Új privát üzeneted érkezett!

Szirom: hát ezek nagyon egy húron pendülnek :shock: Akkor a mostani is szinte ugyanilyen :( Alapból ilyen magas a hőd, akkor ha babás lennél ennél még magasabbnak kellene lennie, nem? :( Lehet hogy ez hülyeség.... A fertyn elnézegetve a babás görbéket én már semmin se lepődök meg :lol: Nem is tudom egyáltalán minek mérni, olyan időpontokban fogantak babák, olyan lehetetlen hőkből, hogy simán lehetne egy pasi is terhes :lol: :wink:

Eliza: És miért mész UH-ra néhány nappal a genetikai UH előtt? Ha nem vokk indiszkrét? :oops:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceniko! Iskolában dolgozom!
Egyet értek veled, igazán izgalmas babás görbék vannak a fertyn! Az egyik kedvencem, hogy 50 napon volt pé és úgy lett babás!

Kép
bettike
Eger

Lányok megnéznétek a reggeli hozzászólásom légyszi!! :oops:
Szerintetek lehet a teától a kevesebb és rövidebb mensi? :oops:

Kép
bettike
Eger

Dicsereteket koszonom! :D :D

Sonjus!
Sajnos en egyre jobban erzem hogy valami nincs rendben! :( Most ugy ebredtem hogy emlekszem arra amit almodtam es megint sirhatnekom van!Pedig azon nem sirnom kene hanem szegyelnem magam! :oops: De ezt inkabb hagyjuk!

Bettike!
Erre a kerdesedre majd kb.2heten belul tudnek en valaszolni!
De elvileg lehet!Szerintem!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa! Én inkább azt kívánom, hogy ne tudj erre válaszolni! :lol:

Kép
bettike
Eger

Ja meg azt szerettem volna irni hogy anno mikor Manot vartam en olyan 'erosnek"ereztem magam!Lehet nem ez a megfelelo kifejezes ra,de ez hasonlit leginkabb!32(?)hetes terhes lehettem amikor aposom varatlanul meghalt!Ha maskor tortent volna ilyen biztos hogy ossze omlottam volna!De akkor nem!Tiszta erzeketlennek tunhettem,magam sem ertem!Persze sirtam,de ereztem hogy ez nem normalis!Mintha a szervezetem segitett volna hogy a baba miatt nem szabad magam elhagynom!

Kép
Kép
ancsa81

17.-es jelen!!!!

Én a méhpempőt mézes kiszerelésben vettem, 1 felesnyi adag 1 hétre elegendő. (1 kávéskanál / nap - este, vacsi után 1,2 órával-)

0,2 fokot esett esett a hőm... :cry:

Íme:

Kép
snufi

Snufi! Rendes katona! Ez az esés nem esés! :lol:

Ja és magamra meg találtam olyat, hogy cickafark tea gátolja a vérfolyást! Akkor nekem most biztos az van! :oops: Már bocsi, hogy ilyet írok, de olyan mintha csak a nyálkahártya leválna és kész! Semmi felesleges vérzés! :oops:

Ancsa! Szerintem most inkább játszanak veled (vagy benned) a hormonok! :lol: Akkor az babás lesz ám! :lol:

Kép
bettike
Eger

Enikő nem vagy indiszkrét! :?
Nem vagyok orvos, nekem a doki azt mondta egy hónapja, hogy ma menjek...de mint látod nem tudok! :)

Kép
elizabeth25

Gyerekek lehet, hogy hülye vagyok, de mire jó ez a méhpempő?

Én már négy hónapja iszom cickafarkfű teát. Első alkalommal 38 napra növekedett a ciklus hossza 33-ról. Következő hónapban márcsak 36 nap volt. Ebben a hónapban meg 31 nap lett. Tea előtt 33 és 27 napos ciklusok váltakoztak.
Az én menstruációm 9-12 nap között változik. Szerintetek ez mitől lehet? Nagyon idegesítő!!!
h-boglarka

bettike:
Szerintem a fura elozo ciklusod miatt kevesebb a verzes. Nekem amikor nem volt peteeresem, akkor a mehnyalkahartya is vekonyabb volt es kevesebb, rovidebb mensijeim voltak. Remelem ez a honap mar nyero lesz! En is ittam a cickafarkot, de csak a verzes abbamaradasa utan kezdtem el mindig inni, lehet azert ajanlottak nekem igy, mert tenyleg bekavarhat. :?

Eliza:
Drukk az uh-ra!

