Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Meli
Jó, h jelentkeztél, már kezdtelek hiányolni :lol: A lelógatós matricákat kemény fóliára festettem (hobby boltban vettem) aztán csak kivágtam. A pillangók szárnyai azért állnak ugy mert cérnával kicsit összehuztam, h ugy tünjön mintha repülnének :wink: Én terhesen is festegettem, ezeknek a festékeknek szinte semmi szaguk.

Anna
Muffint nem lehet elrontani sztem. Nekem is van egy csokis muffin receptem (a Tiéd egyszerübb, ki is fogom próbálni :wink: ), a maradék csokinyulakat, mikulásokat szoktam beletördelni (másképp nem fogy el), de az én kedvencem az
Almás-diós muffin:
1 3/4 bögre liszt
3/4 tk szódabikarbóna
1/4 tk só
1/4 tk ő fahéj (én többet szoktam mert imádom)
3/4 bögre cukor
2 lágyan felvert tojás
1/2 bögre olaj
1/2 tk vaniliás cukor
1/2 bögre darált dió
1 1/2 bögre reszelt alma
Lisztet, sütőport, sót, fahéjat és a cukrot összekeverjük, tojást felverjük, összekeverjük a van. cukorral, olajjal és a liszthez keverjük majd jön az alma és a dió. 190 fokon 15-20 percig sütjük.

Amig nem volt gyerekem annyira nem érdekelt ki hogyan neveli a sajátját... Mióta van sok minden zavar -leginkább olyan dolgok amiket én teljesen másképp csinálok.
Gabival mi is korán kezdtünk babás dolgokkal ismerkedni, ugyanis általános isk-ban volt csecsemőgondozás szakkör és mi folyamatosan oszlopos tagok voltunk :lol: Mi még területi versenyt is nyertünk, legyőzve a nagy-nagy favoritot akik évek óta veretlenek voltak :lol: Én nagyon élveztem és szinte mindenre emlékeztem az ott tanultakból, sokat segitett.

Pelenkázásról: Egyszer Gabi kislánya Adri ugy arcon rugott pelenkázás közben, h az egész arcom lezsibbadt, hirtelen azt hittem, h a szememet is kirugta. Jól megijedt szegény mikor feljajjdulva odakaptam :lol:

Kép
Kép
mókuska

Mókuska,
majd én is kipróbálom a muffinodat, úgyis van itthon alma, meg diónk is termett (csak meg kellene törni). Kérdés: a bögre hány decis? tk=teáskanál?
Bocsi, lehet hogy egyértelmű, csak én nem tudom....:(

Gyereknevelés, nekem nem volt kidolgozott koncepcióm ezzel kapcsolatban, bár voltak/vannak elveim. Engem az idegesít, hogy általában mindekinek van néhány jó ötlete, hogy neveld a gyerekedet. Sokszor szinte idegenek is, az utcán beszélgetünk, és mondják a "jótanácsokat" ezt így kellene, azt amúgy... ÉS hogy az ő gyereke mit hogyan csinált. A családban is mindenki elmondja a véleményét, ez természetes, tudom, hogy segíteni akarnak,de néha már elegem van a sok "jóakaróból".

Anna és Marci
KépKép
Kép
anna78

Anna
Igen, a tk az teáskanál. Bögre 200-250 ml-es. Én a kenyérsütőhöz kapott mérőedényben szoktam kimérni, azon van többféle mértékenység is. Ha teli teszem az felel meg egy cup-nak, az kb. 250 ml.
Az ilyen "jótanácsoktól" nekem is égnek áll a szőr a hátamon -pedig ott nics is :lol:

Kép
Kép
mókuska

Jó reggelt!

Gyereknevelés :D :D :D Hát nekem két teljesen más tipusú gyermekem van. MInd kettőnél teljesen más bevetett szokásaim vannak.
Krisztiánnal egyszerűbb. Ő nagyon anyás, és akármilyen hiszti vagy rosszaság van, ha odaültetem az ölembe és elmagyarázom megérti :D Azért ő sem egy mintagyerek, néha kap a pelusra :oops:
Adri keményebb dió :roll: Vele rengeteg mindent kipróbáltam, de hasztalan :cry: Ő iszonyatosan makacs. Tiszta anyósom. Ha valamit a fejébe vesz őt nem lehet eltéríteni :( Persze ő majdnem 8 éves pedzegeti hol a határ. Én amióta terhes vagyok többnyire kiabálok velük :oops: viszont ez Esztikének nem tetszik :roll: szóval most ez egy ördögi kör.

Bea
szopi, hát majd meglátod. Nekem amikor Adri született pl. azt mondták nem kell fejni, tegyem igény szerint cicire. 2 hétig működött, lehet, hogy addig sem, mert gyönyörűen belázasodtam úgy begyulladt a cicim. Szerencsére nem lett következménye....
Viszont mind két gyermekem nagyon nehezen büfizett, ha sikerült bukott mind kettő :cry:
Krisztián meg plusszban jó hasfájós is volt. :cry:
A másik Adri pici korátóligényelte a teát. A kicsit szopi után másikból szomjoltónak itatni kellett amikor már meleg volt, de csak akkor.
Szóval mindent érdemes meghallgatni azután a gyerekek majd "jelzik" az igényeiket, és szépen összecsiszolódik a család. :D Te pedig úgyis úgy alakitod a dolgokat, hogy Nektek jó legyen :wink: és ez így megint kerek. :D

Meli
látom a kismamaság kicsit lelassítja az embert. Amióta terhes vagyok én sem vagyok annyit. Igaz sok minden dupla idő mint amúgy :D Alvás 7 órától állandóan az órát nézem mikor küldhetem aludni a gyerekeket :oops: :D

