintem benyaltam valami vírust, olyan sz..ul vagyok, émelygek, és fáj a gyomrom, kómás vagyok, és úgy érzem , rögtön összeesem. Eszem rendesen, folyadékot is iszom, nem tudom, mi van velem...Már 2 napja tart ez az állapot! :roll: :roll:

Zsókuci!!!!
No, mi volt UH-N????

Gabicsibe,
Üdv köztünk....Van egy nagyon szép kis táblázatunk, ha szeretnél csatlakozni, küldd el az adataid....Itt nyomon tudjuk követni, ki hol jár, és kihez....Igyekszem minden oldalra egyet feltenni, valamint ha valami változás van, módosítom...

További szép napot mindenkinek!
Vendég

Zsókuci,
én sajnos nem tudlak megvárni...Megyek aludni, mert mire hazajön párom(éjfél körül), addigra szeretnék egy kicsit pihenni!!!
Remélem minden ok!!!!!
Puszi

Szép éjszakát mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok!
Zsókuci, mi volt az uh-on????

Jó éjt, Kriszti!
süni76

Zsókuci,

mi van veled-veletek? :D

Gabicsibe,

én is "puffogtam" :D de nem tudom,hogy az utro miatt volt-e

Bonya,

Ha most megvan a vizsgálat,az 3 hónapig érvényes,szerintem nem csinálnak újat(bár problémás esetekben nem tudom)szerintem kérdezz rá.

Bibike,

veled mizu?Nagyon szorítok a szerda miatt!

Bibar,

Thanks for calling.... :P

SZÉP ÁLMOKAT MINDENKINEK
lukrécia

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak most jöttem, de a doki után még elmentünk vásárolni és vacsiztunk itthon, mert már nagyon éhesek voltunk, és hát még csak most jutottam ide :)

Hát, B baba nincs, teljesen eltűnt… :( De A baba van, nagyon is :D:D:D Nagyon szépen fejlődik, CRL: 18 mm :D:D És, képzeljétek: láttuk mozogni, kalimpált-úszkált - fantasztikus volt :):):):):):):) Úgyhogy nagyon boldog vagyok, ez a hír és ez a látvány kárpótolt mindenért :) Csodás volt. Kaptam képet is, bár elég gyengus az ottani UH, de persze azért felteszem :D

Kép

Korának megfelelő a mérete. Jaj, lányok, én annyira boldog vagyok, el sem hiszitek!!!! :):):):)
A következő UH: 12.04. ekkor már betöltött 12 hetes terhes leszek, és a kórházba kell mennem, ott jobb az UH és akkor már mérnek minden félét :D

Na most ennyi, millió puszi mindenkinek! :)

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Zsókuci, szuper, hogy rendben van a babácskád, és biztosan hatalmas élmény lehetett mozogni látni Őt! :D Olyan irigy vagyok, hogy csak! :D :D :D

Bonya, szerintem is kérdezz rá, biztos segíteni fognak! :D

Bibar, Málna nagyon aranyosak vagytok, hogy bíztattok, olyan jól esik! :D

Nagyon kiváncsi vagyok, hogy lesz -e most nálunk baba vagy sem. Bízom benne nagyon, de azért egy kicsit el is vagyok bizonytalanodva... Továbbra sem érzek semmit. Hétvégén ugyan fájt a hasam alja, kicsit olyan volt mintha le akarna odabent szakadni minden, de azóta semmi. Ilyenkor még nem kell éreznem semmit, ugye? Még csak egy hét telt el a beavatkozás óta. Jó lenne már még egy héttel öregebbnek lenni... :roll: :oops:

Mamm
mamm

Zsókuci, :lol: örülök Nektek!

Mamm ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kellemes napot Mindenkinek!

Puszi!

Judit
jucicuki

Gabicsibe!

Én is mindig puffadt vagyok, van mikor jobban, van mikor nem annyira. Volt, hogy kőkemény volt a hasam. Otthon maradtál??

Zsókuci!