Ceniko:
Nagyon szepek a lanyaid. En meg jokat kuncogok Violan, azert remelem mar nem haragszol ra nagyon. Nem is lehet egy ilyen kis vigyori csajszira haragudni :wink:

snufi:
Ez az eses nem annyira jo, de meg igy is elegge magas a hod, hatha holnap visszaindul es csak egy kis ingadozas volt :roll:

baratodildi

h-boglarka:
Hormonalis hattere lehet ahosszu menzinek. Mivel hosszabbak a ciklusaid is, talan igy kompenzalja a tested az elejen az ingadozast. Dokid mit mond ra?

baratodildi

Bettike!
:D
Szerintem is csak a hormonjaim jatszanak hogy elhiggyem hogy 'az" vagyok!Igy majd olyan jooo lesz ha megjon! :roll:

Onvizsgalos lanyok!!!
Mar probalom nezni magam napok ota!Eleinte lehet hogy nem mentem eleg melyre mert nem ereztem semmit!Aztan kb.3napja sikerult ugy helyezkednem hogy kitapintottam valami KEMENY PUKLIT!Meg is ilyedtem rohantam apahoz hogy nezze mar meg o is,erezte-e eddig is( :oops: )Persze nem tudta! :roll: Az lenne a mehem vagy van valami nem odavalo dolgom?

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa! HŰHA! Kemény pukli! Megtaláltad a méhed, szerintem! És akkor ha jól értem, akkor zárt! HŰ de babás jelek! Igaz lányok!

Baratodildi! Köszi! Teljesen megnyugtattál! Na most már mindegy iszom a teát! Holnap úgy is dokihoz megyek! A teát mondjam neki, vagy hülyének fog nézni? Hogy bírod már így 8 hetesen?

Kép
bettike
Eger

Bettike!
Ezek csak jelek!Biztos hogy nem vagyok babas!Szinte minden honapban talalok magamon jeleket!Mar a 3ev alatt megtanultam hogy nem dolhetek be nekik! :D

Kép
Kép
ancsa81

Szia Ildi!

28-án megyek dokihoz. Már alig bírom kivárni! én is valami ilyen re gondoltam.:( Április óta próbálkozun babával. Lehet ez az oka, hogy elmarad a kispocok? Van valakinek hasonló problémája? Melyeik hormon nem stimmelhet? Na ez jó sok kérdés!!!
h-boglarka

Sziasztok!
...bezzeg a dolgozo embereknek csak gyors gorbe-feltoltesre futja:

Kép

legyetek jok,
vakond
vakond

Boglárka: A progeszteron szvsz! De ez könnyen bebizonyítható egy hormonprofilvizsgálattal :wink: Illetőleg "gyógyítható" egy gyógyszeres kezeléssel. Ennyi! Úgyhogy fel a fejjel :wink:
Menj el egy nőgyógyászhoz, és majd az beutal ezekre a vérvételekre, esetleg megnéz UH-án van-e peteérésed...ilyesmi! Ezek az alap vizsgálatok!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hi csajok!
Bogi, sztem is minnél hamarab menj dokihoz, a 12 nap az túl hosszú egy menszihez!! De biztos vagyok benne hogy könnyen orvosolható!!! 28-án megy a drukk ++++ . Április óta az még nem olyan nagy idő sztem.
Snuffi, még így is szép magas a hőd, ne aggódj!!! Szorítok hogy holnap reggel is min 37,1-37 legyen, és akkor minden a legnagyobb rendben.
Bettike, sajnos a cickafarkteát nem bírom meginni, néha ülőfürdőt szoktam venni cickafarkteával, de nálam semmi tünetet nem okoz.
Viszont néha nekem is van olyan menszim, hogy alig vérzek. A doki amikor megkérdeztem erre azt mondta, hogy kiürült aminek ki kellett ürülnie és kész....., nem tulajdonított különösebb jelentőséget a dolognak...
Felteszem a görbém, nagyon nagyon szeretnék már tesztelni:
Szép napot minden Kép kinek!
macspacs

Köszi a drukkot Macspacs!

Snufi
snufi

Macspacs
Nagy jó a görbéd, ahogy a nagykönyvben meg van írva :wink:
gaby25

Macspacs
Nagyon jó a görbéd, ahogy a nagykönyvben meg van írva :wink:
gaby25

Köszi Gaby,

Nagyon reménykedem, de láttam a fertyn ilyen szép ovulációs görbéket babó nélkül.....
macspacs

Macspacs
Légy optimista :wink: Aztán majd követünk a sorban :P
gaby25

Gaby,
Ezt meg is beszéltük! Én ebben a hónapban leszek babás snufival az élen, Ti meg a jövő hónapban csatlakoztok a zebrásokhoz :lol: :lol: !!!!!
macspacs

:) :D :lol:
Ok, nincs ellenvetésem
gaby25

OK!OK!OK!OK!

Így legyen!

Ámen!
snufi

Bettike!

Megnéztem a névsort hmm, már 25-en vagyunk. Nagyon nehéz követnem az eseményeket. :lol:

Ceni!