Anna
jónak tűnik a recept. Én még sosem sütöttem muffint, enni is csak egyszer ettem az pont csokis volt. Én nem vagyok olyan ügyes konyhai dolgokban mint Ildi :oops:
Na meg én nem nagyon merek kísérletezni, új dolgokat kipróbálni főleg rendes ételekben, mert elég válogatós a család :shock:

Vvviki
hajat bizony meg tudják markolni :D Na de az első szoptatások sem semmik. Néha csillagokat láttam :oops:

Hoppá
sajnálom a pirit :cry: :cry: :cry:
Én is így voltam az utolsó előtti hónapban nagyon meg voltam fázva, és akkor kicsit örültem is, hogy nem lett baba. Inkább jobb, hogy így fogant, hogy már teljesen egészséges voltam.
Viszont ha most ügyesek vagytok ott lesz a fa alatt az a poz. teszt :D igazi ajándék lenne :wink:

Na felébredt a fiatalúr, és nyafizik.

Mindenkinek szép napot! Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt,
sajna mostmár igazán le kell cserélnem a vonalzómat. Nem baj, majd ebben a hónapban. Most véltem felfedezni egy érdekes dolgot: előzőleg akkor lettem terhes (illetve aznap jött meg "utoljára" a mensim), amikor megszült a kolléganőm. Ma reggel kaptam egy sms-t: hgy 3.18-kor megszült a másik kolléganőm: Száva lett, kislány, 4050g, 61cm, 3 cm-es fekete haj. És ma hajnalban jött meg pirike. Ilyen ügyesen vontam párhuzamot :lol: Lehet, hogy ez a hónap lesz a nyerő?? Jó lenne, tényleg a karácsonyfa alá kerülhetne egy dvd, amin ANGYALKA szíve dobog... (Mert, hogy az biztos, hgy ANGYALKA-nak fogom hívni, ha majd lesz rá alkalom. Ha jól emlékszem Candi hívta így, amikor elment az előző :cry: Ja, de nem ez lesz majd a neve, csak a születésig...)

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Pluto, ma este legalább iszom egy nagy pohár, fincsi Neocitrant. Mert eddig nem ittam, hátha... És lehet, hogy többet ártottam volna... Lehet, hogy hülye vagyok, de peteérés után mindig így gondolkdom, hátha. Aztán mégsem... De nemsokára el kell, hogy jöjjön az idő mindenkinek, igaz, lányok???

Málna, légyszi írd át a táblicskuban: Utolsó piri: november 12.

Kép

Kép

hoppá

Hoppá
ne aggódj ! előbb-utóbb mindenki sorra kerül és pocis lesz ! :D

ha majd lesz egy albérlőm ott bent, akkor én is Angyalkának vagy Tündérkének fogom nevezni !!!

itt Egerben kisütött a nap !!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Hoppá
nekem a takonykór ellen a Coldrex pezsgőtabletta használt !
borzalmas íze van, befogtam az orrom és úgy ittam meg, de nagyon jót tett !
ja, és a köhögésre Fluimucil pezsgőport ittam, bele kell tenni vízbe és meg kell inni, nagyon fincsi mandarinos ízű :lol:

Gabi
anyukámat az egyik unokatesóm lepisilte pelenkázás közben :shock:

vvviki

Hát, ma is elég kihalt a topic.

Merre vagytok?

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Csak bekukkantottam, látom nem sokan voltatok ma. Ma szieztáztam, nem csináltam sok mindent. Ebéd a tegnapi maradék bableves volt és ma sütöttem hozzá gofrit. Aztán megnéztem a szombat esti lázt videoról mert tegnap a megatáncot néztem.
Mindenhol ilyen idióta idő van? Hol süt a nap hol esik az eső v. éppen ugy beborul, h azt hiszem mindjárt hóvihar lesz :roll: A fejem is fáj :?
Szegény Dani sem bir ma magával....

Kép
Kép
mókuska

helló !

három órát aludtam !! most ébredtem fel !!!!
esik az eső de nincs hideg !

vvviki

Sziasztok!!Végre megérkeztünk haza!!Már nembirom ezt a "strapát"!Ma rosszul voltam megint! :cry: Szerintem megint a vércukor szintem!! :?
Holnap megyek UH-ra!!De egyébként Ádival minden rendben van!Nagyon sokat,és nagyon ERŐSEKET rug!
Anyu márcsak 3 hetet "jósol" nekem!Már kezd lemenni a hasam,és pár napja méhösszehúzódásaim is vannak!Tényleg lassan itt a FINISH!!!!! :shock: Kiváncsian várom!És még mindig nem félek!! :lol: Lehet,hogy ez a FÉLELEM a szüléstől csak az utolsó pillanatban fog eljönni!Ha eljön...................!
Voltunk ma a C&A-ba,mit ne mondjak,én elég borsosnak tartottam az árakat!De azért veszünk Ádinak egy 3 részes nagyon cuki kis termós ruhácskát!Abban akarom kihozni a kórházból!
Anna!!Igaziból nekem nem is mondott a Dokim SOSEM időpontot a szülésre!!Mert MINDIG aztmondja,hogy kijön majd ez a baba,ha majd akar!A Védőnő irta be a kismama füzetembe,hogy az utolsó havim által december 9.-én szülök!Majd meglátjuk..............! :shock:

Kép
bea27

Bea
már a finisben vagy !
gondolom, már nagyon kíváncsi vagy, hogy Ádi milyen klassz kis pasas lehet !!! :D

vvviki

Mókuska
a párom is nagyon nyűgös volt egész délután, még az élő fába is belekötött ma :shock:

vvviki

Kata
megfázásod ???