Sajnálom a B babát, de az a lényeg, hogy egy ott maradt, aki erős és egészséges!!!! Vigyázz magadra!

Mamm, próbálj programokat szervezni, hogy mielőbb vége legyen a hétnek. Nekem még több én jövő héten szombaton tesztelek.

Süni! Kitartás, hamarosan meglesznek az eredmények. Próbáld a vizsgálatokat sürgetni (HSG) mert gyorsan telik az idő, ők meg nem sietnek annyira.
málna79

Zsókuci! Istenem ez az UH kép! Gyönyörű! Tiszta szívből gratulálok mégegyszer!
Mamm, ezerrel drukkolok Nektek! Nyugi, nem hiszem, hogy bármit is kellene érezned! Lényeg, hogy a melóhelyen ne idegeskedj!! Puszi Mindenkinek!
vicuska1977

Kriszti!
Adataim:kor 31,tartozkodási hely Bp.XI.,doki dr.Wiegant,1 inszem,teszt nov.27.
Előre is köszönöm,hogy be írsz engem is!

Málna!
Nem maradtam otthon,mert a munkahelyemen nem tudják,hogy hova járok és már így is feltünő,hogy sokat hiányzom!
Most már akkor megnyugszom,hogy minden rendben van velem és "normális" ez a puffadás.
Te hogy érzed magad?

Zsokuci!
Gratulálok a babához!
Remélem hamarosan mi is büszkélkedhetünk ilyen képpel!
gabicsibe

SziasztokLányok!

Gabicsibe,üdv itten!Igaz én a másik topic lakója vagyok,de ide is irogatok néha!

Kriszti,majd küldök mailt,addig is jobbulást neked és próbálj meg azért pihenni is!

Lukrécia,remélem jól vagytok!?Mostmár ide írok neked,de gyere gyakrabban a szomszédba is! :lol: +++++++++++++++++++++++++
Csak hogy, nagyra nőjjetek!

Jucicuki,TE mit is sportolsz?Mert említetted,hogy edzésre jársz.

Bonya,nagyon jók a képek,amiket felraksz.Hol találod ezeket?Remélem hamarosan kezdhettek ti is!

Mamm,drukkolok!++++++++++++++++++++++++++++++++++
Így van,jó sok program és elszáll a hét!

Málna,neked is szorítunk!++++++++++++++++++++++++++++

Bibar,Ti mikor kezdtek?

Numato,Lyutka,Estrella hol vagytok?

Süni,kitartás Szűcs dokinál jó kezekben vagytok!

Bibike,szorítunk!++++++++++++++++++++++

Bocsi,ha valakit kihagytam és nem írtam név szerint,de azért mindenkinek drukkolok!+++++++++++++++++++++++++++++

Pusszantás!
taptau

Taptau,
Örülök, hogy teteszenek, különböző forumokról töltöm le, ahogy barangolok és ha meglátok egy klaszat akkor lekoppintom.
Sokat kapok e-mailba is.
Már másnak is megtetszettek és átmásolta pár hét után pedig felrakta. Engem nem zavar nyugodtan töltsd le te is őket és bármikor tedd fel őket.
Színesítsük az oldalt és olykor csaljunk velük most egymás arcára.
Ez a kép is olyan cuki. Hát nem?

Kép

bonya

Kép

Kép
bonya

Taptau, párbajtőröző vagyok.

Remekül le lehet vezetni a feszültésget egy nehéz nap után :lol:

Puszi!

Judit
jucicuki

Sziasztok lányok, no és Mot papa!

Ne haragudjatok, hogy így eltűntem, eléggé beindultak az események nálunk, és sok a munka bent, no és otthon is zajlik az élet rendesen, szóval, olvaslak benneteket folyamatosan, de nem mindig tudok írni.
Képzeljétek, elkezdtem csütörtökön a Decapeptyl szurit, háát, már össze vissza szurkáltam magam, de lassacskán belejövök...eléggé feszít, de azért ki lehet bírni...úgy örülök (tudom bután hangzik), de tényleg örülök, hogy végre itt tartunk. Úgy néz ki, december 4.-i héten körül lesz leszívás és beültetés :lol: páromat megdícsérte Szűcs doki,hogy hogy kitett magáért, így most nem kell spermát fagyasztani, hanem majd embriót szeretnének....

