Norwell!
Jok a kepek az uj geppel! Nagyon szep baba Kende!
Monyo!
Mi volt tegnap az orvosnal? Lattad mar a piciket?
Juca!
Orülök, hogy Kinga elkezdett maszni! De majd akkor mi lesz amikor jarni kezd!?:)))
Panka!
Sajnalom, hogy faj az inyed, sajnos nem ertek hozza, hogy mitö lehet. Remelem mostanra mar jobb a helyzet!
Wish!
En C-s voltam. Nem semmi!
Igen, sajnos nalunk erösen erzekelhetö az egyhaz nyomasa. Nagyon durva. Es azt a megtermekenyitett petesejtet is vissza kell ültetniük amiröl tisztan latszik, hogy nem tudna beagyazodni vagy esetleg ‘beteg’. Nehez dolgok ezek. Mert pl. azzal en sem ertek egyet, hogy x megtermekenyitett petesejt evek ota le van fagyasztva es sorsara hagyva mert ‘nincs mar szükseg’ rajuk. Viszont ha mar egyszer lombikra megyek szeretnek magamnak több eselyt adni.
Pont tegnap beszeltem egy itteri lannyal akinek tavaly volt lombikja, harombol egy indult osztodasnak es sikerült neki. Nagy szerencseje volt. De mondta, hogy sajnos voltak ott olyanok akik a 8.-9. !!! alkalommal probalkoztak.
En is ugy gondolom, hogy jobb ket vasat tartani a tüzben. Sajnos hallottam az otthoni nehezsegekröl is. Dec.4-en megyünk a Kaaliba konzultaziora, igy meg ha varni is kell nem baj mert meg ugyis el kell vegeznünk par vizsgalatot. A kromoszoma vizsgalatra dec.1-en megyünk Padovaba mert csak ott csinalnak ilyet. Annak az eredmenye kb.egy-masfel honap.
Addigra mar januar közepe lesz, februarban pedig megyünk vissza az itteni központba ujboli sp. vizsgalatra. Ha van javulas szeretnenk megprobalni par inszemet.
Azt elfelejtettem megkerdezni a Kaalis hölgytöl, hogy a ferjemnek is kell-e HIV vizsgalat? De feltetelezem, hogy igen.
Nagyon nagy igazsag amit a tudatalattirol irsz. Teljesen igy gondolom en is. Most peldaul mar sokkal jobban vagyok lelkileg mint egy hete amikor közöltek a hirt, de igazabol nem könnyü most sem.
Szeretnek teljesen lenyugodni es rendet teremteni a lelkemben is. Most igazan szüksegünk van egymasra a ferjemmel.
Nehez dolog ez, mert amugy sem vagyok az a nyugis tipus, föleg ha meg okom is van az aggodalomra.
De most annyira bizom a lombik sikereben, hogy ez ad egy kis megnyugvast. Remelem elegendö lesz a sikerhez.
El tudom kepzelni a csalodottsagodat a sikertelen lombikok utan. Vegre ott van a pocakodban egy csöppseg, ez csodalatos!
Köszönöm megegyszer a jo tanacsokat!
Junko!
Ezer szazalekban igazat adok Neked! Kegyetlen egy dolog ez. Aki ilyen helyzetben van, mar eleve egy büntetes es akkor meg az allam is szorakozik velünk. Es sajnos nem mindenkinek sikerül harom probalkozasbol! Milyen megszoritasokrol beszelnek meg ezen kivül? Te tudsz mast is?
Kivancsi vagyok erre a lista dologra is, vajon mennyit kell majd varni?
Ket honap az nagyon sok. Kicsit csodalkoztam en is, hogy harom het mulva fogadnak is minket. Lehet azert mert ez a györi Kaali es itt nincsenek annyian mint Pesten? Nem tudom csak erre is gondoltam. Tudom, hogy aterzed a gondjaimat mert Te is ebben a cipöben vagy. De be kell, hogy valljam öszinten azelött nem tudtam igy aterezni ezt a problemat, csak amiota tudom, hogy ez a jarhato ut szamunkra is. Furcsa egy dolog de tenyleg mas az amikor olvasol, hallasz, beszelgetsz rola stb. Viszont amikor felfogod, hogy ez a Te sorsod is akkor teljesen maskepp gondolsz ra.
En is nagyon szoritok Nektek, es remelem, hogy nem is kell majd lombikra menned!
Narcisz!
Orülök, hogy jol vannak a lanykaid, szegeny most mar tenyleg nehez lehet cipelni öket!
Annacska!
Orülök, hogy Petike meggyogyult es, hogy igy izeg-mozog mar a lakasban! Nem maradunk otthon, ujbol hazamegyünk majd par napra.
Az OEP-es dolog ugy nez ki megoldodott. Be kell mennem es el lehet intezni.
Evi!
Orülök, hogy Dorika jobban van mar! Köszi a linket, mar ala is irtam!
Megann!
Nagyon szep a pici lanyod!
Angie!
Hogy vagy? Sokat pakolsz meg?
Aniko!
Remelem jol vagytok! Szoritok nagyon, hogy minden rendben legyen!
Lanyok!
Kivel cserelhetnek priviben tel. szamot? Csak azert mert pentek hajnalban indulunk es utana mar biztos nem fogok netezni. Es ugye nemsokara talalkozunk!
Szep napot mindenkinek!
Judit