Meli
remélem, pihensz, amikor csak tudsz !
a legjobb barátnőm mesélte, hogy ő 4.hónap első napján egy csodának lett részese, elmúltak a rosszullétei !!
kitartás !!!!!
a világ legszebb dolga történik most veled !! :D

vvviki

Sziasztok!
Egy gyors bekukk.
Átfutottam a levelezést. Nagyon örültem,hogy láttam Bea írásait s nem tűnt el. Én se félek a szüléstől sőt várom. Nekem is a legjobb tanácsadóm az anyukám tőle mindig mindent elfogadok.

Anyusziszi!
Nagyon boldog névnapot kívánunk!

Hoppá!
angol BME középfokú írásbeli és szóbeli angolon voltam.

Most volt szombaton a magnóhallgatás s az írásbeli is.
11-re mentem s 15 39kor jöttem ki volt közben egy kis szünet féltem, hogy nem bírom de Berti csak a végén mocorgott. Aztán irány Kanizsa, mert este hétre mentünk Márton napi buliba nagyon jól sikerült 2:15 körül jöttünk el táncoltunk is.
Reggel már 8kor ébresztett minket a sógornőm a pici lánnyal. Délután már nagyon nyügös lettem visszajöttünk Zegre s aludtam 1 órát de már újra álmos vagyok.

Nagyon fáj a hátam. Kiváncsi vagyok holnapi napot hogy bírom a melóban.
kedden megyek az utolsó vérvételre s mázsálásra.

Holnap majd visszaolvasok, azért látom sütis hétvége volt, jobbnál jobb receptek.

Meli!
Köszi kérdésed jól vagyunk csak a hátam. Voltunk a szülőszobán apával nem ijesztettek meg. Már alig várom,hogy ott legyünk.

Kis_plutó!
A mellet kellene valahogy tornáztatni én krémezem, masszirozom de ettől függetlenül lógosak.

Hoppá!
Majd a következő hónap!

Icus!
Köszi a babakocsi felajánlást, a hétvégén kinézünk Ausztriába s ha úgy van igénybevesszük a segítséget.

Puszi Mindenkinek

Kép
nika04

hol vagytok ????

vvviki

Sziasztok!

Anna!
Marcinak BOLDOG NÉVNAPOT kívánok :D

Anyusziszi!
Neked is BOLDOG NÉVNAPOT!

Hoppá!
Nagyon szép a ficusod :) Pirit sajnálom,de talán van valami ebben a párhuzamban.61cm-es baba?Nem semmi :)

Bea!
Várom a beszámolót a mai UH-ról.Mostmár nagyon kíváncsi vagyok,hogy mikor is fogsz szülni. Érdekes,hogy nálad is jelentkeztek rosszullétek.Lehet,hogy nyomnak valamit?
Valóban sokat megyünk ide-oda,de lassan vége lesz ennek a pörgésnek. :)

Kis_Plutó!
Adrival,és Krisztikével is voltak visszereid? Halványultak szülés után?
Édik a gyerekeid :)

Mókuska!
Egy konyhatündér veszett el benned :D
Néha jár egy kis szieszta az édesanyáknak is :P

Muszkuru!
Cuki a nyuszid.Bár gondolom mikor a kapucnidat rágta nem ezzel a jelzővel illetted.
Még nem hallottam a szuri ilyen jellegű mellékhatásáról,de lehet,hogy van benne valami.De ez az ördögi kör kezd kiakasztani.Eddig úgy álltam hozzá,hogy kibírom a szurit,mert ettől jobban leszek.ezek után mivel bíztassam magam a következő kúrára :roll:

Nika!
Szorítok,hogy sikerüljön a nyelvvizsgád.
Jó pörgös hétvégétek volt nektek is.Bertold biztos élvezte a táncolást :)

Meli!
Remélem róka koma elkerül mostanában.

KépKép
takido

Málna!
Máté már tud valamit,amit mi nem.És ezek szerint a cumiról is lemondana a kistesó kedvéért. :)

KépKép
takido

Szep Jo Napot Mindenkinek!

Ugy tunik kicseleztem a rendszert!!! :lol:
A google-n keresztul nyitottam meg az oldalt es nem blokkoltak :wink:
Remelem ez mostmar igy is marad :!:

Hoppa,
Nagyon sajnalom hogy megjott, de hatha mukodik a jo megigyelo kepesseged es uj baba :arrow: no piri :)
Te honnan tudod hogy mikor van peteeres?

Mostmar lassan elzavartok innen mert allandoan azt kerdezem, de van egy olyan erzesem hogy nekem nincs peteeresem :cry:
Legutobb a 8-ik napon volt tojasfeherje (28 napos ciklusnal), de se elotte, se utana (se kozbe) nem ereztem semmit :(
Nem tudom hogy ez normalis-e.........de az itteni orvosok nem nagyon foglalkoznak ezzel, csak akkor ha mar 3 eve probalkozunk :evil: Ja, es a hazassagtol szamitjak :evil:

Muszkuru,
Aranyos a nyulgyerek, nem feltek hogy lepottyan az erkelyrol? Vagy be van tanitva hogy meddig mehet el? :)

Anyusziszi,
Sok Boldog Nevnapot!

Nika,
Remelem jobban van a hatad, mar amennyire jobban tud lenni. Nagyon nehez a baba?
Szolj ha babakocsi ugyben segithetek.

Bea,
Irigylem az optimizmust ami benned van! :)
Ez a beszed, fel a fejjel :D
Lehet hogy Adikat a Mikulas hozza es nem a Jezuska :wink:
Vigyazz magatokra es pihengess sokat (meg mindig lakastfelujittok vagy annak mar vege?)

