Új privát üzeneted érkezett!

Purc, de az akkor se ok, ha kb. annyit eszik mint eddig és mégis fogy.
Mindenesetre nyomjad multivitaminokkal azzal rosszat nem teszel, és az étvágya is hátha javul.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

A munka hőse dob egy görbuszt, ami eléggé elkeserített. Nagyon magam alatt vagyok ma egész nap, sok minden eldőlt a mai napon, amit sajnos csak holnap tudok meg (az állásommal kapcsolatos), hulla fáradt vagyok és ki sem látszom a melóból. És mindezek után egy ilyen gyalázatosan sz*ar eredményt sikerült reggel produkálnom: :cry:

Kép

Kép
szilcsi

Robcsi,

jaja, tömöm ne aggódj, ma kap majd B vitamin komplexet is. Meg most a liba tömés koncepciót találtam ki, úgyhogy most ha akar ha nem, ha éhes, ha nem ENNIE KELL! :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Szilcsi, ne aggódj a hőd miatt, szerintem csak most lesz pé-ed, azért alacsony. Napokban fel kell szöknie :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Hát nem tudom. A múlt hónapban sem volt pé-m, nyilván a szteroid miatt. Vagyis hő alapján látszott, amikor kivettem a közti vérzést a görbéből, bejelölte a pé-t. :shock: De szabályos mensiszerűen véreztem 4 vagy 5 napig pont a pé alatt. És szuri utáni nap óriásit ugrott a hőm.

Szegény párom is minden reggel kérdezi, hogy na, mi lett? Mennyit mértél?

Purc, bárcsak mi se nassolgatnánk! De én mindig és mindenütt nassolgatok, nagyüzemi édességfogyasztó vagyok. :lol: Most tömtem be egy sajtrolót és egy puncsos mignont. És ábrándozom egy csomag pilóta kekszről... :lol:

Aranyosak a gyereksztorik robcsi! Bár gondolom, néha te ezt nem így gondolod... :wink:

Kép
szilcsi

Robcsi! Mire megkérdezted, addigra pont elhagytam a munkahelyem! Miért?

Szilcsi! Azért én is reménykednék, hogy pé!

Purc! Érdekes! Nem fordítva rakták össze az urad! Azaz ha nem enne akkor hízna! :lol: (Bocsi :oops: , de jobb nem jutott az eszembe!)

Kép
bettike
Eger

Ja Purc! Ha egy algoritmust nem is dobsz össze, valószínűség számítás szóba jöhet nem?

Kép
bettike
Eger

Köszi lányok a tanácsokat, a rókával kapcsolatban! :)
Remélem én is, hogy nem sokáig tart már, bár még csak egy hetet kezdődött! :( A dokimmal beszéltem, azt mondta, hogy holnap reggel hívjam, aztán majd megmondja, hogy mi lesz uh-ng ügyben!
Amúgy hozzán nem a Kútvölgyi van a legközelebb, hanem a Nyírő, Margit meg a János kórház. A Nyírőben is ajánlottak egy jó dokit...hát nem tudom! Ideje lenne most már leragadni, de hát jönnek ezek a hülye törvények, kitudja, hogy még mi lesz! :(

Kép
elizabeth25

Dobok egy görbét, majd jövök!! Erre ki mit mond?

Kép

Kép
kata05

Purc
Nincs az uradnak pajzsmirigy túltengése? Attól is szoktak vékonyak lenni. Nekem meg biztos alacsonyabb üzemmódban működik, és azért hízok. :shock: Gyomorprobléma nincs?
gaby25

Hát akkor 8-ai az pé! :roll:

Kép
bettike
Eger

Kata, szerintem 8-a nem lehet pé, annyira nem nagy az emelkedés, csak egy-egy fok minden nap. Akkor már inkább a 11-ei!
De nemtom, nem vagyok nagy szakértő...
De legalább azt látom, hogy most én vagyok a fagyasztott pipi... :cry:

Kép
szilcsi

Kata, lehet, hogy csak ezután lesz pé. Ha megnézed, az enyémen is vannak előtte hullámok.
Kép

Nyugi! És drukk mindenkinek!

meri

Kata szerintem 11-én volt pé-ed.

Futok, fürcsi van :D

Kép
Kép
robcsi03

Na megyüttem. Végigóvastam. Ügyes vagyok.

... ma voltam méhész néninél, és azt mondta, hogy a 300mg pempő/nap az szerinte nagyon sok, és túl lehet adagolni. Ti mennyit esztek - aki eszik?

