Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sokat írtatok az elmúlt napokban, igyekszem mindent olvasni!

Tominak boldog szülinapot kívánok!

Mölli boldog névnapot!

Szerdán voltunk babaúszáson, nagyon tetszett Rékának a víz, imádta, pancsolt, pröccskölt, nagyon élvezte. Viszont az idegeneket nem kedveli. Ha babakocsiban valaki közeledik felé vagy megérinti akkor nincs baj, de az usziba az oktató megfogta amíg én felkaptam a köntösöm és hoztam Rékának törcsit és üvöltés volt. Nagyon kedves az oktató, remélem hamar megbarátkoznak majd, de annak örülök, hogy a vízben jól érzi magát. Ki sem akart jönni!
A barátnőmet és a kisfiát már elfogadja, állítólag 8 hónapos kor körül alukul ki ilyen jellegű félelem vagy tartás az idegenektől. Nagyon érdekes szerintem az egész fejlődésük!

Most megyünk vásárolni, majd később jövök!

Még annyit, hogy Spanyolországban sincs választot orovs, szülésznő és hálapénz, de nem volt rossz tapasztalatom és azt hiszem a következő babát is itt szeretném szülni a kórházi körülmények miatt, illetve ez a hálapénz picit zavar engem.

sudi: Én is azt gondoltam szeretnél még egy babát szülni :(

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Csatlakozhatok B.Eszterhez az éjszakázással... :( :( :( Alida az este 1/2 12-kor megébredt, aztán éjjel 2-kor és 6-kor. Akkor vissza sem aludt, majd kakilt egy nagyot, ráadásul hasmenésszer?t, 1/2 8-kor pedig nagy nehezen visszaaltattam. Aztán ránéztem a kinti hômérôre és -18-at mutatott :!: :!: :!: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Lehet, hogy emiatt volt ilyen az éjjel? :roll:

Megyek is szunyálni még egy kicsikét. :wink:
zsuzsi 81

Sziasztok!

Cs.Kati!
Köszi kérdésed, fősuli megy!
Eddig mondjuk nem sokat tanultam, és majd csak dec.9-én lesz az első zh-m. :shock:
Mondjuk lehet nem fogom tudni befejezni, de erről most nem szeretnék többet írni.
Írtad hogy Joci elfordul pelenkázás közbe! Bárcsak mi is ott tartanánk (még)! Engem Enéh szabályosan itthagy pelenkázás közben. Jobbik eset, ha kenőcsös fenékkel, de előfordult már párszor hogy nyakig kakis fenékkel hagyott faképnél, ép ezért, már egy jó ideje a földre rakom a pelenkázó feltétet.

Rita!
Boldog hófordulót Tominak!
Jó Ikeázást! Irigy-irigy! :oops: Én is akarok menni! Imádok ott mászkálni.

Sudi!
Enéh a fiokokat húzogatja! Múltkor ő is becsukta a kis kezeit. Volt nagy üvöltés, de megnyugodott! Azóta óvatos. :lol:
Semmi gond a kari miatt! nekem fel se tünt hogy félreírtad! :shock:
Én már tudom mit veszek Sanyának. Mp3 lejátszót! A mostani eléggé tönkre van, így jól jön, és tudom hogy annak örülne.
Szülinapjára meg távírányítós autót kap! :P :lol: :P
Enéhnek csak az egyik ajándékát találtuk ki, a másikon még gondolkoznunk kell, de a szánkó úgy mint Edithéknél, nekünk is terven van.

Mindenkinek, aki tanácstalan kaja ügyben!
Küldtem Editnek egy "első kiskanál ételünk" című irományt! Ő ezt mindenkinek továbbküldte (nekem is :P ), tanulmányozzátok! Szerintem jó, ha elakadtok, útmutatónak tökéletes!

Zsuzsi!
Írtad hogy nincs almareszelőd! Botmixer? Turmix? Az is jó! Én az elején botmixerrel pépesítettem.

Nah! Megyek, lemosom a festéket a hajamról!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Sziasztok.

Aki fent van iwiw-en az nézzen már be oda.

Köszi :Kriszta

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Na ezt most csak az óra miatt írom!!!
Edit miért nem inkább a faliórát bámulod??????? :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aztán nézem is az iWiW-et!!!!:-))))

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Jééééééééééééééééééé, tényleg egy órát siet ez az óra. Nekem még eszembe sem jutott soha ezt nézni.......................... :shock: :P :P :P :P :P

Furi Sancsi ahogy írod, imádsz az IKEA-ban mászkálni. Én amíg dolgoztam, főleg már közelegve a vége felé, már úgy éreztem az az első otthonom. Hát szerintem többet is voltam bent az IKEA-ban mint itthon....... Ez akkor annyira már nem volt felemelő, sőőőt!!!! :twisted: :twisted:

Mölli!
Aranyos ez a Mölli-Pökki.............. :lol: :lol:

Mindenesetre már most had kívánjak NEKED is és Etterke a kicsi lányodnak is holnapra NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!

Megvolt a mama-baba tali, összegyűlt egy kemény kvartett! :shock: :shock: Egy anyuka jött el a babájával rajtunk kívül. Nem tudom, nem kellene elkeserednem, mert tulajdonképpen számítottam rá, hoyg ez lesz, de azért reméltem, hogy többen leszünk. Ez van. Nem tudom, hoyg folytatjuk-e, meg kell beszélnem a pappal, aki a termet biztosította.

Sancsi, persze, hogy elküldtem neked is, hisz nem álltam bogarászni, hogy a te címedet kitörüljem a többi közül! :roll: :roll: Nekem el vannak mentve, és amikor mindenkinek küldök, akkor word-ból szedem elő. :P

Én is hallottam ma egy nagyon szomorú, sőt szörnyű esetet. egy ismerősömnek a volt középiskolai osztálytársa, aki műtősasszisztens volt az idegsebészeten terhesen öngyilkos lett. A Marosban találták meg 3 hét után. Pedig már nem a terhesség elején volt, hanem kb. 2 kilós volt már a magzat, úgyhogy már nemsokára szinte szülnie kellett volna. Nem volt férjnél, de a szülei biztosították arról, hogy mellette állnak, jó munkahelye volt, hogy mi keseríthette el annyira, hoyg ezt tegye, érthetetlen. És ez is egy, dehogy egy, két értelmetlen halál.

Sancsi, ismét hajfestés? Most milyen lett?

Ettreke: Örülök, hogy tetszett Rékusnak az uszodában, biztos, megszokja az oktatót is idővel! :)

Sudi, én emlékszem, hoyg írtad, hogy nem szeretnél több babát, de te nem a szülés miatt, hanem az utána levő időszakot tartod nehezebbnek és azt főleg, hogy egyedül vagy szinte egész nap a babával. HA jól emlékszem. De nem biztos!

Zsuzsi, sajnálom a rossz éjszakát, a hasmenésszerű kaki lehet a fogacska előjele. Hátha "csak" ez, nem más gond van!

Ja, és mindjárt elfelejtem a lényeget. Kidugta az egyik kis recéjét Krisztának a 4. fogacskája is!!!!!! És ma nem volt (kimondottan) nyűgös emiatt, pedig tutti, hogy ma bújt ki. Volt egy kis sírás, meglehet, hoyg akkor tötre át az ínyét éppen! NA, jó éjt nektek, megyek, hoyg írjam Krisztának a naplóját, mert már napok óta nem írtam.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sudi, azért nem nézem a falit mert nincs. :P :P :P :? :? :? :? :? :?
Én azt nézem, amikor itt vagyok, ami a gép sarkában van! :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Jó reggelt mindenkinek!!!

Először is Rékus babának és Mölli-Rékának is nagyon boldog névnapot kívánok!!!!

Kép :)

Ezenkívül, Lili baba, neked Boldog 4 hónapos fordulót kívánok! Nőj szép nagyra! :)

Kép :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Mindenkinek nagyon köszönöm a névnapi jókívánságokat, aranyosak vagytok!

Etterke: Küldök egy nagy puszit a lányodnak névnapja alkalmából!

Kép
mölli

Sziasztok!

Névnaposoknak Boldogat!!!! :D

Kriszta!
Mindjárt megyek wiw-re! :lol:

Óra!
A profilban kell átállítani, magától nem áll át! Sajnos.
A régi babaneten átállt, legalább azzal nem kellett szórakozni.

Edith!
Semmi gond hogy nem vettél ki a mailből! Gondoltam hoy ilyesmi lehet!
Most is vörösre festettem. Utánfestettem, mert nőtt le, meg az első nem lett a legjobb. Most kicsit sötétebb, de ez várható volt, mert a világosszőke hajam még a fekete festésen is átütött! :x

Sudi!
Ezt megértem hogy a végére a hátad közepére kívántad az Ikeát!
Én nem minden nap voltam (kb. 1/2 1-2 havonta), így tök jó ottlenni!
A melóhelyemmel én is így vagyok néha! Máááááár megiiiiint???? Neeeeeeeeee????????? Mikor lesz már péntek! Azért most hiányzik! :oops: :P

nah! mentem! pá!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Nah! Szép! Lilypie megadta magát! :? Kíváncsi vagyok meddig frissítenek!
De legalább idefirkantották hogy legyünk türelmesek! :?
Remélem ha készen lesznek nem kell újat csinálni.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok!