Édes cukipofa a kicsilányod! Tényleg a csajok mit szeretnének 3.nak? Jó lenne egy kissrác nem? :lol:

Terhességi tüneteknél én nem vettem észre a sírási rohamokat, amiről írtál. Nem érzem magam érzékenyebbnek, mint voltam. Inkább ezerszer kiegyensúlyozottabbnak. Mikor vizsgára készültem, már ott lapult a bébi és a korábbi vizsgákkal ellentétben valami földöntúli nyugalom szállt meg.

Macspacs! Vakond!

Csodaszépek ez a görbék! Várom a +at!

Kép
babancs

Macspacs!

Te mikor tesztelsz?
snufi

18, 19-ike körül tervezem. Te mikor?
macspacs

Ancsa, Bettike,
senki nem tud a méhéhez nyúlni! Még a nyitott méhszáj se nyitott annyira hogy a méhedhez érj! Ancsa, az a méhszájad volt valószínűleg amit elértél.
Délelött piacon voltunk és vettünk egy rahedli cuccot (gyereknek sapka, kesztyű, 2 melegítőalsó, bugyik zoknik, nekünk 1-1 melegítőalsó, vastag zoknik ilyesmi...) most meg a postára rohanok az utolsó (remélem) örökbefogadáshoz szükséges papírokat adom fel.
Vendég

Macspacs! Én is 19.-ére tervezem, elvileg szerdán kéne NEM megjönnie.

Purc! Én a férjednek homeopátiás orvost tudnék javasolni. 2. kerületben, Hidegkúton tudok egy kiváló doktornőt, 15 éve (hamarabb, mint ismert M.o.-on) foglalkozik homeopátiával.
snufi

Snufi,
neked nem szombaton kellen elvileg nem megjönnie? Akkor leszel 15 dpo-n....
macspacs

macspacs:
Nagyon szep gorbe.

Bettike:
Jol vagyok, szinte mindent produkalok hanyinger, almossag, mellfeszules stb, de nagyon varom a csutortokot es az ujabb megnyugtatast, hogy minden ok odabent. Nem is merek belegondolni a rosszba, probalok pozitiv lenni a fejemben, ami nem mindig sikerul. :oops: Ma is ez a rossz hir a masik topikon, annyira elszomorit. Szinte lesokkol, hogy ilyen hirt is lehet kapni :(

baratodildi

Áfi,
Túl estél a laporoszkópián? Az örökbefogadás azt jelenti hogy már nem is próbálkoztok?
macspacs

Macspacs!

neked nem szombaton kellen elvileg nem megjönnie? Akkor leszel 15 dpo-n.... - AZ MI?

Szerdán lesz a 29. napom, ahogy én számolom.
snufi

Hű de béna vagyok! Köszi Áfi! Azt akartam írni én is, hogy méhszáj! Csak nem jutottam a szó végéig! :lol: Ezer bocsi!

Kép
bettike
Eger

Snufi,

Köszi, nagyon aranyos vagy, de ne vagyunk Magyarországon sajna. És ne aggódj a hőleesésed miatt, még mindig szép magas.

Szirom, nem rossz ez a görbe, persze te jobban érzed, hogy mi történik benned, én azért remélem, hogy kicsit becsapnak a megérzéseid és baba lapul a pocakban :wink:

Macspacs, tényleg szép ez a görbe.

Vakond csak tartsd ebben a magasságban a hőd. Egyáltalán nem alacsony ez így szerintem.

Áfi, tök jól bevásároltatok. Én is marhára szeretek piacozni, hmmm.... zene füleimnek :roll:

Ceni, Ancsa édesek a gyermekek :lol: Gratula hozzájuk.

babancs, durva, hogy 13. hétben vagy, hogy szalad az idő.

Hát velem semmi nem történt, tegnap főztem, sütöttem. És végre elmúlt a mensim, úgyhogy mától hajrá van legalább 28 napig :wink:

Pussz mindenkinek

Purc

Kép

Kép
purc

Snufi,

A dpo a peteérés utáni napok száma. Elvileg a pé-után 14-16 nappal kell a menszinek megjönnie. Ezért tesztelek szombaton (vagy vasárnap), mert akkor már +-nak kellene lennie a tesztnek. Ha nem :cry: , akkor abbahagyom a progeszteron szedését.
macspacs

Robcsi! Kata! Zöldi! Sonjus! Szezso! Szirom! Ennyire azért nem szaba eltűnni! Ejnye-ejnye! Fegyelmi lesz!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Itt vagyok, jobban vagyok, gyerkőc jó fej volt az oviban, anyukám meg azt mondta, hogy ő is ideges, és hogy szerinte a melegfronttól. Remélem, én is attól :wink:

Enikő! Már akartam mondani, hogy tündér aranyosak a csajszikáid. Irtó bájosak :D

A görbéim tényleg egyformák, de a dokim szerint jók. És a múlt hónapban ugye volt az a halvány csíkoska is, szóval lehetséges ilyen görbe mellett babásnak lenni. Igazából én a görbém miatt sosem aggódtam, inkább az ilyen előjelek miatt, mint a reggeli állatságom...