Van egy iwiw-es meghivom amit 2 napon belul fel kell hasznalnom, kell valakinek???

Interju Penteken jol ment, azt mondtak hogy majd a het kozepen ertesitenek. De nem is tudom hogy valtsak-e, mert amit megpalyaztam az egy 6 honapos szerzodes......es mi lesz utana???

Probalok meg felnezni de csak finoman, nehogy megint lecsapjanak ram :wink:

Kép
icus

Jó reggelt!
Mi újság van?Hol van mindenki?
Sajna ma is haskeményedéssel keltem!Ma szigoruan csak pihenni fogok,amig Apa haza nem jön!Aztán megyünk a Zalakerámiába,meg a Dokihoz az UHra 16:00re!!
Addig már nem jövök csak utána!Mindenkinek szép napot!

Kép
bea27

Nem is dicsekedtem vele......van egy cuki kis vendegunk, egy 10 honapos baba :P Kislany, Liza es tunderi!!!! Allandoan vigyorok es visongal :P Anyja mondta hogy ennyire bezsongva meg nem latta a gyereket :shock:

Sietek majd haza babazni.....de csak szonyegtisztitas utan, ugyanis tegnap vettunk egy szonyegtisztito gepet es az uzembehelyezese a ma esti program :(

Kép
icus

Sziasztok,van most egy kis időm délelőtt,ma nyugis nap van!!!!

Ildi,azt mondod lehet üvegfesteni??!!Akkor csinálok én is szép pillangókat és szitakötőket a Kiscsillag szobájába.....

Dóri,te sem félsz a szüléstől????Egyébként szerintem minden rendben lesz,mert eleve nyugodt és kiegyensúlyozott kismamák vagytok!!!
Én a 12.héttől,ha a hátrahajló méhem ki tud emelkedni...szóval én jógázni fogok ismét...nekem olyan jó tartást ad és nagyon hajlékony is lettem tőle,annak ellenére,hogy nem vagyok túl vékony :roll: és a dokim is azt mondta,hogy segíteni fog a szülésnél,eleve a helyes légzés miatt is....már várom,hiányzik a mozgás!!!

Bea,megdöbbentő,hogy 3 héten múlva,vagy akár azon belül akármikor szülhetsz!!!Remélem sikerül addig befejezni a felújítást!!!Én a C&A-t azért nem látogatom,mert egy nagy átverés....egyáltalán nem olcsó és minden ruha cimkéjén rajta áll,hogy Made in China....szóval inkább elmegyek a sima csingcsengcsung kínai üzletbe és féláron ugyanazt megkapom....és szerintem ma már a kínai cuccok kifejezetten divatosak és nem is tartanak kevesebb ideig,mint akármelyik másik....

Ma el kell szánnom magam egy nagy bevásárlásra....szó szerint minden nadrágomat kihízta a hasam :oops: ez a farmer,ami most rajatm van még nemrég leesett rólam és most fel sem tudom húzni a zipzárt......ez van!!!!

Kata,nagyon sajnálom,hogy megjött!!!!Egyébként csajok,igaz,hogy még nem vagytok terhesek,de miért nem homeo-s szereket használtok inkább??Meg a természetes gyógymódok:a citrom,méz....bocs,tényleg semmi közöm hozzá,de szerintem a neocitran,coldrex...szóval a szervezetünknek nem igazán van szüksége stabilazátorokra és mesterséges ízfokozókra,pont most,gyermekáldás előtt....ne hari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!De ezek a legfontosabb elveim...és ezzel el is árultam,mi a gyengém egy gyerek nevelésénél.....
Tegnap Halásztelken voltunk az unokatesóméknál,4-en vannak tesók,a legkisebb 2,5 éves....szóval tragikus,kinyílt a bicska a zsebemben,ahogy a nagynéném szó szerint tömi azt a kicsit mindenféle szarokkal....és amit mi vittünk gyümölcs,az be lett vágva a sarokba,de 3féle sütit tömött magába a Juditka....azt hittem rosszul látok.....bocs,de ez kikívánkozott!!!!!!Én is eszek édességet és sütit,de MÉRTÉKKEL!!!!!!

Mindenkinek szép napot kívánok mára!!!!

Kép Kép
meli1118

Szia Icus!!!!Én februárban kezdtem el a drágámmal a próbálkozást és márciusban el is kezdtem hőmérőzni...májusra annyira kitanultam a testem jeleit,hogy a Billingsel együtt szinte 100%-osan meg tudtam mondani,hogy mikor van pé-m.....igaz,hogy csak szeptemberben jött össze a kicsi,de legalább tudtam,hogy van pé-m....próbáld ki te is!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
Na túl vagyok a cukrosvíz-ivászaton :) Hát ez a két óra ez baromi sok. Már olyan rosszul voltam az éhségtől :roll: Ráadásul úgy, hogy protekciósan barátnőm behívott, az első adag vért háromnegyed 9-kor vették le.
Na, mivel láttam nem sokan vannak a belgyógyászaton, gondoltam letudom míg várni kell. Hát fenéket, nem elég a beutaló be kell jelentkezni, szóval péntekre van időpontom. nem igaz,ha hirtelen van valami nem lehet menni csak kb. 1 hét múlva? Még jó, hogy szidják az emberek a egészségügyben lévő helyzeteket :evil: :evil:
Na, most én is kidurrogtam magamat :twisted:
Uh.-ra végül be sem jelentkeztem, mert mivel ilyen bizonytalan most a helyzet, megyek az orvosomhoz csütörtök délután megbeszélni mi lesz, és akkor már inkább ő nézzen meg uh.-on is.
Viszont aminek nagyon örülök, minden lesz itt is, mármint nst-t, labort terhesgondozást mindent meg fognak csinálni "csak" szülni kell menni máshová. Így azért jobb lesz helyben menni hóban, latyakban mint még buszozgatni órákat, gyerekkel.