A napközbeni 3 oldal irományra reagálni sajna nincs energiám, bocsesz.

Kép
zölddisznó

Köszi lányok a véleményt! Kivárok, tegnap is és ma is csináltam Lh tesztet, negatív lett mindkettő! Tudom, hogy a 8-ai nem lehet az de akkor szúrt egyedül a petefészkem nagyon! Lehet hogy most később lesz pé-m.

Babancs boldog névnapot kívánok!

Most nincs energiám mindenkinek írni, elég húzos hetem lesz, úgyhogy szerintem csak hétvégén fogok bővebben irogatni!

Kép
kata05

Bettike!
Hozzon tektek a Jézuska kisbabát! :)

Purc!
Ne mondj nekem ilyet, hogy a 18. napon volt PÉ, mert elsírom magam. Olyan jót aludtunk a hétvégén :) átaludtuk volna a lényeget?

Coca!
Az én méhpempős kapszulám 400g-os! Túladagolás? Jesszus! Mi lesz velem? Zümmögni fogok? Félretéve a mókát, mi lesz a túladagoláskor azt nem mondta?
sonjus

Kata: sztem még nem volt PÉ. majd holnapra vagy azutánra leesik aztán felmegy :)

Ilcsi: Bent vagy a szerkiben most is????

Coca: Méhpempőt túladagolni :lol: Ez jó :) Bár lehet benne valami!

Csajok a boka zúzódása esetén kb hány nap múlva lehet ráállni a lábra???? Nincs törés "csak" zúzódás és felületi hámsérülés!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Nagyon mérges vagyok a kis szarosra, szétszakította a párologtató levegőszűrőjét -filterét-, és gőzöm sincs hol lehet venni :evil: :evil: :evil:
Most nem tudjuk használni :( :cry: :evil:

Hja a filter a mosdóban volt, ott ázott onnan szedte ki, amíg én tusoltam :evil: :x a büdös kölke.... :evil:

ceniko
Szeged

Ceniko
Sebaj, remélhetőleg hamarosan mi is bosszankodhatunk az ilyen kis csínytevéseken :wink: :P
gaby25

Látom ma minden gyerek kitett magáért!

Sonjus! Ez a zümmögés tetszett! Itthon elkezdtem röhögni, párom furán nézett! :lol: Ja és köszi a kívánságod! (Ahogy elgépelted, én meg elolvastam olyan, mintha orrodból beszélnél!:lol:) Remélem érthető, hogy mit akartam írni!

Amúgy látom a főnökök valamit sejtenek, mindenkit elhalmoznak munkával! Szépen lassan én is kezdtek elúszni! :cry:

Ceniko! Kié a zúzódás?

Zöldi! Kata! Na jó! Kaphattok felmentést az irogatás és reagálás alól, de csak hétvégéig, akkor be kell pótolni mindent!

Robcsi! Fürdés kész? Vagy úszó hártyát növesztettetek?

Kép
bettike
Eger

Halihó,

Enikő, igen, bent vagyunk! Ahelyett, hogy otthon várnám szép csendben a pé-met, itt robotolok, de fél 10-kor lépünk haza.

Hulla vagyok! Úgy látom, többünknek zűrös hete lesz... Sebaj, majd tartjuk egymásban a lelket!

Ja, Media Marktban nem lehet olyan szűrőkét venni?

Ez a "Hozzon nektek a Jézuska kisbabát" tök olyan volt, mint valami szemmel verés vagy ilyesmi. :lol: Mint valami fenyegetés, ha értitek... :lol:
Sonjus, remélem, jól megfenyegetted azt a gólyát! :lol: :lol:

Kép
szilcsi

Sonjus, nem zümmögni fogtok, csak csíkos lesz a lábatok! Méghozzá fekete-sárga! :lol: :lol: :lol: De nézd a jó oldalát: nem kell zoknit húzni, mennyit spórolhattok így!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Felteszem a görbén, jó lenne ha mondanátok rá vmit.
Byby Kép
byby

Sonjus, lehet nincs igazam.... a szakértők ezt jobban tudják.

gaby, hát fogalmam sincs, hogy van-e pajzsmirigy túlműködése, sajna otthon iylenre nem gondoltak, itt meg elég macerás ez az egész. De azt hozzáteszem, ő mindig vékony volt, csak most még ezen felül is kicsit fogyott.