Zsókuci, szívből gratulálok, és olyan jó érzés, már csak olvasni is, hogy ennyire örülsz!!!nagyon jó!

Kriszti, még 8-án küldtem e-mailt neked gmail-edre, de azóta nem jelentkeztél...

nem tudok most mindenkihez külön írni, de minden kismamit külön puszilok, és üdv. az újaknak, még jelentkezem hamarosan. :wink:

numato
numato

Kriszti
remélem már jobban vagy,most nagyon csúnya bacik röpködnek a levegőben.tessék kurálgatni magad és pihenni :D

zsókuci
hát fantasztikus,szivből gratulálok,csodás érzés lehet :D :D

Taptau
még nem tudom hogy jön ki,de elvileg kb jan. 4-5 körülre fog esni a fagyibabáim beültetése,ha minden jól megy :D :D már nagyon várom,mehetnék 2 hét mulva is értük,de költözünk :D ,és már az uj házacskánkba szeretnék feküdni a beülti után

Lukrécia
puszikállak és nyugalom,hétfőn látni fogod a picurkádat,engem meg,/a másik picurkát/kedden :D :D :D

bibar

Sziasztok!
Én is hazaértem...
Numato drága,
én nem kaptam emailt.... :cry: Pedig biztos lehetsz, ha kapok, válaszolok! :wink: Nézd meg légyszi, a kimenő, vagy elküldött leveleid között, én már jártam így, azt írta ki, hogy elküldte, és mégsem...De elvileg meg kell lennie, és légyszi küldd el mégegyszer, és még ma válaszolok!!!!

Gabicsibe, a következő táblában Te is benne leszel!

Bibar!
Szerencsére hasfájás elmúlt, gyorsan lekopogom....Csak az a rossz közérzet ne lenne....

Mindenkinek akinek kell, mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Lányok!

Ne haragudjatok de engem még mindíg ez a haspuffadás izgat,mert elég kellemetlen.Ez az utolso,hogy erről írok,de legalább
aki ilyen problémával keres meg minket megnyugodjon!
Most találtam a babanet rendelőjében,hogy egy lány haspuffadásra és gyomorgörcsre panaszkodott az utro használata alatt!Az orvos azt válaszolta:nem valószínű,hogy ettől van inkább a máj,-epe problémára utal.
Ezek szerint még is csak az Utrotól van,mert ennyien nem lehetünk máj és epebetegek!:lol:

Kriszti
mégegyszer köszi,hogy beírsz a táblába!
gabicsibe

Zsókuci,
nagyon örülök, hogy a kispocaklakód jól érzi magát és szépen fejlődik. Ne szomorkodj a másik picurért ennek így kellet lennie, azért egy picurt könnyebb még kihordani is mint kettőt.
Jó egészséget kívánok nektek, vigyázz a kicsikére!

Lukrécia,
ez az amit nem értek!
Nos röviden leírom az aggodalmamat: az operáció után a dokim azt mondta, hogy a második menszesz 20. napján menjünk fel és kiírja az injekciókat és másnap kezdhetjük is a szurizást.