Meli
nekem szerencsére elég sok pénzt kell gyümölcsre költenem, de nem bánom. :D Krisztián főleg sokat eszik. Bár bánatomra a zöldségfélék nem mennek annyira, sem a főzelék, de azért a gyümölcs az megy. Adrinak gyümölcs-tálat kell csinálni ahhoz, hogy egyen, de annyi baj legyen :wink:

Szülés: Adrival én sem féltem :oops: most azért van egy kis félsz, bár már nagyon várom.

Bea
most már egyre többször lesznek ilyen keményedések. "joslófájások" Készül a méhed, helyezkedik Ádi :D

Sziszi
Boldog névnapot
Kép

Dóri
a viszeresedés már elkezdődött Adrval, de akkor nagyon minimális volt. Akkor krémeztem, meg többet pihentettem a lábamat.
Krisztiánnal csúnyább volt, de nem fájt, nem feszült. Akkor nem használtam semmit. Szülés után is szépen visszahúzódott, bár annyi "megmaradt", hogy sokszor ha egész nap talpon voltam fájt.
Most elég csúnya, de megpróbálok többet pihenni. Most már pl. a vasalnivalót sem halmozom fel úgy.
Amikor Adrival voltam terhes tudtam ülve vasalni, most nem megy :cry: A hasam fennt van és nagyon nyomom.

Nika
pihenj Te is. :wink:

Icu
akkor várunk sokszor Téged :D

Na megyek, most eszek egy kis meleg levest, majd az helyrehozza a gyomromat.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kata, csini a kis fikuszka… :D
De ugye nyáron nem a légkondi légbefúvója előtt lesz? :shock:
Nagyon érzékeny kis szerkezetek, nehogy megfázzon :?

Bea, én is mellplasztikára gyúrok, bár szerintem úgysem lesz belőle semmi… mert mire odakerülnék, megijedek, és elszaladok… :lol: Nálatok aztán zajlik az építkezés ezerrel.

Mókuska, köszönjük a receptet, megpróbálom megcsinálni, aztán teszek fel képet róla (de ne röhögjetek majd…) :lol:

Gabi, nyúlgyerek mindenhova bemehet, de vannak olyan helyek, amiket nem csíp, pl fürdő és wc, oda csak tévedésből megy be néha.
A favorit a dolgozó, de oda nem engedjük, mert átrendezi a számítógép kábeleit… :shock:

Meli, hétvégén gondoltam rád, és akkor jutott eszembe, hogy nekem –néha- a mentolos rágó segített. Minél erősebb, annál jobb, és akkor egy kis ideig nyugtom volt. :D

Anna, én is ezt a muffint szoktam sütni, már fejből fújom a receptjét, ez annyira egyszerű, hogy még én sem tudom elrontani. Tavaly karácsonyra kaptam muffinformát, ahhoz volt, az IKEÁban. Az öcsém imádja. :D

Dóri, gondolj arra, hogy a szuri segít, mégha nem is érzed rögtön úgy. Vagy jutalmazd meg magadat a hősiességedért egy sütivel, csokival. Nálam ez mindig bejön, pedig már kinőttem a gyerekkorból… :oops:

Icus, vegyél egy ovulációs tesztet! Abból sokminden kiderül!
Én anno már úgy mentem a dokihoz, hogy ez és ez a helyet, azt tudom, hogy van peteérésem. Erre nézett a doki, hogy azt meg hogyan, mire én mondtam az ovu tesztet. És erre megdicsért, hogy okos kislány vagyok, hogy elvégeztem a felderítőmunkája egy részét :roll:

Nyúlgyerek , bár hatalmas arccal és önbizalommal rendelkezik, az erkély szélétől szerencsére tart, így kb 30-40 cm-nél nem megy közelebb a széléhez.

Sziszi, boldog névnapot! Hátha benézel hozzánk :D

Csajok, milyen volt, amikor először megmozdult a babó a pocitokban? Szégyenlem magamat, de nem tudom eldönteni, hogy ez most ordító egér vagy csak a gyomrom rendeződik :?: :oops:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok,

köszi a köszöntést MINDENKINEK

Tomi skarlátos lett, így ma itthon voltam, de eléggé zűrös napunk volt, holnap már megyek dolgozni, bár nem kaptam gyógyszert... :twisted: Ha bent megfertőzöm a csajokat, kiborulnak az tuti.
Pénteken elmentünk wellness hétvégére, de már szombaton vacsi után jöhettünk haza a gyerekhez. Fuccs a pihenésnek! De Tominak szüksége volt ránk...

Mennem kell, mert apa későn jön haza.

Holnap írok mindenkinek, de most csak életjelet adtam magamról.
Vendég

Sziasztok,

Sziszi, boldog névnapot neked!

Pluto, legalább túl vagy a cukros-víz iváson.

Kép

Kép

hoppá

Meli,
a matricafestéknek tényleg nincs szaga. És engem tök nyugtat. Nincs túl nagy kézügyességem, de talán egyre jobban megy. Imádom...
A csingcsengcsung üzleteken kívül én még a turkit szeretem. Néha ott is vannak kismama ruhák. Én már vettem is gatyát, még a nyáron, hogy majd kell... De igen, majd kelleni fog, remélem. Az egyik gatya 400 Ft volt, a másik meg egy kertészfarmer 1680, azt kg-os áron vettem. Jó lenne már belenőni valamelyikbe :lol: :wink:

Homeós gyógyszereket lehet kapni sima gyógyszertárakban? Bocsi, nem vettem még soha. Pedig biztosan jók.

