Sziasztok Lányok!
Hazaértünk a szüretből.
Nagyon király volt. A gyerekek iszonyatosan élvezték. Bazsika volt még puttonyos is. Laci pedig nemes egyszerűséggel úgy szüretelt, hogy beült a szőlőtőke alá és onnan habzsolta a szőlőt.
Sajna gépet elfelejtettem vinni, de volt ott egy fotós srác, aki csinált képeket, majd ha megkapom, akkor felrakom.
Szombaton a szüret után a fiúkat felhoztam anyuékhoz, mert eléggé ki voltak purcanva és nem akartam, hogy este még dajdajozzanak ők is, meg hát a mulatság miatt nem is nagyon tudtak volna aludni, mert elég hangos volt a banda. Így viszont visszafelé hódolhattam két nagy szenvedélyemnek: a száguldásnak és Cserháti Zsuzsának teljes hangerőn. Iszonyatosan felszabadultnak éreztem magam. Nagyon hiányzott ez az éjszakai száguldós zeneüvöltetős fíling. Teljesen feltöltődtem mire visszaértem.
Tegnap aztán mi is hazajöttünk Balázzsal, mentünk anyuékhoz ebédelni és utána jöttünk haza. A srácok még tegnap is egész nap aludtak szinte.
Én addig elmentem bevásárolni a Corába. Vettem egy két karácsonyi ajándékot is. Többek között Bazsikának egy hatalmas nagy (1,2 m magas) darut, amit távirányítóval lehet működtetni is. Szerintem ez vinni fogja a prímet. Nagyon jó játékok vannak jó áron.
Miután hazaértem a Balázsaim kitalálták, hogy hétvégén annyira finom muffint sütött lent a házigazda, hogy csináljunk itthon is. Úgyhogy visszaszaladtam a Corába, mert csak vaj, csoki, liszt és muffin sütő nem volt itthon.
Nagyon jól sikerült, reggelre nem is maradt egy db sem. Elcsipegették este a fiúk.
Sajnos Lacikának valószínűleg a mosószertől ekcémája lett, úgyhogy ma elkezdtem minden ruháját átmosni baba mosószerrel. Írt fel neki a doktornéni krémet is. Remélem hamar elmúlik neki. Azt mondták, hogy ezt általában kinövik a gyerekek.
Képzeljétek el pénteken olyan dolog történt, amit ha nem én tapasztalok el sem hiszem. Balázs el akarta vinni a kocsit 60000-es szervízre aztán gondolta, hogy inkább vigyük most a tél előtt legalább átnézik. Meg vmi hígabb olajat akart bele teteni. Na gondoltuk, hogy mivel már amúgy sem garanciás és nem kell a pecsét átvisszük a szomszéd lány apukájához, aki amúgy is a Fordnál volt szerelő hosszú ideig. Le is beszéltem, hogy pénteken délután, mielőtt indulunk szüretelni átviszem a kocsit, aztán buszozunk egyet a fiúkkal. Na itt ért az első meglepetés, mikor is felhívtak, hogy ha gondolom a papa elviszi a kocsit, hogy nekem ne kelljen a srácokkal mozgolódni és vissza is hozza.
Aztán viszahozta, elmondta, hogy kicserélt mindent, átnézte a féket, a váltót, megzsírozta az összes tömítést, meg gumi részt. És ezek után leesett az állam, mert az anyagköltség 21000 Ft volt és erre kért még 1000!!!!!
Ft munkadíjat. Adtam neki 25000 Ft-ot, hogy mégis csak a szomszédom apukája, nem akarom én, hogy ingyen csinálja nekem. Erre visszaadott 2 db 2000-est és közölte velem, hogy ő nem rabló. Na ezt adjátok össze. A szervízben ezt kb. 50000 Ft-ból úsztam volna meg. Meg persze még kitalálták volna, hogy ezt is jó lenne kicserélni, meg azt is.
Szóval vannak még ilyen normális hozzáállású szakik is.
Prüntyi
Semmi gond. Én úgy emlékszem, hogy azt beszéltük meg, hogy ha van méret, akkor hívlak és csak akkor jössz. De nem volt, csak 1 db 22-es cipő, de azt elhoztam a Lacinak
, mert neki egyáltalán nem volt még téli cipője és a szürethez kellett egy meleg csuka. Inkább csak kicsi (20 alatti) és nagy (25 feletti) cipők voltak. Ha érdekel még a dolog, akkor holnap hívom őket, mert Bazsinak is kell vennem még egy cipőt, mert az egyetlen 27-est pénteken Lili vitte el.
Duda
De jó, hogy végre kilábaltatok ebből a kórságból.
Lacika azt mondja, ha össze akarja velem dugni a fejét, hogy bucc, bucc. Meg azt, hogy csüccs, ha leül, meg azt, hogy áááááácsi.
Jucc, Duda
Nekem a szerdán kívül bármelyik nap jó az állatkertezésre, mi lenne, ha megcéloznánk pl. a csütörtököt?
Jucc
Nagyon jók a képek a fiúkról, érdekes, hogy Balázs azért kezd egyre jobban hasonlítani az apukájára is. Gergő változatlanul olyan, mintha Te köpted volna ki.
A vidijó is nagyon jó.
Tünde
Szerintem az teljesen normális kaki adag. Lacika sem engedi mostanában, hogy benyúljak a szájába és egyfolytában rágicsál valamit, úgyhogy szerintemnálunk is fog vana dologban.
Ayse
Hajrá konyha.
Én is nagyon szeretek apával bezsélgetni ha utazunk. Szerencsére általában nálunk is bedobják a fiúk a szunyát.
Jó overált vittél el, csak nem láttam, hogy bepakoltad volna. Aztán után megnéztem, de akkor meg már a gépet nem volt időm meg kedvem visszakapcsolni.
Remélem megimételjük még a pénteki napot, mert Balázsnak is mondtam, hogy annyira jó volt egy kicsit dumálni.