Egyszóval nem mondta nekünk senki, hogy 3 hónapos sperma vizsgálatok vannak. Így amikor felutaztunk, közölte, hogy sajnos párnappal eltelt 3 hónap így meg kell ismételni a tenyésztést ( persze ha ezt tudjuk a 2 hónap alatt amíg lábadoztam a laparatómia után símán lett volna idő még akkár kúrálásra is ha találtak volna valamit.) persze nem kezdhettem el a szurikat hanem meg kellet várni a 14-ei MR vizgálatot is és így 16-án mentünk sperma leadásra 19-én közölték, hogy pozitív erre felírattuk a Ciprobay 500mg-ot 2x1 10 napig nov.3-án menntünk kontrollra és mi válaltuk, hogy mivel nekem pont az nap volt a 21 nap így elkezdem a Decapeptylt és ha megint pozitív lesz akkor abba hagyom.
Nos ez így is történt.
Most szedi a férjem az Augmentin 625mg-ot 3x1 és 24-én megyünk konrollra és ha negatív akkor remélhetőleg 30-án (21. ciklusnap) újra kezdhetem.

Igazából azt nem értem ha benne lettünk volna a 3 hónapban símán elkezdhettük volna október 3-án a stimut!És akkor mi lett volna a bacikkal?Ki sem derült volna mivel nem tudom , hogy leszíváskor való leadásnál szűrik baci ellen a spermát?
Ha most negatív lesz a sperma, akkor viszont mi lesz a biztosíték arra, hogy a 2 hét alatt is negatív marad.
Petesejt leszívásnál amikor a spermát is ledják a párjaink azt egyáltalán megvizsgálják?
Ha nem akkor minek ez a rengeteg antibiotikum és csak tellik az idő.
Komolyan nem értem.
Nagyon kíváncsi lennék erre a sperma vizsgálati folyamatra.
Milyen kórokozók lehetnek a spermában?
Bennetek nem merültek még fel ezek a kérdések?
Ha negatív egyszer a sperma ,miért nem fagyasztanak le olyankor és az ilyen esetben mint nálunk fel lehetne használni.

Bocsika ,de baromira idegesít ha nem értek valamit és ezt most valójában nem iszonyú nagy kérdőjelek vannak bennem.

Mamm,
ne aggódj ,hogy nem érzel semmit, hamarosan megtudod hogy lapul-e valaki a szívecskéd alatt.
Szívből szorítok, hogy beköltözzenek hozzád 9 hónapra.
Kép

Numato,
miért dícsérte meg a párodat a doki?
Szerintem azért feszít a szuri, mert intracután és nem subcután adod őket.
Púposodik a bőröd amikor beadod?
Ha igen az nem jó, az intracután azaz bőr hámrétegei közé megy.
Próbáld kicsit 45-60 fokos szögbe beadni a bőrödet összeráncolni és kissé kiemelni és a tűt a ránc alapjába bőr alá ( bőr és szövetek közötti rész)részbe adni. Ha ez meg van szívd vissza a fecsit és ha nem jelenik meg vér akkor lassan nyomd be az oldatot akkor nem fog biztosan feszíteni esetleg egy kicsit csípni.
Remélem tudtam segíteni és még jól magyráztam el, de ha tévednék akkor
Kriszti, biztosan kisegít minket ha megkérjük.

Nem tudom mitörtént velem most nézem jól megtáltosodtam az írással.

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok,

Kriszti,
kérlek, majd javíts a táblában, mától 29 éves vagyok :):)
(+ az UH 12.04. :))

Köszi.

Később még jelentkezem, csak ünneplünk itthon nemsokára :D

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci,
Kép

bonya

Kép

Kép
bonya

Most olvastam vissza a szőke fiúcskánál a piros üzenetben a most= mosoly akar lenni

bonya

Kép

Kép
bonya

Zsókuci!!!!
Boldog születésnapot!!!! Kép Természetesen javítalak!!! :lol:
Remélem már nem vagy olyan szomorú.... :roll:
Vendég

Sziasztok!
Zsókuci: Boldog születésnapot kívánok én is, és gratulálok a gyönyörű uh felvételhez és babához!!!! :D

Málna: Valszeg nem lesz szükség nálam hsg-re, mivel 2 éve már megcsinálták egy másik kórházban. Akkor tökéletesen átjárható voltam. Vittem is Szűcs dokinak a leleteket. Úgyhogy nálunk inkább a férjem áll nehéz hetek/hónapok előtt. Pénteken megy/megyünk az első sperma vizsgálatra. Nem tudom, szerintetek segítség, ha én is vele megyek? Ugye ilyenkor vért is vesznek tőle? Annyi infót kaptam múlt csütörtökön, hogy félek, valamire rosszul emlékszem :(
És mintha azt mondták volna a recepción, hogy neki nem kell sorba állnia, csak menjen egyenesen hátra.
Ha esetleg emlékeztek, hogy a ti párjaitoknál hogy ment, kérlek, írjátok meg!
Köszi
süni76

Bonya,köszi majd élek vele!

