Sziasztok!
Itt vagyok, jobban vagyok, gyerkőc jó fej volt az oviban, anyukám meg azt mondta, hogy ő is ideges, és hogy szerinte a melegfronttól. Remélem, én is attól
Enikő! Már akartam mondani, hogy tündér aranyosak a csajszikáid. Irtó bájosak
A görbéim tényleg egyformák, de a dokim szerint jók. És a múlt hónapban ugye volt az a halvány csíkoska is, szóval lehetséges ilyen görbe mellett babásnak lenni. Igazából én a görbém miatt sosem aggódtam, inkább az ilyen előjelek miatt, mint a reggeli állatságom...
Ancsa! Marci meg nagggyon jó pasi!
Ismerősek a dolgok, amiken eszelsz. Annyi különbséggel, hogy én nem vettem jövő évi naptárt, mert én addigra már mást tervezek, és ha vettem volna, akkor az rossz előjel lett volna, hogy addigra sem sikerül. Értesz?
Marci különben fél napos ovis? Már annyiszor akartam kérdezni. És te dolgozol vagy otthon vagy? Bocsi, ha indiszkrét vagyok
Purc! Én is remélem, hogy hülyeséget éreztem ma.
Nekem is van egy nagyon vékony srác ismerősöm, mindegy neki, hogy mennyit eszik, irtóra sovány. Nagyon gyors az emésztése állítólag.
Babancs! Én is kiegyensúlyozott szeretnék lenni
Macspacs! Nem semmi a görbéd, szinte lebeg!
Bettike! Teára én még nem tudok mit írni, az első hónap, hogy iszom.
Valaki bedobta a méhpempő-témát is, talán Zöldi? Én beszedtem 2 dobozzal a 20-as kapszulából, most meg egy dobozzal megittam egy ampullást, abban 100 van. De az valami istentelen ízű... És szívószállal kell éhgyomorra....
Húú, lányok, ennyire voltam most képes
Elnézést, akinek nem írtam, pussz mindenkinek!