Meli,
te írtad, hogy "segít" a doki "felemelni" a hátrahajló méhedet, ha magától nem megy?? Nekem is hátrahajló van... :roll: De én úgy tudtam, hogy a trehsség alatt képződő hormonok-anyagok "felodják" a letapadást. Mert, ha jól tudom (ha nem, világosítsatok fel, légyszi) le van tapadva a hasfalhoz!?

Kép

Kép

hoppá

Musz, te (is) elfutnál a mellplasztika elől? Szépnek sép, de én nem lennék hozzá elég bátor...

Ja, és a fikuszka tavasztól őszig kint lesz a teraszon. Az ex-gazdája mondta, hogy náluk mindig kint volt. Nemrég hozták be, úgyhogy nem fog nyáron megfagyn a légkonditól.

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!!!!!!!Kata,hát remélem magától kiemelkedik,mert el sem tudom képzelni,hogyan csinálná rendbe a doki....kérdeztem,hogy az milyen lesz,erre ő:nem fáj annyira....ezt ha egy férfi mondja.....szóval nem biztató,de szerintem a természet majd ezt is sikeresen megoldja!!!!!!!!Amikor én megtudtam,hogy ilyen a méhem,akkor kérdeztem a dokit,hogy akkor szeretkezés után maradjak egy ideig hason?Azt mondta,hogy aki el akar jutni a petesejthez,az eljut,de ha a kis lelkem megnyugszik ettől,ám legyen....ez szeptember 26-án volt és akkor már itt lapult a kis mazsola,csak még nem tudtam.....és 22-én szeretkezés után valamiért jólesett hason maradni....pedig nem tudtam még,hogy hátrahajló méhem van......milyen kis rafkós a test....szóval neked is lehetne egy kicsit hason nyomulni :oops: :oops: hátha könnyíted a kiscsávók-kiscsajok útját :lol:

Engem is megnyugtat az üvegfestés....keresek majd szép pillangókat és csinálok a hétvégén...Ildi,lekoppintom az ötleted :roll:

Többiek??????Merre vagytok?

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Na végre itt vagyok, reggel nem tudtam belépni :evil: . Aztán meg elkapott a takarítási láz. :?
Sziszi, Azt kívánom neked, teljesüljön minden vágyad,minden reménységed! Boldog névnapot! :D Tominak javulást!
Hoppá, sajnálom a pirit :cry: Nekem is hátrahajló méhem van, de nem volt szó semmilyen "beavatkozásról" a dokimmnál. Annyit mondott, hogy magától fog változni. :?: Na majd rákérdezek, ha megyek hozzá. Ja és gyönyörű a ficusod!
Musz, ez már lehet a babád, ott ficánkol benned :lol: Én is nagyon várom már.
Plútó, remélem helyre jött a gyomrod, valami fini ebédtől. Esztikének kell a táplálék. :wink: Meg anyának is. Nekem most kezdődik a kívánós korszak.Megcsináltam a tárkonyos levest és palacsintát sütöttem. Pedig tegnap volt süti is. :oops:
Takido, mindenkinek írtál, de magadról nem. Hogy vagytok :?:
Bea, remélem jobban vagy, ez már tényleg a finis.
Meli, itt voltál a szomszédban és át sem jöttél. :wink:
Málna, merre vagy?
üdv mindenkinek: Mamen
mamen

Szia Mamen,ha tudtam volna,hogy süti is van nálad....biztosan betoppanok.De ez a palacsinta-dolog is érdekel..... :lol: Én még nem vagyok kívánós igazán,de naon jó az étvágyam.....de még csak egy,másfél kilót híztam......

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!Csak egy gyors helyzetjelentés!
Minden rendben Ádikával 2500grammos,a méhszájam zárt,hála........!a méretei alapján most töltöttem a 36.hetet!Én meg azthittem,hogy a héten kezdtem a 35.hetet!
Nagyjából ennyi erről!Ja!!Még annyi volt,hogy megkaptam a szülésznő számát,holnap hivhatom,ha minden jól megy csütörtökön megismerkedünk,és ezentúl hozzá járok majd hetente a CTG-re!
Na megyek,ert még itthon segitenem kell a rendrakásban!
Valamelyik nap,meg kezdjük a konyha,meg az előszoba szétbombázását!!Már szivesen túl lennék rajta!!Na mennem kell!Jó éjt mindenkinek! :lol:

Kép
bea27

helló Mindenkinek !

ma nagyon zűrös napom volt, ugyanis holnap valami nagy német góré jön a mi osztályunkra :o

képzeljétek, valami csoda történt velem, ugyanis kb. 4 napja már nem visel meg annyira lelkileg az, hogy még mindig nincs babám
az is igaz viszont, hogy annyi a melóm és tanulnom is kell, hogy nem nagyon gondolok rá
lehet, hogy ez a jó ? :?

Bea
örülök, hogy minden rendben !!!!! :D :D :D

Meli
hát igen, egy férfi mondja, hogy nem fog fájni, bár lehet, hogy igaza van :?
róka koma még mindig gyakori vendég nálad ?
anyukám húga annak idején kétszer ebédelt, hogy egyszer benne maradjon, nem értettem, hogy lehet róka koma látogatása után enni ! :shock:
az egyik csoporttársnőm mesélte, hogy ő a vöröshagymát kívánta nagyon a várandósság alatt !!
a legjobb barátnőm pedig a környékbeli cukrászdák és hurkások forgalmát lendítette fel .. :lol:

Hoppá
hogy vagy ???