Minden kedves Rékánknak boldog névnapot kívánunk!!! :D

B. Eszter: Boldog hófordulót Lilikének! :D

Este majd jövök, délután viszem Jocit UH-ra, kontrollra! Szurkoljatok, hogy már ne lássanak vesetágulatot!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!
Köszönöm a képeket amit küldtök a lurkókrol, nagyon édes minden babuciD

A névnaposoknak és a szülinaposoknak igy utólag is de nagyon sok boldogságot kivánunk

Mi még nem indultunk el, bár már ha egy kezét fogom ugy is totyog a lelkem. Állni is tudunk már bár elég hamar megunjuk és inkább popsira esünk 8 fogacskánk van, és harapunk mint állat! Beszélni még nemtudunk, csak a "baba" szó megy, és a "nem" szó fejrázás formájában(de az nagyon tudunk tapsolni, és ágyról lemászni! No meg fujni, és hisztizni(ebben profik vagyunk :)

Nos most ennyi... megprobálok nemcsak suttyom olvasó lenni

Sok puszika
Ilike & Dávid baba
mamóca1

Sziasztok!

Én is kívánok mindkét Rékának boldog névnapot!!! :D

Lilikének pedig boldog 4. hófordulót és jó egészséget!!! :lol:

Sancsi:
Mixerem van, azt hiszem az marad pürésíteni, csak a falán szétmázolódik, mielôtt kijönne. :x Azt én is észrevettem, hogy a profilban kéne megváltoztatni az idôt, de NEM TUDOM ELMENTENI a változtatást!!! Már a múltkor is így jártam, hogy a vonalzómra az Alida után akartam biggyeszteni a Zea nevet is - hamár ez a nevünk :wink: - és egyszer?en nem mentette el a változást! :evil: Nem tetszik a világosszôke hajad???? Miért kell befesteni egyáltalán? Bár nekem tetszett a vörös is! :) Ikeázni én azért szeretek, mert ebben a nagy észak-Amerikában legalább valami Európára emlékeztet! Néha nagyon nehéz elviselni ezt a kulturálatlanságot és igénytelenséget, ami itt van. :(

Itt -22 fok van!!! Alida "csak" 3/4 1-kor és 1/4 5-kor kelt, no meg alig lehetett az este lefektetni. Nagyon szenved szegény, de fog még sehol. :cry: :cry: :cry:

Edith:
hát a babatali gondolom letört egy kicsit. :( Nem lehet, hogy nem tudtak róla elegen? Mi lenne, ha tennél mégegy próbát? Gratula a NEGYEDIK fogacskához!!! :D

Nem tudom olvassátok-e Betty és Léna naplóját, de néhány napra kórházba került Léna, mert vírusos gyomor (vagy bél? :oops: ) fertôzést kapott. Sokat hányt, de most már jól van, rendesen eszik is.
:)

képzeljétek Alida úgy meghízott az utóbbi napokban! :shock: Tiszta hurka a lába, a térdénél nem érem át a hüvelyk és a középsô ujjammal, pedig nem kicsi a kezem! Az arca is olyan kerek lett! :shock: Most mióta a foggal küszködik még gyakrabban eszik, másfél óránként a cicin lóg és éjjel is kétszer szopik. Hová hízik????

Cs-né Kati: várjuk a beszámolót! Biztos minden rendben lesz! :)

Puszi:
zsuzsi 81

Sziasztok!

Most csak egy szóra ugrottam be, holnap majd bővebben írok!
Az UH-on mindent rendben találtak, elmúlt a tágulat, úgyhogy többet nem is kell mennünk! :D Joci nagyon jól tűrte a vizsgálatot, mosolygott a doktor nénire és még az UH-gép vezetékeit is "megvizsgálta" volna, ha hagyom, mert csak egy kicsit kellett nyújtózkodnia, hogy elérje! :lol: Szóval megnyugodtam!

Zsuzsi: Köszi a biztatást! :D

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönjük a köszöntést és a képeslapot!

Lili sok boldogságot és jó egészséget neked!

Kép
Kép
etterke

Hát nem sok a termés ma... :( Pedig már nekigy?rkôztem az olvasásnak!

