Sziasztok!
Én is kívánok mindkét Rékának boldog névnapot!!!
Lilikének pedig boldog 4. hófordulót és jó egészséget!!!
Sancsi:
Mixerem van, azt hiszem az marad pürésíteni, csak a falán szétmázolódik, mielôtt kijönne.
Azt én is észrevettem, hogy a profilban kéne megváltoztatni az idôt, de NEM TUDOM ELMENTENI a változtatást!!! Már a múltkor is így jártam, hogy a vonalzómra az Alida után akartam biggyeszteni a Zea nevet is - hamár ez a nevünk
- és egyszer?en nem mentette el a változást!
Nem tetszik a világosszôke hajad???? Miért kell befesteni egyáltalán? Bár nekem tetszett a vörös is!
Ikeázni én azért szeretek, mert ebben a nagy észak-Amerikában legalább valami Európára emlékeztet! Néha nagyon nehéz elviselni ezt a kulturálatlanságot és igénytelenséget, ami itt van.
Itt -22 fok van!!! Alida "csak" 3/4 1-kor és 1/4 5-kor kelt, no meg alig lehetett az este lefektetni. Nagyon szenved szegény, de fog még sehol.
Edith:
hát a babatali gondolom letört egy kicsit.
Nem lehet, hogy nem tudtak róla elegen? Mi lenne, ha tennél mégegy próbát? Gratula a NEGYEDIK fogacskához!!!
Nem tudom olvassátok-e Betty és Léna naplóját, de néhány napra kórházba került Léna, mert vírusos gyomor (vagy bél?
) fertôzést kapott. Sokat hányt, de most már jól van, rendesen eszik is.
képzeljétek Alida úgy meghízott az utóbbi napokban!
Tiszta hurka a lába, a térdénél nem érem át a hüvelyk és a középsô ujjammal, pedig nem kicsi a kezem! Az arca is olyan kerek lett!
Most mióta a foggal küszködik még gyakrabban eszik, másfél óránként a cicin lóg és éjjel is kétszer szopik. Hová hízik????
Cs-né Kati: várjuk a beszámolót! Biztos minden rendben lesz!
Puszi: