Hahó Lányok
!
Itt vagyok, olvaslak ám titeket folyamatosan, Zsó most jól rám húztad a vizes lepedőt
De küldök privit mindjárt..
Túléltük az első trimesztert!!!!!!!!
Tegnap megvolt a 12 hetes ultrahang, gyönyörűek a babácskák, a fejük búbjától a fenekükig 7,5 centisek
Pötyi különösen rúgkapált meg bukfencezett
Mostantól fel vagyok mentve a szigorú fekvés alól, pont egy hónapig nyomtam az ágyat, de róka koma még most is a sarkamban van - no de szeretjük is, mert amikor épp a felmosóvödör fölé hajolok, arra gondolok, hogy a babák igy üzenik, hogy jol vannak
Hát szó ami szó, választhattak volna valami kellemesebb módszert is...
Ági, hogy vagy?
Szivvi, gratula!
Kismókus, úgy örülök, hogy jól vagytok.
Lois, Bols, Lola29
jaj, de jó, hogy megint itt vagytok, most jön csak az igazi sikerszéria
. Ahogy nézegettem a táblázatot nagyon sok mindenki kezdi mostanában az akciót, nagyon drukkolok mindenkinek!
Emma, pihengess és csináld ami jól esik, nemsokára zebrás leszel
!
Lányok, én sem kaptam progiszurit, talán azt azok kapják, akiknek alapból bajuk van a progeszteronnal?
Nekem hányingerre a sepia nevű homeopátiás szer vált be, nem múlt el, de azért elviselhetőbb lett, most átlag kétnaponta eresztek meg egyet
Pézsé,
ne izgulj, én is érzek mindenfélét és mindentől megijedek, de egyrészt a babák sokkal tobbet kibírnak, mint gondolnánk, másrészt meg végül is ezért MÁSállapot a terhesség, mert mindenféle furcsát érzünk, nem? nekem is nagyon feszül a hasam még most is, leginkább olyan, mintha egy nagy vízzel teli buborék lenne benne és ha megnyomom fáj, de a doki szerint ezek az izmok. Úgyhogy relax