Anyusziszi
"boldog névnapot, Neked csak jót kívánhatok"

vvviki

Hoppá
én majdnem minden ruhámat turkálósban veszek
a kínaiban is vettem már sok cuccomat
a méregdrága butikokban is vannak kínai cuccok, csak dupla áron ! :x

vvviki

Muszkuru
tündéri a nyuszi !!!
ja, holnap veszek ovulációs tesztet !

vvviki

Plútó
gratula a cukros vízhez ! hát, nekem nem lesz könnyű majd, de a babáért MINDENT !

vvviki

Jo Reggelt Mindenkinek!

Gyorsan bekukkantottam es vegigolvastalak benneteket.

Latom hogy senkinek nem kell az iwiw-s meghivo ugyhogy elkuldom a kanadai unokatesomnak (a parom mondta is hogy neki ugyis olyan sok magyar ismerose van :shock: )

Megkaptam az allast amin penteken voltam interjuzni :o
6 honapos szerzodes, de joval tobbett fizet mint a mostani (persze a munkakori leiras is joval hosszabb :evil: )
Ma beszelek a fonokommmel aki tudott az interjurol, de azt meg nem tudja hogy felvettek :roll: Jajaja majd meglatjuk mi lesz :)

Tovabbi szep napot mindenkinek!!!

Kép
icus

Sziasztok,jó reggelt!!!!Ma voltam vérvételen!!!!Nagyon kemény menet volt:már reggel,ahogy felkeltem pisilni éreztem,hogy nagyon rosszul leszek így,hogy nincs semmi a gyomromban....10 perc múlva epét hánytam...apa elvitt a rendelőbe,ahol a sok 'kedves és előzékeny'ember mit sem törődve a kezemben tartott kismamakönyvvel és a falfehér képemmel még elém is furakodott....de végülis egy óra alatt végeztem!!!!Itt olyan sok dilettáns barom van,hogy az szörnyű!!!!Nincs sorszámhúzás,hanem a beutalóddal beállsz a kígyózó sor legvégére és állsz...állsz....még jó,hogy korán érkeztem,még mindig ott állnék.....na bocs a puffogásért,de ez a mai napom sem egy leányálom!!!!!Most ettem végre tartalmasat és ledőlök,mert 13-ra megyek az üzletbe!!!!puszillak benneteket!!

Kép Kép
meli1118

Szép jó reggelt!

Icus, gratulálok az új állásodhoz!

Plútó, nekem Marcival 2x is volt cukros víz ivászat, a 12 héten ésa 28.-on. Az elsőnél alig bírtam meginni, annyira hányingerem volt tőle, kicsitel is csaltam a végét... A másodiknál egyből lement, de a két órát alig bírtam ki utána, majd elájultam, hogy két óráig nem ehetek:(((
Szóval kellemetlen volt, de a babáért megérte!

Hoppá, én is így vagyok a barátnőmmel: anno mikor MArci előtt volt az olsó mensim, akkor szült. Most meg múlt vasárnap szülte a 2. babáját, nekem meg mostanában kellene megjönnie (persze egyáltalán nem bánnám, ha nem jönne meg:)). Szóval én is felfedeztem némi párhuzamot, remélem bejön:)

A csokiis muffin egyébként jól sikerült, bár a férjem ahogy meglátta, kijelentette, hogy ő nem szereti a csokis sütiket, de azért megkóstolta... És a muffinos receptek közül kiválasztott vagy 3-at, hogy legközelebb az csináljam.... Nagymamámnak is ízlett, ő is szokott hasonló sütit csinálni, csak abban nincs csoki és nem muffinfomában van, de az íze hasonló. Ő is azt mondta, hogy legközelebb világos színűt csináljak:)

Vvviki, szerintem is vannak jó dolgok a kínaiban, múlt héten ott vettünk MArcinak harisnyanadrágot, a barátnőm kislányának rózsaszín rugit, és egész jó áron.

Anna és Marci
KépKép
Kép
anna78

Jó reggelt Mindenkinek!
Csak bejelentkeztem!De nem nagy itt ma sem a tolongás!!
Igy most megyek is!Majd jövök később!

Kép
bea27

Meli
puffogj nyugodtan !
kb. 5 éve belepattant egy éles kődarab a szemembe, be kellett mennem az SZTK-ba és ott 4 órát várattak úgy, hogy folyt a vér a szememből !!! :twisted: :twisted:
ha anyukám nem jön a fehér köpenyében, még ma is ott ülök
erre mikor bementem és megnézték a szemem, csendben megállapították, hogy megsérült a szaruhártyám.. :evil:

vvviki

ja, és azt nem mondtam, hogy amíg én kint várakoztam, 10 beteget engedtek be, 4 ebből olyan volt, aki csak szemüveget jött feliratni és panaszkodni, a többi pedig szemráncfelvarrásra érkezett... :evil:

vvviki

Sziasztok!

Bea!
Örülök,hogy minden rendben Ádival.Te várod már a végét? Én egyre jobban,bár siettetni nem akarom szegényt.
Képzeld ma unokatesómmal bejelentkeztünk a gyerekorvoshoz.Kellett a protekció,mert annyi babája van,hogy lehet,hogy különben nem fogadott volna.Azt mondta,biztos egészséges lesz a baba,mert én is annak nézek ki.Semmi toxémia meg ilyenek.Szerinte nem lesz túl nagy a baba a pocim méretei alapján.

Anyusziszi!
Jobbulást Tominak.Sajnálom,hogy keresztülhúzta a programotokat.