A méhpempő túladagoláshoz nem értek. :lol:

Ceni, biztos front van, vagy mutattak neki valamit a többiek, amit gyorsba kipróbált :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

byby, ne haragudj, de nem tudom. Lehet 12. volt az a bizonyos nap, de az is lehet, hogy csak most lesz pé. Hozzá teszem szerintem. Hány napos szokott lenni a ciklusod? Éreztél valamit a 12. napon? Alhasi fájdalom, szúrás stb...

Purc

Kép

Kép
purc

Byby,
viccen kívül értelmezhetőbb volna ha tizedeket jelölnél, nem századokat... amúgy nemigen van rá mit mondani, sűrűn bújj össze apával, most kezdődik a tánc! :wink:
Vendég

Áfi, azt észre sem vettem :lol: De tényleg. A pontosság fontos na.... Mintha az Uram csinálta volna. Még a mikroba is másodpercre pontosan teszi a kaját 1 perc 21 mp :lol: Olyankor szakadok rajta.

Purc

Kép

Kép
purc

Purc :)
A ciklusom 26-28 között változik.
A mellem meg van duzadva 3 napja. Ma érzem a hasam alját is.
Áfi
oké, úgy jelölöm. Azt hittem, hogy a 12. nap a nagy nap, de ma reggeli hő miatt elbizonytalanodtam. Szerinted is ezután lesz pe. érés?
byby

Itt egy friss kép erről az ördögfiókáról, akit már két órája letettem aludni, és még mindig dorbézol :lol:

Kép

ceniko
Szeged

Így szeretik egymást a csajok :) Ezekért a pillanatokért érdemes élni :) Kép

ceniko
Szeged

Byby,
szerintem eztán lesz. :)
Purci,
nekem egy időben apa a jobbos zokni balos zokni kérdéskörrel ment az agyamra... :x mérnökember... (amúgy normális :P)
Enikő,
szerintem is ezért érdemes élni... nagyon szépek a lányok!!! (Én is akarok ilyeeeet nyafi nyafi)
Vendég

Én is én is :D akarok akarok
3 doboz gyerekruha van anyunál a gadróbba, tesóm kislányától örököltem. Van babakocsi, autósülés meg amit akarsz. Most már kell aki használja ezeket :wink:
gaby25

Hát szép jó reggelt! Tegnap úgy bealudtam, és olyan jól esett...

Szóval méhpempő-túladagolás:
Azt mondta a méhésznéni, hogy túladagolás esetés bőrkivörösödés, ödéma is előfordulhat (ő már látott ilyet), de átlagos esetben csak hiába emeled az adagot, nem hat - vagyis hozzászokik a szervezeted. Szerinte 5g/hó egy nagyobb darab felnőttnek pont elegendő, kb. 1/4 kg mézbe keverve, műanyag vagy fa kiskanállal egy hónap elatt elszopogatva.

Még egy megfigyelés:
Amióta vitaminokat zabálok, megfigyeltem, hogy rövidül a mensim hossza. Előtte 6 nap volt, azóta 5, 4, 4, 3, 3, 3, ...és nem görcsölök annyira.

Kedvcsináló:
Kép

Kép
zölddisznó

Kép

Na, mára így alakult a hőtérképem. Elmúlt a menzi, lehet akciózni :P
gaby25

Zöldi! Hogy én hogy örülök az utolsó megjegyzésednek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pont akartam írni, hogy nekem eddig 4 esetleg 5 napos volt a mensi! Ugye lehet, hogy most a tea miatt, meg az E vitamin miatt csak 3 napos lesz? Mert úgy érzem, hogy ma végét járom! Egy kicsit beijedtem, hogy na ez már most túl rövid! (Én eddig sem görcsöltem csak éreztem egy kicsit a hasam! De most azt sem!)
Nagyon remélem, hogy ez a tea, E vitamin miatt van!

Na rohantam munkába! Majd még onnan írok! Ha tudok! Addig is drukk mindenkinek ezerrel! Dolgozóknak kitartást és kevés munkát! Anyukáknak a gyerkőcökhöz sok türelmet!

Kép
bettike
Eger

Jo reggelt! :D

Eniko!
Nagyon aranyosak a lanykaid!!! :D :D

Zoldi!
De jo neked!En mar nem is emlekszem hogy mikor aludtam egy jot utoljara!

Gaby!
Drukkolok hogy osszejojjon ebben a honapban!

