Jó reggelt!
A Mézga család megy a Minimaxon imádom
Bogit ma nem vittem oviba, vettem ki neki egy szabadnapot, mert reggel fájt a hasa, meg nekem is jobb mert ha ketten vannak eljátszanak, de ha egyedül van itthon a kicsi egész nap nyekereg, sírdogál, mászik rám ááááááááááááááááááááá, attól kikészülök hosszú távon! Az én idegeim sincsenek vasból. Bár jó lenne
Bogi úgy örült, hogy nem kell oviba menni, hogy ihaj
Holnap se ovizik, mert holnap meg megyünk Szabadkára, hivatalos ügyintézni valóm van (kettős állapolgárok vagyunk, csajok is én is
)
Monyoka: Mi volt tegnap a dokinál?????? Minden okés???????????
Ancsa: Marcin is látszik, hogy csintalan gyerek
De nagyon édes
Sonjus: Nekem meg egy egész tizedet (vagy az a század? bakker nemtom
) ment lejjebb
Szilcsi: Hőd mára hogy alakult?????????
Betti: Köszi a türelem meglesz asszem
Neked jó munkát
Hol dolgozol???
Coca: Én tegnap voltam a mézboltba, azt mondta a méhész csaj, hogy a méhpempőt nem kell mézbe keverni, csak úgy ala natúr adjak egy mokkás kanállal a gyerekeknek (immunerősítésre vettem nekik). És megint jó drága volt egy kis picike műanyag dobozkával
Ti hol veszitek patikában, vagy mézboltban, vagy bioboltban? Nem tudnád lefényképezni, hogy a tietek milyen, Jöhet privibe is!
Áfi: lesz Neked is ne aggódj
nem is egy
Na itt a görbém:
3 hónappal ezelőtt, hogy bele voltam betegedve, ha 1 tizedet lejjebb ment a hőm, mostmár tojok rá
Hja és a szexeket én csak akkor írom be, amikor a Jónás szerint termékeny vagyok illetve PÉ körül vagyok!
Na szép napot, itt gyünnek az esőgyanús felhők.....