Icus!
Gratulálok az új álláshoz :D

Kis_Plutó!
Tényleg ez a jobbik eset,hogy legalább a vizsgálatokat elvégzik helyben.Mikor lesz meg az eredményed?
Köszi a visszeres választ.

Meli!
Szegénykém.Nem lehetett semmi 1 órát várni,főleg úgy,hogy nem is voltál jól.A kismamákat azért behívhatnák előre.
Nálunk szerencsére Gyorsan megy a dolog,meg van sorszám,így senkinek nem kell furakodni.

Muszkuru!
Már simán lehet,hogy a baba mozgását érzed.Tedd rá a kezedet a hasadra este,mikor lepihensz,és biztos ad majd jelzést magáról :D

Hoppá!
Sok gyógyszertárban hozzá lehet jutni homeopátiás füzetecskéhez.Van kimondottan kismamáknak szóló is.

Anna!
Miért kellett 2x cukros vizet innod? Az elsőnek nem lett jó az eredménye?

Vvviki!
Próbálkozhatsz a hőmérőzéssel,ebből is lehet következtetni,hogy van-e pé.-d,és olcsóbb mint az ovu teszt.

Mamen!
Ha még tart a takarítási lázad,jöhetsz hozzánk is :D
Köszönöm kérdésed,mi megvagyunk.Tegnap megkaptam a 10. szurimat,és irathatom fel a következőt. Holnap kezdhetem számolni a magzat mozgásokat.

KépKép
takido

Sziasztok!

Meli
Nem irigyellek a vérvételért :( Mikor kiderült, h terhességi diabéteszem van kicsit szerencsés is lettem, mert a rutinellenőrzéseken megkértem a diabéteszes nővért, h vegye le a rutinra is a vért igy megusztam az SZTK-t... Legutóbb meg Danit is vittem és előre mentem, h gyerekkel vagyok :oops:
Ja! Hozzánk jöhetnél jó nagy szatyor gyümivel, igen hamar elfogyna :wink: :lol:

Bea
Ha nekem az UH-hoz nézték volna a gyerekek méretét igen nagy káosz lett volna körülöttem is :roll:
Előkerestem az UH-os papirjaimat...
DANI 36+1:
BPD 95 mm
AC 328 mm
AFI 120 mm
suly 3251 g
LILI 38+1
BPD 91 mm
AC 348 mm
AFI 100 mm
suly 3343 g

Anna
Halyrá, h megint összejöjjön az a párhuzam :lol:

Sziszi
Utólag is NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT :!: Tominak jobbulást!

Icus
Gratulálok az uj álláshoz :lol: Ahhoz képest, h totál negativan indultál neki... :wink:

Takido
Már akartam kérdezni, h mennyi volt a vasad mikor az injekciót előirta a doki?

Muszkuru
Sztem is orditó egér mocorgását érzed :wink: :lol:

Nika
Pihizz sokat! Meddig fogsz még dolgozni?

Mamen
Takaritási láz... :wink: Már engem is elkaphatna, ki kéne pucolni az ablakokat. Nade Dani mellett ugyis lehetetlenség (ha egyedül vagyok vele) igy nem igazán izgat a dolog :lol:

Ez az időjárás teljesen kiszivja az erőmet, megint többet fáj a fejem a frontok miatt :twisted:
Megyek mert vár a vasalni való :roll:

Kép
Kép
mókuska

Halyrá = hajrá :oops:

Kép
Kép
mókuska

holnaptól szabin vagyok ! :D :D :D :D

vvviki

Élek, virulok.
Bevágtam egy doboz süteményt az imént, amit az egyik céges beszállítómtól kaptam. Elvileg, hogy megosszam a kedves kollégákkal.
Hát ez most nem jött össze... :oops:

Meli, tudom jól, mit érzel. Nálunk mondjuk van sorszám, de ez persze a rosszulléten nem segít.

Nekem az "tetszett", amikor a kismamáknak szóló előadáson az előadónak szólnia kellett, hogy azok a kispapák, akik ülnek, adják át a helyüket azoknak a kisebb-nagyobb pocakkal álldogáló kismamáknak, akiknek tuti nem tenne jót, hogy az egyórás előadást állva hallgassák végig.
Azt hiszitek, mindenki felpattant, mint a nikkelbolha?! Egy fenét, kb 2-3 apuka, a többiek szépen csücsültek tovább.
Könyörgöm, aki mellett ott ül a terhes felesége, csak van fogalma arról, mivel jár ez az állapot?! És még kérésre sem jut el a tudatáig, mit kellene tennie!? Gratulálok.

Ami a jó ruhabeszerzési forrást illeti, hát én hétvégén szénné vásároltam magamat babaruhabörzén :D
Kettőn is voltam, az egyik a MOM művelődési központban volt, a másik a fehérvári útiban.
Vettem olyan kis rugit is, amit nem is hordott még egy baba sem!!!

Csak kicsit aggódom, mert ahogy összeraktam otthon, észrevettem, hogy minden kék (mintás, csíkos, állatos, de kék). Imádom a kéket.
Szóval ordító egér jobban jár, ha fiúnak születik 8) :lol:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!

Csak gyors életjel.
Jól vagyunk, de csináltam már megint magamnek egész napos elfoglaltságot :oops:
Vettünk 6 db tyúkot. A párom levágta, és a nagyja tollat segített leszedni, de annyira tokosak, hogy ihaj.
Estig oda se :evil: :evil: :evil:

azért este jelentkezem.
Viszont a szaguk az borzalmas :cry: Nem tudom fogok e én egyáltalán enni ezekből :oops: :oops: :roll:

Legyetek jók:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?