Ancsa! Marci meg nagggyon jó pasi!
Ismerősek a dolgok, amiken eszelsz. Annyi különbséggel, hogy én nem vettem jövő évi naptárt, mert én addigra már mást tervezek, és ha vettem volna, akkor az rossz előjel lett volna, hogy addigra sem sikerül. Értesz? :wink:
Marci különben fél napos ovis? Már annyiszor akartam kérdezni. És te dolgozol vagy otthon vagy? Bocsi, ha indiszkrét vagyok :oops:

Purc! Én is remélem, hogy hülyeséget éreztem ma.
Nekem is van egy nagyon vékony srác ismerősöm, mindegy neki, hogy mennyit eszik, irtóra sovány. Nagyon gyors az emésztése állítólag.

Babancs! Én is kiegyensúlyozott szeretnék lenni :wink:

Macspacs! Nem semmi a görbéd, szinte lebeg! :shock: :wink:

Bettike! Teára én még nem tudok mit írni, az első hónap, hogy iszom.

Valaki bedobta a méhpempő-témát is, talán Zöldi? Én beszedtem 2 dobozzal a 20-as kapszulából, most meg egy dobozzal megittam egy ampullást, abban 100 van. De az valami istentelen ízű... És szívószállal kell éhgyomorra....

Húú, lányok, ennyire voltam most képes :wink: Elnézést, akinek nem írtam, pussz mindenkinek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Hú nagyon tuti görbéket láttam én itt.

Szirom drukkolok, hogy ne jöjjön be a megfigyelésed.

Snufi, neked azért drukkolok, hogy visszamásszon a hőd és úgy is maradjon.

Macspacs (először macsmacsot írtam :D ) a te görbéd olyan szép, hogy jelzőket sem találok már rá. Én már megelőlegezem neked a zebrás tesztet.

Áfonya én a múlt hónapban, mikor kezdtem volna a depibe süllyedni bevásároltam téli cuccokból a gyereknek és mintha a szél fújta volna el minden bajom.

Nekem tök olyan érzésem van, hogy tuti ebben a hónapban sem fog összejönni. A múlt hónapban a 12. napon már szúrogatott a pocim, tojásfehérje is volt. Most semmi.
Tényleg a fertyn hogy lehet jelölni, ha érzem hogy szúrogat?

Képzeljétek anyósomtól kaptam egy pulcsit. Hétvégén a férjem hozta el, azóta a kocsi csomagtartójában volt, mert annyira érdekelt a dolog. Na, ma eszembe jutott és kivettem. :P
100% műszál, gyönyörű gyöngyökkel kivarrva az eleje. Én marha elkezdtem leszedegetni a gyöngyöket és cirka 2 óra alatt végeztem is. Hát azt hiszem így se fogom felvenni. :D

Kép
Kép
robcsi03

robcsi
A fertyin a ovulációs fájdalmat tudod bejeleölni, azt gondolom az egyenlő a szurkálással, vagy nem? :roll:
gaby25

Robcsi!!!

Imádom a storyaidat!!!! :-) Köszi a Drukkot!!!!
snufi

Robcsi
Én imádom az anyósomat, de tavaly karácsonyra egy nagyon pacsuli "parfümöt" sikerült kapnom. Tovább ajándékoztam :oops:
Tele vagyok otthon jobbnál jobb parfümökkel :P
gaby25

Sziasztok!

Hogy a szebbnél szebb görbék mellé valami kevésbé szép is társuljon:
Kép

Ennyit rólam... :cry:

Azt hiszem, mensi után irányulok a dokihoz a kéthavi görbéimmel. Mondjon valami okosat, hogy megnyugodjak.

Kép
szilcsi

Gabi, Snufi köszi!

megnéztem, de ezt nem hozza ki a görbéhez, így már nem érdekel.

Kép
Kép
robcsi03

Szilcsi 1 szteroidszurinak sikerült így taccsra vágni a hormonháztatársodat?

Gabi parfümöt, krémeket ha nekem nem tetszik én is továbbadom, de ennyire senkivel sem akartam kiszúrni, hogy neki adom ezt a pulcsit.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi
Nagyon állat lehet az a pulcsi! :)

Macspacs
Kösz előre is a drukkot! :)
Én is szurkolok nedek, és mindenkinek, hogy babásodjon!
Hőmérőzöm egyfolytában, próbálok ügyeskedni, és szépen felteni ide.
h-boglarka

Mindenkinek mennek a drukkok Csajok!!!!

Kép
snufi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?