Alida feltalálta a helyváltoztatás egy egyedi módját! Négykézláb húzza magát, aztán meg elhasal, így araszol elôre. Persze csak ha nagyon muszáj! :lol: Általában eszeveszetten csapkod a kezével, hogy biztos nem éri-e el a kiszemelt tárgyat! :lol: A mai nap sokkal nyugodtabb volt, egész sokat aludtunk is (én is :oops:). Úgy t?nik sokat számít az is, ha apjuk itthon van, mégsem magammal diskurálok egész nap. :D

Mindenkinek szép hétvégét!!
zsuzsi 81

Sziasztok!

Etterke!!
Rékának kissé megkésve,mert tegnap volt a névnapja,de azért nagyon sok boldog névnapot kivánok neki!!!

Zsuzsi!
Az e-mail cimem:kety@send.hu
Várom a képeidet én is!!!!

Sajnos többet nem tudok irni,mert mindjárt indulunk itthonról.

Puszika mindenkinek és jó hétvégét!!

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28

Sziasztok!

Most sajna nem tudok hozzászólni dolgokhoz, csak jöttem, hogy elmondjam, tegnap végül Murphy nem lépett közbe és sikerült elmenni a könyvbemutatóra. Ugyanis páromtól kimenő kaptam erre, de szinte úgy volt, hogy nem jön össze. Kerek 4 órát voltam távol, és bár többször szerettem volna telefonálni, mégsem tettem meg. 3x telefonáltak azalatt nekem, d egyszer sem István volt! :P Jól elvoltak nélkülem, még meg is irigyeltem őket. :(
Maga a bemutató elég hosszas és unalmas volt, de jót tudtam dumcsizni a volt csoport- és munkatársakkal.

NA, most muszáj mennem, mert főznöm kell és 2-re focimeccsre megyünk.

Kellemes hétvégét mindenkinek.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Jó reggelt!

Ma mindenki lustizik?
Na nem baj ,íme néhány kép a babafotózásról,ami itt Szegeden volt szerdán.
Amúgy elvagyunk.Mindenki jól van.

Kép

Kép

Kép

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Kriszta!

Nagyon aranyos Mesike!
Enéhnek is van egy ilyen kabátja! :lol: :lol: :lol:

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Szia.

Tescoban vettük pár hónapja,amikor behozták ezt a márkát.Szeretem,mert jó meleg.Úgyis kocsival megyünk mindenhová. :roll:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Nekünk Enéh dédnagymamája vette! Én is szeretem. És olyan kis csinos benne! :lol:

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Szia Kriszta!

Nagyon csini a lányod.
Vagány nagyon a kantáros gatyójában.
A copfjaitól meg eldobom az agyam,cukorka a kunkori hajával. :)

Puszi

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28

Sziasztok!

képzeljétek, Alida evett almát!! már másodszor, ugyanis tegnap mikor néhány percre Gyulára hagytam, amíg fogat mostam, mikor visszamentem a szobába, épp az almáját csócsálta Alida!! :shock: :shock: :shock: Aztán gyorsan csináltam neki kis almalevet és úgy itta, hogy csak na!!! Ma is ízlett neki, mindig megsértôdik, mikor már nem kap többet! A féléves szülinapjára kapott egy nagy sárga macit, ami nagyobb nála! Nagyon szereti, folyton megtámadja és ráfekszik! A négykézlábolás is egyre jobban és gyorsabban megy! Mi lesz itt???? Tegnap megpróbáltunk sétálni is, nem nagyon sikerült... Azt az óriási havat ugyanis egyáltalán nem takarítják el a járdáról, mindenki csak a saját háza elôl (jó esetben). Így aztán folyton beleragadtunk, már ahol egyáltalán lehetett egyáltalán haladni. Ez így lesz még 5 hónapig?

Kriszta: Nagyon szépséges Mesi, olyan nagylány már! Nemsokára másfel éves lesz!! hogy álltok a karácsonyi vásár elôkészületeivel? Januártól szabadabb leszel?

Edith: Örülök, hogy végül eljutottál a bemutatóra! Talán így is megérte, nem? Legalább találkoztál néhány ismerôssel. Én már néha úgy érzem, hogy be fogok dilizni. Egész nap otthon, ha meg kimegyek, akkor sem túl sok ismerôssel találkozom. Egész más, mint otthon, itt néhány baráton kívül nem sok ismerôsöm van. :(

Szép új hetet mindenkinek!!
zsuzsi 81

Sziasztok!

írok amennyyyire engedi a billentyűzetem!

ZZZZsuzsi,
NAGYON BOLDOG FÉLÉVES SZÜLINAPOT ALIDÁNAK, így utólg is! :) NAgyyyon üügyes kiiisllány, mintha Kriszta nyomdokaiba szeretne lépni! :))) Sajna, nem megy az íráááás rendesen kb negyedóra alatt írtm ezt me g. :(

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Nagyon boldog szülinapot kívánunk Alidának mi is! Tudom közhely, meg már annyiszor írtam, de nagyon repül az idő! Pár hetes volt Alida amikor csatlakoztál hozzánk, most pedig már mászik és lebirkózza a maciját! örülök, hogy ízlik neki az alma!

Kriszta: Emese nagyon szép kislány! Nagyon jók a képek! Rékának is szoktam ilyen két copfot csinálni!

Réka is próbálkozik az előre mászással, mert eddig csak hátrafelé ment mint a rák! És ülni akar a babakocsiban és az etetőszékben, felhúzza magát!

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Zsuzsi: Boldog hófordulót Alidának! :D Már régebben írtam, hogy Joci kedvence az alma és ez a mai napig is így van! Pár nappal ezelőtt nálunk ugyanaz a jelenet játszódott le, mint nálatok, a férjem odatartotta neki, amibe ő már beleharapott, Joci pedig elkezdte szopogatni! Olyan édes volt! :lol:

Kriszta: Mesike igazán nagyon bájos! Milyen fotózás volt ez egyébként, mert látom a képen, hogy más babák és gyerekek is voltak ott rajtatok kívül? :roll:

Mamóca: Jó, hogy benéztél, de igazán jöhetnél gyakrabban! :D

Emőke: Hogy van Krisztián?

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

egy kép a copfos lányomról:-)

Kép

Kép
Kép
etterke

Te jó ég, milyen nagy már Réka! Régen néztem róla képet!
Nagyon, aranyos, és akkorát nőtt !!!

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok!
Alig jutok a gep kezelebe szabadsag alatt :lol: :lol:
Holnap (otthoni ido szerint ma) repulunk vissza Ny-ba es akkor mar talan lesz tobb idom irogatni na meg visszaolvasni es kepeket kuldeni. Remelem meg ram ismertek ugyanis egy hirtelen elhatarozassal levagattam a hajam rovidre :roll: :roll: . Mar nagyon hullot es elegem lett hogy mindenhol a hajam van. A fodrasz azt mondta valoszinuleg meg vashianyom van igy mar el is kezdtem szedni, de ha hazamegyek fel kell hivjam a dokimat.

Minden babanak boldog hofordulot mert ugye eleg sokrol lemaradtam. Igerem jovok nemsokara es potolom a lemaradast.

Edith kerdezted hogy hogy elfelejtettem a forum cimet. Hat az ugy van mint a tel szamokkal, tudod amikor mar benne van a memoba es csak katintasz nem kell irodatnod akkor feledesbe merulnek a dolgok. En igy jarok a tel szamokkal is, ha beteszem a telefonba akkor mar el is felejtem a szamokat
Puszi mindenkinek

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Sziasztok!

Na, úgy néz ki, hogy ez a k...a billentyűzet most ír. De hogy meddig, nem tudom. Már megérett a cserére, de mi még nem értünk meg rá :( :P

Andrea, jujj, nagyon örülök, hogy írtál, és akkor végre te is visszajössz közénk! :) :) :) Már nagyon várom a képeket rólatok! Biztos jól áll rövid hajjal is neked! :) Én azóta melíroztam a sajátomat! :)

Etterke: Hű, hát nem semmik ezek a copfik! Hogy Krisztának mikor lesz akkora haja, nem tudom, bár már ő sem kopinyó! Naygon édi a kislányod! :)

Cs. KAti: Kriszta is szereti úgy majszolni az almát, de én félek adni neki. Bár már négy fogacskája van, de azért, ha kitör egy nagyobb darabot, lehet, hogy nem tud megbirkózni vele. Még várok, főleg, míg a saját kezébe adom.

Eszter, Sudi, Mölli, merre vagytok?

Ja, Mölli, megkaptam a képeket, hát, tüneményes a kicsi Ákosod. Jól látom, hogy valamennyire hasonlít a nagypapihoz? :oops: :roll:

NA, írjatok!

D.Kati: Látom téged sem igazán enged Mirácska fórumozni! :roll: :wink:

Krisztának szombaton volt hőemelkedése, de vasárnap reggelre már nem volt semmi. Most köhécsel egyet-egyet, remélem, nem lesz belőle komolyabb gond!