Marci is annyira imadja a kisbabakat!Osszeszorul a szivem hogy csak masoket szeretheti!
En olyan erzekeny lettem az utobbi idoben hogy nem igaz!Minden sz@ron elbogom magam! :cry:
Kapott Maci a nevnapjara egy CD-t amin Miki Mano,Paff a b.sarkany,A Zapa es a Zanya,A fiammeg a lanyom...Stb.vannak!Olyanok amiken en is felnottem!Na ezt szinte vegig bogtem!Meg amikor meglattam az elso ovis fenykepet! :cry: Kicsit mintha gondok lennek a fejemben!Vettem magamnak jovo evi naptarat hogy tudjam benne jelolni a mensiket!HAT NORMALIS VAGYOK EN????????? :?
De inkabb nem panaszkodom!

Az ovis kep:
Kép

Meg a gorbem:
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Szép jó reggelt!
Na, a hőm 36,45-ről 36,5-re "ugrott" ez a nem semmi :) hogy nem szédül bele ebbe a nagy kiugrásba :)

Szilcsi!
Igenis szemmel vertem a gólyát és a karácsonyfát és mindent előre, hogy baba legyen és kész :)
Méhpempőtől csíkos zokni :) olyan helyes, ahogy így elképzelem, hogy feketül a lábam, meg csíkozódik :?

Ceni!
Huncut a kiscsaj, és ahogy szeretgetik egymást ... :) Tényleg édesek. Gondolom mikor tombolnak, más a véleményed róluk :)

Áfi!
Jobbos, balos zokni? Te atya ég! :lol: Nem semmi!!!!

Zöldi!
A színesbőrű apukához szerettél volna kedvet csinálni? :?
Tudom, hogy nem!

Ancsa!
Szerintem tök normális vagy, ezt csak azért mondom, mert én is ezt csinálom és milyen gáz lenne, azt írni, hogy nem vagyunk azok! :)
Én is megvettem már a 2007-es határidőnaplót, a Jónás naptárt is kinyomtattam a köv. évre, és már mindenféle variáció be van jelölve rajta, pedig azt sem tudom mikor fog megjönni, merthogy ez mindig változó :)
Szép ez a Marci gyerek! :) Gratula!!!
sonjus

Sziasztok

Jó reggelt mindenkinek!

remélem mindenkinek jól telt az éjszakája, jól aludt!

Ma reggel kell majd a dokimat hívni, majd 9-negyed 10 felé fogom, hogy mizújság.....de hát párocskám most mondta, hogy már 90-en van a betegek száma, úgyhogy gondolom, hogy senkit nem fognak beengedni vizsgálatra meg ilyenekre. CSAK annyira gáz, hogy ok a belgyógyászatot lezárják...de pl. a szülészeten, akinek ott van orvosa és mostanában jön rá a szülés, azt elzavarják másik kórházba? Vagy aki pl. terhesen rosszul lesz, és muszály bemennie a kórházba, azt hagyják....hogy mit tudom én mi legyen vele? Hát kész vagyok!

Kép
elizabeth25

Lányok, aki Budapesten lakik közületek, az tudja már, hogy melyik kórházban fog szülni? Vagy van olyan közületek aki Pesten szül?

Kép
elizabeth25

Sziasztok! Gyors névsor olvasás! :lol:
NÉVSOR

Ancsa! Ceniko! Édes gyerkőcök egytől-egyig mindegyik!

Sonjus! Vegyél be valami ugró bogyót, hátha a hődre is hat!

Elizabeth! Drukkolok, hogy azért a doki jó hírt mondjon!

Kép
bettike
Eger

Köszi betti, de a Kútvölgyis topicban azt mondták a lányok, hogy csak az a kismama mehet be, aki szülni megy..és az is csak egyedül...tehát az apukát nem engedik be....vizsgálatokra állítólag nem lehet menni! :( (talán jobb is így!)

Kép
elizabeth25

Jó reggelt!

A Mézga család megy a Minimaxon imádom :)

Bogit ma nem vittem oviba, vettem ki neki egy szabadnapot, mert reggel fájt a hasa, meg nekem is jobb mert ha ketten vannak eljátszanak, de ha egyedül van itthon a kicsi egész nap nyekereg, sírdogál, mászik rám ááááááááááááááááááááá, attól kikészülök hosszú távon! Az én idegeim sincsenek vasból. Bár jó lenne :roll:
Bogi úgy örült, hogy nem kell oviba menni, hogy ihaj :lol: Holnap se ovizik, mert holnap meg megyünk Szabadkára, hivatalos ügyintézni valóm van (kettős állapolgárok vagyunk, csajok is én is :lol: )

Monyoka: Mi volt tegnap a dokinál?????? Minden okés???????????