Jucicuki,és milyen szinten űzöd?Versenyzel is, meg ilyesmi!

Bibar,akkor új ház,új év,új Lakó!Ebben a sorrendben!!!!!!!! :lol:

Jó éjt! :lol:
taptau

Lányok, !
Vagyis Lukrécia, Bibike, Mary, !!!!
Tudnátok nekem időpontot írni , mennyi idős a pocaklakó????Holnap teszek fel egy új táblát....Abba kellene! Köszi előre is!
Vendég

Sziasztok! :D

Először is ZSÓKUCI NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!!! :D :D :D :D

Bonya,

Hát ezt a dolgot most már végképp nem értem én sem,én tuti megkérdezném erről a dokimat,mert most még azon is aggódni,hogy a leszívásig nem romlik-e le megint az eredmény...na ne!A következő találkozáskor én mindenképpen kideríteném ezt a helyedben.

Krisztike,

20-án megyek UH-ra,addig nekem inkább ne írjuk be itt a heteket,előbb látni akarom őt.... :D

Taptau,

köszike a kedves invitálást a másik topikba,de én még nem merek átmenni,olvaslak így is titeket... :D Ja és nagyon köszi a növesztőket,ezek mindig olyan jó érzést adnak... :D

Mamm,málna,

Mennek a drukkok!!!! :D ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bibarkám,

Ezer puszi! :P
lukrécia

Sziasztok,

Köszönöm szépen a születésnapos és a Kisborsós :D jókívánságokat is :) Nagyon aranyosak vagytok!!! :D

Gabicsibe,
Üdv a csapatban :)
Az utroval kapcsolatosan: én már kb. 7-8 hete adagolom magamnak (napi 3x3), és nem észleltem puffadást. Bár valamennyire elképzelhető, hogy a progeszteron, amit tartalmaz okozhat talán ilyeneket, de én nem tapasztaltam ilyet. Szerintem inkább kérdezz rá a dokinál, lehet, hogy más fajtát kellene szedned, ami nem okoz ilyen panaszokat.

Mamm,
Köszönöm, aranyos vagy! :) Meglátod hamarosan a Te pocódban is látható lesz a babácskád, és küldöd majd az UH-képeket :D Nagyon várom már, hogy megtudd, hogy tényleg kismami lettél :D Nagyon mennek addig a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)
Kérlek, addig ne bizonytalanodj el. Még nem kell érezned semmit, ne keress tüneteket. Legyél nyugodt, minden rendben lesz, és tényleg, tiszta szívből bízz benne! :)

Kriszti drága,
Nem vagyok szomorú, tiszta szívből örülök az egy babánknak is, Kisborsónak :) És persze már most imádjuk Őt :)

Lukrécia,
:) kis parázós kismami, nyugi. Miért ne lenne minden a legnagyobb rendben? :) Persze a babanövesztők járnak: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Puszillak, és tényleg ne idegeskedj, minden okés bent pociban :D

Puszi és szép álmokat mindenkinek! :)

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt :lol:

Taptau, Debrecenben volt a második versenyem, az első meg egy hettél azelőtt szombaton. Nagyon szeretem csinálni!

Zsókuci, Boldog Szülinapot!

Kellemes napot Mindenkinek!

Puszi!

J.
jucicuki

Jó reggelt!

Zsókuci, Isten éltessen, nagyon boldog születésnapot kívánok! :wink:

Bonya, nagyon szépen köszönöm a jótanácsot, valóban fel szokott púposodni szuri után eléggé, de ugye attól még bemegy a folyadék, ahová kell neki?? :roll: :oops: ezután majd megpróbálok ügyeskedni jobban...és persze nektek drukkolok, hogy haladjatok végre, ahogyan már régóta szeretnéd! :wink: egyébként páromat a sp.szám jelentős emelkedése miatt dícsérte meg Szűcs, szerintem sok köszönhető a vitaminkúrának...

Kriszti, elküldtem újra a mailt neked.

Lukrécia, mennek a babatapik ezerrel, hajrá, és vigyázz magadra, magaokra :wink: +++++++++++++++++++++++++++

most lépek dolgozni

puszilok mindenkit

numato
numato

Zsókuci,

de ari vagy,olyan jól esik amiket írtál! :D

Numato,,

Köszi neked is,a babanövesztőket is... :D

BIBIKE!,

Ma mész UH-ra és el vagy tűnve!Megírod majd mi volt?Nagyon szorítok!!!!!!Puszi
lukrécia

Sziasztok!

A hettél, az héttel akart lenni :lol:

Megjött :cry:

Ma telefonálok egykor a párom eredményéért és kére időpontot Szűcs dokimhoz mához 20 napra, de szerintem idén nem kezdik el, mert a leszívás kb. jan 1-re esne, szerintem az ünnep miatt áttesznek januárra :cry:

Szerintetek?

Judit
jucicuki

Mindenkinek szép napot kívánok!

Zsokuci
Boldog szülinapot kívánok!

Süni
Ha a párod szeretné,hogy menj mehetsz vele.Az én párom nem kért segítséget.Viszont panaszkodott,hogy elég régi és agyonhasznált újság van a szobában.Mivel időpontot kaptatok nyugodtan menjetek hátra nem kell sorba állni.És vérvétel is van aznap.

Lukrecia

Ne izgulj a babával minden renben lesz,de ha izgulsz az csak árt neki!Csak pozitív gondolkodás,egészséges táplálkozás és jó nagy séták! :lol:
gabicsibe

Numato,
örülök, hogy tudtam segíteni ,ne aggódj onnan is felszívódik ,de azért kell bőr alá ,mert jobban felszívódik és nem hámrétegbe , mert ott egy kicsit károsíthatja a réteget . Pár szuritól még nem lesz baja a hámrétegnek.
Amúgy megmutatta valaki, hogy kell beadni?
Milyen vitaminnal bombáztad a párocskád?
Köszike az együttérzést már valóban szeretnénk érdemleges tovább jutást.

bonya

Kép

Kép
bonya

Jucicuki
Sajnálom!!! :cry:
De fel a fejjel,mert most már biztos,hogy elkezdik az idén! :wink:
gabicsibe

Sziasztok!

Eddig minden oké velünk ma voltunk ultrahangon ,Zeke doki
ugy kezdte hogy reméli ö is hogy minden ok mert
elsirja magát ha nem :lol: olyan aranyos volt!
8.5 mm a petezsák benne szikholyag látszik :lol:
Azt mondta :lol: korának megfelelö méretü,és jo terhességnek látszik mert hogy a szikholyag is szépen látszik :lol:
Két hét mulva szerdán megyünk legközelebb!Nem tudom hogy fogom kibirni ezt a két hetet!!
Kép

Köszönöm mindenkinek aki szurkolt értünk,de szurkoljon még!! :lol:

Lukrécia
Hogy érzed magad?
Szoritok érted nagyon ,de biztos hogy minden rendben van
veletek!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsokuci
Gyönyörü az ultrahang képetek!!!!!!!!!!! :lol:
Utolag is sok boldog szülinapot kivánok neked!

Jucuki
Sajnálom hogy megjött :(

Mamm
Nagyon szoritok neked+++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Málna
Neked is mennek a tapik++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszti
Ha jol számolom akkor most vagyok 5+1
Te jobban érzed már magad?
bibike27