NA, sziasztok

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Remélem mindenki megkapta a képeket Ákos előszülinapjáról. Bár pont a tortás képek homályosak, mert makróra állítottam a gépet és nem tettem vissza :( De csütörtökön lesz az "igazi" szülinapja, lesznek újabb képek.

Mamóca: Ha Dávidnak már csak egyik kezét kell fogni totyogáskor akkor mindjárt leindul egyedül! Ákosnál is így volt. Ákos még nem beszél, csak ennyit "egy-tettő". EZ egy-kettő akar lenni és a lépegetés tanulásakor mondogattuk, most mindenr eezt mondja. Fejárzás ismerős.... Sokszor mosolyogva rázza a fejét, ha tudja, hogy rosszat csinál (pl. tévén váltogatja a csatornákat), d enem hagyja abba sajnos....

Kép
mölli

Sziasztok.

Kati:

Szegeden babafotózás volt ,ilyen szépség verseny szerű.
De igazán nincs jelentősége,mert a tavalyi úgy nyert,hogy a család rengeteg lapot felvásárólt és mind beküldték.Mármint a szavazó szelvényt.
Pénzről szól az egész,de már azért érdemes elvinni,mert lesz mikuláskor 1 katalógus az összes babáról.A tavalyit is eltettük.És az ideit is elfogjuk.

Megkaptam Ákos képeit.SZUPEREK.

Remélem a csütörtökön készültekből is kapunk néhányat?

Megyek,mert van dolgom.

Kellemes napot. :!:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!

Réka foga már növöget, próbáltam ma fotozni, de őt jobban érdekelte a gép, így feladtam.

Holnap megint megyünk usziba és utána a barátunkhoz. A lakásuk közel van az uszihoz és uszi után ott eszünk és alszunk. Hát én is tudnék néha!

Réka most elég jól alig, bár soha nem volt vele gond. Reggel 8 körül ébred, eszik és visszaalszik 10 óráig. Ebéd után is alszik és egy félórácskát uzsi után is. Pedig korábban volt időszak amikor nappal alig aludt. Fogacska miatt :roll: Nem tudom, de nekem is így jó és ő is kipihent, nyugodt baba.

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!!

Köszönjük szépen a köszöntéseket! Itt megint nagy hó esett az éjjel, nem tudom mikor fogunk valaha sétálni újra???!!! :roll:

Etterke:
nem kényeztet el a lányod egy picit? :lol: Nagyon nagyot nôtt és gyönyör? a copfja!! :D Jól látom, hogy a képen egy vizesflakon van mellette? (vagy cumisüveg? :oops: ) Alida nagyon szereti az üres színes flakonokat! Jó úszást holnap!

Edith:
hát úgy látszik nincs megállás, Alidát már szinte nem lehet tisztábatenni sem, nem elég hogy megfordul, de azonnal mászni kezd! Azt az almát különben csak azért adta neki férjem, mert nagyon kemény volt és neki még különben sincsenek fogai. Ma már egy kis gyümölcshúst is kap a levébe! Imádja!!!

Képzeljétek:!: :!: :!: Tegnap voltunk FUTNI!! Egy fedett pályán, ahol még a babakocsit is lehetett tolni, így még hatékonyabb volt a kocogás! Kb 2 km-t futottam 2 részletben, olyan 12 percek alatt. Tudom, hogy ez nem túl sok, de ahhoz képest, hogy több mint egy éve szinte alig mozgok, nem rossz kezdésnek. És minden hétfôn megyünk!!! Úgy örülök!!! Alida elaludt szépen a nagy kocogásba! :lol: :lol: :lol:

Andrea:
nagyon várunk vissza!!! Biztos jó lett a hajad! Nekem is nagyon hullott egy ideig, de azóta szerencsére alábbhagyott, nem is tudom mitôl.

Sok puszi!!
zsuzsi 81

JAJ!!
Mölli!!
Nagyon jók a képek a kis (NAGY!) Ákos-Pökkirôl!!! :lol: Ha jól látom, hamar belekóstolt a tortába!!
zsuzsi 81

Sziasztok!

Látom, ma nem volt túl nagy a forgalom!

Kriszta sajnos mégiscsak lebetegedett, volt egy kicsi láza is, 38, folyik az orra, szortyog, mégsem jön semmi, és köhög. Beszéltem ma este a dokinővel, ha nem javul, vagy rosszabbodik az állapota, holnap kijön. Jobbanmondva mindenképpen kihíom, hogy nézze és hallgassa meg, nehogy nagyobb baj legyen. Már előre félek az éjszakától. Itt fogok aludni mellette, nem merek átmenni a másik szobába.