Ancsa: Marcin is látszik, hogy csintalan gyerek :lol: De nagyon édes :)

Sonjus: Nekem meg egy egész tizedet (vagy az a század? bakker nemtom :shock: :oops: :lol: ) ment lejjebb :)

Szilcsi: Hőd mára hogy alakult?????????

Betti: Köszi a türelem meglesz asszem :) Neked jó munkát :lol: Hol dolgozol???

Coca: Én tegnap voltam a mézboltba, azt mondta a méhész csaj, hogy a méhpempőt nem kell mézbe keverni, csak úgy ala natúr adjak egy mokkás kanállal a gyerekeknek (immunerősítésre vettem nekik). És megint jó drága volt egy kis picike műanyag dobozkával :shock: Ti hol veszitek patikában, vagy mézboltban, vagy bioboltban? Nem tudnád lefényképezni, hogy a tietek milyen, Jöhet privibe is!

Áfi: lesz Neked is ne aggódj :wink: nem is egy :wink: :lol:

Na itt a görbém: Kép

3 hónappal ezelőtt, hogy bele voltam betegedve, ha 1 tizedet lejjebb ment a hőm, mostmár tojok rá :lol: :lol:

Hja és a szexeket én csak akkor írom be, amikor a Jónás szerint termékeny vagyok illetve PÉ körül vagyok! :wink:

Na szép napot, itt gyünnek az esőgyanús felhők.....

ceniko
Szeged

Jó reggelt!

Majd szétrobbanok már, az uram fölrakott egy új képnézegetőt, és nem boldogulok vele :evil: . Semmi nem úgy működik rajta, mint a régin. És még ideges is vagyok, a probléma súlyához mérten indokolatlanul, és ez azért rossz jel, mert mensi előtt egy héttel szoktam egy-két napig ennyire állat lenni. Szóval azt hiszem, ez a hónap is elment.

Most fölrakok egy teljesen lecsupaszított görbét, mert ezt meg tudtam oldani. Most ennyi, később igyekszem írni is.

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Eliza: Sztem inkább küldjenek máshová genetikai UH-ra, mintsem összeszedjed ezt a rohadt bacit, és bajotok legyen tőle :( Amúgy a genetikai UH-ra 10 dokiból 2-nek van jogosítványa megcsinálni, szal nem is biztos, hogy pont a saját dokid csinálná.... legalábbis itt Szegeden a klinikán így van. Van kb 4 orvos a 40-ből aki jogosult arra hogy geneitikai szűréseket végezzen. Amúgy meg még be sem töltötted a 12. hetet szal nem vagy elkésve :wink: Úgyhogy nyugi van! Ez parancs :lol:

Szirom: csak halkan jegyzem meg, hogy terhesség első jele is lehet ám ez a hirtelen harag, ingerlékenység, extra sírási hajlam...stb :lol: Sőt a párom szerint én terhes vagyok, mert mindenen elbőgöm magam pár napja :lol: és amikor Violát vártam akkor is 9 hónapig bőgtem :lol: Most így utólag vicces, akkor rohadtul nem volt az! olyan szinten bőgőmasina voltam, hogy a boltba a kasszás megkérdezte kérek-e még valamit, és elbőgtem magam :lol: Ez halál komoly. :lol: :shock: :oops:

ceniko
Szeged

Hja Szirom, a görbéd azért elég biztató, dobsz fel egy régebbit, múlt havit (ha a géped engedi) összehasonlításnak????

ceniko
Szeged

Ceniko, Szirom
Az előző ciklusban nemkem volt egy sírásba fúló kitörésem, és meégsem lettem terhes. Anyu is pont mondta, hogy ez lehet a jele annak is, de egyszerűen csak hisztiroham jött rám ezek szerint :oops:
gaby25

Enikő! Tudom, csak az a baj, hogy ez nekem mindig akkor van, amikor nem vagyok terhes. Nem tudom másnak nevezni, leginkább ingerlékenység, tényleg olyan "menten fölrobbanok" érzés. Miksával én is bőgtem időnként, de az olyan visszatarthatatlan sírás volt inkább, nem voltam ingerült.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Enikő, nem genetikai uh-ra mentem volna, csak simára!

Kép
elizabeth25

Enikő!

Ez az előző:
Kép
Ezek meg a korábbiak egyben:
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Fogamzás