Kata, csini a kis fikuszka…
De ugye nyáron nem a légkondi légbefúvója előtt lesz?
Nagyon érzékeny kis szerkezetek, nehogy megfázzon
Bea, én is mellplasztikára gyúrok, bár szerintem úgysem lesz belőle semmi… mert mire odakerülnék, megijedek, és elszaladok…
Nálatok aztán zajlik az építkezés ezerrel.
Mókuska, köszönjük a receptet, megpróbálom megcsinálni, aztán teszek fel képet róla (de ne röhögjetek majd…)
Gabi, nyúlgyerek mindenhova bemehet, de vannak olyan helyek, amiket nem csíp, pl fürdő és wc, oda csak tévedésből megy be néha.
A favorit a dolgozó, de oda nem engedjük, mert átrendezi a számítógép kábeleit…
Meli, hétvégén gondoltam rád, és akkor jutott eszembe, hogy nekem –néha- a mentolos rágó segített. Minél erősebb, annál jobb, és akkor egy kis ideig nyugtom volt.
Anna, én is ezt a muffint szoktam sütni, már fejből fújom a receptjét, ez annyira egyszerű, hogy még én sem tudom elrontani. Tavaly karácsonyra kaptam muffinformát, ahhoz volt, az IKEÁban. Az öcsém imádja.
Dóri, gondolj arra, hogy a szuri segít, mégha nem is érzed rögtön úgy. Vagy jutalmazd meg magadat a hősiességedért egy sütivel, csokival. Nálam ez mindig bejön, pedig már kinőttem a gyerekkorból…
Icus, vegyél egy ovulációs tesztet! Abból sokminden kiderül!
Én anno már úgy mentem a dokihoz, hogy ez és ez a helyet, azt tudom, hogy van peteérésem. Erre nézett a doki, hogy azt meg hogyan, mire én mondtam az ovu tesztet. És erre megdicsért, hogy okos kislány vagyok, hogy elvégeztem a felderítőmunkája egy részét
Nyúlgyerek , bár hatalmas arccal és önbizalommal rendelkezik, az erkély szélétől szerencsére tart, így kb 30-40 cm-nél nem megy közelebb a széléhez.
Sziszi, boldog névnapot! Hátha benézel hozzánk
Csajok, milyen volt, amikor először megmozdult a babó a pocitokban? Szégyenlem magamat, de nem tudom eldönteni, hogy ez most ordító egér vagy csak a gyomrom rendeződik