Holnap nem tudom, mennyire leszek. Legyetek jók, sok egészséget kívánok minden babának és anyának! :)

Jó éjt! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edith:
Jobbulást kívánok Krisztának! Remélem jól telik az éjszaka és tudtok aludni. Mielôbbi jobbulást! :)

Mi pedig holnap megyünk szurit kapni. :( Viszont le is mérik, már nagyon kíváncsi vagyok! Alida ma elôször kapott rendes almapürét, nem csak a levét. Hát jó nagyot öklendezett az elején, meg fintorgott is rendesen, de aztán tátogatott szépen. Kicsit evett csak, de nem erôltetem. Azért holnap is kap majd egy kicsit. :wink:

Puszi
zsuzsi 81

Jó reggelt, mindenkinek!

Zsuzsi, köszönöm a jókívánságaidat éjszakára, de sajnos csak a második felében volt látszatjuk. Hajnali egyig rengetegszer keltünk, szívtuk az orrot, nem jött semmi, de azért ugyanúgy szortyogott szegény tovább, meg mindennek tetejébe GÖRCSEI voltak. akkorát pukizott egyet, hogy ordítani kezdett fájdalmában. Csak az ölemben volt jó, ha letettem a kiságyba, rögtön sít torkaszakadtából. Nem is tettem vissza többet, kivettem és hol az ölemben, hogy magam mellett az ágyban aludt. Életében először aludt éjszaka mellettem a nagyágyban. Nagyon rosszul aludt, állandóan forgolódott, nem kapott levegőt rendesen, és még a cumi is a szájában volt, de azt nem akarta hagyni. Most is alszik, de nagyon nyugtalanul.
Nekem is inkább mosott sz..r formám van, mint emberi alakom. Na, de ez a kevésbé lényeges.

Zsuzsi: Örülök, hogy Alida szívesen ismerkedik az új ízekkel! A babák az első falatnál mindig grimaszolnak, mert meg kell szokniuk az illető ízt, a második kanál viszont simábban lemegy. Kriszta még most is így csinál. Lehet, hogy öklendezik is, de a következő falat már jólesik neki. Bár tegnap alig evett valamit. És nem is értem mitől volt görcse. Főzit délelőtt evett, és délután csak egy nagyon kevés tejpépet evett simán. Azonkívül meg csak tápi. Mégis szörnyű görcse volt.
Sok szerencsét kívánok a mai szurira és méricskélésre! :) Beszámoló róla! :)

Na, most megyek, megpróbálok megfürödni vagy legalább bár hajat mosni, amíg felkel. Szép napot mindenkinek!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sedith: Krisztának jobbulást! Majd ha lesz időd délután számolj be róla, hogy van. SZörnyű, hogy ilyenkor aludni sem bír. Tudom, milyen érzés mosott sz..-nak lenni sajnos sokszor átélem az éjszakai 4-5 felkelés miatt én is.

Zsuzsi 81: Igen, Ákos szájjal nekiesett a tortának, direkt hagytuk neki. Persze utána már nem kellett neki egy falat sem belőle, csak malackodni akart....

Kép
mölli

Sziasztok!

Edith: Nagyon sajnálom szegény Krisztát, szörnyű lehet neki! Hál' Istennek Joci eddig még nem volt beteg, úgyhogy még nem volt részem ilyesmiben. Lesz holnap mama-baba klub?

Etterke: Nagyon helyes a copfos kislányod! :D Úgy elnéztem egymás mellett a két képet, mármint ami a felhasználói neved alatt van és ezt az újat, amit most feltettél nagyban. Hát bizony..... eltelt az idő, Réka már igazi nagylány! Remélem jól éreztétek magatokat a mai úszáson és utána is a barátotoknál!

Mölli: Nagyon boldog szülinapot Ákosnak! A nagyszülők a képeken a te szüleid vagy a férjedé?

Zsuzsi: Ahogy Edith is írta neked, az új ízek eleinte sosem tetszenek a babáknak, de aztán hozzászoknak és még meg is szeretik! Például írtam korábban, hogy Joci öklendezik a répa-krumplitól. Egy darabig nem adtam neki, aztán mikor már a brokkolit és a céklát is szívesen ette, újra megpróbáltam. És csodák csodája, most már jóízűen eszi! :roll: Kíváncsian várom a beszámolódat, hogy mennyinek mérték Alidát! Ami pedig a futást illeti, csak így tovább! :D

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Nemrég ment el a dokinő, és részben megnyugtatott. Krisztának gégegyulladása van. Ami nem rossz, de jó sem abszolút. Mindenesetre a torka csak kicsit piros, a tüdején meg nem hallatszik semmi. A köhögésből ítélve ez a gégegyulladás a legvalószínűbb. Kapott egy enyhébb antibiotikumot, de azt mondta a doktornő, hogy ha holnapra, mire kiveszem a gyógyszert, javul az állapota, akkor nem muszáj adnom. Maradhatok a panadolnál és a köhögéscsillapítónál.
Szóval, bár ennyi jó hír legyen. remélem, ez az éjszaka nem fog hasonlítani sem az előzőhöz! :x

Kati: Sajnálom, hogy nem tudtunk dumcsizni! :(

Aludjatok jól!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Haha, én vagyok az elsô!!

MÖLLI: ÁKOSNAK NAGYOn BOLDOG ELSÔ SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!! :D :D :D :D

Sudi: Gerynek pedig nagyon boldog hófordulót!!! :lol: :lol:

Edith:
drukkolok, hogy ez az éjszaka sokkal jobb legyen, mint az elôzô!! Jobbulást Krisztának! :) Sajnos mi már hetek óta éjjelente kétszer is kelünk és mostanra már kezdek kóvályogni napközben...

Na de a lényeg: Alida kapott szurit, hármat is mert influenza ellen is beolttattuk. :( Az elsônél meg sem nyikkant, a másodiknál sírt egy kicsit, a harmadiknál pedig nagyon visított, az fájt a legjobban. :cry: :cry: :cry: A méretei pedig: 66 cm, 7770 g, fejkörfogat 42.5 cm. Azt mondta a védônéni, hogy szépen fejlôdik, a fogacska viszont még nincs közel az ínyhez. Szerencsére nem nagyon viselte meg, kicsit aluszékonyabb volt és talán nyugodtabb is, persze azért tekergett rendesen tisztábatevés közben! :lol:

Most megyek vacsorázni, mára már letanítottam magam a sárga földig.

Puszi
zsuzsi 81

Jó reggelt, mindenkinek!

Mi is kívánunk ÁKOSNAK BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT!!!!!!!!!

Gerybaba, neked is boldog (hű, mennyi is?) 10??? :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: hónapos szülinapot! :)

Zsuzsi, köszi az aggódást, valamivel jobban telt ez az éjszaka, csak egyszer 1 előtt kapott Kriszta köhögőgörcsöt, aztán szépen visszaaludt 7 utánig. De kpzeld, nem találom a receptet, amit írt a dokinő. :shock: :shock: :shock: Mindjárt fel kell hívnom, hogy lássam, visszavitte magával? :roll: :roll: :roll:
Örülök, hogy Alida meglehetősen jól viselte a szurikat, és szépek a méretei! Mennyit nőtt az utolsó mérés óta, elégedett vagy?
Na meg aztán még ilyet sem hallottam! Eddig csak leinni szokták magukat az emberek! :lol: :lol: :lol: :lol:

Andrea: Nagyon jó a kép, amit küldtél. Így is jól áll a hajad, bár nekem a régi frizu is tetszett4 éés petimeekkorát nőtt4 hihetetlen a billentyűzet..... :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok.

Itt vagyunk,megvagyunk,zajlik az élet meg minden ,ami kell!
A lányok jól vannak,én kevésbé,már elfáradtam és még messze a december vége.
Na mindegy.
Januártól szabadabb leszek.
Többet rontom,majd itt a levegőt.
Édes Ákos a szülinapi képen.Igazi nagy legény!!!
Hát szép lassan kinövünk ebből a fórumból,ha így szalad az idő!

Na most már húzom a csíkot magam után megyek postázni,ha ráérek bekukkantok.

Kellemes napot mindenkinek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Mindenkinek köszönjük a jókívánságokat! Ákos már magkapta ajándék hintalovát, nagyon tetszik neki. Délután meg családi össznépi ünnep lesz.

Örülök, hogy Kriszta picit jobban bírta az éjszakát.

Kép
mölli

Nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is Ákosnak!

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Boldog Szülinapot Kívánunk Ákosnak! :D :D :D

Mi nem kaptunk szülinapi képeket, pedig azelőtt kaptunk Ákosról :(

Krisztának gyógyulást,

Gerynek pedig boldog hófordulót kívánunk!

Rita & Tomi
Kép
ritike

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?